סנסציה בבירנבאו, 1-1 בריאזור וגם במונז'ואיק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏4/11/06.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

היחידה שיכולה להדיח את ברצלונה מהמקום הראשון היא סביליה ולא בטוח שאוסאסונה תעשה לה חיים קלים שהמשחק הוא ההיתה של האחרונה.
    מה שכן, אני מסכים איתך לגמרי לגבי מה שאמרת על רוב השחקנים.
    דרך אגב, רציתי לשאול קודם ושכחתי, גם לכם זה נראה כאילו לודוביק ג'ולי בכלל לא יודע מה הוא צריך לעשות במגרש? לפעמים אני חושב שכבר כדי לפתוח איתו, רק כדי שיהיה אפשר להחליף אותו ולשפר את המשחק, כי מתי שהוא עולה מהספסל, הוא רק מדרדר את משחק ההתקפה של ברצלונה.

2. Barcik Member

מתוך סיכום עונת 2004/5 שלי:

הקבוצה (ובכך אני מתכוון בעיקר לשחקנים המובילים: רונאלדיניו, מסי ודקו) ממשיכה לשחק כאילו הגול יבוא מעצמו. הימים האלו חלפו. כעת, צריך לעבוד עבור השערים, ויהיה טוב עם השחקנים יפנימו זאת שעה אחת קודם. לצערי, אני לא רואה את זה קורה לפני שבארסה תהיה בפיגור משמעותי אחרי ריאל מדריד (אני לא רואה אף קבוצה אחרת לוקחת את השמטות הנקודות של ברצלונה), והאם באמת נצליח לאבד כל כך הרבה נקודות בלוח המשחקים הקל שמצפה לנו עד לפגרה?

אני אוהב את סביולה, אבל על הבעייה הגדולה שלו כתבתי עוד בדיוני הקיץ על עזיבתו/השארותו. כל זמן שהארנבון לא יזכה ב- 100% קרדיט, אנחנו לא נראה קמצוץ מיכולתו המלאה. לסביוליטה תמיד היו בעיות בטחון, ואת התפוקה בבארסה הוא נתן רק לאחר שקיבל חד-משמעית את המקום בהרכב הראשון. אם וכאשר זה יקרה, אני בהחלט רואה אותו נותן 12-13 שערים, שיקדמו מאוד את קמפיין הליגה של ברצלונה (מול הגדולות של הצ'מפיונס אני לא רואה אותו מצליח במערך ה- 4-3-3). אם רייקארד לא מתכוון לעשות זאת, אז כנראה שבאמת עדיף ללכת על גודיונסן בתקווה שהוא יתאקלם וישתפר.
    אם כי, גם רבע סביולה עדיף על הטרידנטה של ג'יולי-רונאלדיניו-מסי. בדר"כ אני שייך לצד המגונן על רייקארד, אך אין שום הצדקה להחלטה האיומה הזו. מעבר לכך שלג'יולי כיום אין דבר להציע לברצלונה וכנראה אף אזקרו עדיף עליו, זה פשוט דפק טקטית את ברצלונה. מקבוצה מסודרת עם מהלכים בנויים, זה הפך לבלאגן התקפי כאשר רונאלדיניו ו/או מסי לוקחים כדור קדימה ורצים. אני מקווה לא לראות זאת שוב אף פעם.

אינייסטה היה מצויין הסיבובים שלו מדהימים, זה נראה לעתים שהוא רואה ל- 360 מעלות.
    דקו בתצוגה בינונית מינוס, אך לפחות פעלתן וקיצץ בשטויות.

מסי היה חלש מאוד, רונאלדיניו חייב להחזיר את הקסם לרגליים. הוא היה בסדר, אבל אנחנו צריכים בישולים/שערים ממשחק!

ג'יו פשוט קרס לחלוטין מול אסטויינוף, ויפה עשה רייקארד ששלח את זאמברוטה לאגף ההוא. בקשר לאיטלקי, אני מסכים שהוא עדיין מפשל אך אני עדיין רואה זאת בענייני תיאום. ההגנה האישית שלו (קרי, תיקולים, תנועה מול שחקנים תוקפים, וכד') ברמה גבוהה מאוד, והיה לו משחק סביר בסך הכל.
    תוראם הוצג מעט באור רע בגלל העבירות, אבל בסך הכל נהנתי. שוב, רואים שמדובר במגן ברמה גבוהה. אפילו כאשר הוא איננו מסוגל לבצע את התיקול, הוא ידאג להפעיל כמה שיותר לחץ על השחקן הבועט ולמעשה להקטין את הסיכון עשרות מונים. להבא רק שיותיר את הנעת הכדור למארקז.

