ספרד זכתה ביורובאסקט 2015

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏5/9/15.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הדבר החיובי שאני לוקח מהצטלבות של בית המוות זו העובדה שהנבחרת תגיעה דרוכה. סביר להניח שנפסיד במידה ונקבל נבחרת בדרג 1-2, בטח אחרי טורניר כל כך אינטנסיבי, אבל אני גם בטוח שהנבחרת תגיע הרבה יותר דרוכה מאשר אם היינו פוגשים בשלב הבא איזו הולנד או בלארוס, מה שבאופן טבעי היה ככל הנראה גורם קצת לשאננות, גם אם לא במודע. אז בואו כרגע נשאיר את החישובים בצד ופשוט נהנה יום אחרי יום מהבחורים.

Rosner, Sir Alex Ferguson ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן שלפני שמדברים על ההגרלה בהצלבה צריך לעבור את המשחקים הנותרים. חשוב מאוד להמשיך ביכולת הנוכחית ולסיים במקום השני.
    ושוב אם אני ממשיך את עידן, גם בבית המוות אנחנו רואים פערים בין סרביה וספרד לשאר הקבוצות בבית (ספרד פשוט פירקו לגורמים את טורקיה, זה הרגיש כמו משחק של ארצות הברית נגד טורקיה ולא משחק בין שתי קבוצות אירופאיות).

idans10 אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני איזה שבוע אף אחד מאיתנו ציפה שנהיה עם שני ניצחונות על רוסיה ופינלנד. למה עכשיו אנחנו הופכים לחזירים? אז במידה ונעלה נקבל יריבות הרבה יותר קשות מאלו שאנחנו נפגשים עכשיו. עם הקרבה ומומנטום אולי אפשר לעשות סנצסיה. אל תשכחו שטוחנים עכשיו את החבר'ה פיזית. היום נראה משחק שלישי ברצף שלנו וזה תוך שלושה ימים בלבד. בעיניי זה מוגזם וזה מפריע לי הרבה יותר מאשר ההגרלה של השלב הבא.

נבחרת ישראלית נבחרת מאד בינונית, אבל ארז אדשלטיין מצליח בנתיים לחבר אחלה פאזל. עם קו אחורי ללא קלעים טובים ועם קו קדמי מוגבל אנחנו צריכים להיות מבסוטים עכשיו. ואני מבסוט. אנא, בוא לא נהיה חזירים ובוא פשוט נהנה ממה שאנחנו רואים עכשיו ממונפלייה. היום יש לנו משחק קשה מול בוסניה שאני מעריך תרצה לנצח דווקא אותנו (ראינו מה קרה בכדורגל כשבאנו לבקר שם). מעבר להיום אני לא מסתכל...

אני רק מאחל עכשיו הצלחה לבחורים שלנו!

Rosner, אלעד ו-idans10 אוהבים את זה.
  4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך להמשיך עם הצניעות והכבוד ליריבות. זה בנוסף להגרלה ולסדר הנוח של המשחקים שקיבלנו, בדיוק כמו שליאור אמר לפניי, הם אולי הגורמים הבולטים ביותר בקמפיין המוצלח עד כה. כל עוד הנבחרת תצליח להתנתק מהתקשורת המחורבנת שלנו אני מאמין שיהיה בסדר.

מול רוסיה היה את כדיר שהיה אקס-פקטור, אתמול זה היה פישר שבכמה מהלכים גמר את המשחק וסופסוף נראה שנכנס לעניינים בנבחרת. אנחנו נצטרך עוד מזה ושחקנים אחרים לקראת ההמשך. עדיין לא ראינו כלום מיבזורי שלא קולע כמעט, מדאוסון שכרגע נראה שהמעמד גדול עליו וכו׳. רוצה להוסיף שאני גם נורא מבסוט על התרומה של לימונד ואוחיון שעושים עבודה טובה ליד מקל בשני צידי המגרש.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לימונד קצת מתפרע בהתקפה אבל הגנתית הוא ואוחיון פשוט חונקים את היריבה (אוחיון גם מפתיע מהשלוש באליפות הזאת).

