ספרד ואיטליה נושמות לרווחה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏17/6/12.

1. Muurad Member

מאריו :aaa15:

2. skyday20 Member

עשיתי את העבודה בשבילך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    https://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/EURO%202012/EURO/146519529.Xxx
    https://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/EURO%202012/EURO/146519617.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/12
  3. SerieA Il Capitano

משחק מצוין של הילד, עשה הרבה וסחט עבירות, לפי דעתי ברבע הגמר מול האנגלים או הצרפתים הוא מתאים יותר מדי נטאלה על ההתחלה. לפי דעתי לעלות בהרכב עם דיאמנטי במקום מארקיזיו ולשחק עם מוטה-פירלו-דה רוסי בקישור.

4. Ricky van Wolfswinkel Member

מדהים שמתייחסים להנאת הכדור הסתמית הזו ככדורגל מדהים.
    איכס.

5. Civil Anti Madridista

בעוד שכולם מבקרים את החילוף של טורס בחסוס נאבאס, אותו נאבאס כובש לספרד ומעלה אותה לשלב הבא מהמקום הראשון. דויד סילבה היה חלש היום להחריד, ומזה אומר על יורנטה ונגדרו אם טורס שוב בחוץ ואף אחד מהם לא במקומו על המגרש

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יוצא ברגשות די מעורבים ממשחקה של איטליה. משחק די חלש, אך לפחות הושגה התוצאה הרצויה. בופון לא היה צריך להזיז את איבריו וחסר עבודה. על קייליני וברצאלי אני לא יכול לומר מילה רעה אחת, לא שהם התמודדו עם החלוצים האימתניים ביבשת, אולם טעות אחת מהם לא זכורה לי. אבאטה היה נהדר בחלק ההגנתי, מקווה לראות אות גם בהמשך למרות שאולי פראנדלי לא עלה עם מאג'ו בגלל שיש לו כבר כרטיס צהוב אחד. מנגד, בלצארטי תמך רבות בהתקפה, אבל ביצע עבירות מיותרות. אם ממשיכים עם 4 שחקני הגנה, אין ספק כי מקומו של אבאטה בהרכב. פירלו הוכיח היום שהוא בן אדם עם משחק חלש ביותר, אבל אני מאמין שזאת העייפות שהרגה אותו. דה רוסי מדהים, לדעתי הוא השחקן המצטיין של הנבחרת בטורניר, בין אם הוא משחק כקשר או בלם. למארקיזיו יש את הרגעים הטובים לו והטובים פחות, סך הכל משחק סביר. מוטה על הפנים אבל אני לא מאשים אותו, הוצב בעמדה זרה עבורו. דיאמנטי מנגד, הוסיף ערך מוסך להתקפות ובישל את השער השני. קסאנו בשעה טובה הגיע ליורו, משחק נהדר שלו ובניגוד אליו די נטאלה היה חלש ביותר. אני מאמין כי הורדתו של באלוטלי לספסל עשתה לו רק טוב, מאז שנכנס היה השחקן הבולט ביותר וקינח עם שער נפלא.

כעת כשברצאלי שב לשחק, אני מקווה שבשלב הבא פראנדלי ימשיך עם ה 4-3-1-2. לא שהמערך הזה חולל ניסים ונפלאות, אך הוא עדיף בהרבה על ה 3-5-2. דיאמנטי ובאלוטלי חייבים להיות בהרכב.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נכון ספרד מנצחת אבל ההרגשה זה שהיא מנצחת למרות דל בוסקה ולא בגללו. משחק כל כך משעמם, כל כך רע, בלי מחץ, כואב לצפייה. איך אפשר להוציא בדקה ה 60 שלך את החלוץ ולהכניס שחקן כנף? סילבה משחק רבע שעה חלוץ עד שנכנס עוד "חלוץ" פברגאס. עם כל הכבוד לדל בוסקה וכל מה שהוא עשה עם הנבחרת הספרדית הזאת, לא סתם שרקו לו האוהדים הספרדיים בוז. יש לנבחרת הזאת כלים כל כך טובים בהתקפה ובהוא לא מנצל 30% מהם.

