ספרד אלופת אירופה בפעם השניה ברציפות!

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏30/6/12.

1. רפאל Member

מישהו הבקיע יותר מ-3 שערים בטורניר הזה?

2. 亚历山大帕托 Member

לא, יש שישה "מלכי שערים".

3. רפאל Member

וטורס הוא אחד מהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. 亚历山大帕托 Member

טורס הכי מלך! אפילו לא חשבתי על זה כשהוא כבש, אבל מיד חבר הזכיר לי ששמתי עליו שיהיה מלך השערים בווינר. "הפתעה" נעימה.

5. JohnTerry26 Member

ממה שהבנתי טורס ייקח את "מלך השערים" בגלל שרק הוא וגומז בישלו שער בנוסף לשערים, והוא כבש אחרון מבינהם... אבל יש מצב שזה לא נכון.

6. alexshw Member

לא כי כבש אחרון, אלא כי שיחק פחות דקות.

7. JohnTerry26 Member

צודק.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מת על אלה שמתנהגים כאילו הייתה פה השפלה. פאק דיס שיט. מהדקה ה-62 לא היה למשחק הזה ערך ספורטיבי ולא שאני מאשים את הספרדים שהמשיכו לשחק ולתקוף אבל זה כלל לא רלוונטי לניתוח הסופי של המשחק מעבר להעמיד ליורשים של נדב יעקבי את הזין.

איטליה סבלה היום מטעויות של המאמן שלה החל מההרכב הפותח ועד לניהול משחק כושל אבל במשך שעה היא שיחקה כדורגל, הגיעה למצבים ולא הייתה ב-9 רמות מתחת לספרד כפי שמנסים לצייר. גם שני השערים לא בדיוק הפילו אותי מהכיסא ונבעו מטעויות מאוד לא אופייניות להגנה איטלקית עם כדורי עומק דרך מרכז ההגנה. היה מביך לראות ובעיקר עצוב אחרי עשור תחת עילויים כמו קנאברו ונסטה שאצלם בחיים לא היינו רואים את הדברים האלה.

אומרים שאין טוב בלי רע ואין רע בלי טוב. בלי פראנדלי אנחנו לא מגיעים בחיים לגמר הזה ואיתו לצערי אנחנו לא מנצחים אותו. שורה תחתונה מדובר בעיסקת חבילה שכולנו היינו לוקחים ב-7 ידיים בפתיחת הטורניר ועל כך מגיעות לו כל המחמאות כמו גם לשאר הבחורים שנתנו טורניר מעולה והשאירו הרבה תקווה שהעתיד נמצא ברגליים טובות.

הנבחרת של 2006 לוקחת את המשחק הזה.

9. ראיין אדלי Member

4-0 זו תוצאה משפילה, וממש לא חשוב מה קרה. בסופו של דבר זוכרים רק את התוצאה
    לצערי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. M_T_A Member

וואו, איזה קונצרט!
    זה לא נראה כמו נבחרת ספרד היום, זה נראה כמו ברצלונה בשיאה.
    הנגיעות החלקות, ההתקפות ההחלטיות, המסירות הקטלניות, התנועה לתוך הרחבה, באמת שזה נראה לי מוזר שהם לא לובשים כחול אדום.
    מישהו יכול להגיד שלא היה שווה לחכות כל הטורניר כדי לקבל את ההצגה הזאת?
    ומה שהכי מדהים שהם עושים את כל זה במערך 6 הקשרים של דל בוסקה. אז מה היה חסר עד עכשיו בעצם? שמרו כוחות? שמרו את הטוב לסוף? אי אפשר לדעת, מה שבטוח שה4-0 ישנה לחלוטין את איך שיזכרו את ספרד של היורו הזה. לבוא לגמר ולתת רביעייה תוך כדי הצגת כדורגל כזה, פשוט אין מילים. ספרד כרגע ראויה לתואר הנבחרת הכי גדולה בכל הזמנים.
    הגולים? כל אחד יפה יותר מהשני. 4 מסירות אומן מדהימות, הצמד האגדי של צ'אבי ואינייסטה בשיאו.
    ואיזה מצעד של אכילת כובעים הולך להתחיל עכשיו...

לגבי איטיליה - גם היום יש לי רק מחמאות לאזורי. באו כמו בכל משחק אחר בטורניר לשחק את הכדורגל שלהם, המשיכו להיות חזקים בהגנה(מה לעשות שפשוט אין תשובה למסירות שחתכו להם את ההגנה בגולים), תקפו והגיעו ללא מעט מצבים ותפסו את קסיאס ביכולת מצוינת. התכליתיות של הספרדים חיסלה אותם ובמחצית השניה ב10 שחקנים כבר לא נשאר הרבה מה לעשות.
    עכשיו כל כותבי הטורים למיניהם הולכים להוציא אותם אפסים, כמה עלוב זה יהיה..

