ספרדי כפול

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Iker Casillas, ‏26/5/12.

  1. סדרו קייטע Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/12
    הודעות:
    1,434
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההרכב החלומות של דל בוסקה ליורו:

    קאסיאס, חואנפראן (קשר התקפי שהפך למגן), בוסקטס (קשר אחורי שעבר הסבה לבלם), מרטינז (כנ"ל), אלבה (ראה חונאפרן), אלונסו, צ'אבי, סילבה, נאבס / מאטה / קסורלה, פאברגאס, איינסטה

    מערך של 1-8-1 עם אינייסטה כחלוץ יחיד, שכולל עשרה שחקני מרכז שדה במקור. טוטאל פוטבול בייבי!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/5/12
  2. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אל תתחילו עם החפירות. אם אין לכם משהו מעניין וחדש להגיד אל תגידו. יש לנו עמי אחד וזה מספיק.

    סיידו, אתה דויד סילבה לשעבר?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/5/12
  3. סדרו קייטע Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/12
    הודעות:
    1,434
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא.

    למה חפירות? הבעיות ידעות ורק מתבהרות ומתגברות מהזימונים שלו. פה בדיוק המקום לדבר עליהן.

    אנחנו אמורים לקבל בהבנה מצב שהוא מזמין שחקן שנתן עונה איומה (נגרדו) ושחקן שלא נתן חמישה משחקים טובים בעונה וחצי (טורס) על חשבון החלוץ הספרדי הכשיר הכי מתאים לנבחרת שהוא גם החלוץ שנתן את העונה הטובה ביותר מבין כל המועמדים? שהוא מתעקש לשחק עם אינייסטה באגף רק כדי שצ'אבי אלונסו ישחק בהרכב ועם סילבה בתפקיד מסי?

    במקום לתת פיתרונות לבעיות שהיו לספרד במונדיאל, הוא רק מעצים אותן.


    YYY,

    הנקודה היא שנגרדו הוא לא איזה קלוזה שמפשל בקבוצה אבל מתעלה תמיד בנבחרת. להביא את סולדאדו במקומו זה לא ריענון כי הניסיון שלהם בנבחרת כמעט זהה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/5/12
  4. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אבל אתה לא מדבר עליהן, אתה סתם חוזר עליהן שוב ושוב. לכן זה נקרא חפירות. אין לך מה לעשות בנידון, ועל מה לדבר-עובדה קיימת שנגרדו זומן ולא סולדאדו. זה שזאת טעות זה נכון לכולם. הלאה. האם נגרדו בכלל ישחק? האם הוא צריך להיות מועדף על פניי טורס? ואיפה פדרו נכנס? האם נגרדו מיועד להיות וייה2, סוג של חלוץ בכנף? תדבר על זה לא על כמה שזה טעות. זה המצב ועם זה הולכים. עם הבעיות האלה הוא לקח מונדיאל, תן קרדיט לזקן.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/5/12
  5. סדרו קייטע Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/12
    הודעות:
    1,434
    לייקים שהתקבלו:
    0
    "מה יהיה" בפועל כולם יודעים: ישחקו עם חמישה שחקני מרכז שדה, כולל שני קשרים אחוריים (בוסקטס, אלונסו, צ'אבי, אינייסטה באגף, סילבה כחלוץ נסוג) וחלוץ אחד, כנראה טורס או יורנטה. איך זה יראה גם כולם יודעים. הקטע הוא שהכישרון בנבחרת הספרדית כל כך גדול בהשוואה לנבחרות האחרות, שאפילו ככה הם עוד יכולים לזכות ביורו. זה מה שקרה במונדיאל.

     
  6. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יכול להיות שעם נטישת וייה הוא יבין שאין מי שיכול להיכנס לנעליו וישנה את המערך. אני לא הייתי רוצה לראות את צ'אבי אלונסו בהרכב, ובמקומו להכניס שחקן התקפה כמו מאטה לצד סילבה ונגרדו בחוליה ההתקפית.
     
  7. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    למה לשנות מערך שנייה לפני היורו?ספרד רצה עם אותו מערך ברוב המשחקים במוקדמות והלך לה טוב.זה שוייה לא בסגל לא אומר שצריך לשנות עולמות בטח שיש שחקנים שיכולים לשחק בעמדה הזאת.
     
