סקר פתיחת העונה הגדול

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Barcik, Aug 24, 2005.

1. קלייברט Member

1) מי תזכה באליפות ספרד? כמו תמיד המאבק יהיה בין בארסה לריאל. אני חושב שבגלל ההגנה של ריאל, ברצלונה תיקח את הפרימרה שנה שניה ברציפות.

2) מי תהיה הקבוצה המפתיעה של העונה? סלטה ויגו. אין ממש סיבה, פשוט תחושת בטן שהם יבטיחו את ההשארות בלי הרבה בעיות.

3) מי תהיה הקבוצה המאכזבת של העונה? לה קורוניה. עזיבתו של אירורטה תגרום לפי דעתי להתפרקות טוטאלית שתגרום לקבוצה מגליסיה לסיים במרכז הטבלה ומטה.

4) כיצד תראה אתלטיקו מדריד בעונה הקרובה? תסיים במקומות שמוליכים למוקדומות צ'מפיונס או אופ"א. טורס יהיה אחד משחקני השנה.

5) האם הספרדיות ישובו לשלבים הגבוהים בליגת האלופות וגביע אופ"א? אין סיבה שלא. ברצלונה תגיע לפחות עד לחצי גמר האלופות, לריאל לא אמורה להיות בעיה להגיע לפחות לרבע גמר, ובטיס וויאריאל יצליחו באופ"א אחרי הדחה מוקדמת מהאלופות.

6) אילו מנציגי הדור החדש של הכדורגל הספרדי יעשו צעד משמעותי קדימה? חואקין, טורס וסרחיו ראמוס. חואקין יהיה המנוע מאחורי בטיס שתצליח באירופה, טורס יסיים בין שלושת הראשונים לפיצ'יצ'י וראמוס יעבור לאחת הגדולות בסוף העונה.

7) האם לדעתכם תוצג רמה גבוהה בליגה הספרדית העונה? עם שחקנים כמו רונאלדיניו, זידאן, אטו, דקו, חואקין, ריקלמה וסביולה, אני לא רואה מצב שתהיה רמה נמוכה מהרגיל.

8) כיצד לדעתכם יגיעו שחקניה המובילים של הנבחרת למונדיאל (או לחילופין, האם לדעתכם ספרד תעפיל)? ספרד תעלה, גם אם היא תסיים במקום השני בבית. לא תהיה נבחרת שתהיה בהצלבה שתמנע ממנה להעפיל.

9) מי תפרד בסיום העונה מהפרימרה? קאדיז, סנטאנדר ואוססונה.

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

1)ברסלונה
    2)חטאפה. אבל היא יכולה גם לרדת ליגה. תלוי איך הסגל שלה יתחבר.
    3)ולנסיה. היא לא התחזקה מספיק בשביל לעבור את וייריאל ובטיס.
    4)ככה פחות או יותר
    5.כן. בטיס ווייריאל במקום ולנסיה ודפור - ברור שכן.
    6.גבי, אריסמנדי ובראוליו. :aaarse:
    7.כן. וגם בעונה שעברה היתה רמה גבוהה.
    8.תלוי בבניטס וביאנקי.
    9.אתלטיק. סוף סוף היא נחלשה מספיק בשביל צעד הסטורי זה.

איפה השאלה ה-10?

3. cityblues beter dead than red

1-8).באמת שלא אכפת לי.
    9).עוד 20 מליון צופים בעולם שיעבירו את ההתעניינות לאנגליה :aaa12:

4. Engel Del Madrid Member

רק אטו? מצטער, אבל השמות מקסי לופז,מסי,והשם של זה שנגמר בסון שבא מסלטיק שפשוט ברח לי השם, לא אומרים לך משהו?

5. M_T_A Member

לארסון.. ולא הזכרת את אזקרו

Last edited: Aug 24, 2005
  6. tiktin Member

1) בטח שברצלונה. עם סגל כמו שלה אין מצב שלא
    2)אני אוהב לראות את אחת הקבוצות שעולות לליגה הראשונה ומסימות עונה בין ה10 הראשונות
    3)ולנסיה-לוזרים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    4)מקום שלישי היא מסיימת. היא תראה טוב כמובן... והיא תעשה תיקו 2 בקמפ נאו (הימור שלי)
    5)בטח! ברצלונה תגיעה לחצי גמר ליגת האלופות. אתלטיקו וויאריאל יגיעו לרמות דיי גבוהות בליגת האלופות
    ובטיס בגביע האופ"א
    6)מסי. שחקן צעיר עם המון כישרון... יהיו לו 15 שערים העונה עם הוא יקבל מספיק קרדיט מריקרד
    7)כמיטב המסורת בספרד בשנים האחרונות ועקב השמות הגדולים על המגרשים בספרד אני בטוח שכן
    8)לספרד יש אחלה נבחרת.. היא תעלה
    9) חטאפה. מה שהיא נצלה בעונה שעברה יחזור כמו בומרנג העונה

7. Engel Del Madrid Member

אזקרו לא בא בתור חלוץ, לארסון מסי ומקסי לופז בהחלט כן.