11. rashe18 Member

לא עניין אותי הניצחון של הספרדים.
    יותר עניין אותי שהנבחרת האיטלקית האפורה והמוגבלת קיבלה את מה שמגיע לה.
    שונא נבחרות חלשות שמשתחלות לגמר ללא הצדקה.
    פשוט זה היה מביך הערב. אני לא מאחל את זה לשונאיי הכי גדולים. מרוב מבוכה חשבתי להעביר לערוץ 1.
    חבל שנבחרות יותר ראויות לא הגיעו למעמד הגמר ואני מדבר על נבחרות כמו גרמניה וכמו פורטוגל - היחידה שהשביתה את המשחק הספרדי למשך 90 דקות.

ברכות לספרדים שלא ממש התאמצו הערב. שיחקו בצורה רגועה, וזה נראה כמו ברצלונה נגד ראסינג סנטאנדר במשחק לפרוטוקול.

אפילו הזעטוטים נהנו בסוף המשחק.

ופירלו אחד זקן לא יכול לעשות כלום נגד שישיית קשרים קטלנית.

.... באלוטלי? מי זה?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/12
  12. ראיין אדלי Member

אתה מצחיק אותי, אני מבין שאתה ממש עצבני על איטליה שפירפרה אותכם ועשתה לכם בית ספר, אבל תעבור הלאה ותהיה קצת אובייקטיבי.
    אתה יכול בבקשה להסביר לי איך הגעתה לזה שאיטליה נבחרת כל כך אפורה והגיעה במזל לגמר? אתם ממש לא רציניים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

גאה מאוד באיטלקים שהגיעו לגמר והציגו כדורגל יפה והתקפי לאורך כל הטורניר, כואב רק איך שזה נגמר... :aaa15:

13. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות היכולת האדירה שהופגנה על ידי הספרדים הערב (אשר הטביעה את החותמת האחרונה על מסמך העובדות המוכיח מדוע מדובר בנבחרת הטובה ביותר שראיתי בחיי), למרות ריבוי השערים ולמרות העובדה שזכינו לצפות בהתמודדות התקפית ופתוחה (לפחות עד לפציעה של מוטה), קשה יהיה לומר כי משחק הגמר ענה על הציפיות. אינני יודע מה עלה בקרבם של שאר הכותבים בפורום, אך אני, לפחות, הרגשתי בחסרונו של מרכיב מרכזי השמור לאירועים מסוג זה בדרך כלל (אם כי הערב הוא לא בא לידי ביטוי, כאמור): הטירוף.

זר שהיה ניצב מול המרקע בשעת המשחק לעולם לא היה מעלה בדעתו כי מדובר בקרב על תואר אלופת אירופה; למעשה, לולא הייתה קולטת עדשת המצלמה את רבבות האוהדים ביציע, סביר להניח שהוא אף היה חושב שעיניו חוזות במשחק אימון זניח. למען האמת, קשה להאשים אותו בזאת: גם אני, אוהד כדורגל שרוף, התקשיתי להבין את הנינוחות ואת העליצות ששידרו 22 השחקנים על כר הדשא - ובמיוחד את ה11 שלבשו את המדים הכחולים. 10 עבירות בלבד ביצעו החניכים של פראנדלי, 10 עבירות שהביאו עמן כרטיס צהוב בודד; שחקנים כדוגמת בלזראטי, דה רוסי וקסאנו לא היססו להחליף חיוכים ו"להריץ דאחקות" עם היריבים מספרד; כל האמור לעיל לא התרחש במהלך נצחון קליל, אלא בשיאה של תבוסה כואבת שהנחילו המטאדורים של דל בוסקה לסקוואדרה אזורה, תבוסה שבוודאי תיצרב לעד בתודעתו של כל אחד מחברי הנבחרת. לו הייתי משקיף על הדברים מנקודת המבט של אוהד איטליה, סביר להניח שהייתי מתפוצץ מכעס, כמובן - אבל מנקודת המבט האובייקטיבית שלי, נראה שהנבחרת פשוט לא רצתה לנצח, או, לפחות, לא רצתה מספיק. ואולי זה מה שהיה בעוכריה הערב - הרבה יותר מכל החלטה טקטית שגויה, חילוף כפוי או חוסר מזל.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/12
  14. Don Joan Roman Member

מסכים איתך, אבל בגדול זה היה שילוב של הכל, גם חוסר תשוקה שאפיינה את הנבחרת האיטלקית לאורך הטורניר, גם טעויות טקטיות קשות של המאמן, גם חוסר מזל גדול וגם העובדה שפשוט קרסנו בכל מסירת עומק של ספרד, פשוט משחק עצוב של נבחרת איטליה.

15. Valencianista Member

ex valencianistas 3 - spain 1 - italy 0

:aaa021: