רציתי לרשום לפני המשחק שאני מאוד מאוכזב מפישר בטורניר ו-וואלה, במאני טיים שזה המשחק של היום, שיחק אותה ובענק. כל הכבוד!
פינלנד ופולין עלו גם הם לשלב הבא בגלל ששתיהם ניצחו את בוסניה ורוסיה, הקרב בניהם יהיה על המקום השלישי. יש לישראל סיכוי תאוריטי לסיים מקום 1 אם מנצחים את צרפת. פולין ופינלנד כמעט עשו את זה. השאלה מי עדיף לישראל לפגוש מהבית המקביל.
זו באמת שאלת השאלות וכדאי להתחיל להשקיע מאמץ בלחשוב על זה. אני חושב שהעדיפות שלנו היא לקבל את הנבחרות בסדר הזה: 1. גרמניה 2. טורקיה. 3. איטליה. אגב עם כל אחת מהנבחרות האלה אפשר להתמודד.
גרמניה. הכי טובה לנו. טורקיה ואז איטליה. הטורקים לא משהו ממה שראיתי ולאיטלקים יש טריו מפחיד. אני לא יודע למה כולם כל כך ששים לפגוש אותם. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
אני חושב שאיטליה מבחינת מצ'אפ הכי נוחה לנו. גרמניה על הנייר הכי פחות טובה אבל יש לה קו קדמי שיהיה לנו מאוד קשה להתמודד מולו עם גבוה שזורק מבחוץ ועוד אחד שטוחן בפנים. לאיטליה אין את הלוקסוס הזה, הם יקומו ויפלו על הקליעה שלהם מבחוץ וכבר הוכחנו שאנחנו יכולים להתמודד עם זה לא רע. בכל אופן איטליה וגרמניה נכנסות להארכה, שתי הנבחרות במחזור הסיום מול סרביה וספרד כך שאפשר לומר שהמפסידה כאן 90% בחוץ.
גרמניה-איטליה הולך להארכה. אם גרמניה תנצח הערב, בסיטואציה מסויימת היא יכולה להדיח את ספרד מהטורניר אם תנצח אותה במשחק האחרון!
לא, אין לי מושג מאיפה הביאו את זה. יש משחק בין פינלנד לפולין, המנצחת בניהן תהיה שלישית ואם נפסיד לצרפת באותו מאזן כמו שלנו אבל את שתיהן ניצחנו.
שמע, זה קטע ענק. בכל מקרה, כל הכבוד לחבר׳ה שלנו. כרגיל, עושים לנו את המוות עד הסוף. שאלה: מחר צריך לעלות כרגיל או לתת לחבר׳ה אחרים הזדמנות להוכיח את עצמם?
איטליה ניצחו את גרמניה אחרי הארכה. כמו שזה נראה כרגע בהנחה שטורקיה וספרד מנצחות את איסלנד אנחנו עלולים לקבל את ספרד או טורקיה.