בוא נגיד שהוא אחלה בניגוד לשאר, אבל הוא לא חף משטויות וטעיות מעצבנות. מי שלא רואה כדורסל בכלל אולי מתרשם ממנו בטירוף (והוא באמת מבין) אבל מי שרואה ומתעניין רואה שהוא לפעמים מחרטט.
ושלח לא היה מחרטט לפעמים עם התיאוריות ההזויות שלו? עדיין כשהיית שומע אותו מפרשן היתה לך הרגשה שקברניטי הערוץ מכבדים את האינטיליגנציה שלך,להבדיל מהשלף/קופמן/שרף/מאיר טפירו(ממתי לעזזל הוא נהיה פרשן?!!?)
אגב גם אלי סהר פרשן טוב ומבין את המשחק, הבעיה איתו שיש לו נטיה להשוויץ בנתונים היסטורים חסרי כל חשיבות,וזה הופך מהר מאד למעיק.
שלח תותח על. בסדר, אני לא מתווכח - פשוט שמעתי את האוזמן פעמיים לעומק אחרי שחזרתי מרומא. אחרי שקיבלנו את איטליה הוא ענה לשאלה "איך עוצרים אותם" בחדשות הספורט בתשובה שברנאיני לא יודע מה לעשות שיש איזורית מולו ושהוא רגיל לאחד על אחד ושאיזורית תהיה הפתרון שלנו. ספרד שיחקה מול איטליה המון דקות באיזורית מאותה מחשבה - והאיטלקים דפקו להם 11 שלשות בכמעט 50%. הוא גם טען שהאיטלקים "מבסוטים" לקבל אותנו ושאין להם מושג מי אנחנו. הייתי ברומא יום לפני, האמן לי, הם יודעים טוב מאוד מי אנחנו. שוב הוא אומר הרבה דברים שכדי באמת להפריך או להוכיח אותם צריך ללכת ולחפור ומשועממים כמוני שהולכים וחופרים מוצאים לפעמים חרטות שלו. אבל בלי ספק שהוא פרשן מצויין, למרות מה שציינתי.
טוב אתה יודע זה לא שהוא עשה סקר אצל שחקני הנבחרת האיטלקית. הנקודה שלו היתה שאיטליה מעדיפה לקבל אותנו מאת צרפת. זה נכון,אמנם בנאלי להחריד,אבל נכון.
לקחים מספרד-פולין: 1. אין סיבה לפחד מאף נבחרת 2. למרות 1, אסור בשום רגע של המשחק לשכוח מי אתה ונגד מי אתה משחק.
http://imageshack.com/a/img537/1738/0IBiwT.Xxx צרפת מול לטביה וספרד נגד יוון ברבע הגמר. כאן ניתן לראות תקצירים וקטעי וידאו מהאליפות (מתעדכן). משחקי שמינית הגמר - יום ראשון: 19:30: http://www.eurobasket2015.org/en/files/%7BE29CD030-1B19-4A7D-8386-663ED315948B%7Dlogo_big.Xxx ישראל VS איטליה http://www.eurobasket2015.org/en/files/%7B986912CD-C24E-4122-B135-2EAE9165D345%7Dlogo_big.Xxx * המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5. כתבות לקראת המשחק: ליאור אליהו: "שמח מאוד שהחליטו שלא אשחק מול צרפת, זה עזר לי מאוד" (כולל קטע וידאו). אליהו כשיר למפגש עם איטליה: "זה יהיה קרב" (כולל קטע וידאו). בלינלי: "הנבחרת שלכם היא מהטובות בטורניר" (כולל קטע וידאו). פוטנציאל ענק ו-3 שחקני NBA: הכירו את איטליה, יריבת ישראל בשמינית הגמר. מבט מפנים: הצצה לחמ"ל של נבחרת ישראל בצרפת (כולל קטע וידאו). שאר המשחקים: 13:00: קרואטיה - צ'כיה ; שידור ישיר בספורט 5 15:30: סרביה - פינלנד ; שידור ישיר בספורט 5 22:00: ליטא - גיאורגיה ; שידור ישיר בספורט 5+ ראשון ביורובאסקט: הפייבוריטיות הגדולות יעפילו לרבע הגמר ? תהנו !
שלום לכולם, טס בראשון בבוקר ליוון, אם מישהו מכיר לינק לשידור של המשחק/מקום בקוס שישדר את המשחק אשמח אם ישתף כאן
הפעם האחרונה והיחידה שראיתי ספורט ביוון היה שקטש שיחק בפנאתינייקוס. ילד קטן, אוהד מכבי, אבל באמת - לא כמו עכשיו, לפחות כך נראה לי. רק תבינו עד כמה כל הסיפור הזה היה סוריאליסטי; אני ישראלי קטנצ׳יק באיזה בר/פאב שלכו תדעו מה היה שמו, סביב יוונים משוגעים עם תחושות לא ברורות לאורך כל המשחק כאשר הכדורסלן הישראלי האהוב עליי בכל הזמנים מנצח את האקסית בו הוא למעשה הפך לכוכב. ואלו היו 60 שניות על כך שכתבתי כל מיני דברים שאף אחד מהם לא עזר למשה.
בלתי נתפס מה שצ'יכיה עושה לקרואטיה. פשוט משפילה אותה. יאן וסלי ביחד עם פאו גאסול לדעתי מועמדים חזקים לMVP. הצגה מופלאה של הפאוור פורוורד של פנרבחצ'ה.
זהו, הפינים קרסו. 3 רבעים הם הסתכלו לסרבים בלבן של העיניים אבל בסוף זה נגמר וסרביה דורסת. ראדולציה וביילצה מובילים את הפייבוריטים לזכיה (27 ו17 בהתאמה). תיאודוסיץ' עם 8 נק' ו9 אסיסטים כנראה יגיע לדאבל דאבל בחמש דקות שנותרו.