8. riquelme1 Member

שאנחנו נבחרת יותר צינית מאיטליה של שנת 2000. זה עינוי לראות את ספרד, וזה אומר לך אוהד מושבע שלה יותר מעשור.

הגול הגיע שקרואטיה הלכה קדימה וויתרה על ההגנה, ומכדור ענק של ססק פברגאס שהייתי חושב בשיא הרצינות להציב אותו במקום צ'אבי במשחק הבא, שהיה פשוט חלש להחריד היום.

פשוט נוראי לראות איך אלופת העולם ואלופת אירופה מפחדת מקרואטיה ומשחקת על 0-0, במקום ללכת על ניצחון, נכון שהניצחון הגיע אבל הוא הגיע כי לקרואטיה כבר לא היה הגנה, לא בגלל שספרד פתאום התחילה ליזום, דל-בוסקה מוציא את טורס ומכניס את נאבאס, במקום לתת צ'אנס ליורנטה שלא קיבל עוד דקה בטורניר אחרי העונה המדהימה שלו בבילבאו.

אומנם עלינו אבל עם הרבה מזל ותחת שיש לדל-בוסקה, קרואטיה היו הרבה יותר מסוכנים במחצית השנייה למרות שבקושי נגעו בכדור, הם הלכו קדימה וביליץ'(מאמן פי 100 עדיף על דל-בוסקה) הוא מאמן עם ביצים ששלח את כולם קדימה, ואיקר הציל אותנו עם קרואטיה היו מבקיעים לא היינו חוזרים בחיים.

אני אפילו לא רוצה להזכיר שהגיע להם פנדל במחצית הראשונה.

מה? בברצלונה מלמדים למסור, הרבה פחות מלבעוט. בוסקטס הוא גולם התקפי, והפאניקה ברחבה שהוא לבד מול השוער לא הפתיע שום דבר, הוא שחקן אנטי התקפה, קשר כמו יא יא טורה היה מפציץ את זה לשער.

9. ManUtd Fan Member

זה לא משנה העובדה שנאבאס כבש. אני עדיין לא מבין איך קבוצה יכולה לשחק בלי חלוץ. איזה טעם יש להכניס שחקן קו, אם אין לו למי למסור את הכדור ברחבה?
    ספרד משחקת נורא, ואני באמת שלא יודע איך אפשר לקרוא לזה הכדורגל הכי יפה בעולם. זאת ממש אגדה אורבנית שספרד משחקת את הכדורגל הכי יפה בעולם.
    מגיע כל הכבוד לקרואטיה. ביליץ' העמיד אותם מצוין, הם הגיעו להזדמנויות מצוינות (בעצם הגיעו ליותר הזדמנויות מסוכנות מספרד), הגנו נהדר. רק גאונות של פאבריגאס הצליחה לפרוץ את ההגנה, כמו גם חוסר הריכוז שנאבד לשנייה אחת. שנייה שסגרה את הסיפור מבחינתם.
    חבל עליהם, עם איך שהתפתח המשחק קיוויתי שישימו את הגול ושיעלו על חשבון הספרדים.

ומגיע גם ברכות לדל-בוסקה,
    המאמן הכי מקובע בעולם.

10. arturo vidal Member

טוב ירד הלחץ האדיר של הדקות האחרונות,חשבתי לפני הגול של ספרד,קרואטיה תעשה איזה הפתעה כמו יוון ותעיף תספרדים אבל זה לא התממש וחבל.
    איטליה במשחק ממש לא כלכך טוב, לדעתי היה צריך לפתוח עם הנמלה או מונטליבו במקום מוטה.
    מחצית שנייה לא טובה שלנו האירים כמעט עשו שוויון אבל גיגי הציל אותנו,מאז שקייליני יצא התחיל קצת בעיות ולכן קייליני חשוב מאוד להגנה ראינו את זה גם במשחק נגד רוסיה בידידות,שבלעדיו קיבלנו בראש.
    באלוטלי שנכנס היה ממש טוב והכניס גם גול יפה,מרקיזיו גם לא הורגש היום כלכך.
    לדעתי ברבע צריכים לפתוח עם המערך של 3-5-2 שבה היינו יותר טובים מאשר היום.
    בנוגע ליריבה הבאה נקווה לאנגליה\אוקראינה את צרפתים יהיה מאוד קשה לעבור במיוחד ביכולת של היום.