שמתם לב שלמרות שהקבוצה שלו מחפשת את הנצחון, דודו אוואט מבזבז זמן? מתעב בזבוזי זמן. חייבים לקבוע שלכל בזבוז זמן (ואני מתכוון לחלוטין לכל אחד) נותנים צהוב, גם אם זה אומר שהשוער יורחק.

שוב, אי-אפשר להאשים את השופט בגלל שהיה רע לכל הצדדים. אבל למישהו יש ספק שאם ורדו מבקיע קנטלחו נותן גול? בעצם הוא נתן גם יתרון וגם כיסוי תחת למקרה שלא ישתמשו בו.

בסך הכל, היה משחק ברמה נמוכה למדי אך מבדר מאוד. דפורטיבו, בפירוש קבוצה חלשה, לא נפלה במשחק מברצלונה ואנחנו בבעייה קשה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/06
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בוריס מה שהוא עשה זה להניח א הכדור ולטייל איתו, לקח לו שעה לבעוט והוא סתם התקדם. מכוער, מאוד מיותר, במשחק כזה מהיר רק אצלו הכדור נתקע, מוזר שאף אחד משחקי ברצלונה אבל לא רץ אליו, אבל על זה ששוער מניח כדור והולך איתו אתה לא יכול להביא צהוב.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה כשמולינה עזב , הוא תדרך את אוואט איך לבזבז זמן בלי שזה יראה כך בפני השופט וגם מאיר כהן מומחה בזה .

דובר פה על המקום הראשון , אז אם ריאל מנצחת היא גם תעבור אותנו בגלל שבספרד כשיש שיוויון נק' מכריעים לפי המשחקים בין הקבוצות ובינתיים היה רק משחק אחד שבו ריאל ניצחה ולכן יש לה יתרון , אבל סביליה תנצח בקלילות ותסיים את המחזור הזה במקום הראשון.

משחק ליגה שלישי ברציפות שאנחנו מובילים בגלל פנדל זה מתחיל להדאיג , כאילו בלי פנדלים אנחנו לא יכולים לתת גול ראשונים.

ולגבי הפנדל של דפורטיבו ,מאוד מאוד גבולי , אדמילסון נזהר כדי לא לגעת בכריסטיאן ולא נראה לי שהוא נגע.

ואיך שחקן כמו אסטויאנוף יושב על הספסל

5. Pipe Member

משחק גדול היה בריאזור.התקפי,קצב מטורף,מצבים לשתי הקבוצות,מהנה,כן ירבו.
    החיסרון של אטו,חוסר הרגל המסיימת משפיעה מאוד על בארסה, והפנדלים במחזורים האחרונים רק מדגישים יותר את העובדה שלבארסה קשה להבקיע. אחרי שהיה רושם שדקו קצת חוזר לעצמו ביום שלישי הגיע עוד משחק פושר מאוד שלו, וגם רונאלדיניו לא היה במיטבו. אפשר לנסות להאשים את מסי שהחמיץ במצב נהדר, אבל בגדול תיקו משקף את המשחק.
    מגיע מילה טובה ללה קורוניה(למרות שפנדל לא הגיע לה), שממשיכה לשמור על מאזן ביתי נהדר, ומוכיחה שיש לה מה למכור העונה בכל מה שקשור לצמרת.
    לא הייתי נלחץ מהעובדה שבארסה מאבדת את המקום הראשון, כי זה ממש לא רציני בשלב הזה של העונה. הדבר היחיד שזה יכול לגרום הוא פגיעה בגאווה של האוהדים שיצטרכו לראות היום(אם ריאל תנצח את סלטה) את ריאל מעליהם לראושנה אחרי שנתיים.

בקשר לשדרים, זה רק אני או שהם מזכירים מאוד את השדרים מארנטינה? (רק שהשדרים מספרד "קצת" יותר מטורפים..). אין פלא שהיה כזה עיקוב ברכישת הזכויות. אם ככה נראים השדרים של "לה סלסטה", תארו לעצמכם איזה סטלנים מנהלים אותה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/11/06
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיף שישנו את השם שלהם ל- "לה סטלה" .

אלוהים אדירים , השופט החליט היום לעזור לריאל לנצח את סלטה .

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/06
  7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד שריאל בועטת יותר מפעם אחת למסגרת היא מפסידה .

סלטה בניצול מצבים פנטסטי , 3 בעיטות , 2 לרשת , 1 למשקוף .

