INTER MERDA! :aaa021: איזה משחק גדול! תענוג לסיים מחזור פתיחה עם משחק שכזה ובמיוחד עם הפסד של אינטר. ניצחון מוצדק כמובן לפאלרמו ויש לי תחושה שמאנג'ה יביא משב רוח רענן לליגה למרות הסגל הדל של פאלרמו.
הנערך של גספריני הורס את אינטר כי כמה שהיא לא תבקיע, יריבותיה יבקיעו יותר בגלל ההגנה המופקרת. פאלרמו הפתיעה אותי לטובה ובעיקר מיקולי, שימשיכו כך.
קרב תחתית זניח. נאפולי-מילאן יהיה הרבה יותר טוב. דרך אגב, אני מפחד לפתוח פה, אבל ראינו היום את מיקולי של העונה שלפני האחרונה. אז הוא היה השחקן הטוב בליגה ואם הוא יצליח לשמור על כשירות ולתת עוד עונה כזאת, אולי אפשר יהיה להוציא מהגנזך את התקוות לראות אותו במדים של הנבחרת ביורו.
פשוט מלך. תאווה לעיניים לראות את מיקולי חוזר לשיא הכושר בו הוא היה לפני שנתיים. אם הוא ימשיך ביכולת הזו (הלוואי, הלוואי, הלוואי), אין ספק שפראנדלי יהיה חייב לזמן אותו ליורו (ובכלל, מגיע לשחקן הענק הזה פעם אחת בקריירה להשתתף בטורניר גדול). איליצ'יץ' גם היה ענק וכל כדור עומק שלו היה פשוט תענוג. שחקן ענק ואנדרייטד ברמות מטורפות (בטח בהשוואה לפאסטורה). גם אבל הרננדז וגם הגנאי עם השם הדי מצחיק היו פנטסטים. המערך הזה של אינטר פשוט בדיחה עצובה. אם גאספריני ימשיך עם המערך ההזוי הזה אינטר עומדת לאכול הרבה שערים העונה. עוד לא התאוששתי מהמחזור האדיר הזה וכבר בשבוע הבא יש 2 משחקים נהדרים כשגם לאציו-ג'נואה ואודינזה-פיורנטינה מבטיחים הרבה. איזה כיף שהקאלצ'ו איטליאנו שוב איתנו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
אפשר להתחיל כבר בהימורים מי ילך הביתה ראשון - אנריקה או גספריני (אבל בסוף זה בטח יהיה איכשהו המאמן הנוכחי של פאלרמו). איזה הרכב גרוע של גאספריני, איך אפשר להושיב את סניידר על הספסל בכלל? ההתקמצנות ברכש בקיץ והמאמן שמעלה סימני שאלה יכולים לגרום לעונה רעה של אינטר. אני לא רואה אותם נאבקים על הסקודטו ככה. פאלרמו שבאמצע הקיץ החליפה מאמן הראתה שלמרות זאת היא חבורה מאוד מגובשת וכשרונית. חבל לי אבל שזהבי לא שותף כלל, לפי דיבורי השבח של גאספריני כלפיו הייתי בטוח שהוא ישחק. איליצ'יץ' את מיקולי את הרננדז הם התקפה קטלנית, רק שהם נוהגים להיפצע לעתים תכופות. רק היום איליצ'יץ' נפצע. 35 שערים במחזור הראשון, פתיחה נהדרת לעונה :aaa15: שבוע הבא מחזור מצויין עם 4 משחקים מעניינים מאוד.
אי אפשר להגיד שאינטר התקמצנה. הפעולות שלה בשוק היו בהתאם למדיניות הפייר פליי שהכריחה אותה לסדר את החשבונות. עם זאת, כולל הרכישות של ראנוקיה ופאציני, מדובר ביותר מ-60 מ' שאינטר הוציאה על שחקנים חדשים.
מדיניות הפייר פליי לא קשורה רק להוצאות מנקודת הזמן בה תיכנס לתוקף אלא גם לחובות הקיימים כבר עכשיו במועדונים. מוראטי עושה כרגע הכל בשביל לסדר את הספרים ולהוציא את אינטר מההפסדים הכבדים. בעונת 2013-14 כשאופ"א תבחן את בקשת הרישום של אינטר לליגת האלופות (אם יגיעו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx), היא תסתכל בדו"ח של שתי העונות הקרובות, כך שאין מה לבזבז בלי חשבון עד אז.