סטטוס קוו בצמרת:ריאל ובארסה מתפוצצות,ולנסיה בקושי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏17/2/06.

1. EL Capitan Member

הולך להיות מחזור מאד מעניין. בארסה בקאמפ נאו תהיה חייבת לקחת את 3 הנק', אחרי שהמאבק על האליפות נפתח מחדש, וגם בלי פויול. מול בטיס, שבאה אחרי ה2-0 על אלקמאר, זה יהיה לה קשה, אבל בטיס בחוץ היא תמיד הייתה קבוצה בינונית מאד, גם בעונה שעברה. בקאמפ נאו, בלי או עם פויול, אבל עם רונאלדיניו, אטו ואולי גם מסי, זה אמור להספיק לניצחון. אבל בטיס באה במלוא המוטיבציה, ולא מתביישת להצהיר על המטרה שלה- לצאת מהקאמפ נאו עם ניצחון. וכזכור, בעונה שעברה חואקין הבקיע צמד והוא גם אמר, שהוא רוצה לחזור על הצמד הזה, אבל הפעם גם לנצח, כי בעונה שעברה רק שער של ג'יול בדקה ה95, הביא לבארסה תיקו, כאשר בטיס הייתה כמעט כל המשחק ב10 שחקנים.

אחרי ה4-0, ריאל בברנבאו צריכה בלי יותר מדי בעיות לנצח את אלאבס, ששם פיטרמן לא יכול לראות שהעניינים הולכים טוב ופיטר, בהחלטה שערורייתית, את אוליבה. ואגב, גם כאן המאמן החדש, לונה, הוא לא יותר "מעוד עובד" של פיטרמן, כך מבהיר הבוס. "בברנבאו אני אקבע", מבהיר פיטרמן. בריאל ינסו גם לתת מנוחה למס' שחקנים וגם לשלב את ראול, שחזר מהפציעה מוקדם מהצפוי. ובצלע השלישית במאבק האליפות, ולנסיה יוצאת לאנואטה, ושם כמובן אסור לה לאבד נקודות, גם כדי לא לעצור את רצף ה12 משחקים ללא הפסד ואת התנופה מהניצחון על בארסה.

המשחק המרכזי במחזור יהיה בקולוסיאום אלפונסו פרז, שם חטאפה מחכה לאתלטי, ודייגו ריבאס מבהיר למעשה את המשמעות של המשחק הזה: "אנחנו רוצים להיות השניים במדריד". אתלטי, כאמור, מגיעה במצב רוח מרומם אחרי ההשתפרות תחת פפה מורסיה, ומתחילים שוב לדבר על הכרטיס לאחד מהמפעלים האירופיים, וכאשר ויאריאל מגמגמת ואוסאסונה נמצאת במקום הרביעי, גם הכרטיס לסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות לא בשמיים, בהתחשב בכך שיש עוד הרבה מחזורים עד לסיום העונה. הסיפור שמלהיט את המשחק הוא הניסיון של אתלטי לשכנע את מריאנו פרנייה לעבור אלייה בעונה הבאה.

בשאר המשחקים- ויאריאל תארח את אספניול, סביליה וסלטה בקרב ישיר לכרטיס האחרון לצ'מפיונסליג (?), אתלטיק וראסינג בקרב תחתית בסארדינרו, וסארגוסה מגיעה לריאזור.

