זה לא זלזול. זלזול זה להגיע שהם ברמה של תחתית או לאומית כי הם קבוצה במולדובה ודיבור סטייל שלמה שרף. לא. אבל עדיין, אתם צריכים לעבור. בוא נגיד שאירופה לא תהיה בהלם אם שריף תעבור, אבל על הנייר אתם פייבוריטים הייתם ונשארתם לדעתי.
מה זה המעמדים האלה? סיבוב מוקדם מוקדם? מה עשית מזה? לפני שבוע ראיתי איך לכל השחקנים של גרמניה ואיטליה רועדות הרגליים לפני פנדלים. למה בארץ זו סיבה למתג? מתי בכלל בוזגלו היה פנדליסט כזה גדול שמקשרים את ההחמצות לסיטואציה? עד כמה שאני זוכר אפילו דובב גבאי המושמץ הועדף עליו כפנדליסט כשהוא היה על המגרש. Sent from my iPhone using Tapatalk
ונגיד שינצחו או יעברו, עם הסגל הזה אתה חושב שיש להם סיכוי לעבור שלב? רק אם בפוקס יקבלו את לינקולן או איזה מקדונית שתתפוס מקום של מדורגת.
המסקנות זה לא מה שחשוב, מה שבאמת חשוב זה לדחוף בכל הזדמנות "כמה משחקים של דינמו מינסק ראית?!". אני חושב שיש להם. די נו. אין משחקים קלים ושריף זה לא לבאדיה טאלין. מקווה שבש תעבור.
המעמדים האלה זה כל מצב במשחק שהניצחון שלנו במשחק תלוי במאור בוזגלו, אין ויכוח על זה שבוזגלו לא מנהיג וזאת לא סיבה לבוא אליו בטענות כי לא כל אחד כזה, אבל הרבה אנשים לא רואים כמה הוא שחקן חסר ביטחון שמפחד מאחריות ולא מנסה לצאת מהקומפורט זון שלו. למרות היום הגרוע שלו אתמול הוא שחקן די טוב מבחינת היכולות שלו, מה שמפריע לי זה שכל פעם מחדש מטילים עליו אחריות כמו לבעוט פנדלים או להיות פאקינג קפטן משנה ומתייחסים אליו כאילו הוא מנהיג בקבוצה בזמן שהוא תמיד נופל ברגעים האלה. זה היה מחדל שנתנו לו לבעוט את הפנדלים ואף אחד ביציע כולל אותי לא מבין כדורגל יותר טוב מברק בכר, ובכל זאת כולנו ידענו איך זה יגמר עוד לפני שהוא ניגש לכדור.
אני אוהב את זה שכל הזמן זורקים פה את סיידו יא יא כדוגמא לחולשה שלהם, כאילו הוא לא היה שחקן הרכב באלופת ישראל למשך שנתיים-שלוש. (וכן נגר וכו' וכו' אבל גם בליגה שלנו הוא היה שחקן בכיר כמו שהוא בליגה המולדבית)
ובכל זאת אף אחד מכם לא נמצא באימונים ובחדר ההלבשה. אחריות אמורה להיות משהו שלוקחים, לא מקבלים ועל פניו נראה שבכר באמת טועה איתו אבל זה בעצם שוב מחזיר אותי למשפט הראשון. Sent from my iPhone using Tapatalk
אז שחקן שאין לו קשר לענף היה שחקן הרכב באלופת ישראל, סבבה. אגב - ברור לי שאוגו יותר טוב, כמו שברור לי שסיידו עזב לפני 5 שנים ועוד לא הצלחתם להביא מישהו ברמתו.
אין לי מה להגיב לשטות הזו. תמשיכו לפאר את היריבות הבינוניות שלכם באירופה שאנשים בקושי שמעו עליהן. הקבוצות הישראליות כבר עברו קבוצות טובות בהרבה וחלקן עשו זאת כבר בעונתן הראשונה או השנייה. רק בב"ש מתרצים.
לגבי יאיא - חוץ מזה שאפשר לחשוב שז'רום לרואה או דרק בואטנג היו קשורים לרמה פה בארץ... לפעמים כסף, או סיטואציות מסויימות, או כסף (ועוד קצת כסף), מביאים אנשים למחוזות לא מתוכננים...
לא רוצה לתרץ כלום, רוצה שנצליח באירופה וכמה שיותר. אבל אני רוצה שגם יהיה פה כדורגל יותר טוב ונבחרת יותר טובה ופשוט משגע אותי תמיד הזלזול הזה, לא רק שאנחנו משחקים.
צודק, כי עדיף לדבר על משהו בלי שום ביסוס או רקע. ולא, משחק אחד הוא לא אינדיקציה. בפרט אם אומרים פה שזה היה המשחק הכי גרוע של ב"ש ב-5 שנים האחרונות, אז למה הם זוכים להקלות ושריף, ש-95% ממי שכותב כאן לא ראה דקת משחק שלהם מחוץ לאתמול, שהורחק להם שחקן בדקה ה-30 שלא בצדק, לא זוכים להקלות? אחרי זה לא לשכוח להתלונן על רמת הפרשנים בתקשורת...