8. תונל Member

1) מי תזכה באליפות ספרד?
    ברצלונה. מאז שגראבסן הגיע בעונה שעברה ריאל נראית יותר טוב, הוא פיתרון מצוין אבל רק לחצי מהבעיה של הקבוצה, החצי השני ייפתר רק אם יתברר שבאפטיסטה יכול לשחק גם בתור בלם או משהו. בינתיים מרכז ההגנה נשאר נקודת תורפה ביחס לברצלונה, נקודת תורפה גדולה מדי בשביל שגראבסן יוכל לחפות עליה.
    2) מי תהיה הקבוצה המפתיע של העונה?
    ולנסיה. רוב הסגל מעונת 2003/4 נשאר + כמה שחקנים טובים בראשות וייה, די-ואיו, רגיירו וקלייברט, ייקח להם אולי כמה מחזורים כדי להתגבר על טראומת ראניירי והעונה שעברה אבל אח"כ יזכירו יותר את איך שנראו לפני שנתיים מאשר בעונה האחרונה.
    3) מי תהיה הקבוצה המאכזבת של העונה?
    סביליה. סביולה, קאנוטה ולואיס פביאנו, יותר מדי שחקנים שקשה לדעת מה תקבל מהם, פוטנציאל לאכזבה.
    4) כיצד תראה אתלטיקו מדריד בעונה הקרובה?
    מעולה. עכשיו כשטורס כבר לא בכמה רמות מעל שאר הקבוצה והיריבות לא יתרכזו בעיקר בו, יוכל להראות מה שהוא יודע וייתן את העונה הטובה ביותר שלו עד עכשיו + קז'מן שיגלה את עצמו מחדש + שאר הרכישות- גאלטי, פטרוב ורודריגז, לדעתי אפילו ויאריאל המצויינת תיכנע בקרב על המקום ה-3.
    5) האם הספרדיות ישובו לשלבים הגבוהים בליגת האלופות וגביע אופ"א?
    כמובן שהמון תלוי בהגרלה, סיכוי ממשי לזכות בליגת האלופות יש רק לברצלונה. ריאל וויאריאל בכיף יכולות להגיע לחצי, בטיס לא. באופ"א הכל אפשרי, כולל זכייה.
    6) אילו מנציגי הדור החדש של הכדורגל הספרדי יעשו צעד משמעותי קדימה?
    דויד ויאה וטורס.
    7) האם לדעתכם תוצג רמה גבוהה בליגה הספרדית העונה? למה לא.
    8) כיצד לדעתכם יגיעו שחקניה המובילים של הנבחרת למונדיאל (או לחילופין, האם לדעתכם ספרד תעפיל)?
    תעפיל כמו נינג'ה. איך תיראה הנבחרת תלוי קצת בראול, במיסטה בולנסיה ובמוריינטס בליברפול, אבל בכל מקרה יימצאו ה-11/22 שחקנים בכושר הנדרש להרכב\סגל שרוצה ללכת רחוק במונדיאל, ארגונס יקבל סגל מצויין והרבה תלוי בו, ראינו ביורו שסגל טוב בלבד זה לא מספיק ושמאמן יכול להרוס הרבה.
    9) מי תפרד בסיום העונה מהפרימרה?
    ריאל סוסיאדד שהיתה קבוצה חלשה ונחלשה, קאדיז שנראה שאין לה מה להציע, וסנטאנדר שגם כשהיו אצלה שחקנים טובים תמיד היתה קרובה לרדת ליגה, עכשיו כשהם עזבו זה גם יקרה.