עריכה: דניאל, אתה טועה בקשר לבטיס. בהתקפה נראה, שסוף סוף סרה פרר מצא את הנוסחה. חואקין בצד ימין, אדו בצד שמאל, כמו בעונה שעברה, ורוברט מאחורי דני. הבעיה הכי מרכזית של בטיס היא בקישור ובהגנה. ארזו ממש לא "מצוין", חוץ מלכסח רגליים הוא לא יודע כלום. ריברה הוא יותר קשר התקפי, שתחת סרה פרר עשה הסווה למין קשר אחורי ומנהיג במרכז המגרש, ואף היה נראה מצוין בכמה משחקים. אבל לבד הוא לא יכול. הדבר שבטיס הכי צריכה הוא קשר אחורי לצד ריברה. ובהגנה חואניטו, עם כל הכבוד, הלב והנשמה שלו לא מספיקים, וגם באמצע יש לבטיס בעיות. מיי אותי מאכזב וריבאס? הוא איטי וכבד מאד, וזה החסרון הגדול שלו. וכפי שאמרת, לואיס פרננדז ואוסקר לופז לא המגינים הכי טובים (למרות שאני דווקא מחבב את אוסקר לופז, שלפחות מבחינה התקפית, הוא לא רע בכלל).

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/06
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה ואן ברונקהוסט ולא ואן בומל שאז לא היה שייך לקבוצה .

אבל מול ברצלונה(וגם ריאל או ולנסיה) תמיד הקבוצות הקטנות פתאום משחקות שונה ונלחמות יותר ומנסות לעשות את הפתעת המחזור שידברו עלייה בכל ספרד.

קל לא הולך להיות בשום אופן , למרות חזרתם של הסטארים

3. Yeste Member

אתה כנראה לא מכיר את השחקן הזה. ארזו עוד בזמנו נחשב לכישרון ענק כשישחק בצעירה של ספרד, ובשלוש השנים האחרונות משחק באופן קבוע בהרכב של בטיס.אולי אתה לא יודע, אבל מדובר בשחקן שמבוקש כבר במשך שלוש שנים על ידי לא מעט קבוצות צמרת באנגליה.

בספרד, בניגוד לשאר הליגות הבכירות, לרוב הקבוצות יש את הכלים לנצח את הגדולות. כך גם לבטיס, ואני מאמין שהיא מסוגלת להוציא משהו מהקמפ נאו

4. EL Capitan Member

מכיר, מכיר אותו. בגלל שהוא כזה טוב, מיגל אנחל הגיע לקבוצה בקיץ, במטרה שהוא יאייש את משבצת הקשר האחורי. בהתחלה, מלבד ריברה, שמשום מה זוכה להערכה ענקית מסרה, אף אחד משחקני הרכש לא קיבל ממש דקות, ורק אחרי שמיגל אנחל התחיל לקבל כמה משחקים בהרכב, הוא בדיוק נפצע וסיים את העונה (אגב, עכשיו מדברים על זה, שהוא אולי יחזור לפני סיום העונה).

בלי מיגל אנחל, הבעיה הכי קשה של בטיס הייתה בקישור. אחד השחקנים הכי מאכזבים העונה בבטיס, מלבד אדו, דובלאס וחואקין, הוא אסונסאו. בעונה שעברה הוא לקח מנהיגות במרכז המגרש לצד ארזו, והוא זה שגרם לארזו להראות טוב, אבל העונה הוא היה כבוי, ובנוסף נפצע לא מעט (גם עכשיו הוא פצוע, כאמור). הוא פשוט לא יכול לשחק לצד ריברה במרכז המגרש, שני שחקנים שהגנה זה לא הצד החזק שלהם (נכון, נלחמים ויכולים לעשות עבודה לא רעה בכלל, אפילו טובה, אבל הם לא באמת קשרים אחורים אמיתיים), ועובדה, השילוב ביניהם גרם למרכז המגרש של בטיס להיות פרוץ. אפילו קאפי נוסה כקשר אחורי באחד המשחקים לצד ריברה, ומה לעשות, זה פשוט לא עבד.

