מוסף הספורט של "הארץ" הוא האמין ביותר מכל אתרי הספורט למיניהם, עוסק בספורט נטו, ולא בגליצ'ים, תמונות של דוגמניות בחצי עירום, וכתבות מלקקות לארקדי . מה לעשות, לאוהדי מכבי האמת לא תמיד נוחה. קורה.
נמני לא יפרוש ככה,לא מתאים לו ,יש לו עוד הרבה מה לתרום למכבי העונה כשחקן ואז יפרוש . אפשר לנעול את הנושא הזה .
בית"רי תפסיק לצאת פה ליצן. אני לא יודע מה כל כך משמח אותך בזה שנמני יפרוש (בעצם אני יכול לחשוב על כמה סיבות) אבל בכל זאת : 1.עיתון הארץ כבר רץ שנה שלמה בקמפיין אנטי-נמני ואנטי-מכבי עם כל מיני כתבות וטורים. 2.נמני הצהיר אישית לאוהדים שאין אמת בידיעה. 3.נמני ידוע בקרבתו לאתר וואן ולגברת (או מה שהיא לא תהיה) אופירע אסייג,אם ידיעה כזאת הייתה משתחררת היא הייתה מגיע לאתר הזה או לפחות מתאמתת. 4.נמני עדיין מתאמן עם הקבוצה ואפילו השלים אימון כמעט מלא באימון האחרון של הקבוצה. הייתי יכול לכתוב פה עוד סיבות אבל אני לא רואה שיש צורך להמשיך,אז אתה יכול להמשיך להגיד לעצמך "הארץ אמין" "אוהדי מכבי פטתים שהם לא מאמינים לאמת" "נמני יפרוש ,הוא חייב לפרוש" וכל מיני מנטרות שייגרמו לך לפתוח את השמפניה שלך בחגיגות,מה שבטוח הוא שאתה תכניס אותה לארון בדיוק בעוד שבוע שהידיעה הזאת תפריח את עצמה.
נימני מושך את עניין הפרישה שלו יותר מדי. אני מאמין שנמני יחזור לשחק העונה במדי מכבי ת"א וכנראה בעונה הבאה הוא יעבור לתפקיד ניהולי. אבל, עד שנימני לא מודיע על כך שהוא פורש הוא לא פורש. נקודה.