סיכום הסיבוב הראשון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Luis Fernandez, ‏28/11/05.

1. EL Capitan Member

1.שחקן הסיבוב- מיכאל זנדברג. הוא עשה שיפור ענקי. עזיבתו של באדיר הסיטה את עידן טל אחורה, והוא נכנס למשבצת של עידן טל. וכנראה שהמשבצת הזאת, ויניב קטן הם אלה שעושים את ההבדל במכבי חיפה.

2.מאמן הסיבוב- ניצן שירזי. מה שהוא עשה עם בני יהודה, תהליך של מס' שנים, בהם עם משחק כדורגל יפה ופתוח, לאט לאט הקבוצה משתדרגת. רק בעוד שנתיים אני מאמין, הקבוצה תגיע לשיאה.

3.תגלית הסיבוב(שחקן)- עומר פרץ, אניימה וטוטו תמוז.

4.אכזבת הסיבוב(שחקן)- ג'ובאני רוסו. גמר את הסוס, אין מה להגיד. חלש, חלש מאד עד עכשיו העונה. ברקוביץ' מאכזב, אבל מנסים להפיל את זה עליו, וגם כמובן, כל מה שקרה סביבו עזר לכך שתחשיבו אותו כאכזבה הכי גדולה בינתיים.

5.ההפתעה- (אני חייב להוסיף, ההפתעה הנעימה) מכבי פ"ת בלוזוניות לא אופינית למה שראינו מהם בשנים עברו, אמנם עולים לשלב הבתים בגביע אופ"א (כמובן, שעדיין אי אפשר להשוות את זה להישגים של הפועל ת"א ומכבי חיפה- את העלייה של מכבי ת"א לליגת האלופות אני לא מזכיר, כי הם פחותים מההישגים של חיפה והפועל), אבל מאכזבים מאד בליגה.

6.תגלית הסיבוב(קבוצה)- נתניה. רבים פיקפקן ביכולות של עטר כמאמן, אבל נתניה הפתיעה אותי לטובה. דווקא אחרי דיבורים על זה שצריך לפטר את עטר ואחרי פתיחה גרועה, נתניה התאוששה, מפגינה כדורגל יפה, בדיוק כמו שעטר רוצה לראות. שתי אנשים צריכים לקבל את הקרדיט: עטר- איש גדול ומסודי- שחקן גדול.

7.השחקן ה12- אלי ביטון.

8.משחק הסיבוב- לא זכור לי משחק שצריך לקבל את התואר הזה. היו פה ושם משחקים טובים, אבל אף משחק לא היה בולט במיוחד.

9.אכזבת הסיבוב- מכבי ת"א והגלאקטיקוס. כל מילה נוספת... מיותרת.

10.שופט הסיבוב- אסף קינן. לדעתי, השופט הכי טוב בארץ.

ה11 שלי:

שוער: וינסנט אניימה. גם אני, כמו כולם, עדיין לא מבין איך הוא הגיע לכאן.

מגן ימני: אלי אברבנל. והקרדיט כאן לניצן שירזי שהסיט אותו לעמדה הזאת כבר מהעונה שעברה או אפילו לפני שנתיים...

מגן שמאלי: רוני גפני. מגן מצוין, והכי חשוב, מנהיג שקט של בני יהודה.

בלמים: שמעון גרשון ותומר בן יוסף.

קישור: אימורו לוקמן- האיש שנותן את החופש לשחקנים היצירתיים של בני יהודה. אני, באופן אישי, שמתי עליו עיין כבר מזמן, ממתי שהוא שיחק בנתניה. שחקן מעולה.

טל בנין- השתיק את כל המבקרים, שאני הייתי עד לא מזמן, אחד מהם. בגילו הוא משחק פשוט מצוין. בא לשחק כדורגל ולהנות מהמשחק בשנותיו האחרונות.

מיכאל זנדברג- שחקן הסיבוב.

אלן מסודי- השחקן הכי טוב היום בליגת העל.

מאור מליקסון- סוף סוף מתחילים לראות משו מהילד הזה.