  8. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אין שחקנים שיכולים לשחק בעמדה הזאת. ספרד צריכה מחץ, על מנת להשיג את המחץ הזה היא צריכה לשחק עם יותר כלים התקפיים מאשר המונדיאל, במיוחד כשאין לנו הגנה חזקה במיוחד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/5/12
  9. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    אלברו נגרדו חלוץ טוב יותר מרוברטו סולדאדו לדעתי, הוא מוסיף אלמנט של משחק עם הגב אל השער(בסגל יש כבר את יורנטה). אבל לטורניר של חודש לוקחים את השחקנים הטובים ביותר אלא אם כן מדובר בעילוי. נגרדו קיבל כאן כבוד מדל-בוסקה כאילו מדובר במינימום ראול. נגרדו עם עונה חלשה מאוד ו-14 שערים בלבד, וסולדאדו מנגד שהציג את העונה הטובה בקריירה מבחינה מספרית וכבש 27 שערים - כפול מנגרדו! - מוצא את עצמו מחוץ לסגל. מעניין מה עובר בראשו עכשיו. אני בכלל אומר - ראול!
    ושוב כמו שאמרתי אתמול - הוכח עד כמה משחקי הידידות, בטח שבועיים לפני הטורניר - שווים כקליפת השום. אדריאן שגם עבר עונה יפה באתלטיקו כבש כבש שער וכמעט סיפר לחבר'ה ב-SMS שהוא מרגיש חלק מהקאדר ובסוף נופה.

    העליהום על דל-בוסקה לא מוצדק אבל ברור שהוא קצת מזייף. קצת כבוד למאמן אלופת העולם לא יזיק. כבר היו מאמנים שבאו עם סגל של תותחים אחד-אחד והתפרקו, זה לא מובן מאליו שהנבחרת עם הסגל הטוב ביותר זוכה בטורניר - זוכרים את צרפת ב-2002 או ברזיל ב-2006? בכל-מקרה, אני זוכר איך במונדיאל הקודם דל-בוסקה ספג את האש כשצ'אבי היה חלש. האשימו את דל-בוסקה במערך ההזוי וכן-הלאה. מי שהולך בדרך הזו עושה הנחות לצ'אבי עצמו שהוא שחקן גדול.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/5/12
  10. סדרו קייטע Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/12
    הודעות:
    1,434
    לייקים שהתקבלו:
    0
    צ'אבי הוא יותר משחקן גדול, בתפקיד שלו הוא גדול השחקנים בדורנו. אבל זו הנקודה- בתפקיד מסוים, בגלל יכולות מסוימות. אם אין שחקני התקפה, אין מי שמרווח את המשחק, אין מי שעושה תנועה לעומק, אתה מנטרל חלק גדול מהיכולות שלו ומה שנשאר זה בעיקר היכולת להחזיק כדור באמצע (מה שספרד עשתה מצוין גם במונדיאל). אותו דבר ואפילו יותר קיצוני, המצב עם אינייסטה. ברגע שאתה שם אותו באגף אתה מנטרל חלק גדול מהיכולות ודווקא מבליט את החסרונות (לא גולר, לא מהיר).

    לדל בוסקה יש המון ניסיון ויש לו כנראה אישיות מאד נעימה שמצליחה להשרות רוגע על השחקנים ולשמור את חדר ההלבשה במצב טוב. זה לא מעט. אבל ספרד עדיין יכולה לשחק הרבה יותר טוב ממה שהיא שיחקה במונדיאל. ההנחה שבגלל שזה עבד במבחן התוצאה, לא צריך לשנות היא מוטעית לחלוטין בעיני, מה עוד שהפעם גם אין ווייה. יש לנבחרת הזאת הזדמנות להיזכר לדורות, כנבחרת הראשונה אי פעם שזכתה בשלושה טורנירים ברצף. חבל לבזבז את ההזדמנות הזו על החלטות הזויות.

