ספרד אלופת אירופה בכדורסל

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י עומר, ‏3/9/09.

1. SeRgInHo Member

ברור שספרד הנבחרת הטובה באירופה, אבל היא זכתה בטורניר קודם כל בגלל המתכונת העלובה שלו. לאף נבחרת נוספת אין את העומק הספרדי וכל הנבחרות שיחקו 3 פעמים בשלושה ימים. אי אפשר ככה. כולם כבר נפלו מהרגליים, ורק ספרד עם העומק שלה נשארה יציבה. הפער בין הנבחרות הוא ממש לא כזה גדול.
    9 משחקים ב 13 ימים? טירוף שלא נראה כמותו.
    עובדה שבגלל זה הספרדים התקשו בתחילת הטורניר ועם שיטה נורמלית גם היו עפים משם (סיימו 3 בבית). למה לא לעשות שלב הבתים, שתי עולות ויאללה רבע גמר?

2. riquelme1 Member

בקיצר ולעיניין שספרד תעוף, זה מה שאתה רוצה.

אלופת אירופה, אלופת העולם, ספרד הנבחרת הטובה באירופה ובוודאי גם הטובה בעולם, היא ניצחה גם ארצות הברית באולמפיידה, ואין אף נבחרת שמתקרבת לרמה הכשרונות והשחקנים שיש לספרד(אולי ארצות הברית). וכל זה בלי קלדרון ועוד שחקנים.

אימפריה!!!!!

3. SeRgInHo Member

אני רוצה שתהיה תחרותיות, מה לעשות לשחק 9 פעמים ב 13 ימים בטורניר של פאקינג 16 קבוצות זה מיותר ולא לעניין?

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם ספרד משחקים את אותם המשחקים...

ואגב זה שרשמת שעובדה שהם היו עפים אז זה שטויות,להמון נבחרות וקבוצות לוקח זמן להיכנס לטורנירים.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ניצחה את ארה"ב? בבייג'ינג ארה"ב קרעה את הספרדים בבתים, בגמר זה קצת הלך יותר קשה. איך אתה רושם שהיא בוודאי הטובה בעולם ושהיא ניצחה את ארה"ב באולימפיאדיה? עם כל הכבוד (ויש המון, גם לגמר הגדול שלהם מול האמריקאים) ארה"ב קצת הוכיחה על הבמה הגדולה ביותר (אולימפיאדה) שהיא הטובה בעולם. גם מול הספרדים המצויינים.

קצת פרופורציות:
    http://www.haaretz.com/hasite/spages/1014684.html

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/09
  6. riquelme1 Member

אוקיי, אז כנראה שהתלבלתי, אם אני לא טועה ספרד ניצחה אותם באליפות העולם שהיא זכתה בו.

מבחינת אתלטית ארצות הברית הבחרת הטובה בעולם, מבחינת משחק קבוצתי וכשרונות סםרד, אני חושב שגם אתה תסכים שספרד הנבחרת הטובה באירופה ביי פאר.

דרך אגב, זה אליפות אירופה הראשונה של ספרד אחרי שהפסידה 6 משחקי גמר(!), לא רק בכדורגל שוברים את המנחוס.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לחלוטין לא. אתה נסחף פה עם הביי פאר ובקלות וכו' וכו'. לא יודע. עם שחקני הנ.ב.א של סרביה, רוסיה, בריטניה וליטא עם כל הגארדים אי אפשר לדעת מה היה קורה. אבל זה לא משנה, ספרד זכתה ובזכות, אז כל הכבוד לה, אבל המונחים האלה של ביי פאר וכו' קצת נסחפים. הלו, עם קצת יותר אמונה של הבריטים ספרד לא עולה מהבתים. פרופורציות עמי.

מבחינה כישרונית ספרד יותר מוכשרת מארה"ב... נו, שויין. זה לא באמת רציני. אולי אני עיוור, אבל אני לא חושב שיש מאגר כשרונות יותר גדול מבאמריקה.

קבוצתי? אמר פעם לארי בירד על ההבדלים בין אירופה ל-NBA: "דיפרנט בול גיים". לא יודע להחליט.

8. riquelme1 Member

גם ספרד לא הגיע אם כל השחקנים, קלדרון וכו' נשארו בנ.ב.א.

אלופת העולם, אלופת אירופה, מדלית כסף באולימפיידה אם הפסד רק לארצות הברית, אם זא לא הבחרת הטובה באירופה, אז אתה פשוט מפחד לפרגן.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

גם לא. יוון ניצחה את האמריקאים בחצי. ספרד ניצחה את יוון.

בפעם העשירית, כל הכבוד לספרד. מגיע לה לזכות ואחלה על הכיפאק. אבל "ביי פאר" ו"אף נבחרת לא מתקרבת לרמת הכישרונות שלה" ושלל ביטויי ההלל פה קצת מופרזים.

10. SeRgInHo Member

ספרד מעולם לא ניצחה את ארה"ב. באולימפיאדה האמריקאים נפנפו את ספרד ובאליפות העולם יוון ניצחה את ארה"ב בחצי הגמר.
    לטעמי גם ארגנטינה טובה מהם, ובטורניר נורמלי גם יוון.

11. samoel Member

אני אוסיף גם את ליטא של עד לפני כמה שנים.(בתקופה שבספרד שיחקו רוב השחקנים הנוכחיים, כי לא הייתה פה מטרה להשוות לנבחרות עברו, כפי שסרגיי ציין את יוון , אני גם מניח שהתכוונתי שבשורות יוון משחקים דיאמטידיס ופאפלוקאס, כי אחרת אין סיכוי)

12. riquelme1 Member

אלן אייברסון: ''ספרד שווה ברמת לארצות הברית''.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כן, ברור. נעזוב את זה רגע בצד, הוא בסך הכל אדם אחד בודד. מה אתה חושב באמת עמי?

14. SeRgInHo Member

כן ומכבי חיפה שווה ברמתה לברצלונה

15. דימה Member

חחח אני אוהב את אייברסון ופעם היה השחקן האהוב עלי ששיחק בפילי.
    אבל יש גבול לפרגונים.
    נבחרת מעולה ספרד, אין ספק, אבל ארצות הברית גדולה על כל העלם...