9. Barcik Member

האלופה:
    ברצלונה. קודם כל, המאבק על התואר, ימשיך להיות כפול. סביליה, ויאריאל ובטיס הן קבוצות חזקות, אבל לא כאלה שיכולות להאבק בשתי הגדולות. החיזוק שלהן, שהיה לא רע בכלל, לא מספיק כדי להעמיד קבוצה שתתחרה על התואר. אם הייתי צריך להמר על קבוצה שיכולה להצטרף למאבק, הייתי דווקא בוחר באתלטיקו מדריד (עוד בהמשך). אז, חזרנו למאבק הדו-ראשי. במידה רבה, נראה את השחזור של העונה שעברה. בארסה עם סגל דומה מאוד, ולמעשה, גם ריאל מדריד, שלא טרחה לחזק את עצמה בעמדות הנחוצות שיועילו לה במירוץ לאליפות. במקום זה, הם קנו עוד שחקנים לעמדות מאויישות היטב, ונשארו, פחות או יותר, אותה קבוצה כמו ב- 2004/5. בארסה ניחנת בסגל עמוק יותר, ושחקנים רעבים לפני השיא.

המפתיעה:
    תלוי בציפיות. לדעתי, אספניול תפתיע בכך שתשמור על הרמה והמעמד מהעונה שעברה. אני חולק עליך ניב - לוטינה שמר על עיקרי הבסיס שלו, ומחזיק בקבוצה לא רעה בכלל. אין עליהם שום לחץ (ככה זה כשאין אוהדים), והם צריכים לתת עוד עונה שקטה וטובה.
    מיורקה עומדת להשתלב יפה באזור המקום ה- 10, ואף להיות אולי במאבק לאופ"א. אחרי שקופר הציל את הקבוצה מירידה באופן מרשים, הוא קיבל כעת את הזכות לבנות את הקבוצה מחדש בקיץ. עושה רושם שהוא עושה עבודה טובה.
    סלטה לדעתי הולכת לחזור כראוי לפרימרה, הרחק מסכנת ירידה.

המאכזבת:
    שוב, תלוי בציפיות. דפורטיבו ויתרה מרצון על מקום קבוע בצמרת, והולכת ליפול חזק מאוד העונה. המהפכה, שדרושה לגליסיאנים כמו אוויר לנשימה, לא בוצעה כראוי - הובאו קצת מדי שחקנים, ואלה לא טובים מספיק.
    כמו כן, מולנסיה אני לא מצפה להרבה. גם הם לקחו בקיץ צעד אחורה, וויתרו על היוזמה לאליפות כאשר הלכו על סאנצ'ז ברוטו במקום מאמן זר או חאבו אירורטה. יש להם סגל ממש לא רע, אבל יש לי תחושה שהוא לא יסתדר.
    בילבאו הולכת לעונה בינונית מינוס.

אתלטיקו מדריד:
    תעלומה. מבחינת מעשיהם בקיץ, הם הקבוצה היחידה פוטנציאלית שיכולה להשתלב במאבק על התואר. את כל שאר המועמדות האפשריות ראינו, אנחנו מכירים היטב, והשיפור שלהן לא משמעותי מספיק. אתלטיקו לעומת זאת, בנתה קבוצה חדשה מחלקים מובחרים. אבל, במצב הזה, גם נפילה כוללת היא בהחלט בגדר האפשרי, מה משאיר את אתלטיקו בתור סימן שאלה ענק. אני הייתי מהמר על מקום בין מאבק לצ'מפיונס ואופ"א.

אירופה:
    ישובו. מה שקרה בעונה שעברה היה מקרי.

הדור החדש:
    אני חושב שמעל כולם יבלוט חזוס נבאס, שיקבל העונה קרדיט מלא מהתחלה. הוא מוקף בשחקנים מצויינים, נמצא בקבוצה טובה, ויופיע במסגרת אירופית. נבאס צריך להרשים.
    כמו כן, הגיעה ההזדמנות הגדולה של טורס. לאחר שנים בהן הוא התבזבז באתלטיקו, סוף סוף יש שם קבוצה, שאולי, אולי, תהיה שווה אותו. אחרי צעדי ההנלה, נותר לאל ניניו לקיים את הצד שלו, ולהפציץ.

רמה גבוהה:
    כמובן. עוד כמה מהשחקנים הטובים בעולם הגיעו לליגה הספרדית, ומצפה לנו עונה מרתקת, במיוחד כאשר קבוצות דרג ב' ממשיכות להראות מרשימות.

מונדיאל:
    את כל השאלה ניתן לסכם אחרת: כיצד יראה ראול במונדיאל? כי בלי ראול טוב, אין לספרד שאיפות. ועל השאלה הזו, אף אחד לא יודע לענות.

