סיום דרמטי בדורטומונד, מאלאגה בהלם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏9/4/13.

1. סדרו קייטע Member

למה צ'לסי-ברצלונה "לא מתקבל דעת"? היו שם שני פנדלים לטובת ברצלונה (שניהם קדמו כרונולוגית לכל הטענות של צ'לסי) והרחקה מופרכת לחלוטין של אבידל, שאף כמובן לא זוכר והייתה סיבה מרכזית לבית הזנונים שהלך ברחבה של ברצלונה בדקות האחרונות. כמו שהיו אומרים פה, איזון לחלוטין.

הקיפוח של ברצלונה מול אינטר עונה לאחר מכן היה גדול בהרבה רק שגם על זה כמובן אף אחד לא מדבר. זו בדיוק הצביעות: שנוח, פתאום הרחקת שחקן זה לא מכריע משחק. מוזר. שזה לטובת ברצלונה זה יותר קריטי מגולים לא חוקיים שאושרו או גולים חוקיים שנפסלו, במקרים אחרים (כמו במפגש ההוא מול צ'לסי והיום) זה לא באמת כל כל מכריע.

נסכם שהגול של אינייסטה היה ביטוי של דרמה אדירה שמאפילה על הכל.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/13
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אוי אלוהים, לא באמת חזרנו לשם. בסדר, היה ניצחון מוצדק של בארסה ושוד של אינטר. בואו נחזור לנושא הדיון לפני שגם תמצא שדי סטפנו נגע ביד בגמר של ריאל בחמישים ומשהו.

3. Landon Donovan Member

לא מקבל את זה. לא הכל סובייקטיבי וכל מי שלא ראה שם לפחות התנהגות אגרסיבית ופראית של שמלצר זקוק לבדיקת ראייה דחופה.
    לא ברור לי איפה עובר הקו בין מה שמתקבל על הדעת ומה שלא. אתה בעצם בונה פה את הקייס, למשל, של אוהדי בארסה אחרי האדום לפפה (אם כי צריך לציין שהטענה המקובלת שלהם היתה מעט גרועה יותר - "האדום מוצדק, וגם אם לא עדיין היינו עולים כי אנחנו יותר טובים"). גרוע מזה, אתה בונה את הקייס העתידי שלהם לקראת הטעות שופט הבאה (ומכיוון שהמשחק הבא של בארסה הוא מול הקבוצה אותה אני אוהד, אני מבקש ממך לחדול).

4. סדרו קייטע Member

אתה הזכרת את זה, לא אני. בוא נסכם שמהיום והלאה הרחקת שחקן היא לא דבר משמעותי. ספר את זה לפרגוסון ומוריניו.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

וכל מי שלא רואה הצגה מוגזמת של שחקן מלאגה כאילו טיל לאו פגע לו בראש - זקוק להשתלת רשתית חדשה בעין. אז או שנמשיך להתווכח וגם על הדרך נמשיך לעקוץ אחד את השני ברמה האישית, או שנפסיק כאן.

אני ברשותך אקח את האופציה השנייה.

6. VAR Member

אני אתן לך את הקרדיט, אבל רק במשחק הקודם אני זוכר לפחות 2 הצגות שלו.

7. Landon Donovan Member

לא הבנתי מתי עקצתי אותך. אתה הרי כן חושב שהגיע לשמלצר כרטיס, ולכן לא זקוק לבדיקת ראייה.

לא יודע אם גאמז הוסיף הצגה או לא - ריקלמה1 טוען פה שהוא שחקן הוגן, אבל אני מטיל בזה ספק; מעטים הם השחקנים הספרדים ההוגנים, ורובם ככולם לא בוחלים ברמאויות - אבל הוא את העונש שלו, כרטיס צהוב, קיבל. שמלצר לא.

8. אלי מתחן Member

אף אחד לא טען שאדום לא משנה את המשחק, הטענה שלא היה אדום.
    האדום אז לא היה צריך להיות מאותה סיבה כמו האדום שלא היה היום, אסור לתת פרס לשחקנים שמתחזים. לראות טיפוסים בגובה 1.80 שסופגים מכות לרגליים ומסוגלים לרוץ 10 קילומטר במשחק נופלים כמו זבובים רק כשיד מתקרבת אליהם זה פשוט פאתטי, הדבר האחרון שהם צריכים לקבל זה פרס.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

באמת שאין לי מושג אלו הודעות אתה קורה לפני שאתה מגיב.מה איפה הבאת את זה שאמרתי שאדום לא משמעותי או לא משנה משחק. אני פשוט חושב שהשריקה פה הייתה גבולית ויכלה ללכת לכאן או לכאן (צהוב שני או כלום). מקבל את ההחלטה של השופט, כמו שהייתי מקבל את ההחלטה להוציא צהוב. מקרה שהוא לגמרי לא חד משמעי. אבל בסדר, אינטר, ברצלונה, אופסייד, אדום, מוריניו... לא יודע כבר לאלו מקומות עוד תיקח את הדיון הזה.

10. סדרו קייטע Member

טוב, יש פה התעלמות מוזרה מכך שלשמלצר כבר היה צהוב, כך שבכל מקרה הוא היה צריך להיות מורחק, רק על צהוב שני. יש?

ושוב, אתה העלת מפגשי עבר, אני בסך הכל סברתי שגם שם האיזונים הקדושים עבדו.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יש פה התעלמות מוזרה מהפעם האלף שאני אומר שזה מקרה גבולי לדעתי ואני מקבל את שתי השריקות (צהוב - משמעו שני ואדום) וגם ההחלטה שהתקבלה. כי ככה זה בחיים, לא הכל שחור או לבן. אני מבין שאתה מתקשה לקבל את זה - אבל זו דעתי. אבל אם יותר קל לך ללכת לישון שאתה משוכנע שהשופט הכריע את המשחק לטובת דורטמונד - אל תיתן לי להפריע לך.

12. סדרו קייטע Member

אתה טוען שאפילו לא היה שם צהוב?

וואו...

13. קשר שמאלי Member

1. אוהדי ההצלחות של דורטמונד בפורום מביכים. הכי מצחיק שהם לועגים לאוהדי ההצלחות של ברצלונה.
    2. מה יש לשמוח מזה ששופט מעלה קבוצה לחצי הגמר?
    ערב גדול של כדורגל? ערב עצוב מאוד של כדורגל.
    השופט גנב את ההצגה.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בבקשה תגיד לי שאתה לא רציני:

אבל אני אנסה בפעם האחרונה - אישית אני הייתי מוציא צהוב לשניהם. היות ואני רואה מקרים כאלה באיזור ה-50 פעם בחודש (ככה זה שאתה עובד בסטטיסטיקות על כדורגל) אני מקבל גם את השריקה שנשרקה כי לדעתי זה מקרה גבולי. אמרתי את דעתי האישית, אבל אמרתי גם שמדובר במקרה כמו לא מעט מהמקרים שאני יכול לקבל כל החלטה.

שוב אתה רוצה, או שאפשר ללכת לישון?

15. אלי מתחן Member

המלאכה של השופט קשה מספיק גם בלי רמאים למיניהם. מלאגה בטוח לא צריכה לקבל פרס על ההתנהגות של שחקן שלה. אם הוא לא מתחזה, כן מגיע לשמלצר צהוב.