חלוץ: כשרוברטו קולואטי היה פצוע לא מעט, משה ביטון שחוץ מההמספרת ההיא (שער העונה ועוד בגביע הטוטו, לפני שהעונה התחילה) לא עשה הרבה, עומר גולן כמו כל מכבי פ"ת בליגה לא עשה הרבה (גם במילא, הוא מחמיץ לא קטן וחבל, כי יש לו פוטנציאל להיות חלוץ טוב), אני משאיר את המשבצת ריקה. אין לנו חלוץ אחד טוב בארץ שלנו מלבד רוברטו קולואטי (יניב קטן לא חלוץ מטרה והוא לא מתאים למערך שאני מציב כאן).

בעקרון, כדורגל גדול לא ראינו, אבל יש עניין והרבה. בינתיים, זאת אחת העונות עם הכי הרבה עניין, הכי הרבה מתוקשרות שראיתי. עם העובדה שמכבי חיפה שולטת בליגה השלמתי מזמן. ידעתי גם מתחילת העונה שחיפה הולכת לזכות באליפות והפועל תסיים שנייה רק בגלל קשטן. לכן אני לא מאוכזב מהמצב. אז בגדול, שככה יהיו שני הסיבובים הבאים בליגה, רק שהפועל תנצח את הדרבי (http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx).

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

גל,אניימה אוברייטד???אפשר איזה הסבר?

ואל קפיטן..2 נציגים[בהנחה ששמת את קולואוטי] ממכבי חיפה לעומת 4 מבני יהודה?אתה שוכח למי
    יש 11 מ-11...
    דירסאו בוקולי וקטן הרבה יותר טובים מהשחקנים שרשמת...

3. נדב מיכאלי Member

תגיד לי יוגב איך שמת את שמעון גרשון בהרכב הסיבוב שלך ולא את בן יוסף ?

4. Arsenal fan Member

1.שחקן הסיבוב-מיכאל זנדברג ללא ספק,בשנתיים האחרונות שחקן ספסל,העונה רוני לוי נתן לו את הצאנס וזנדברג תפס אותו בשתי ידיים,משקיע ועושה עבודה גם הגנתית וגם התקפית 200% כול משחק,תרומה אדירה לחלק ההתקפי של חיפה.

2.מאמן הסיבוב-אם כול הכבוד לניצן,המאמן שלי זה רוני לוי,11 ניצחונות מ-11 משחקים,מעמיד קבוצה בלתי ניתנת לעצירה,אחת הטובות בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי,מאמן צעיר אם עתיד מבטיח,חבל על הטעויות מול מאלמו.

3.החמצת הסיבוב-אברגיל בטדי,אוי ואבוי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

3.תגלית הסיבוב(שחקן)-שוער בני יהודה אניימה,יכולות מדהימות,בתחילת העונה היו שמועות על זה שארסנל מתעניינת בו,כנראה בצדק,שוער ענק.
    אלברו רקובה,אוברייטד? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

אכזבה(שחקן)-אייל ברקוביץ,כו"כ הרבה ציפו מאייל שינהיג את מכבי ויתן לאוהדים כדורגל אטרקטיבי כמו שציפו,אבל קיבלנו אייל כבד,איטי,שאחרי 30 דקות מפסיק לרוץ,חבל.

5.הפתעת הסיבוב-בני יהודה לא כול כך מפתיעה אותי ביכולת ובכדורגל האטרקטיבי שלה,אבל היא מפתיעה אותי במיקום שלה,שאפו לניצן שירזי.

6.תגלית הסיבוב(קבוצה)-נצרת עילית,מוריד את הכובע בפני איווניר,סימנתי את נצרת כיורדת בטוחה,אבל איווניר שוב בונה קבוצה טובה שמתמקמת במרכז הטבלה.

7.השחקן ה12-אלי ביטון,יש ספק בכלל?

8.משחק הסיבוב-3-2 לבית"ר בקופסא,אני לא רואה הרבה כדורגל ישראלי,אבל את המשחק הזה ראיתי והוא היה משחק ענק,אינספור התקפות,וכמובן שערים.

9.אכזבת הסיבוב-8000 מנויים ציפו לאליפות צהובה,קיבלו קבוצה אנמית,כבדה,שתתפרק בסיום העונה.

10.שופט הסיבוב-מאיר לוי,נתן סיבוב לא רע,סקט,עושה עבודה טובה.

