זכותו עדיין לשנוא את הקבוצה שמנעה עלייה מהקבוצה שלו.. כמו שזכותנו להביע סימפטיה למועדון עם העבר המפואר הזה שנבל בגלל עסקנים קטנים ועלובים..
הוא כבר הסביר שהוא שונא תאוהדים ולא תשחקנים, אבל לאחל לקבוצה להתפרק בגלל האוהדים שלה? ובכלל, אפשר לחשוב שכולם אוהבים אותכם חוץ מהרמת גנים
באמת חבל שקבוצה גדולה כזאת הולכת. מה לעשות,היה מישהו שלא אמר להם לוותר על גביע אופ"א בעונה שאחרי הזכיה בגביע? זה היה מתכון מצוין לקריסה כלכלית.
לא יודע עד כמה אופ"א הרסה להם...הם היו אמורים לקבל כספים מהעירייה לא קיבלו כלום..היו חייבים להם הרבה כספים...לא קיבלו כלום...הבעלים גם לא היה לו שקל...הם לא שילמו...הגיעו למצב הזה...אני בספק אם אפשר להציל אותם...
הניהול שם היה גרוע. הם היו יכולים לקחת את העונה שהם השתתפו באופ"א בשביל להעלות את המועדון ברמה ולקחת אותו קדימה. הרבה קבוצות כבר עשו את זה - סכנין, פ"ת וכו'.
לא רק אוהדים וזה לא שייך לשונאים אותנו או לא גם רוב אוהדי כפר סבא שונאים אותנו אז מה... לא רציתי להיכנס לזה אבל אם אתם מתעקשים אז ככה. על היו"ר המסריח שלהם שעליו אני יפרט בהמשך, לפני המשחק במכתש מאמן הכושר שלהם בא ליציע שלנו ועושה לנו אצבע משולשת,אלי כהן אחרי המשחק הולך רגוע עד שהוא מגיע ליציע שלנו ומתחיל לקפוץ משמחה ומתגרה, הוא יותר שמח אחרי המשחק הזה מאשר בגמר הגביע. לנהום לרמי עמאר. לאיים על אבא של ליאור אסולין שלמי שלא יודע הוא נכה צה"ל, ואני הייתי לידו ולבן אדם הזה היה רצח בעיניים. בוא נגיד שגם אוהדי בני יהודה תרמו לזה. אלי ניר לא הביא את מספר הכרטיסים שהרצליה דרשה במחירה המוקדמת ובכל זאת הבאנו בסביבות 1500 אוהדים למשחק הזה ואני מאמין שהיינו יכולים להביא הרבה יותר אם לא הגועל שלו. לאלי ניר לא היה אכפת שאוהדי בני יהודה ירגמו אותנו באבנים. לאלי ניר לא היה אכפת שאנחנו נתייבש שעה וחצי בכניסה ליציע ולהכניס אותנו ב16:20 שהמשחק התחיל ב-16:30. המשחק בוינטר היה הרבה יותר רגוע ולא הזכיר אפילו במעט את המשחק במכתש, וואהב ברכאת מכר את המשחק הזה וגם הפיספוס היה שונה לגמרי. שיתפרקו וישרפו ואני לא מאחל לאף קבוצה מה שאני מאחל לקבוצה הזאת,לאוהדים שלה וליו"ר שלה.
עירוני רמת גן חוזרת לליגת העל.. למרות שכרגע אני לא יודע איך הם ישארו שם... אם הפועל ר"ג תתפרק ציקי קקון יקנה אותה ויצרף אותה לאיחוד ואז הקבוצה תקרא הכח עירוני רמת גן ציקי(יו"ר עמידר) ויו"ר הכח,נמרוד ורד רוצים בהפועל ר"ג באיחוד אך לא מוכנים לקחת על עצמם את החובות הענקיים של הפועל ר"ג ובצדק. גם אלי ניר רוצה את האיחוד אך שוב החובות העצומים אלה שפוגעים באיחוד. לדעתי השקמה הייתה צריכה גם להצטרף לאיחוד וזאת טעות של היו"ר שלה שמואל חיון.... לדעתי תוך שבועיים יכריזו בהפועל ר"ג על פירוק ואז היא תצורף לאיחוד...
ובמקרה כזה הם יאבדו 5,000 אוהדים לפחות. אוהדי הפועל רמת גן לעולם לא יסכימו שלקבוצה שלהם תהיה מאוחדת עם הכח או שהשם שלהם יקרא הכח! ובכלל כבר עדיף לאוהדי הפועל רמת גן להקים את הקבוצה מחדש כמו באנגליה עם ווימבלדון...
וואי איציק ברוך קיבל אדום במכתש בגלל שהוא נתן מרפק לאסולין, חשבנו שיהיה פנדל בסוף לא היה כי המשחק נעצר. המשחק במכתש יחרט בזיכרוני לעד יותר מהגמר השנה ויותר ממשחק הירידה בשנת 2000(הפסדנו 4-2 למכבי חיפה שלושער של בניון).
אתה מכיר את ציפורה אסולין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx מה שלומה נרגעה מהגמר גביע של שנה שעברה? (למי שלא יודע היא התעלפה אחרי שהילד שם 2)