ועכשיו תבין מה כל זה קשור לארזו- בגלל כל ה"ניסויים" הללו שלא הלכו, רק במשחק האחרון שוב קיבל ארזו את המקום בהרכב לצד ריברה. אז כן, הוא באמת קשר אחורי, אולי היחידי שסרה יכול להרכיב כרגע, ולכן הוא ברירת המחדל של בטיס. כי חוץ מלכסח רגליים, הוא לא יודע הרבה. הוא מגושם, והדבר היחיד שטוב בו הוא הלחימה שלו. ומכאן להגיד שהוא מצוין, זה ממש לא נכון. קשר אחורי בינוני -.

עריכה: אה וכן, ראיתי כבר לפני הרבה זמן, שאומרים שמתעניינות בו קבוצות מהליגה האנגלית.

5. Yeste Member

אם הייתה לי מקלדת [נשפכה לי שתייה עלייה[, אז אולי היה לי כח להמשיך ולהתווכח איתך לגבי
    ארזו,
    אבל זה בעייתי, כוון שאני כותב מלוח מקשים על המסך,אז אוותר על התענוג

6. Raulito Madridista

ריאל מדריד - אלאבס (21-00)

היום ב21-00(שידור ישיר בספורט 5), תארח ריאל מדריד את אלאבס וניצחון שלה ייתן לה שקט וביטחון לקראת ארסנל, ויעלה אותה למקום השני.

ריאל מדריד מגיעה למשחק לאחר התצוגה הגדולה נגד סראגוסה(4-0 שלא הספיק). ביום שלישי תארח ריאל מדריד את ארסנל בסנטיאגו ברנבאו, ובגלל לוח המשחקים הצפוף המאמן לופז קארו עושה רוטציות.
    הקבוצה ניצחה בכל חמשת המשחקים האחרונים שלה בליגה, והיא רוצה לעלות זמנית למקום השני.

ראול הקפטן שלא שיחק מאז הפציעה המקוללת נגד ברצלונה בקלאסיקו בסוף נובמבר, חזר מהפציעה ויהיה בסגל למשחק! לופז קארו השאיר מחוץ לסגל את וודגייט בגלל חשש לפציעה ובלל רוטציה, למרות שהאנגלי לא שיחק הרבה. פאבלו גארסיה וגראבסן (הראשון ייעדר חודשיים, והשני מושבת עקב צהובים), ייעדרו מהמשחק, ולכן איבן הלגרה יישחק בעמדה שלא שיחק הרבה זמן - קשר אחורי.

זינדין זידאן ייפתח על הספסל בייחד עם ראול וסיסיניו, אותו יחליף סאלגדו. את זידאן יחליף בפטיסטה. מי שיחליף את וודגייט בהגנה יהיה אלברו מח'ייה. ראול ב11 הפותחים, המאמן קארו ייתן לו לשחק, אבל פחות ממחצית ככל הנראה. רונאלדו אומנם פתח בהרכב, אבל צפוי לשחק מחצית אחת. הסיבה לכך שקרלוס פותח, זה שקארו לא רוצה ששני האגפים יהיו בינוניים.

ריאל מדריד: קסיאס, סאלגדו, מח'ייה, ראמוס, קרלוס, הלגרה, בקהאם, גוטי, בפטיסטה, רוביניו ורונאלדו.

http://www.realmadrid-futbol.com/raul_regreso1.Xxx

אלאבס מגיעה למשחק באווירה לא כלכך נינוחה. למרות שבחמשת המשחקים האחרונים הקבוצה שהייתה מתחת לקו האדום, השיגה 10 נקודות ועלתה למקום ה-15, אבל באמצע השבוע פיטר דמיטרי פיטרמן הבעלים את המאמן המצליח אוליבה.

הקבוצה ניצחה את דפורטיבו לה קורוניה 2-0 בריאזור(!), 3-1 את סוסיאדד, סיימה בתיקו 2-2 עם חטאפה במשחק שהגיע לה לנצח, ובמחזור האחרון ניצחה את מאלגה 3-2. באלאבס רוצים להישאר בליגה כמובן. מי שאחראי לשינוי הגדול הוא החלוץ אלואיסי שכבש כבר חמישה שערים בחמשת המשחקים האחרונים של הקבוצה.