הראיון של ארז אחרי הניצחון אתמול היה מרגש, כשהוא לא עוצר את הדמעות מהתרגשות, אבל מה שאני אהבתי, זה את הצורה שבה הוא מדבר על היריבה הבאה. מפרט על כל עמדה של הבוסנים, מרעיף שבחים על הבוסנים, מזכיר שניצחו אותנו לפני זמן קצר בהכנה, מהצד זה נשמע שהוא מדבר על סרביה או ספרד ולא על קבוצה עם שני הפסדים רצופים. ככה בדיוק אני רוצה את מאמן הנבחרת שלי, שדיבר בצורה דומה גם על פינלנד אחרי הניצחון על רוסיה. כששאלו אותו איך זה מרגיש להבטיח תעליה כבר אחרי שני משחקים הוא ענה שוב בצורה נפלאה ומקצועית, שלא עלינו בכלל, ושכל משחק הוא כמו גמר גביע.
    אם הנבחרת תהיה כמו ארז, עם רגליים על הקרקע, רעבה, לא לוקחת כלום כמובן מאליו, עולה לכל משחק כמו גמר גביע, אנחנו נמשיך להנות ממנה. וכמה אנחנו נהנים ממנה. יש לי מנוי לנבחרת ישראל בכדורגל ועדין לא הפסדתי אפילו דקה מהמשחק אתמול מול פינלנד כשאני מוותר על חלק מהמשחק של נבחרת ישראל בכדורגל. פשוט כיף גדול, שרק ימשיך ככה.

אלעד, Rosner, VAR ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  6. VAR Member

@idans10 שומע? יש לי הפתעה בשבילך, קלוט את מקום 3

idans10 אוהב/ת את זה.
  7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

חבל שהוא מגיע באותה חבילה עם השחקן שמנסה לזרוק שלשות בפיגור נקודה כשיש עוד 4-5 שניות על השעון... <_<

8. ייא Member

למרות ההגזמה: האם ברבע ההצלבה נמשכת עם ספרד? אני שואף להגיע למקום 7 איכשהו... אגב, יש משחקי דירוג 9-16?

9. VAR Member

http://www.eurobasket2015.org/en/pa...ZI6EoANOrUf9le2.season_2015.roundID_9322.html

במילים אחרות התשובה לשאלה שלך היא לא, אבל ברבע גמר אמורה לחכות ליטא (אם נסיים מקום 2) או יוון (אם נסיים מקום 3). כלומר בכל שלב עד הסוף אנחנו נהיה אנדרדוג מובהק.

10. VAR Member

שימו לב שפינלנד התחילה את האליפות בשעה 9 (שעון מקומי), יום למחרת ב5 וחצי נגדנו וביום למחרת ב3 וחצי משחק מול רוסיה שהוא בעצם המשחק על הכרטיס הרביעי לשמינית הגמר. כלומר 3 משחקים בטווח של יום וחצי כשאצלנו זה מאוזן 24 שעות בין משחק למשחק, ובינתיים רואים עליהם גם אתמול וגם עכשיו שהם נופלים מהרגליים.

זה לגמרי משחק לטובתנו אבל הם הגזימו שם לגמרי עם הפורמט הזה של 5 משחקים ב6 ימים, למה בוער לסיים את האליפות כל כך מהר?

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הם כנראה רצו לתת מצד אחד מספיק זמן פגרה בין סיום הליגות ועד לפתיחת האליפות ומצד שני רוצים לסיים אותה מהר כי אירופה אמורה להתחיל באוקטובר. בלי קשר, אני מסכים שזה מטומטם. חוץ מלשחוק עוד יותר את השחקנים, המשחק של יום אחרי יום לא נותן דבר.

12. DRORIKO Member

למה אם כך לא להוריד את מספר הנבחרות ל-16. זה גם ימנע כזה עומס(אם רוצים כמו שאתה אומר לסיים מוקדם) וגם יהפוך את הבתים ליותר מעניינים. זה נראה לי הזוי שישראל מנצחת שני משחקים והיא כבר עם רגל ושלוש תרבע בשמינית. תעשה בית של 4 שהשתיים הראשונות מעפילות לרבע.

13. ייא Member

מה עדיף לנו ברוסיה כרגע?

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוסיה הולכת הביתה. פינלנד מנצחת 81-79. קופונן בחור עם ביצים כי אחרי 4 זריקות רצופות שהוא מחטיא הוא מנצח בסופו של דבר את המשחק.

15. VAR Member

לדעתי היה עדיף שרוסיה תנצח כי יש לה עוד משחק מול צרפת, מה שאומר שהיא בכל מקרה לא יכולה לעבור אותנו. אניווייז, זה לא ישנה לנו שום דבר אם ננצח היום.