סיבוב המוק' השני בליגת האלופות: הפועל ב"ש מארחת את שריף

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Sarek, Jul 12, 2016.

1. alexshw Member

משחק מטופש לגמרי של ב"ש ובפרט בהגנה. בעיה קשה באירופה בעמדת המגנים, גם מרכז השדה לא היה מספיק טוב הגנתית.
    המון פאולים מפגרים.
    ב"ש עדיין לא מבינה שבאירופה דרוש יותר ריכוז. שריף באמת יריבה חלשה.

de Middenweg likes this.
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הלוואי שכל השופטים ילמדו מהשופט הזה. אני בספק אם הפנדל השלישי היה פנדל, אבל כל עוד היו לו ביצים ללכת עם מה שהוא חושב ולא להתחשבן, אז כל הכבוד לו. ראיתי יותר מדי מקרים של פנדלים ברורים או אדומים ברורים שלא נשרקו רק כי כבר היה פנדל או אדום כבר בשלב יותר מוקדם של המשחק.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שצריך להדאיג את ברק בכר זו ההגנה המסננת. לנצח ככה זה יותר מזל משכל. עם 3 פנדלים ואדום שלא היה מנצחים רק 3-2? כרגע זה לא מבשר על גומלין מבטיח. נראה מה הנציגים האחרים יעשו בהמשך השבוע, אבל ב"ש אכזבה.

4. c_web Member

מאמין מאוד שזה יספיק לגומלין. ב''ש יכולה לא להפסיד לקבוצה שנראית פחות או יותר ברמתה.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה שצריך להדאיג את האידיוט הזה זו היוהרה שלו שמדי פעם צצה לו ומראה עד כמה הוא חושב שהשמש זורחת לו מהתחת. עזוב את הויתור על מיגל ויטור שהוא בלם ברמה הרבה יותר גבוהה מסוארז, עזוב את זה שהוא פתח עם שני קשרי אמצע בלבד במשחק שקריטי לא לספוג, מה שאותי חירפן זה האקט ההזוי ולדעתי המזלזל לפרסם את ההרכב יומיים לפניי. מה עובר עליך בן אדם?

6. Telkiyski Member

בש אכזבה והכל, אבל יצאה בזול. מאוד. ממצב שהיא חייבת לנצח במולדובה, השער האחרון הביא למצב שהיא צריכה לא להפסיד.

7. DRORIKO Member

ויטור בסך הכל שבועיים בקבוצה. לגיטימי שבכר החליט לא להרכיב אותו.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שבועיים זה מספיק זמן בשביל שיכנס לכושר משחק סביר ביחס לתקופה (אנחנו לא בשיא העונה, כולה יולי ושאר הקבוצה לא בכושר שיא). סוארז לא היה ולא יהיה לרמות האלה, בלם נחמד ותו לא. ויטור בלם מאוד מרשים מנגד.

ייא and עומר like this.
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יותר גרוע. כי קבוצות ישראליות לא יודעות ללכת ולשחק על לא להפסיד. הן בדרך כלל מפסידות וגם עושות את זה בהירואיות. היה עדיף לב"ש לעשות 2:2 וללכת לתקוף גלים גלים ולנצח את שריף שהיתה סוגרת ודי מתבנקרת. עכשיו אני כלל לא בטוח שהיא מסוגלת לצאת מזה. מצב מאוד קשה.

10. Telkiyski Member

ברור שהמצב לא אידיאלי, אבל לא רואה אותם מנצחים בשריף אם הם באים לשם אחרי 2-2.
    דווקא בכל המשחקים שבכר בא כדי לא להפסיד (מכבי בפליאוף העליון), בש עמדה במשימה.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אתה מגזים. מה שקרה היום היה מצוין לבאר שבע כי זה נותן להם את הכאפה שעם כל הכבוד לזה שהם אלופי ישראל, אף קבוצה מחו"ל לא תבוא ותפרוס להם שטיח אדום לשלב הבא. אני מאמין שבאר שבע תנצח בגומלין.

סמואל אטו likes this.
  12. DRORIKO Member

אני לא מדבר על כושר, אני מדבר על זה שהוא עדיין לא מכיר מספיק את חבריו להגנה. בדיעבד קל להגיד שהיה צריך להרכיב אותו כי סוארז היה מזעזע, אבל לפני המשחק זה משהו אחר.

13. Civil Anti Madridista

אתה מכיר קבוצה שהייתה מעדיפה לסיים בתיקו ביתי עם שערים במקום לנצח כשיש גומלין?

amn likes this.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כשדיברו על סוארז לבית"ר רציתי להקיא, תמיד לא החזקתי ממנו, ותלמד לגביי משהו - אני בחיים לא מדבר בדיעבד אלא אם כן אני מציין זאת. אתה מביא בלם עם רזומה מרשים ומושיב אותו על הספסל? באמת?

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

להתקדם? איך בדיוק? עם התאחדות ומנהלת שמנהלים באינטרסים שכל מטרתם זה לנגח אחד את השני במקום לקדם את הכדורגל? עם העיריות שלא בונות איצטדיונים? יש להתקדם ויש לגנוב עלייה. בינתיים ב-25 שנה עלינו 5 פעמים - זה נקרא עדיין לגנוב, בטח ובטח כשרואים את הקמפיינים האחרונים של מכבי ת"א ומכבי חיפה. לא סתם לגנוב - שוד הצ'מפיונס הגדול - יותר גדול משוד הרכבות הגדול של בריטניה.

ייא likes this.