5. יוגב אסולין Guest

בן יוסף נתן באמת סיבוב מוצלח אבל איפשהו הערך המוסף של שמעון גרשון של 4 שערים בנוסף לעבודת הגנה מעולה העניק לו את הבחירה שלי.
    בן יוסף אכן נותן עונה מעולה אבל הוא עוד יכול להתפר לפי דעתי, הוא עדין רחוק מהשיא שלו.

6. נדב מיכאלי Member

בן יוסף השנה במשחקים שהוא שיחק החזיק לבדו את כל ההגנה ובלעדיו בית"ר היתה נאבקת בתחתית.
    גרשון היה דומיננטי פחות מבן יוסף .
    גרשון כבר לא מה שהוא היה פעם בן יוסף רק הולך ומשתפר עם הזמן

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תן לבן יוסף 5 פנדלים ונראה לי שיש מצב שגם תקבל 4 שערים....

8. אלי מתחן Member

גרשון הוא סקורר אדיר, מעטים הבלמים שיכולים לרוץ בכזאת מהירות עד לנקודת ה11 ומשם לבעוט את הכדור לשער...
    גרשון שחקן איטי וטיפש, ועדיין אני לא שוכח לו שבגלל עבירה מטומטמת לא עלינו לפלייאוף של מונדיאל 2002 עם העבירה בשנייה האחרונה. בן יוסף נותן עונה מעולה, בהתחשב בכך שלידו משחק חודידה\ששון זאת אפילו עונה אגדית.

9. d3fton3s Member

שחקן הסיבוב -מיכאל זנדברג. בגלל שסוף סוך באה הפריצה המיוחלת.

2.מאמן הסיבוב - רוני לוי, כי 11 מ-11 לא בא ברגל.

3.החמצת הסיבוב - אלנתן סלמי מהפועל פ"ת בשבת מול הפועל ת"א. שער ריק, רק משקוף.

3.תגלית הסיבוב(שחקן) - מאור מליקסון, אבל אם זאת בחירה לא רלוונטית, אני מצביע לעומר פרץ, חלוץ תותח.

4.אכזבת הסיבוב(שחקן) - אייל ברקוביץ'. אפילו לק. אליעזר לא באת??

5.הפתעת הסיבוב - מכבי נתניה. התחילה בגמגום, אבל נהייתה הקבוצה שהכי כיף לראות העונה. דוגלת בכדורגל פתוח (למעט השבת הזו).

6.תגלית הסיבוב - עומר פרץ. כל הזמן דיברו עליו שבא מהאקדמיה של שטרסבורג, ולא ראה הרכב.. ברגע שקיבל, פורע שטרות, והגול בנגיחה הראה מה הוא למד שם בצרפת.. לפי התנועה אתה רואה שזה שחקן ענק.

7.השחקן ה12 - אוהדי מכבי חיפה מול מכבי ת"א. איזו תצוגה.. איך ברקו הפסיד.

8.משחק הסיבוב - בני יהודה - בית"ר ירושלים. משחק ענק, איזה קצב.. שתי הקבוצות הראו למה הן בצמרת.

9.אכזבת הסיבוב - מכבי תל אביב. כל מילה מיותרת.

10.שופט הסיבוב - תבריזי שמר על יכולת ממוצעת.. לא מבריק במיוחד ולא פאשלות גדולות מדי.. חוץ ממנו די התבאסתי עד כה.

10. אלי מתחן Member

לכל משחקי החוץ ביחד? או שאתה מחשיב את הדרבי בתור משחק חוץ?

11. נדב מיכאלי Member

גרשון לדעתי החמיץ בכל הקריירה שלו רק 2-3 פנדלים ,אחד מהם היה השנה בטדי מול קורנפיין
    אני אמרתי לאבא שלי "זה גרשון,הוא אף פעם לא מחמיץ פנדל" לשמחתי צדקתי אבל השמחה נגמרה בגול של דומב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    גרשון הוא הפנדליסט הכי טוב בארץ לדעתי ,בועט כדורי עונשין שאין לשוער סיכוי בכלל נגדם .
    יכול לעשות בית ספר לכל בועטי מכבי חיפה אבל בן יוסף השנה יותר טוב מגרשון .
    דווקא חודידה משתפר ממשחק למשחק (חייבים לומר זאת)
    ששון הוא זה שמדאיג

12. הרצליה בדם Member

השופטים הכי טובים הם ..לירן ליאני ואיתן תבריזי