ההישג הגדול ביותר של אלאבס היה בעונת 1999-2000, אז סיימה הקבוצה במקום השישי, ועלתה למוקדמות גביע אופ"א. בעונת 01\2000, הדהימה הקבוצה את כולם כאשר עלתה לגמר גביע אופ"א, אבל הפסידה 5-4 בפנדלים. לא להאמין שהקבוצה הקטנה כמעט ניצחה את האימפרייה האנגלית, ועוד רק בגלל פנדל מומחץ היא הפסידה.

בסיבוב הקודם ניצחה ריאל מדריד 3-0 את אלאבס במחזור החמישי. רונאלדו כבש צמד וגוטי סגר עניין 3 דקות לסיום. ריאל מדריד שיחקה חלש מאוד אבל במתפרצות הצליחה לכבוש.

7. Mourinho Member

לא נכון. אוהדי בארסה ממש לא שחצנים, בוריס הוא יחיד במינו, האמת שהוא מזלזל כמעט בכל הקבוצות בספרד בצורה לא מובנת- כמו ולנסיה שלא נתן לה סיכוי להתקרב לבארסה, והיום היא הפיוברטית הבכירה לעקוף את בארסה, אני ממש לא מזלזל בבטיס, לדעתי הראש של בארסה בצ'לסי, 1-0 יספק אותי.

8. Yeste Member

ההבדל הוא שבוריס הוא אוהד בארסה אמיתי, ואתה סתם מתחזה

9. Spanish Weapon Member

אין היום שום תירוצים.
    חייבים פשוט חייבים לנצח את בטיס , ואם אפשר אז שיהיה בצורה כזאת שהשחקנים יקבלו קצת בטחון לקראת הסטמפורד ברידג'.
    אני מקווה שרונאלדיניו יוציא החוצה את כל מה שהוא לא הספיק להוציא בזמן שהוא היה מושעה.

10. Mourinho Member

אני מגיל 6 אוהד ברצלונה, לא כמוך אוהד קבוצה לפי מצברוח, תזכיר לי את מי אתה אוהד- אתלטיק(ו)?

11. Barcik Member

אני אחזור על עצמי. זה לא זלזול, זה עובדה. אני מעריך את הקבוצות של ספרד, רבות מהן טובות. אבל כל אחת, פרט מאשר לריאל מדריד בכושר מלא, נמצאת בדרגה מתחת לברצלונה. כלומר, תוצאת משחק ישיר בין ברצלונה לקבוצה ספרדית כלשהי תלוי בראש ובראשונה באלופת ספרד. גם היום. אם אטו ורוני יכנסו למצב רוח של חמישייה, אין שום סיבה שזה לא יקרה.

12. Yeste Member

אוקיי, בו אני אבהיר משהו. כשכתבתי לסתום את הפיות של אוהדי בארסה, לא התכוונתי לבוריס,
    אלא לכלל אוהדיה, כולל הנשיא וכולל השחקנים, אשר חלקם מצהירים בתיקשורת שבארסה תזכה באליפות בוודאות מוחלטת. יכול להיות שהם צודקים, אבל אני אישית לא אוהב את הגישה הזאת.

13. Mourinho Member

הצוללת הצהובה מחממת מנועים לקראת רינג'רס, 3-0 לויאריאל(עדין בלי ריקלמה) על אספניול החלשה שהפסידה השבוע רק 2-1 לשאלקה.

יעוף לוטינה לאלתר! עד מתי ליברה?

14. מאסי המלך Member

ריקלמה אמור לחזור למשחק מול רנגרס?

15. Spanish Weapon Member

שכחת לציין את העובדה שפורלאן חוזר לכבוש סוף סוף ובאיזה עיתוי יותר מתאים מאשר יומיים לפני המשחק מול גלאזגו ריינג'רס באלופות.