סחורה פגומה?

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Nigel Winterburn, Apr 12, 2005.

1. vamos argantina Member

מה אתה מצפה שהם יגידו כולם פה אנגלים שונאי ארגנטינה . את נבחרת אזרביגאן ניצחו 1-0 ישראל אפילו ניצחו אותם 6-0 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx עושים תיקו 0 במחצית עם נבחרת צפון אירלנד הכח רמת גן יותר טובים מהם
    ועכשיו בקשר לארגנטינה אתה כל הזמן אומרים שלארגנטינה יש שחקנים "דרג ב" בדויוק עכשיו נזכרים להגיד שיש פערים גדולים בין ארגנטינה לברזיל בדויק שעכשיו ארגנטינה ברצף ניצחונות מפחיד . שמנצחת בהרכב השלישי שלה את בולביה בלה פאס .ושהפרש בינה לבין בין ברזילהוא 4!! ועכשיו בקשר לשחקנים "דרג ב" טוב אז ככה ריקלמה השחקן הכי טוב בליגה הספרדית ואין על זה ויכוח זאת עובדה השחקן המדהים הזה עם 13 שערים ו14 בישולים . קאמביאסו השחקן הזר הכי טוב בליגה האיטליקת איפה אדריאנו ?איפה קאקה? . סורין שחקן יותר טוב מרוברטו הקרלוס הזקן עם היתם רואים מה עושה ויראיל עם החבורה הארגנטינאית שם היתם מבינים . על פבלו אימאר מי שמבין יודע שזה אחד השחקנים הטובים בעולםם. קרספו עשה קאמבק ענק והעונה הוא אחד השחקנים הטובים במילאן .קרלוס טבז כשרון ענק 8 שערים באולפידה . על הגנה אין מה להוסיף בהרבה יותר טובה משל ברזיל :aaarofl:
    משסצרנו כשרון ענקק קבוצות כמו יובנטוס . ארסנל . ריאל מדריד וברצלונה רוצים אותו.
    גבריאל הינצה . כאשר הוא הלך לשחק עם נבחרת ארגנטינה באולפידה המאמן שלו אמר שאם הוא יילך הוא לא יתן לשחק כרגע הוא אחד השחקנים הבטוחים בהרכב!!!!
    רק בדבר אחד אני מסכים איתכם בנושא על השוער דידה הוא ענק אין ספקק
    הרוב פה אוהדים את נבחרת אנגליה . זה מה שאני יכול אנגליה וכדורגל חחחחחחחחחח בדיחה :aaarofl: :aaarofl:

Last edited: Apr 13, 2005
  2. Yeste Member

אתה הורס פה לחלוטין את הרמה של הפורום . אתה פותח דיונים מפגרים ומבריח את מעט האנשים שיש בפורום של הליגה הספרדית ... אתה פותח אין ספור יוזרים למרות שאתה חסום,אתה מפרסם פה בפורום אתרים אחרים בלי רשות.אתה כותב ברמה כול כך נמוכה ורדודה וגם אי אפשר להזדהות איתך ,זה לא שאתה עולה חדש או ילד קטן שאפשר להבין אותו,ואת כול זה אני יודע לצערי לפי האיי סי קיו שלו(לך לבית ספר או משהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ... )אתה מזכיר בכול הודעה שנייה שלך את ריקלמה או ארגנטינה ,עד שזה מגיע לרמה חולנית.את כול זה אפשר כנראה לסבול...
    אבל עד שאתה מאיים פה על משתמשים . מי אתה בכלל ? !

Last edited by a moderator: Apr 13, 2005
  3. valeron Member

אני לא מאיים על אף אחד ובחיים לא פירסמתי אתר יריב או משהו כזה..אתה פשוט מזלזל בידע שלי,הרבה אמרו לי שאתה מזלזל בהם ,ובגלל שהם קצת לא מבינים אתה פשוט יורד עליהם,אז זהו שאתה נראה לי מבין טיפה יותר ממני אז אתה מזלזל בי ויורד עלי.
    מה שאני מנסה להביא בדיונים שלי זה אנשים לפורום בליגה הספרדית,בכל זאת צריך לפתוח נושאים שיהיה על מה לדבר,ואתה כל דבר שולל..ואני לא מבין למה אתה נראה לי גאון כדורגל ספרדי.אני מברייח אחי?בטח שלא אני תאמין לי.

4. Roberto Baggio Member

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
    קאמביאסו הזר הכי טוב בליגה האיטלקית?????????????
    אתה רציני??????
    אני לא אגיד לך בעמדות אני אתן לך דוגמא של זרים פי 100000 טובים יותר מקאמביאסו....
    על שבצ'נקו שמעת? כן זה רק שחקן השנה באירופה ואולי החלוץ הכי טוב בעולם.
    על אדריאנו שמעת? זה שחקן שמעלים אותו לרבע גמר ליגת האלופות אפילו כשהאו פצוע כי הקבוצה שלו תלויה בו והיא אחת מהקבוצות הטובות באירופה.
    על אמרסון שמעת? הוא בדיוק בעמדה של קאמביאסו שלך והוא בליגה אחרת שקאמביאסו עם כל הכבוד עדיין לא הגיע אליה.

