נראה לי..פשוט מפגש שעבר הם גם הלכו לקניון עזריאלי או לא זוכר איזה וקנו שם אוכל אז חשבתי אולי צריך גם עכשיו
לך תזדיין! היום התברר סופית שלא אוכל לבוא. יש לי יום מרוכז באותו יום. עמכם הסליחה. אל תקחו אותי בחשבון, למרות שאולי אני אפתיע, תלוי במתי הוא יסתיים ומידת הכח שלי, בכל אופן, הסיכויים קלושים. מצטער לאכזב אתכם.
שששששש... סתם, סיכמנו שמוותרים על זה, בכל מקרה, לא נראה לי שאוכל לבוא. אבל תמיד נוכל להיפגש בסימטה חשוכה.. :twisted:
אני ודאייר לא נוכל להגיע בשום מצב ב20, ולא ב21. אני תומך דווקא ב24, כמו גבי. ואני חושב שבהחשב בכך שאנחנו אלה שהנסיעה מהווה בעייה בשבילם - יהיה נחמד אם תלכו לקראתנו.
פולדש, התאריך הוא לא ה-20 ולא ה-21, אלא ה-14 הרוב מעדיפים לפני ליל הסדר, חוץ מזה שיהיו גם יותר אפשרויות לאוכל לאחר המשחק
כנ"ל חוץ מזה אם זה אחרי ה18 אני לא יכול כי אני נוסע לטוריקה-יוון-קפריסין. אם זה לפני, אני הבנתי נכון לעכשיו שזה ב14(איזה יום זה יוצא ד"א?) אז יכול להיות שאני יבוא, בכל מקרה שימו אותי בסימן שאלה, ולא בטוח שאני יבוא לבד. ואם לבסוף אני יבוא לבד אז מישהו במקרה גר בחולון או קרוב לחולון?
סליחה סליחה רגע אחד שניה אם דיאר,פולדש ושגיא לא יכולים להגיע אז למה שלא נקבע תאריך שבו הם כן יוכלו? על סמלים,לא מותרים!
מה הקשר בין עופר לתמיר? סבבה... אני מניח שה14 זה בסדר, למרות שאני מזהיר ... יש מצב שגם אז אני לא בא. אני לא רואה שום סיבה לא לסגור על ה24. יש יותר סיכוי שאנשים יוכלו כי אין ביצפר, ואף אחד לא אמר שהוא נוסע בדיוק אז ואואן יהיה. הקיצר - 24!!! וליהי, ההתקף לב שגרמת לי אתמול כשגילית שאת "אוהדת" ארסנל... אני ארביץ לך.
פולדש, תצטרף למועדון (לא ארסנל!). כן,אתה לא היחידי שרוצה להרביץ לי (תוכל לעשות זאת במפגש פורום כמובן) ובוא נבהיר כאן משהו חד וחלק : אני את הבאסטה עם לידס לא מפרקת לפני שהם יורדים מינימום לדויז'ן 2, ועושים טרנספר עצבני למחוז לנקשייר. Marching on together 'till the day i'll die. :twisted: