מה נראה לך שבאמת הוא אומר לעיתונאים חברים שלו או משהו..."משעממם לי תדאגו לי לאיזה כתבה ככה טובה..." ? {ככה לפחות אתם מציגים את זה}
זה לא רחוק. מה לעשות, כתבים מסוימים ששולטים באתרים מסוימים לא מהססים להעלות כתבות עליו שאין להן קשר למציאות. כשכבר כן יש קשר למציאות, לא מהססים להעלות כתבות שקריות שמוטות לטובתו (גרנט דחה את גאידמק. כן, ממש).
הרוב נכון חוץ מזה שזה לא בא משיעמום אלא בשביל לעורר קצת פירסום אצלו ולדאוג שתמיד הוא יישאר בכותרות ולא יישכח. ככה לבייב הכיר אותו,ככה אברמוביץ' הכיר אותו וככה גאידמק האב והבן[ורוח הקודש] מכירים אותו.. בקיצור תהיה בטוח שהוא עומד מאחורי הפירסומים האלה איכשהו.
עזוב, תבין, לאנשים שכותבים את השטויות האלה אין שמץ של מושג מהחיים שלהם. שים לב גם שהם כתבו שלפי התקשורת האנגלית, טוני אדאמס חתם בפורטסמות'. זו היתה הודעה רשמית, זה לא איזה דיווח שאולי נכון ואולי לא. גם כתבו שלורן רובר (סליחה, רוברט) עדיין שם.
דרך אגב אתמול נכנסתי לאתר של פומפי ולא ראיתי שום התייחסות שיש מנקה חדש במועדון,גם לא בשני אתרים של חדשות מהפריימר ליג.
ככל שידוע לי דווקא באתר הרשמי של פורטסמות' היתה הודעה (תחת הכותרת הצוות הבינלאומי של הארי או משהו). באתרים הרגילים לא התייחסו כי... את מי לעזאזל זה מעניין?
גרנט הזה פשוט משהו , מיום ליום אני מאמין שמה ששרף וקופמן דואגים לומר עליו מתברר כנכון: הבן אדם פשוט מקושר לאנשים הנכונים. הצליח להידבק ללבייב, עכשיו גם לסשה גאיידמק , תאמינו לי? להוריד בפניו את הכובע. כמה כסף הוא הולך לעשות בעונה הזאת , הפיצויים של לבייב + 800 אלף דולר לעונה , כל הכבוד לו. שיהיה לו בהצלחה.