היורדות:
    קאדיז נראית כמו מקרה קלאסי של קבוצה אשר עולה ויורדת. אלאבס גם כן מועמדת בולטת בזכותו של פיטרמן. סנטאנדר/חטאפה ישלימו את התמונה.

-------------------------

סחתיין לכולכם על התשובות המנומקות.

10. Ampelmann Member

1) ברצלונה
    2) חטאפה
    מאוחר קצת לומר. בכל מקרה, לדעתי, מקום 10-12, שזה קצת יותר ממה שאחלו לה.
    3) ריאל מדריד
    כרגיל, וכל מילה נוספת מיותרת...
    4) לא יודע...
    5) ספרדיות? לא יודע. ספרדיה אחת כן! אחרי ההדחה הבאמת מרושעת נגד צ'לסי ברבע הגמר בשנה הבאה, יש לי תחושה שהשנה הקטלונים לא פראירים. בינתיים אני מוכן להתחייב רק על חצי גמר... בהצלחה!
    6) מסי?...
    7) זו לא ממש שאלה ריאלית ובכדורגל, אחרי הכל, זה גם מאוד אינדיבידואלי. יש מי שמשחק עם 35 בעיטות לשער, גם אם הרחק מהמסגרת, עושה לו את זה ויש מי שיעדיף לראות מסירות מתוכננות היטב...
    אני לא יותר מדי אוהב את הכדורגל בליגה הספרדית, מניח שגם השנה זה לא ישתנה...
    8) איפשהו באזור הרבע-גמר יגמר הסיפור הספרדי. אמנם המונדיאל הפעם קרוב (והקרבה הזו תמיד מנבאת טובות לנבחרות מאירופה) אבל החוש השישי צועק לי שאיזו הגרלה עם גרמניה תחסל תקוות (גרמניה תעוף שלב אחד מאוחר יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )
    9) את חטאפה אני לא ממהר להספיד...קאדיז באה רק בשביל מאזן שערים. סנטנדר תשרוד, לא יותר מדי בשיניים. אני אספיד את אלאבס...שוב זו האינטואיציה שמדברת

11. Methos Member

מצאתי את הפורום ממש במקרה,
    וכייון שאני אוהד ריאל בדם עברתי על התוכן בפורום וראיתי את הויכוח שלכם פה.

לדעתי המאמן הכי טוב שהיה לריאל זה דל בוסקה-הוא באמת היה תותח,
    אני לא יודע למה פיטרו אותו,אלא אם הוא התפטר לבד,
    אבל בתקופה שהוא היה ריאל הצליחה טוב מאוד,
    רוביניו שחקן באמת תותח...אבל אסור להסתמך עליו,
    וגם מכירת פיגו הייתה טעות לדעתי...שחקן גדול,
    תאר לכם אם היינו משחקים 4-4-2 אם קשר אחורי(גרווסן)
    בקהאם ופיגו בצדדים וזידאן בחוד של הקישור,
    ראול ורונלדו כחלוצים,למרות שרונלדו נראה מאכזב ואוון היה לא רע,
    קאסיאס כשוער,
    וכל שאר המגנים...מעניים אם וודגי'ט יצליח.
    ואפשר לשלב את רובינו במחצית נגיד במקום מישהו,
    בכל מקרה גרווסן שחקן מסוכן...מקללה היה עדיף עליו.

