סיבוב המוק' השני בליגת האלופות: הפועל ב"ש מארחת את שריף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sarek, ‏12/7/16.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

האמת שלא, על סמך מה אתה חושב שבאר שבע טובה יותר? על סמך זה שבאר שבע לקחה אליפות בליגה עלובה עם קבוצות כמו עכו, הפועל חיפה ומכבי חיפה?

ייא אוהב/ת את זה.
  2. Telkiyski Member

על סמך זה שהיא לקחה אליפות על חשבון קבוצה שבעונה שעברה הגיעה לליגת האלופות ועשתה את זה בצדק כי הייתה טובה ממנה, בין היתר.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי תל אביב לא קשורה לליגת האלופות וראינו את זה טוב מאוד, מצחיק שדווקא בזה אתה נאחז.

בכל מקרה, מה שרשמת, לא מעיד שום דבר על שריף.

gilad16 ו-amn אוהבים את זה.
  4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לירן - אתה נותן פה דוגמאות ללמה ב"ש פחות טובה משריף בהתאם לקבוצות הליגה וזה בהתבסס על האימפריות שמשחקות בליגה המולדבית ?

איך תמיד אוהבים להכנס לוויכוחים האלה. שריף טובה יותר מכל קבוצות הליגה חוץ ממכבי? שטות גמורה. ראינו 30 דקות משריף שהם לא היו כזה וואו ואחרי זה שעה שלמה הם בכלל שיחקו ב-10 שחקנים אז איך אפשר לשפוט לכאן או לכאן על סמך המשחק הזה?

בלי קשר למשחק הזה - אנחנו טובים יותר, איכותיים יותר, כשרוניים יותר וצריכים לעבור. וכן - בפה מלא אני אומר שאם לא עוברים זה יהיה כישלון. לא אחת הבושות של הכדורגל הישראלי, לא כתם בהיסטורייה של הפועל באר שבע, אבל כישלון.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/16
  5. Telkiyski Member

נכון, מכבי לא הייתה קשורה וגם עלתה בפוקס, ועדיין היא טובה משריף, שבעונה שעברה עפה כשהפסידה בבית 3-0 לאוד גרינלנד. אל תעשו משריף באטה או רוזנבורג של פעם.הם לא.

וamn - מתנצל אם הרגשת שאני לא מכבד. באמת שזו לא הכוונה.

amn אוהב/ת את זה.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין פה אף אוהד באר שבע שטען אחרת.. אתה רושם שטות גמורה בקשר לזה שהם טובים יותר מרוב הליגה, ואחר כך רושם שאי אפשר לשפוט לכאן או לכאן.. נו שווין.

טחינת מים, נקסט.

7. yedidel Member

חבר'ה תתעודדו... הבקענו הכי הרבה מכל הקבוצות במוקדמות אתמול */aaa021

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני רשמתי שהם לא טובים יותר מרוב הליגה, וגם הדגשתי כי הדעה שלי היא לא על סמך המשחק הזה אלא על סמך הנסון האירופאי שלהם בעונה האחרונה (ולא ב2014 שמשם נשאר רק שחקן סגל אחד בסגל של היום), על סמך המאמן חסר הנסיון ועל סמך השחקנים חסרי הנסיון.

9. אצטדיון למכבי Member

אם קבוצה תיקח בארץ אפילו 5 אליפויות רצוף, זו לא הצלחה כבירה שלה, זה פשוט כישלון של כל האחרות. כך היה גם כאשר חיפה לקחו 7 אליפויות בעשור, בגלל שכל שאר הקבוצות פישלו.

באמת שאני לא מבין מה אתה מנסה להגיד על אוהדי מכבי, מה הקשר גם כדורסל עכשיו. דיברתי על ב"ש שהיו נראים לא טוב מול קבוצה בלי תקציב, וכנראה גם בלי קהל ועם שחקן חסר. במשחק בייתי מול איזה 16 אלף אוהדים שלהם. "ועם כל היתרון חום שיש בארץ ובנגב בפרט בחודש אוגוסט" - (אגב, משהו שאני לא חושב שהוא יתרון בכלל. אבל, תמיד אומרים את זה.)

