סיום דרמטי בדורטומונד, מאלאגה בהלם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏9/4/13.

1. riquelme1 Member

+1.

רק לראות את העליהום על בארסה, או ספרדיה אחרת שמקבלת טעויות שיפוט(פלאטיני רוצה קלאסיקו בגמר- כן בטח), שזוכרים כאן שנים, לעומת זאת עם דורטומנד זוכה בטעות שיפוט הכי שערורתית שראיתי בהיסטוריה, או גול בנבדל של קילומטר של איברהמוביץ' זה לא מקבל כאן אפילו התייחסות, אה בעצם זה כן- כל הכבוד לפריז שהצליחה להתמודד עם בארסה, וכל הכבוד לדורטומנד הנפלאה והאטרקטיבית שעשתה את המהפך הכי גדול בהיסטוריה של ליגת האלופות(כן בטח, הגניבה הכי גדולה בהיסטוריה).

יש פה אנטי-ספרדי בפורום הזה, ולא צריך להיות כל כך חכם בשביל לראות את זה.

חואקין לאחר המשחק- ''אחרי שצפינו בגול האחרון של דורטומנד, אנחנו חוששים שיש כאן דברים לא הגיוניים, בגלל שאנחנו מאלאגה קל לדפוק אותנו בגלל שלא קוראים לנו ריאל מדריד''.

שחושבים על זה, שמאלאגה הקבוצה הראשונה שקיבלה עונש שלא תוכל לשחק במפעלים האירופאים בשנה הבאה, בגלל החובות שלה, כאילו היא הקבוצה הראשונה בהיסטוריה שחייבת חובות(כל הקבוצות הגדולות באירופה בחובות כמעט- כולל ריאל ובארסה), באמת רואים שקל לדפוק את ה'קטנות', ומאלאגה העונה נדפקה מכל הכיוונים.

אני אמשיך לאהוד את האנדרדוג, מאלאגה בעונה הראשונה בהיסטוריה שלה בליגת האלופות(!) ומהמקום ה-7 בליגת ה''פח'' הספרדית הייתה צריכה לעבור את דורטומנד ולשחק בחצי גמר ליגת האלופות.

קמאצ'ו אלוהים, אני צופה במשחק בשידור חוזר, והעבודה שהשחקן הזה עושה היא בלתי ניתנת לתפיסה, הקישור של מאלאגה שנראה בדיחה במשחק הראשון מקבל מיימד אחר שהוא משחק. משחק ענק גם למרטין דמיקליס שכמעט ולא טעה, פוטה סרחיו סאנצ'ז שחקן עלוב אבל פה אני מאשים את פלגריני, לוגאנו לצד דמיקליס ומאלאגה לא עפה היום ולא מקבלת את הגולים המפגרים בדקות האחרונות.

2. סדרו קייטע Member

אם את חושב שהאפשרות שזה לא צהוב היא סבירה, אז דעתך האישית היא מופרכת.

לילה טוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/4/13
  3. Landon Donovan Member

ריקלמה1, זה מדהים איך אפילו כשטענת הבסיס שלך נכונה (מלאגה קופחה), אתה מצליח לצאת הכי הזוי שאפשר.
    "הגניבה הכי גדולה בהיסטוריה"? באמת?

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

היית חוסך לנו את כל מהתחלה ואומר שהטענה שלי מופרכת. עם זה הרבה יותר קל להתמודד, פשוט מתעלמים וקמים בבוקר לעבודה. בהצלחה בשיעור לשון מחר.

5. riquelme1 Member

Deuce הנכבד, אני כמובן מקצין נוכח האכזבה העצומה שאני מרגיש, אבל אני בהחלט מרגיש שזה אחד הגניבות הגדולות שראיתי.

6. Telkiyski Member

אני חושב שבאופן כללי הקבוצה הטובה יותר עלתה, אסור לשכוח שבספרד דורטמונד הייתה יכולה לחזור עם 2-0 או 2-1 במקרה הגרוע לגרמניה.

אני חושב שבמקרים כאלה לפני שזועמים על הטעות בשער המכריע, אסור לשכוח את הגול השני של מלאגה שהובקע מנבדל.

הרי אם השופט פוסל את השער בדקה 93, כולם היו מדברים עוד יותר על זה שהשער של מלאגה היה מנבדל.
    בכל מקרה, מסכנים אוהדי מלאגה, אני מניח שהם לא ישנו איזה שבוע עכשיו ובטח הדמעות לא מפסיקות לרדת

7. שםמשתמש Member

זה די מדהים איך הקוון/שופט/שופט קו לא ראו שהיו בערך 4 נבדלים בכמה שניות בהתקפה האחרונה של דורטמונד. מה הטעם בכלל בשופט אם לא רואים דבר כל כך ברור? בנבדל האחרון (הגול עצמו), השופט קו פשוט עומד שם ומסתכל ולא מסמן כלום. זה לא משנה מבחינת המשחק, כי כל קבוצה קופחה פעם אחת מבחינת הנבדלים נטו, ומלאגה אפילו "ניהנתה" מטעות של הקוון קודם לכן, אבל איך אפשר לפספס כל כך הרבה נבדלים במהלך אחד?

8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילה טובה גם לקהל הטוב באירופה, ואני מדבר הפעם על הטורקים.
    בכלל סיפור טרגדיה גאלא, קבוצה שמנצחת בעונה אחת בצ'מפיונס את ריאל ואת מנצ'סטר יונייטד, אבל מועדת מול ברוז' ובראגה, חבל לי עליהם, היו יכולים להיות הפתעה נעימה.