ההימור שלכם עכשיו , לכמה שבועות מאבד רייס את דקות המשחק שלו ?

8. Raulito Madridista

משחק פשוט איום ונורא שלנו היום, השחקנים לא מספיק רצו לנצח, רונאלדו דווקא רצה והגיע לשלושה מצבים שהוא הכין לעצמו\ אך לצערינו פינטו היה ביום טוב ומנע ממנו לכבוש. קאפלו עם ניהול משחק חלש מאוד הפסיד לנו את המשחק, אך לא רק הוא אשם. שיטת המשחק בנוייה על רוביניו ועל... זהו! רוביניו נשמר היום מעולה(לא היה צריך לצאת עדיין, ברור שפעמיים הוא כן היה עובר את המגן והוא בטח יותר טוב מרייס - יש עוד מה להגיד עליו), וריאל לא הייתה מספיק טובה, בכלל לא. לא יכול להיות שבקרן, כל שחקני השדה עולים להתקפה. סלטה עקצה במיומנות, כל הכבוד לה על הניצחון גם, מתוך 5 בעיטות, היא הבקיעה שני שערים ופגעה במשקוף. ננה עשה מה שהוא רוצה היום בברנבאו.

ריאל הגיעה ליותר מצבים היום, אבל היכולת לא הייתה גבוהה ולכן אי אפשר לקרוא לזה"שוד לאור היום". כל-כך הרבה הגבהות מיותרות(ראמוס, דיי להיות כמו בקהאם, לא רק להגביהה מכל מקום, זה הביא שני גולים ממאתיים נסיונות, מספיק, הוא מגביהה שיש פי 2 שחקני סלטה ברחבה מאשר ריאל מדריד. ריאל לא הצליחה לפרוץ היום בונקר של סלטה, שהתגוננה עם המון שחקנים אך יצאה למתפרצות מהירות. הפליא אותי דווקא שראול הרים באומנות לאמרסון, לא זוכר מתי הוא בעט קרן בפעם האחרונה.

קאפלו הרס לנו את המשחק עם הוצאת דיארה, עדיף שבגביע לא יישחק ויהיה פחות עייף. אבל המשחק נהרס בעיקר בגלל רייס. ואן ניסטלרוי שנכנס היה טוב יחסית, הצליח לאיים על השער למרות הקישור המת והחסר יצירתיות שלנו. אם רייס נכנס כבר אז גוטי היה חייב לצאת, כמה שהוא ניסה הוא היה עגלה היום, אבל כל הקבוצה לא תיפקדה. רייס עלה למגרש באנמיות מוחלטת. הוא שחקן מהיר לא? למה הכל אצלו לאט? המשחק במחצית השנייה היה שכונה שכל אחד לקח כדור ועבר שחקן ואיבד. גוטי לא משחרר כדור, רונאלדו שילם את המחיר וחבל, הוא לא עשה את מה שציפו אבל הוא היה סביר מאוד, קשה לשחק עם קישור כזה.

רייס בקושי עשה תנועה על המגרש, הוא איבד כדור באנמיות אדירה שסלטה כבשה את השני, למה הוא מעביר 16 מטר מהשער שלנו? שיעיף כדור או ייתן פס, אנחנו במצב של 1-1 באותו רגע וחייבים גול!! מרכז ההגנה היה בסדר פחות או יותר, בקהאם שנכנס כמובן הגביהה והגביהה אבל לפחות בניגוד לרייס הגיע עם מוטיבציה מלאה, לא הפסיק לרוץ וניסה לעשות משהו. משחק דיי מאכזב של ראול, הייתה לו הזדמנות להבקיע והוא פישל.

קאפלו צריך להסיק את המסקנות לקראת המחזור הבא, אני מקווה שההפסד הזה, הראשון של קאפלו בברנבאו, יעיר את קאפלו שיושן עם ההרכב שלו. אבל, אני לא יודע מי אמור להיכנס. ראול באגף זה לא יילך טוב לדעתי. לא רוצה לראות את רייס מקבל דקות אצלינו, שיתבייש בעצמו. בקהאם עם כל ההתלהבות לא תורם, קאסנו מושעה מהקבוצה. הזדמנות מעולה לעקוף את ברצלונה בטבלה הלכה לפח, אנחנו 4 נקודות מהמקום הראשון, משחקים על הפנים. מקווה שיהיה שינוי, אנחנו יכולים להידרדר למקום החמישי אחרי המחזור הנוכחי.