FORZA ITALIA :aaa15:

11. skyday20 Member

ראיתם את בונוצ'י שהיה צריך להרגיע את מאריו, איך הוא שם את היד על הפרצוף של מאריו באלוטלי והשתיק אותו, כי הוא התחיל להתעצבן ולקלל אנשים.
    הוא בדיוק כבש שער איכותי למה הוא אף פעם לא חוגג אותו, וכל פעם צריך לעשות פוזה עצובה/מעוצבנת.
    https://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/EURO%202012/EURO/146519538.Xxx

12. c_web Member

אתה באמת שואל? האיש הזה חולה אין תשובה לשאלתך.
    איטליה הייתה עדיפה אבל נלחצה כמו נמושה ברב שלבי המחצית השנייה מול הנבחרת החלשה ביורו (אירלנד!) וכמעט שזה עלה לה ביוקר. 2 גולים מקרנות + שער ממצב נייח מראים שלאיטליה אכן יש בעיה במשחק ההתקפי ולדעתי מול צרפת (ככל הנראה) זה לא יספיק.

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת קשה לי להחמיא לנבחרת ששיחקה כדורגל במצטבר אולי 30 דקות מתוך משחק שלם, לנבחרת שאת ההתעלות היחידה שלה רשמה מול הנבחרת החלשה בטורניר. אני כן יכול להחמיא עם זאת לאינדבידואלים. קייליני, עד פציעתו, היה השחקן מס' 1 על המגרש. ההגנה הייתה שלווה ונינוחה שעה שחיית הטרף הזו מיררה את חייהם של האירים המסכנים וברצאלי חתם סופית את השער של בופון. אך ברגע שבונוצ'י נכנס התחילה הפאניקה, תופעה כל כך נפוצה במשחקי יובנטוס העונה בהם בונוצ'י שיחק במערך של 2 בלמים. הוא הססן, וההססנות שלו שווה דומיננטיות של החלק הקדמי של אירלנד (או כל יריבה אחרת שתשחק מולו). עם זאת לא אוריד מאשמתם של שאר השחקנים, משחק הגנה הוא לחלוטין לא משחק של בודדים - מרקיזיו ומוטה נראו כאילו נפלו מן הרגליים בדקות הללו, איפה אתה פראנדלי שתחליף אותם? איום ונורא.
    ברצאלי, כפי שכתבתי במחצית, הראה לכולם למה האיטלקים כל כך ערגו לשובו. אין תחליף לבלם אמיתי ואין תחליף לשיתוף פעולה מוצלח בין בלמים, והצמד קייליני את ברצאלי הראה תיאום אמיתי מהו. זה כמובן בא לידי ביטוי הכי טוב בחיפויים של שניהם, ברצאלי וקייליני שניהם אוהבים לבלום התקפות בגופם או לשחק 1 על 1 עם החלוץ (לא שהיו חלוצים אימתניים הערב מולם) ותמיד חייבים חיפוי מאחורה. זה משהו שבונוצ'י למשל לא משכיל לעשות כל כך טוב. נקווה שישתפר לקראת הרבע כי אין לנו תחליף אחר.

דה רוסי, למרות שגם הוא היה שותף למחדל מאמצע המחצית השניה ואילך, היה אדיר היום בקישור. הגנתית, התקפית, ניווט המשחק, מבחינתי הוא המצטיין היות והוא שיחק משחק שלם. ניהול המשחק המשובח שלו היה חסר כשהוא נמצא בקו האחורי, לא ראיתי את הסטטיסטיקה אבל לדעתי המסירות שלו היום היו רבות ומדויקות יותר מאשר אלו של פירלו (שהיה בין החלשים על המגרש, בשתי הנבחרות).
    מריו באלוטלי הכניס הרבה פיזיות בדקות ששיחק ומול נבחרת כזו, עם בלמים גדולים, הייתי מכניס אותו אפילו קודם לכן. לא פלא שהוא קינח בשער יפייפיה שכנראה ייבחר לאחד מהשערים היפים בטורניר.

