סוף סוף, באיחור של שבועיים, זה הגיע!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏8/9/11.

1. Ian Wright Member

הפסד לא מוצדק, אך יש "קרדיט" לאנריקה בתוצאה הסופית.

2. Muurad Member

וחבורת המפגרים בפארמה לא יכלה למצוא לו מקום בהרכב.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx קליארי

יש כאלה שחשבו שרומא תהיה מהמרוויחות של דחיית הליגה אבל כאשר התברר שהיא תפתח דווקא מול קליארי היינו כולנו צריכים להתחיל לחשוב על מה שהתרחש היום. קליארי עבור רומא זו הכבשה השחורה שכבר שנים מאמללת את רומא אבל בדרך כלל זה קורה בסרדיניה. היום קונטי שוב שבר ת'לב לאביו עם שער שכולו טרגדיה. אנחל דווקא היה מעולה עד לאותו שער אכזרי. אח"כ הוא פשוט איבד את הראש.

סה"כ התוצאה משקרת במקצת כי רומא יזמה ויזמה אבל לא הייתה ממש אפקטיבית, קליארי עמדה בצורה יפה מאוד על המגרש אבל בכל זאת הייתי חושב שתיקו היא תוצאה צודקת יותר, חבל כי יש לי סימפטיה לאנריקה אבל ההפסד הזה ימשיך את הכאוס.

4. Chievo Member

כשסרדו עושה שטויות בהגנה, כשדי קרלו מוציא את פלסייר, וכשמוסקרדלי הדפוק מחמיץ מול שער ריק (לבד בלי לחץ של שחקני נוברה), מאבדים יתרון של שני שערים מול נוברה בבית, תיקו שאותו שחקני ואוהדי נוברה חגגו כמו ניצחון.

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אומנם לא ראיתי שום משחק וגם את משחק הבכורה ראיתי רק בתקציר וקראתי פה(כל הכבוד לצהל!) אבל אין ספק שזה עשה לי תשבוע!
    האצטדיון החדש גרם לי להתרגש שוב כמו ילד קטן לקראת כל תמונה ומשחק,ואני ריאלי ויודע שה 4-1 הזה לא אומר כלום אבל איזו הרגשה נהדרת נותן הנצחון הזה! כבר כמה שנים שאני מדוכדך מהקבוצה והליגה, אין ספק שהאצטדיון החזיר לי את שמחת הקאלצו שאבדה לי בצבא

לגבי שאר המשחקים- כמה כיף שהליגה חזרה, לא ראיתי יותר מדי, אבל אחח ההרגשה של הליגה...

6. xavi6 Member

איך היה בויאן?

7. AS R Member

נגע פעם אחת בכדור, ואני לא מגזים.

אנריקה חייב להבין שהמשולש של אוסבלדו - טוטי - בויאן לא יעבוד. אוסבלדו הוא חלוץ מרכזי, בכל מקום אחר הוא יהיה גרוע. גם בויאן לא שחקן כנף.

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/11
  8. avdz7 Member

יובנטוס היו נהדרים היום, כיף לראות אותם משחקים כזה כדורגל (באמת שהרבה זמן לא ראיתי את זה מהם) ועוד באצטדיון החדש.
    הייתה היום חגיגה (גם שערים יפים), רק חבל על הפנדל והאדום.

פירלו הפתיע אותי לטובה. איזה בישולים, איזה טאץ'... קוסם!