אהה ודבר אחרון:קרלוס, תפרוש תעשה לנו טובה. כל כדור הוא בועט, שום ניסיון מעניין, מחמיץ כדורים ועושה פאולים, תוקע התקפות. חבל. אני אחסוף ממכם את תיאור האכזבה שלי, אבל אני עכשיו יודע לצערי בדרך המרה איזה קבוצה אנחנו.

ציונים:

קסיאס - 6 (לדעתי יכל להציל את השער הראשון, אבל על סאן איקר לא באים בטענות).
    ראמוס - 6
    קנבארו - 7
    הלגרה - 6.5
    קרלוס - 5.5 (תפרוש כבר! אבידל קדימה!!)
    אמרסון - 7
    דיארה - 6.5
    גוטי - 5.5
    רוביניו - 5.5
    ראול - 5.5
    רונאלדו - 6.5

מחליפים:

ואן ניסטלרוי - 6.5
    רייס - 4
    בקהאם - 5.5

מקווה שלהרבה זמן. הספסל שלנו קצר מאוד. קאסנו מושעה, ממנו אני מחזיק דווקא. רייס רק הרס היום ובקהאם לא תרם בגרוש. באיזה הרכב צריך לעלות לדעתכם במחזור הבא?

שאר נקודות שלי מהמחזור:

* אתלטיקו כמו בשנים עברו, כל-כך הרבה איבודי נקודות מיותרים.
    * סביליה, כל הכבוד לה, קאנוטה ממשיך בכושר הנפלא שלו וכובש את שערו השמיני העונה. קבוצה חזקה מאוד סביליה, אבל היא לא תישאר במקום הראשון. בהחלט לא אכפת לי לראותה בליגת האלופות.
    * סוסיאדד מידרדרת.
    *במשחק בריאזור שיפוט על הפנים, שני פנדלים שלא היו ולא נבראו. כמה פנדלים קיבלה ברצלונה העונה כבר? בליגה אני זוכר : הואלבה, סביליה, לה קורוניה, בטח היו עוד. בסטט' ראיתי שדפור סיכנה יותר, אבל קראתי באתר של בארסה שהיו להם מצבים לא רעים. שבוע הבא בארסה תנצח, אני בטוח.
    * סראגוסה מתברגת ברביעיית הצמרת, קבוצה חזקה מאוד גם שם יש, מיליטו, כל מילה נוספת מיותרת.
    שוב פעם, כל הכבוד לסלטה.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

והיום דווקא הוכח לכולם למה עדיף לריאל שרונאלדו ימצא לעצמו קבוצה בינואר.
    הוא הגיע למצבים טובים אבל הבעיה שהוא חיפש אותם לבד , וזה מה שפוגע בריאל.

תזכרו רגע ברגע שואן ניסטלרוי יורד לגליץ ומחלץ כדור ממגן סלטה ואז מנסה למצוא את ראול בכדור עומק , עכשיו תחשבו לבד מה היה עושה רונאלדו עם המצב הזה....

10. Quique_Flores Member

כמה חלשים אנחנו יכולים להיות במשחקי חוץ?

אספניול מובילה עלינו 1-0 משער של ריירה בדקה ה-23 5 דקות למחצית

תקופה רעה עוברת עלינו

11. XabiAlonso Member

הדבר היחידי שאני מרוצה ממנו, הוא שלאחר ההפסד נגד סלטה, קאפלו יטלטל את השחקנים והגישה של השחקנים למשחק תשתנה.
    *בפעם הראשונה שקאפלו שינה את ההרכב ופתח בהרכב עם רונאלדו במקום רוד, ישר הפסדנו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/11/06
  12. Quique_Flores Member

נגמר, 1-1 בסיום בין אספניול וולנסיה, דוד סילבה כבש את שער השוויון בדקה ה-43

אנחנו נשארים במקום ה-5 עם 17 נקודות

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא היה אמור לקרות כבר בהפסד לחטאפה? ריאל מדריד לא יכולה להרשות לעצמה להפסיד כל כמה משחקים רק כדי להתעורר, אם היא באמת רוצה לרוץ השנה לאליפות.

באסה, סביליה ניצחה ואנחנו כבר לא במקום הראשון. מחזור הבא נחזור למקומנו הטבעי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

14. Barcik Member

בעעעע... אני לא מאמין שלא ניצלנו את המחזור הזה כדי לברוח. נו טוב, לפחות עושה רושם שמדריד עדיין לא טובה מספיק בכדי לנצל את איבודי הנקודות שיש ועוד יהיו לנו.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה שער נפלא של גררו עם העקב .