Last edited: Sep 22, 2005
  12. ג'ררד Member

[1. ברסה ללא ספק עדיין הקבוצה החזקה ביותר למרות הרכש המכובד שמדריד עשו (כמו בכל שנה)
    לדעתי ברסה עשו נכון והביאו את ואן-בומל שיחזק עוד את הקישור (לא שהוא חלש) אבל זה יותר משמעותי מקנית עוד חלוצים של מדריד(לא חסר להם) ברצלונה תיקח.
    .2סלטה ויגו , לפני שנתיים שלוש היתה נחשבת לאחת החזקות באירופה ,ירדה,קורה עונה לא טובה עכשיו ויגו עולה שנית , שני שחקנים חזקים מאד הגיעו : חאבי גררו מסנטנדר הנופלת והיהודי הולנדי דניאל דה רידר היהודי המצויין ששיחק בעונה החולפת בספסל של איאקס עזב סוף סוף את הקבוצה לעול החדשה/ישנה,
    (יש עוד שחקנים שהגיעו אבל כתבתי על הידועים ליביותר)
    3.שוב... ולנסיה אין הרבה מה ליכתוב פשוט לא מציגים יכולת טובה(למרות השמות שמרחפים שם)
    4.טוב, עם הגעת קזמן יש לאתלתיקו פוטנציל טוב להגיע לליגת האלופות בעונה הבאה , אבל אני מאמין שהיא תגיע רק ל5,6
    5.בלי ספק הספרדים סבלו מחוסר מזל גדול בעונה אשתקד, ברסה קיבלה את צ'לסי בשמינית גמר מה שלא מאפשר להמשיך הלאה ,גם מדריד קיבלו קבוצה חזקה מהם בשלב מוקדם זה(מה שסיפק לנו יופי של שמינית גמר), יובה ריאל שיחקו טוב יותר אך נכנעו בהארכה כנ"ל לגבי הגביע השני בכבודו או"פא.
    6.ראול בראבו של ר' מדריד יתן עונה יפה לדעתי (עם יתנו לא לשחק) פשוט יש לו כשרון ברגליים!
    7.כמו תמיד ,כן! אבל השנה זה יהיה שונה אני מאמין שארבה קבוצות יתנו פייט לברסה ואנחנו נראה יותר תחרות במרוץ לאליפות מה שגם אומר בד"כ כדורגל יפה!
    8.ספרד תגיע אך כצפוי תרד מוקדם(בשמינית ואולי אפילו בבתים). ראול צריך קצת לצאת מההרכב ולתת את חולצת ההרכב לטורס ראול כבר זקן ולא בקושר לעומת זאת תראו את תצוגת הכדורגל הנהדרת של השחקן הצהיר .מאמן... עדיין חסר ולוזריות יש בשפע אלה בערך הסיבות לאי היכולת של ספרד.
    9.סנטנדאר ירדה מנכסיה ותגיד שלום לליגה הבחירה ללא כל ספק.

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

יאללה, מי עוד לא מפחד לבדוק את התחזיות שלו?
    אגב, זה לא בסדר שלא חפרתי עמוק בשביל להחזיר את הדיון הזה. מקווה ליותר אקשן בעונה הבאה.

14. Engel Del Madrid Member

אני צדקתי בכמה דברים.. אמרתי שכמובן הספרדיות יגיעו לשלבים הגבוהים באופ"א ובצ'מפיונס וצדקתי.. אמרתי שאתלטיק בילבאו תאכזב ומאוד צדקתי.. טעיתי מאוד מאוד בזהות האלופה, אבל זה היה כשהייתי שיכור מרכישת רוביניו ובפטיסטה, וטעיתי גם בקשר לאתלטיקו..

15. Andrse Iniesta Member

מי תזכה באליפות ספרד- לדעתי ריאל מדריד בגלל ההתחזקות המאסיבית ובעיקר בגלל קאפלו! למרות שאני מקווה שברצלונה.
    מי תהיה הקבוצה המפתיעה של העונה- לדעתי אתלטיקו מדריד (רק אם טורס ישאר) במקרה ופרננדו אל ניניו טורס יעזוב אז ויאריאל בעיקר בגלל ריקלמה!
    מי תהיה הקבוצה המאכזבת של השנה- אף אחת לדעתי לא תאכזב הגדולות יהיו בצמרת.
    כיצד תראה אתלטיקו מדריד בעונה הבאה- כמו שאמרתי בשאלה הקודמת לדעתי זה תלוי בהישארותו של טורס אם הוא יעזוב אתלטיקו תסיים מקום 7-10 אם טורס ישאר 4-6 .
    האם הספרדיות ישובו לשלבים הגבוהים בליגת האלופות וגביע אופ"א- ללא ספק הספרדיות בתנופה אני בטוח שלפחות ספרדית אחת תגיד לגמר גביע אופר וליגת האלופות! (גביע אופ"א-ויאריאל, ליגת האלופות-ריאל)
    אילו מנציגי הדור החדש של הכדורגל הספרדי יעשו צעד משמעותי קדימה- אנדראס אינייסטה ופרננדו טורס. שתי שחקנים מעולים שלדעתי שתיהם צריכים להיות בהרכב נבחרת ספרד וגם לדעתי אינייסטה צריך לפתוח בהרכב של ברצלונה.
    האם לדעתכם תוצג רמה גבוהה בליגה הספרדית העונה- כן, יכולת גבוהה מאוד השנה יאבקו לדעתי 3 קבוצות על האליפות (ולנססיה, ריאל מדריד וברצלונה)