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההפסד של רומא לא מפתיע אותי. להיפך, עם איך שהקבוצה נראיתה באירופה, ועם כל הבעיות, זה היה אפילו צפוי שהיא לא תפתח את העונה כמו שצריך. אנריקה נראה כמי שלא מתאים, עם כל הכבוד חבורת השחקנים שהוא הביא לא מתאימה עבור קבוצה שרוצה להתברג בשלושת המקומות הראשונים ואף יותר מזה. שטקלנבורג הוא שוער טוב, אבל לא מתקרב לרמה של סזאר או בופון, אם אנחנו מסתכלים על הקליברים הגדולים באיטליה. סיימון קייאר, נכשל טוטאלית בוולפסבורג, בויאן קרקיץ', עם כל הכבוד לכישון - ראה רק את הספסל בשנים האחרונות, ועם כל הכישרון שבעולם, זה לא יגרום לו פתאום להיות ויירי בשיאו. את חוסה אנחל היה אפשר להשאיר בגיחון, וכנ"ל את אוסבאלדו שההיסטוריה שלו בפיורנטינה ושות' באיטליה לא היתה רצופה בהפצצות (מעדיף את בוריילו עליו בהרכב גם כשהוא עיוור קטוע רגליים, עובדה שבוריילו גם הגיע למצב המסוכן האמיתי של רומא במחצית השניה כשאגאצי הדף נהדר). באירופה הם לא נראו טוב והודחו, עכשיו זה לא נראה טוב בליגה, ולא אמרתי אפילו מילה אחת על כל עניין טוטי, שכבר מזמן שם את עצמו מעל למועדון, במה שהוא כמו נטל עבור כל מאמן שיגיע לרומא, גם אם אנריקה יזרק בעוד פחות מ-60 יום וזה דבר שיכול בהחלט לקרות. לא מסכים עם זה שהתוצאה משקרת, זה לא שרומא ישבה על קליארי גלים גלים, היא שלטה אומנם בהחזקת כדור, וזה דבר שהוא מאוד הגיוני כשהיא משחקת בבית, אבל הסיכון שלה את השער של קליארי כמעט ולא היה קיים, בעוד קליארי היתה קרובה עם משקוף ועוד הצלה לרדת עוד במחצית הראשונה עם יתרון. זה שקליארי לא באה ותקפה באולימפיקו גלים גלים וירדה עם שלוש ברשת הרומאית, זה לא אומר שהתוצאה הזאת לא היתה צודקת. בשום שלב של המשחק לא הרגשתי שהנה הגול הרומאי מגיע ושרומא בהכרח היתה כמה רמות מעל קליארי. מה רציתם שקליארי תבוא ותעשה? היא סגרה טוב בהגנה, מנעה מרומא להגיע למצבים כמעט וכשהיו מתנות בצד שני, ניסתה/ניצלה אותן, משחק לגיטימי מקבוצה שציפיניו ממנה להכל חוץ מלבוא ולשחק התקפי היום. המשחק של קליארי טוב מאוד לטעמי וכמות הטעויות שלהן היתה מינימלית.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מה ציפית? איזה שוער טוב הם יכלו לרכוש בקיץ? לדעתי ולדעת רבים הוא היה האופציה העדיפה ביותר שעמדה לזכותה של רומא, שוער מוכח בשיא הקריירה וזה מה שרומא צריכה כעת, לא הימור.

ולפני זה היה מעולה בפאלרמו אז מה? על סמך שנה אחת אתה פוסל שחקן?

לא מחויב למציאות. עד לשער האומלל מבחינתו, אנחל היה טוב מאוד הגנתית, פחות בהתקפה אבל הוא היה יציב כמו כל חוליית ההגנה, הוא איבד את הראש לאחר אותו שער של קונטי. סה"כ הוא היה הפתעה לטובה ואולי הוא עוד ילמד גם מהיום הזה.

המסקנה המיידית של אנריקה צריכה להיות שהמערך הזה לא עובד ולא יעבוד עם חומר החלוצים שיש לו. הגיע הזמן שקבוצות אחרות באירופה יפסיקו לחקות את ברצלונה ותהיינה מקוריות קצת יותר.

11. אלי מתחן Member

אתה מתייחס לעבר באיטליה של אוסבלדו ומבטל את ההצלחה שלו באספניול, ומבטל את ההצלחה של קיאר באספניול ומסתכל על העבר של בוולספבורג. ממש חוות דעת מקצועית.
    לרומא יש סגל מצויין, טוטי היום היה היחיד שאיכשהו הצליח לעשות משהו בהתקפה. הבעיה היא שהקבוצה מנסה לשחק בשיטה שלא מתאימה. אי אפשר לשחק עם 3 חלוצים שטוטי אחד מהם.

12. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

תענוג לפתוח ככה עונה, ועוד יותר תענוג לשמוע את האוהדים שלנו שרים כל המשחק. פירלו גאון, על זה אין ויכוח. משחק ענק של המאסטרו. כמו שכבר נאמר, יהיה מעניין לראות אותו מסתדר עם קישור שהוא קצת יותר לוחץ מהקישור של פארמה. רק שלא יפצע והכל יהיה בסדר. מארקיזיו היה דינמי מאד ואהבתי את המשחק שלו כשהגול שלו... מאמא מיה. ליצ'י גם היה נהדר וסוף סוף יש לנו מגן שיודע גם להגן, וגם לתקוף. אגב, ברצאלי ללא ספק במשחק הכי טוב שלו מאז שהגיע ליובה. נהדר אנדראה!

הבעיה מתחילה (ונגמרת) כשליצ'י יהיה פצוע או מושעה. לסמוך על מוטה זה פשוט התאבדות כאשר באגף השני גם שם המצב לא מזהיר במיוחד. מארוטה יהיה חייב לרכוש שחקן הגנה בינואר (אולי רודולפו וקייליני יעבור לאגף שמאל). בכלל מקרה, כמו שאמרתי, חובה יהיה להביא עוד שחקן שיחזק את ההגנה, אחרת בשלב כזה או אחר נתמוטט. השאלה היא לא האם אלא מתי.

פפה היה נהדר היום כשעשה עבודה טובה בשני צידי המגרש. אכלתי כובע. רק שימשיך, בפעמים שינתנו לו, ביכולת הזאת ולא יחזור להיות עלוב ומגושם. ג'אקריני לא היה עילוי בלשון המעטה אבל אני בטוח שעם הזמן הוא ישתפר. וידאל היה נהדר וקינח עם גול אדיר. יש לי הרגשה שהוא ללא צל של ספק הולך להיות אחד משחקני המפתח שלנו העונה. בראבו ארתורו!

מאטרי למרות שלא הצליח לכבוש היום (למרות שכבש), ולא נראה ממש חד, הגיע להזדמנויות שלו ואני מאמין שבפעם הבאה הכדורים כבר יכנסו פנימה. אלכס כמו אלכס, מסיים משחק עם בישול נהדר. משחק ההתקפה די זרם כשאלייה ופאביו אפילו לא שותפו לדקה. בכל הקשור לרוטציה בקישור וההתקפה, אני מאד מרוצה.

חבל על הגול האידיוטי שספגנו בסיום. מעצבן לחטוף במשחק שפארמה לא עשתה התקפה אחת נורמלית. גול שהגיע משום מקום. אני בטוח שקונטה יגער בשחקני ההגנה על החור שהם השאירו ובמשחק הבא זה כבר לא יקרה, ולא משנה מה תיהיה התוצאה. בופון כעס ובצדק, אבל בסה''כ פתיחה נהדרת לעונה ואני מקווה שנמשיך ביכולת הזאת (ואף טובה יותר).

פורצה רגאצי! :aaa15:

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://s1.proxy03.twitpic.com/photos/large/395493595.Xxx
    - "עם השביתה שלך קיללת את הפועל האמיתי...תתבייש ליצן כדורגלן"
    - "אנחנו מפנים את הגב בגלל ששברתם לנו את הביצים..."
    - "אנחנו לא גומרים את החודש עם המזומנים, אתם עשירים מטונפים"
    - "אנחנו בשביל החולצה הזאת נשחק גם בחינם, שכירי חרב"
    - "התשוקה שלנו, העסקים שלכם - לא לכדורגל המודרני"

היום עשו עוד שביתה, שביתת האוהדים של ג'נואה שהפנו את הגב שלהם כאשר השחקנים עלו על המגרש ובעשר הדקות הראשונות עברו לראות את המשחק, אבל לא עודדו ולא שרו, והוציאו שלטים לא ממש שגרתיים.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

Palermo: 33 Tzorvas; 31 Pisano, 3 Silvestre, 8 Migliaccio, 42 Balzaretti; 90 E. Alvarez, 5 Barreto, 7 Della Rocca, 27 Ilicic; 11 Hernandez, 10 Miccoli

Inter: 1 Julio Cesar; 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 42 Jonathan, 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 55 Nagatomo; 28 Zarate, 22 Milito, 9 Forlan

זהבי וסניידר על הספסל.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

סניידר פצוע?