סתם שאלה שתמיד עניינה אותי: אתה תמיד כזה אופטימי בהגזמות או שזה סתם מסקרן אותך? אתה היחיד שבכל טורניר של איזו קבוצה או מדינה, כבר שואל אנשים מול מי נפגשים בחצי הגמר עוד לפני שהתחיל הטורניר. נראה לי שאתה עף מאוד מאוד גבוה בלי הרבה קשר למציאות. באמצע שלב הבתים כשעוד לא עלינו, כבר תיכננת איך אפשר להגיע לריו. באו קודם נעבור את איטליה, שזה בערך 75-25 להם ואח"כ נראה אם נאיים על הארד או לא.
http://imageshack.com/a/img537/1738/0IBiwT.Xxx ישראל הובסה ע"י צרפת, ותפגוש בשמינית הגמר את איטליה (כולל תקציר וידאו). ארז אדלשטיין: "במשחק אחד אפשר להפתיע". תגובות נוספות להפסד ולקראת השמינית. היתרון של מקל, הזכרון של כספי: איטליה מחכה. 2 בקשות של ישראל נדחו, הנבחרת תשחק בערב החג. צרפת מול טורקיה בשמינית הגמר, גינזבורג וצ'כיה מול קרואטיה. כאן ניתן לראות את רב תקצירי הוידאו מהאליפות (מתעדכן). נוביצקי נפרד בדמעות: "זהו רגע שלא אשכח". קטע הוידאו של פרידת נוביצקי.
פיבא אבל התנהגו באמת מגעיל. זה לא נגיד ליגת האלופות שהשעות קבועות גם ככה. אפילו השעה של ישראל לא הייתה קבועה, הם שיבצו את השעות ויש 4 שעות של משחקים ולא נראה לי שהיה מפריע לנבחרת אחרת לשחק ב19:30 במקום ב1 או 3 כמו שזה קריטי לישראל.
תראה אפשר להתווכח על זה,ובפייסבוק מישהו גם כתב לי את זה בדף של אורי אריאל. מה שבעיקר קומם אותי זאת לא הטענה שאתה מעלה שהיא לגיטימית, אלא ההאשמה של פיב"א באנטישמיות. כשאתה מאשים מישהו בהאשמה כל כך חמורה אתה צריך לדאוג שהיא תהיה מבוססת. לאריאל אין שום ביסוס, ואני שמח שיש לנו ראש ממשלה שפוי שלא נגרר להתלהמות המטופשת הזאת כי אוי ואבוי לנו אם זה היה קורה. אגב כהערת אגב, אם פיב"א היא כל כך אנטישמית למה היא ירדה על ברכיה כדי שמכבי תצתטרף לליגה החדשה שלה?
בקטע הזה אני מסכים עם דרור. אפשר לחשוב שהמנהלת שלנו תמיד התחשבה בשחקנים הזרים בליגה ולא קיימה מחזור בסוף השנה האזרחית. הם לא עושים לנו בכוונה והם לא אנטישמים. קצת לקחו אצלנו יותר מדי רחוק כל פעם שגוף זר לא מסדר לנו משחקים לפי החגים שלנו.
נדמה לי שהגאון הזה יצא בתגובה דומה לפני שנתיים-שלוש כשקבוצה או נבחרת ישראלית (אולי הכדורסל, מי זוכר) נאלצה לשחק באיזה חג או משהו. זה החומר הפופוליסטי, אין מה לעשות.
http://imageshack.com/a/img537/1738/0IBiwT.Xxx יום שבת - משחקי שמינית הגמר: 13:00: לטביה - סלובניה ; שידור ישיר בספורט 5+ 15:30: יוון - בלגיה ; שידור ישיר בספורט 5 19:30: ספרד - פולין ; שידור ישיר בספורט 5 22:00: צרפת - טורקיה ; שידור ישיר בספורט 5 לייב שבת ביורובאסקט: שלב שמינית הגמר יוצא לדרך. תהנו !
אני רק סקרן. אם תביט בדיוני הכדורגל תראה כמה אני לא מאמין בספורט בישראל החובבני. אני רק חולם כל חיי על לשחק נגד אירן ושהם לא יעלו לפרקט/דשא...זה הכל בגדול. איטליה מחר מנצחת ב6 הפרש במשחק שבקלות היה יכולהיות שלנו לצערי...
מדברים על הרבה כוכבים באליפות הזאת אבל שוכחים עוד כוכב-שי האוזמן. הבן אדם פשוט פרשן על. מבין את המשחק,יש לו הרבה כריזמה,שנון, לא מתלהם,ובניגוד לשלף שהתפקיד הביצועי היחיד שלו היה להחליף מנורות במכבי להאוזן יש רקורד מרשים ביותר. עכשיו כששלח בכנסת צריך לדעתי לקדם את האוזמן לעמדת הפרשן הראשי על חשבון שלף הבינוני והמרדים.