רגע אני לא אמרתי שאנחנו הקופים היחידים פה! מי רוצה לעצבן אותי? בני יהודה לא קופים! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
א. יונייטד, תעשה טובה, או שתכתוב כמו בן-אדם (מה לעשות, גם לקופים יש חוקים כאן), או שתסתלק מכאן. ב. משה, אני הבנתי אותו לא נכון, אבל אני ואתה שמענו את אלי טביב מאשים שבית"ר תמכור את המשחק. לפני שהמשחק שוחק. בית"ר משחקת ככה לא מעט משחקים, וזה מעצבן גם אותי, אבל מכאן למכירת משחק? למה שבית"ר תמכור לאשדוד משחק?? תאמין לי שאני יכול להביא לך דוגמאות ללפחות 10 משחקים שב"ש שיחקה כאילו היא מוכרת את המשחק. יכולת חלשה, יחד עם שחקנים גרועים ועצלנים, מוראל בתחת ואווירה קבוצתית איומה, גרמה לכך שהפסדנו לקבוצה עדיפה עלינו במומנטום מצוין. בקשר לנשמה בבית"ר, כל שחקני הנוער, טלסניקוב וזוהר הם נשמות יחד עם קורנפיין. עזוב את זה שזוהר לא רץ, כי הוא לא בכושר וכועס על כולם, הוא עושה את זה כי אכפת לו. ותאמין לי, המשחק הזה היה סביר מבחינת בית"ר לעומת משחקים בלוזונלנד, בסופרלנד ובבלומפילד וטדי מול הפועל. גם מול ב"ש בשני המשחקים, מול מכבי בחוץ, מול נתניה בחוץ ומול הפועל פ"ת בחוץ. ואחר כך נותנים רביעיה למכבי חיפה. החיים יפים.
וידוקה, אני לא רוצה לדבר הרבה... אבל כל שחצן בא יומו... אתה כ"כ בטוח שבית"ר הולכת לקרוע את מכבי חיפה בטדי, ככה שאחרי זה אתה סתם תתאכזב שתקבל שלישייה, אם וכאשר.
הבעיה היא לא הכתיבה שלך, אלא ההודעות שאתה כותב. הודעה כמו זאת, שהכילה יותר "חחחחחחח" מאשר שאר ההודעה, שהיא גם לא היתה קשורה לכדורגל. תכתוב על כדורגל, ולא תהיה בעיה. ואילן, מדברים על שחצנים...