    לפחות יתרון אחד שיהיה לספרדים הפעם הוא שחלק גדול מהשחקנים של ברצלונה נחו טוב בסוף העונה ואולי יגיעו יותר רעננים ממה שראינו לפני שנתיים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/5/12
  11. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    אני לא תומך במערך המסתמן - חד וחלק, מדובר במערך הגנתי מידי. לא משחקים מול ברזיל של 1970. דל-בוסקה ממש לא נקי מביקורת, אבל בשורה התחתונה הוא זה שזכה עם הנבחרת במונדיאל בפעם הראשונה בתולדותיה, ואנשים שוכחים את זה. במונדיאל הקודם הוא נתן קרדיט גדול לטורס יחסית וההשלכות היו ברורות - הנבחרת שיחקה ממש עם עשרה שחקנים.
    בטורניר הקודם ויאה הכריע לבד כל משחק שהיה צמוד והחיסרון שלו איום ונורא(אם כי שוב, גם אם היה חוזר לסגל של בארסה לפני שבועיים זה לא מספיק). מאמין שבמידה ושאר השחקנים יהיו טובים יותר - צ'אבי, אינייסטה, סילבה, שחקן התקפה נוסף שישחק - אז הנבחרת תדבר חזק גם הפעם ותנצח כקבוצה ולא כהתעלות של כישרון יחיד, למרות שגם הדרך הזו לא פסולה.
     
  12. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא הבנתי דור, אתה מאשים את צ'אבי ביכולת החלשה שלו במונדיאל, או את דל בוסקה עם המערך שהחליש את צ'אבי? אין לי ספק שזה המערך, כי עונה אחרי צ'אבי המשיך בברצלונה באותו כושר ואף יותר טוב. בלתי אפשרי בשבילו לשחק עם צ'אבי אלונסו, זה כמו לרקוד איתו סלסה.

    דל בוסקה היה בסדר גמור. הוא ידע שהמערך של היורו לא יעבוד ושהוא חייב הגנה יותר חזקה ויותר להחזיק בכדור. הוא סמך על וייה ואיניסטה שיסתדרו בהתקפה וינצחו את המשחקים. כשזה לא פגע, הוא ידע גם לשנות. הוא נתן את ההזדמנות ליורנטה ברגעים המכריעים מול פורטוגל וזה עשה את השינוי, הוא ראה שלבסוף טורס פחות מועיל ונתן לפדרו לשחק במקומו, ואפילו בגמר שוייה היה חלש הוא הוציא את השחקן שהביא אותו עד לגמר! יש לו בייצים והכל מחושב בראש. אם משהו לא יתפקד הוא ידע לתת לו את הזמן, ואז לשנות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/5/12
  13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/5/04
    הודעות:
    12,268
    לייקים שהתקבלו:
    1,413
    אני עם דור ועם דל בוסקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx : נגרדו יותר מוכשר מסלדאדו. ואם הוא נעלם העונה בגלל פציעות, זה טוב, כי עכשיו הוא נכנס לכושר. אדיראן עדיף שינוח לקראת לונדון ואחר כך שיתרגל בעיטות לשער.
     
  14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/9/08
    הודעות:
    5,983
    לייקים שהתקבלו:
    9
    אנשים פה מופתעים מהזימון של חואנפראן כאשר כל אחד שראה אותו טוען שהוא צריך לראות הרכב... אם התחרות בינו לבין ארבלואה אז אין ספק שהוא עולה עליו (מבחינה הגנתית והתקפית)
     
  15. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אין לי בעיה עם חואנפראן, הוא שחקן מעולה-אבל מה שמספיק לליגה כמגן לא בטוח יספיק ליורו. אל תשכח שמדובר בקיצוני במקור, לא כמגן. שלא נדבר שרמת התיאום שלו עם שאר ההגנה שואפת ל-0. עם כמה שאני חושב שארבלואה הוא אוברייטד ואחד השחקנים הכי מגעילים שידע עולם הכדורגל, הוא בוודאי פחות יזיק מחואנפראן בהגנה, יש לו יותר ניסיון ורמת התיאום שלו עם חוליית ההגנה סביר להניח יותר טוב, והייתי מעדיף לראות אותו ולא את חואנפראן.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/5/12