החוכמה של ב"ש להראות שהעונה שעברה היתה הכל חוץ מיוצאת מן הכלל וחד פעמית, אבל כן לצערי הרמה של בכדורגל הישראלי הפכה מגרוע לרע מאוד. עצוב כי כבר היינו במקומות הרבה יותר טובים. אולי דווקא משיא השפל אפשר יהיה להשתפר - בשביל זה צריך לרדת לעוד יותר שפל.
לא סתם אני צועק פה שצריך לבטל את ההגבלה של הזרים. לא יודע מי תעלה מבין ב״ש לשריף אבל מה שאני יודע זה שעם שחקנים מולדובים שריף לא היתה עושה את מה שהיא עושה בשנים האחרונות.
על סמך מה אתה אומר את זה? ראית את שריף משחקים? אפילו תקציר שלהם? לא פגשתי הרבה אנשים שראו גם משחקים של הפועל ב"ש וגם של שריף, אבל מבין אלו שכן? אף אחד לא היה נחרץ וחד-משמעי כמו אנשי התקשורת והמומחים פה בפורום, ורובם המוחלט העריך ששריף עדיפה.
לא מסכים אתך. ככה בש נראית מול יריבה שיודעת לשחק ותוקפת אותה. בליגה פה כולן מתבנקרות. לולא 700 טון המזל שהיכה במכבי אשתקג גם היא אפילו לבתים של אופא עולה...
שריף זאת קבוצה שעוברת בדרך קבע את השלב הזה והיתה 3 פעמים בבתים של האירופית. הזלזול בה בטרם המשחק היה מנותק מהמציאות.
ומצד שני, גם אם מכבי חייבת לעבור את קאירט, בקאירט יש לי תחושה שמזלזלים עוד יותר (חוץ מאוהדי מכבי, שחושבים שבמצבה הנוכחי של מכבי, יחסי הכוחות הם כמו נגד באזל (למקרה שזה לא ברור, קאירט היא באזל)).
שני פנדלים שופט עיוור לשחק מול 10 שחקנים בבית מול 16 אלף הרכב שרץ שנתיים-שלוש ביחד מה צריכה יותר מזה אלופת ישראל כדי לנצח? SPEECHLESS
פרט להיבט הכספי אין שום סיבה לקבוצה ישראלית להיות בשלב הבתים של ליגת האלופות. לצערי כל עוד הכדורגל פה הוא הפסדי והעפלה לצ'מפיונס הופכת אותך לרווחי (ויכולה גם לכלכל אותך עם מכירת שחקנים בעתיד בכסף רב) זה המטרה שצריכה להיות כי להתחרות שם אין לנו. אנחנו במקסימום נוציא נקודה, שתיים, אולי נגנוב ניצחון. לא מעבר. בטח כל עוד הפערים בין הקצפת של אירופה למה שיש פה הוא כמו המרחק מפה לירח.