אלה רק דוגמאות קטנות , פעם הבאה תחשוב טוב לפני שאתה מוציא כאלה שטויות , טוב?

5. vamos argantina Member

אני לא ממציא זאת עובדה קאמביאסו נבחר לשחקן הזר הכי טוב בליגה היאיטלקית ולא אדריאנו שלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

6. valeron Member

הוא צודק,כל מאמני הליגה בחרו את קמביאסו לשחקן הזר הטוב ביותר אני יכול להביא לךל תכתבה אם אתה רוצה,?תיקו:תגלית העונה
    http://www.nrg.co.il/online/3/ART/886/651.html

7. yakirmaimon Member

פה אני כבר חייב להיכנס!! עם כל הכבוד לקאמיבאסו, הוא אפילו לא נכנס לעשרת השחקנים הזרים הטובים בליגה האיטלקית ואפילו לעשרים לא! עם כל הכבוד אליו, קשר נחמד ותו' לא! גם אם בחרו אותו לא מעניין אותי ..!!
    יסטה וואלרון תפסיקו כבר לריב !

8. valeron Member

חבל שאתה חושב ככה,אבל זה טעות מה שאמרת קמביאסו מעמיד חזק מאוד את הקישור של אינטר..
    הוא פשוט שחקן קצת פחות מבריק אבל שוב,כמו שאתם לא מתלהבים,מריקלמה מאימר מדאלסנדרו ומסצרנו אתם גם לא מתלהבים מקבמיאסו,אולי אתם לא מכירים אותם מפסיק טוב?

9. vamos argantina Member

זה הבעיה . אני חושב שהם בחיים לא ראו את ריקלמה משחק או את דלאסנדרו אם היתם רואים היתם מבינים

10. valeron Member

יסטה אולי אם הית עונה לי ,אז לא היתי עושה אתזה ,אתה פשוט חושב שאתה איזה גאון ואי אפשר לדבר איתך ?תיהיה קצת יותר נחמד עצה שלי...ובאמת תרוצה לסגור סולחה לא אכפת לי

11. Roberto Baggio Member

הוא נבחר לתגלית העונה מהשחקנים הזרים!!!
    הצחקת אותי עאלק הזר הכי טוב באיטליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx :aaarofl: :aaarofl: ....
    אני יכול להגיד שקאקה הוא הזר הכי טוב הוא נבחר לשחקן השנה באיטליה לשנת 2004 ו...?
    יש זרים טובים בכל עמדה אבל אם באמת להגיד מי הזר ששינה הכי הרבה והיה הכי טוב זה קאפו.
    הבנאדם בן 34 ורץ בעל הקוים כמו משוגע והוא אחד מהמובילים באיטליה בבישולים ובהגנה.
    ואלרון קודם כתבת שחבייר זאנטי יותר טוב מקאפו הזקן ואפשר לחשוב שזאנטי צעיר הוא כבר בן 32 אם אני לא טועה ואני לא רואה אותו רץ כמו קאפו גם כשהוא היה בן 20.
    קאפו שינה ביחד עם קאקה את מילאן בעונה שעברה.

עם כל הכבוד לקאמביאסו שהאו שחקן טוהב ואני מאוד מעריך אותו הוא לא יעיל לאינטר כמו שקאפו יעיל למילאן.

12. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנהלת הפורום לא מאשרת אף אחד מהדברים הללו!

יסטה, אתה מוזמן להשאיר לי את הטיפול בבעיות כאלה ולא ישר לרוץ ולהצהיר דברים לא בדוקים.

13. Yeste Member

שכח מזה ...
    אני יושב פה עם חום 40 כמעט וזה משפיע כנראה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ...
    מצטער בכלל שנכנסתי איתו לדבר הזה ...

14. valeron Member

דיי עבר :לחזור שוב לדיון..

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ותנו למקד פה קצת את הדיון. לא התכוונתי לעשות פה מלחמת נבחרות וליגות, לקבוע שברזיל יותר חזקה מארגנטינה, שאנגליה מקבלים בתחת מהפועל ר"ג, או כל דבר אחר שאמרתם כאן. את הברזילאים סתם הבאתי כדוגמא בשאלה הפשוטה שלי, שהיא למה שחקנים כמו ד'אלסנדרו, טבז, קאבנגי ועוד רבים וטובים, שללא ספק יש להם כשרון עצום שלא רואים כל יום, לא מצליחים במיוחד ברמת המועדונים, בהשוואה לעמיתיהם הברזילאיים לדוגמא?

עכשיו זה בסדר? לא העלבתי אף אחד? כולם רגועים?