9. שםמשתמש Member

בנוגע לאדום, צהוב/אדום לא היה פרס לשחקן שהגזים בתגובה שלו, אלא עונש לשמלצר, ובצדק. אם שחקן עושה עבירה, הוא צריך להיענש, זה קודם כל. רק אחרי זה באה ההצגה של השחקן השני. במצב כזה ששניהם יענשו. לא יודע מה שמלצר בכלל ניסה לעשות, אבל זה לא היה קשור לשום דבר והוא היה צריך למצוא את עצמו בחוץ, אין כאן בכלל עיניין של דעה. מהבחינה הזאת מלאגה קופחה. אולי השופט לא ראה את זה כמו שצריך מהזווית שלו. אם כבר להתלונן על שיפוט, זה בעיקר על הגול השלישי של דורטמונד (למרות שכמו שאמרתי, מהבחינה הזאת ספציפית זה מצב של נבדל מול נבדל. הבעיה היא איך יכול להיות שצוות שופטים לא רואה אפילו נבדל אחד מבין הנבדלים שהיו שם, ואני ספרתי בערך ארבעה תוך כמה שניות). אני לא מבין מה נסגר עם השיפוט בליגת האלופות השנה, זאת לא בדיוק הטעות הראשונה בשלב הנוקאאוט.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/13
  10. סדרו קייטע Member

לגבי גלא, צריך לזכור שהם ניצחו את המחליפים של יונייטד וספק גדול אם היו מנצחים את ריאל בסיטואציה שונה. לדעתי הם יותר קבוצה שנהנתה מהגרלה טובה מאשר הייתה באמת שווה את מעמד. חלק מהמשחק, אבל לאור זה אני לא חושב שההדחה שלה מתקרבת לטרגדיה והם בפער גדול הקבוצה הפחות טובה מבין אלו שהעפילו לרבע.

11. Landon Donovan Member

אז איך אתה מצפה שמישהו ייקח את ההודעות שלך ברצינות?
    או שאולי כבר ויתרת על זה שייקחו אותן ברצינות. אם כך הדבר, אולי בפעם הבאה תואיל נא לפתוח וורד ולכתוב את הגיגיך שם, ותחסוך לנו את הקריאה של עוד הודעה הזויה ונסחפת?

אני נהנה לקרוא את הודעותיך כאשר דעתך מיושבת. חבל שיותר ויותר, אתה מרבה לכתוב כאשר היא לא.

סדרו קייטע, תוכל להסביר לי איפה "הרצליה" התנשא? כי רוב ההודעות שלו כוונו אליי, ואני פספסתי את ההתנשאות. בוא והאר נא את עיניי, ואז גם אני אוכל לקרוא לו אידיוט בלי להסביר למה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מה שכן, אני מאחל לך, מעבר למטר הקללות שהטחת פה, שגם מתישהו תבין שיש דעות שונות, ולא כל אחד הוא אידיוט או שהטענה שלו מופרכות. אגב, זה לא רק תקף לכדורגל, זה תקף גם לחיים. סובלנות, סבלנות, כל הדברים האלה, לקבל. תחשוב על זה.

13. rashe18 Member

14. סדרו קייטע Member

אני רואה שעברנו לאווירת וודסטוק של הבנה ושיתוף. נפלא. אז באותה אווירה ממכרת של אחדות וקבלת האחר, אני אציין שאי אפשר להסביר כל עמדה מופרכת ב"דעה האישית" ולצפות מהצד השני לעבור לדום ולקבל את זה בהכנעה ברגע שזה מוגדר כך.

הטענה שלשמלצר לא הגיע אפילו צהוב היא מופרכת. ומכוון ששחקן של מאלגה גם קיבל שם צהוב, גם אי אפשר לטעון שהשופט לא ראה את זה. מה שכן קרה, כמו בנבדל (הכפול) הברור לחלוטין בזמן הפציעות, זה שהשופטים פחדו כנראה לקבל החלטות קשות נגד הקבוצה הביתית שהיא גם הקבוצה הגדולה יותר, כפי שקורה הרבה בכדורגל. "חלק מהמשחק"? נניח, אבל להתעלם מזה, זה קצת מוזר, בטח מתוך ידיעה שאם זה היה קורה לקבוצות אחרות, היו עושים מזה רעש מטורף.

דרמה, קהל נפלא, כדורגל מסחרר. הכל טוב ויפה. דורטמונד לא היו צריכים להיות בחצי הגמר. העובדה שהיא נמצאת שם כרגע היא עוול ענק.

15. סדרו קייטע Member

אגב, גם טענות הלוזריות כלפי מאלגה הן מופרכות.

נניח שהשופט היה שורק לאופסייד כבר בהגבהה הראשונה, הם פתאום היו ווינרים?

קבוצה נחותה, בכושר רע מאד, עם מאמן שלא היה עם הקבוצה בימים האחרונים בשל מות אביו, עם כל המשתנים החיצוניים נגדה, הייתה עולה שלב עם שיפוט נורמלי. זו ווינריות אדירה שאף קבוצה ספרדית לא הפגינה שנים (הרי גם הנבחרת, גם ברצלונה וגם ריאל מנצחות קבוצות שהן עדיפות עליהן). שחקן מושמץ כמו דמיקליס נראה כמו נסטה במפגשים האלו, קבאז'רו חואקין ואיסקו עשו את המקסימום, השאר נלחמו כמו מטורפים ופלגריני עשה בית ספר לקלופ. ווינרים גדולים.

ושוב, בעיקר עצוב על פלגריני, שכמו במקרים בעבר (החמצת הפנדל של ריקלמה, ההחמצות של היגואין מול ליון) רואה את הארץ המובטחת ולא נכנס אליה, שלא באשמתו. ועוד בשבוע כל כך קשה עבורו. עצוב שלטיפוס כמו מוריניו יש כל כך הרבה מזל ולו תמיד חסר הגרוש ללירה. אין צדק בכדורגל.