אז מה הלקח(ים) שלי מהיום?

- גם המצברים של פירלו מתרוקנים לפעמים. עלינו להתפלל שזוהי מעידה חד פעמית כי נצטרך הרבה מן היכולות שלו במשחק הבא. זה בעיקר תלוי בתפקוד של השחקנים סביבו, אך גם ברגל עליה הוא קם באותו בוקר.
    - מריו באלוטלי כאס מהספסל הוא קלף מנצח שאין להרבה נבחרות. לדעתי היכולות שלו מתבטאות הכי טוב דווקא בתפקיד הזה.
    - הנבחרת חייבת מרץ. הרבה מרץ. בלי קייליני היא איבדה את מעט המרץ שעוד היה לה, חייבים שחקנים שיירקו דם למען החולצה ובגלל זה אני תומך בנוצ'רינו במשחק הבא במקום מוטה, האדיש משהו ברוב חלקי המשחק.
    - 4312 או 352? אין לי מושג מה עובד יותר טוב, שניהם נראו חרא. פראנדלי חייב להיות גמיש במשחק הבא.
    - נבחרות שיצופפו את האמצע יהרגו אותנו. קשרי האמצע חייבים לפתוח יותר לצדדים, חייבים לשחק יותר עם המגנים, אחרת אנחנו פשוט ניאבד לנו בג'ונגל של מרכז השדה בזמן שהיריבה תעשה כרצונה באגפים. חייבים יותר תמיכה באגפים.
    - פורצה איטליה! חייבים להישאר אופטימיים.

14. סדרו קייטע Member

מי שפחד מ2-2 לא מכיר את דל בוסקה.

בושה חרפה וכלימה הנבחרת הזאת. אם הייתי קאסטיליאני שאוהד את ספרד מסיבות לאומיות כנראה שזה היה פחות מפריע לי. אבל אני לא. אני (ואני מניח שגם רוב האוהדים ה"ספרדים" האחרים, למרות שאני לא מתיימר לכתוב בשמם) אוהב את הכדורגל הספרדי בגלל מה שהוא מייצג: טכניקה אישית לפני הכל, כדורגל התקפי, ניסיון להיות דומיננטי. הכדורגל של קרויף וריינוס מיכלס. הנבחרת של דל בוסקה היא הנגטיב של כל זה. או אם אני אגדיר את זה יותר במדויק: עושה שימוש בכלים שהנחיל לכדורגל הספרדי קרויף, למטרות נגטיביות.

אם לא היו לדל בוסקה כלים מילא. הרי אף אחד לא מצפה ממאמן לשלוח קבוצה בשביל להפסיד למען איזה אידאל כדורגלני (בגלל זה אף פעם אין לי טענות לקבוצות שעושות בונקר מול ברצלונה- זו הדרך היחידה שלהן להתמודד). רק שלו יש את הנבחרת הכי מוכשרת באליפות הזו בפער גדול. מעבר לעניני יופי ומוסר, זה גם הסיכוי הכי טוב של ספרד להצליח. הרבה יותר מאשר איזה 0-0 שבשקט יכול להיות מוכרע לצד השני באיזה מתפרצת או כדור נייח עשר דקות לסיום. פשוט לא מצליח להבין אותו.

15. סדרו קייטע Member

ואגב, למרות שאף פעם לא החזקתי מנדב יעקובי איזה גאון כדורגל מעבר לידען של פרטי טריוויה, מדהים שהוא לא מזכיר פעם אחת (בהקשר של הטענה שלו על היכולת הלא מרשימה של צ'אבי למשל) את ענין שני הקשרים האחוריים ואת המחסור בחלוצים או אפילו שחקני אגף.

לצ'אבי, מעבר לכך שהוא משחק מחוץ לעמדה הטבעית שלו, פשוט אין למי למסור כדורי עומק כי אף אחד לא עושה תנועה לעומק או מרווח את המשחק. זה כל כך ברור (או לפחות אמור להיות ברור).