אתם לא מבינים, אורלי ויינרמן היא אוהדת של ג'ובאני (אני לא צוחק איתכם), כשהוא היה אצל הסרדינים, היא אהדה את הסרדינים, כשהוא עבר אלינו היא באופן טבעי עברה יחד איתו. אני לא אתפלא אם נראה אותה בעונה הבאה מקפצת לה ביציעי בלומפילד, ועוד יותר לא אתפלא אם ימצאו אותה מקבלת מג'ובאני בדוגי סטייל במחצית בחדרי ההלבשה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx . לירן תגיד איפה אתה גר? לא בחיפה נכון?
אותה אתה לא תראה בבלומפילד זה בטוח...כי כל המנויים לשער 1 נמכרו לאנשים שכבר היה להם מנוי לשם שנים קודם...ולה לא היה כך שגם לא יהיה לה.
ולשאלתו של רוזנר קודם: הוא תימני, הם תימנים. והזכרת את אריק איינשטיין כאוהד הפועל ר"ג, אני דווקא זוכר אותו כאוהד שרוף למדי של הפועל ת"א, דבר שמוזכר בשיריו רבות, והוא אפילו חיבר את שיר האליפות האגדי של האדומים. מי שכן אוהד של הפועל ר"ג שלא ציינת הוא דני רובס, שאני זוכר מכתבה שעשו עליהם לכבוד הקמפיין שלהם באופ"א שהוא אפילו נסע עם הקבוצה לבולגריה.
איתי! מאיר איינשטיין אריק איינשטיין אוקיי לגבי סלבריטיז- כל התקשורת (מיקי חיימוביץ', עמנואל רוזן, בן כספית ושאר העתונאים) אוהדי הפועל ת"א. דני רופ אוהד בית"ר שרוף. ספי ריבלין אוהד מכבי ת"א, רובי ריבלין כמובן בית"ר. במוסיקה אני זוכר שחמי רודנר אוהד מכבי חיפה, יגאל בשן אוהד הפועל ת"א. מעולם לא חשבתי שאזכיר את יגאל בשן בפורום! איך התבאסתי כשגיליתי שמוקי הוא צהוב בנשמה...
רובי ריבלין שהוא ידיד המשפחה הוא אחד האנשים הנחמדים שאני מכיר...הוא היה גם פעם היו"ר של בית"ר... כל התקשורת אדומה עוד לא הבנתם את זה? : )
זוהיר בהלול,רמי וייץ(שניהם מכבי חיפה), דידי הררי (מכבי ת"א) יורם ארבל(הפועל פ"ת),מודי בראון(הפועל חיפה) הם גם תקשורת, לא כולם אוהדים של הפועל ת"א....
לא דיברתי על השדרים...דיברתי על אנשי התקשורת! עיתונאים, אנשי טלוויזיה וכו'... שגיא כהן אגב אוהד נתניה.
עם כאלה אוהדים כמו ברק רום לא צריך אויבים, ברק הוא כמו אורלי ויינרמן אוהד של שחקן, במקרה זה אייל ברקוביץ!