פיימן ורני- חסר לכם לא לבוא ניצן, פיימן ויונתן- אולי תתנו לי קרדיט שהבאתי אתכם לקניון רמת-אביב? אין, ולא תהיה דרך קצרה יותר. חוץ מזה יונתן, שאם לא הייתי מנווט כמו גדול אתכם ואת האמא היקרה של פולדש, לא הייתם מוצאים דרככם בתל-אביב, אז בבקשה....
המפגש בספורטק בשעה 12:30. זה מאוד קרוב למסוף רידינג. המפגש ייערך ב14 לאפריל 2003. מי שלא יכול להגיע בזמן, שישתדל. מקסימום יאחר קצת. ייתכן שתמיר פרדס (maldini) יגיע למפגש, אחרי שהודעתי לו באייסיקיו. מי שרוצה להודות לי (או לקלל אותי) מוזמן לעשות זאת באייסיקיו 116586461. עכשיו, כל מי שיודע אם הוא בא או לא, שירשום: כן - מי שכן מגיע לא - מי שלא מגיע
אוקיי...אז ככה כמה פרטים שאני זוכר מהמפגש הקודם ספורטק ת"א נמצא בשדרות רוקח, הוא מקום כל כך גדול שקשה לפספס אותו, מה שיותר קשר לפספס את קיר הטיפוש, שם צריך להיות בעצם מקום הפגישה של כולכם. מאחורי קיר הטיפוס יש כמה מגרשים, אנחנו שיחקנו אז באחד מהם.. לקחים מהמפגש הקודם - *מי שכבר מנוסה מהמפגש הקודם ובטוח הולך להגיע, שיפרסם את מספר הפלא-פון שלו..אם אני לא טועה אז זהובניק הלך ושיחק עם חבר'ה אחרים, והיה בטוח שהוא משחק איתנו..רק מאוחר יותר בפורום הוא גילה שזה לא אנחנו..חח *לעשות רשימה מדוייקת, יום לפני לדעת כמה אנשים באים *לארגן כדור *לא להקשיב אחרי המפגש לרועי, כי כל מה שהוא אומר יכול לסבך אותכם ואתם עלולים אפילו להגיע לתל-ברוך * למי שיש מצלמה להביא, התמונות מהמפגש הקודם עדיין בתיעוד..אולי אני אעלה אותם בקרוב. אוקיי...כנראה שאני ורני נבוא, כי בלעדינו אין רמה.. אבל האיחור ינוע בין שעה לשעה וחצי..כי אנחנו חוזרים הבייתה רק בבוקר. אז אפשר להגיד כן
יש לי מצלמה דיגיטלית. אני יכול לצלם. כדור אני לא יכול להביא, מהסיבה הפשוטה שאין לי... את הפלאפון שלי אני אמסור לניצן. ואל תדאגו, אני לא אשחק עם כמה ערסים סטנגה שם...
חחחחח "ניצן אל תעשה ממני צחוק אתה לא היית במפגש! תשאל אפילו את גלעד!" חחח אנחנו מנסים להסביר לזהובניק שהוא לא היה במפגש של אייסוקר והאו מסרב להאמין... חחח מתן אחי צוחקים איתך אל תיקח ללב בתור זה שמארגן את המפגש, הייתי שמח אם כולם היו שולחים לי את הטלפון שלהם בפרטי, על מנת שונכל לוודא שהם במפגש הנכון, כמו שפיימן אמר. אל תדאגו, אני לא אפרסם את המספרים האלה. אגב, בואי מוטל בספק קטן, לאחר שנשרפתי קשות אתמול לאחר ביקור בחרמון (אל תזלזלו, כוויות דרגה שניה), הרופא ציווה עלי לא לצאת למשך שבוע מהבית, אבל אני על רופאים לא סומך לאחר שחבר שלי נכווה בקיץ ממלאווח וצווה לא לצאת לשמש למשך שנה וחצי והוא יכל לצאת לשמש תוך חודשיים. אני מאמין שאני כן אגיע לבסוף.
הוא סתם צוחק.. נדמה לכם שהוא יחמיץ היזדמנות לראות אותי.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
רעיון טוב מאוד, למרות שאני חושב שרק אני אתה וליהי היחידים מחולון-בת-ים. אבל סבבה, העיקר לא להגיע לבד, אני שונא לנסוע לבד באוטובוסים... וד"א תודה ליהי, אני באמת גר בקרית שרת. אה ועוד משהו, אני לא משהו בכדורגל, אבל אם אני יבוא אני יבוא בשביל הכיף, וחוץ מזה אני בן 14 וחצי, ואם כל מי שיבוא זה יהיו כל הבני 16-20 אז אני לא יבוא כי אני לא רוצה להיות יחיד בגילי, אז בבקשה מי שבסביבות הגיל שלי שיודיע אם הוא בא כדי שאני ידע כמה באים.