מה גרם לזה? תן לי את ההסבר שלך.

10. אצטדיון למכבי Member

הבקעתם מול שריף, לא מול באזל. ועוד מ 2 פנדלים ומול 10 שחקנים. אין פה מה להתעודד.

עומר אוהב/ת את זה.
  11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אבסורד מבחינתי שבפורום כדורגל משתמשים זוכים לבוז - על גבול השיימינג - על דעה שגובשה לאחר צפייה במשחקים רבים. חבר'ה, ראיתם חצי שעת משחק ב-11 שחקנים. קצת צניעות.

המשחק הזה הוא הצידוק המושלם לסלידה שלי מדיוני שופטים לאחר משחקים. זו הייתה תצוגת השיפוט הכי רעה שצפיתי בה (וצפיתי) מאז המשחק בברידג' ב-2009, ואם זה היה הפוך הייתם צריכים לחפש לפורום הזה שרת חדש. אוהדי כדורגל, לך תבין.

12. עידן444 Member

@amn - מה התקציב של שריף? הבחור כאן טוען שאין לה תקציב. אני מוכן להמר שאם היא משחקת בארץ התקציב שלה יהיה בין הגבוהים.
    קהל? מה זה רלוונטי?
    שחקן חסר? ב"ש עם יותר וגם עוד לא השלימה את הסגל.
    לא הבנתי, אתה בקטע של לחפש תירוצים עבור הקבוצה משופעת הזרים למה ביום גרוע של ב"ש היא הפסידה לה רק 3-2?
    שמע, באמת שאני לא מבין את הסקת המסקנות שלך.
    נראה לך רציני שכל פעם שקבוצה מאירופה עם מעט זרים מדיחה קבוצה מהארץ(כמו למשל הקבוצות הסקנדינביות וקבוצות במזרח אירופה שאין להן איזה פטרון שאין לו מה לעשות בכסף והתחביב שלו זה כדורגל) אני אבוא ואטען שעדיף מעט זרים?
    שריף כנראה מצליחה לעבור פה שלב ושם שלב באירופה בזכות הזרים האלה שסביר להניח שטובים יותר מהשחקנים המקומיים ומייצרת איזה סוג של גאווה לאומית דרך זה.
    אתה רוצה סגנון כזה של כדורגל גם כאן? שיהיה לך לבריאות...
    אתה מדבר מתוך אינטרס של אוהד שחי באיזו פנטזיה- ממש לא מוכחת- שאם אפשר יהיה להביא יותר זרים הקבוצה שלך תשדרג את עצמה ותצליח יותר באירופה. הזרים שהובילו קבוצות ישראליות להצלחות באירופה עולים היום מיליונים. זה משהו שאתה משום מה מסרב להבין.
    שאל כאן אוהדים של ב"ש שמכירים את דודו עזריה הסקאוט שלהם שיספרו לך כמה קשה היום להביא זרים ברמה גבוהה לארץ. ומה שדודו עזריה יודע תאמין לי שגם ג'ורדי יודע אבל הוא ואנשים כמוך ממשיכים לגנוב דעת כאילו מגבלת הזרים היא זו שעוצרת כאן את הכדורגל.

13. amn Member

אין לי איך לאמת, אבל מעל 10 מיליון יורו בסבירות גבוהה.
    ראוי לציין שראיתי דיווחים גם על מיליון דולר בשנה, אבל זה נשמע לי מופרך, לאור העובדה שיאיא סיידו למשל, מרוויח שם כ-150 אלף דולר (ברוטו).

14. alexshw Member

אין טעם לדבר על תקציבים במקומות האלה. אמרו שלחזאר לנקראן יש 40 מיליון יורו תקציב.
    הרבה פעמים הקבוצות הן כלי להלבנת כספים ואין באמת שקיפות. שריף אחת מהקבוצות האלה.

15. אצטדיון למכבי Member

אני לפחות לא מתיימר להבין יותר טוב מכל אירופה גם יחד.
    פעם תמיד היו אומרים בארץ, מתי נלמד מאירופה? כנראה שללמוד מאירופה זה מתי שמתחשק לנו.