סודאמריקנו עד גיל 20 - קולומביה מחזיקת הגביע!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏9/1/13.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גם אם לא תאורטית, מעשית, קולומביה בפנים. צ'ילה היא עד כה הקבוצה המרשימה ביותר לדעתי, שוב הסתדרה עם שחקן פחות והשיגה ניצחון קל על אקואדור, יהיה מפגש מעניין בינה לבין קולומביה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אחרי כל ההחמצות שלו בטורניר, הוא היה חייב לנו שער. רק אני עדיין לא הבנתי איך קינטרו הצליח להחמיץ את המצב שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/13
  3. itay7 Member

טוב, הסיפור מסתבך, חואן/מקס לא היה בדיוק הכי חכם בעולם, אפילו החלפת החתימה שלו ממש גרועה -
    http://elcomercio.e3.pe/66/ima/0/0/5/6/3/563364.Xxx

יש גם ידיעות על-כך שהשוו טביעות אצבע שברשומות והן זהות. מדובר על עונש מאסר של עד עשר שנים למקס/חואן ולאביו (?). יש מאמר גדול בקשר לנושא כאן, למרות שהאמת שאני יצאתי עוד יותר מבולבל אחרי הקריאה שלו....
    ובינתיים הממים צוברים תאוצה -

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/208323_497391650298853_674872301_n.Xxx

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/72930_497876956916989_353362220_n.Xxx

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/319838_497843253587026_1384800357_n.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/13
  4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קולומביה תחפש להבטיח את מקומה במונדיאליטו במשחק מול פרו כאשר ההרכב צפוי להיות זהה לזה ששיחק מול אורוגואי למעט הקשר האחורי סבאסטיאן פרס שלא ישחק עקב צהובים ובמקומו אמור להכנס להרכב חוליאן פיגרואה. ניצחון ייתן לנו גם עוד פוש במאבק על התואר לקראת המשחק המסקרן מול צ'ילה. ההרכב המשוער:

בוניז'ה; פאלאסיוס, ורגארה, באלאנטה, פאלומקה; לאודו, פיגרואה, ניאטו, קינטרו; קוארו, קורדובה

משחקי היום
    -------------
    צ'ילה-אורוגואי (22:30 שעון ישראל)
    קולומביה-פרו (00:45 שעון ישראל)
    פאראגואי-אקואדור (03:00 שעון ישראל)

5. itay7 Member

לא חושב שלפרו יש הרבה סיכוי, גם אם יגיעו למצבים, בגלל שהם לא מסוגלים לנצל אותם, אבל מה שהכי רציתי להגיד זה שדסה פשוט מטומטם. מול אורוגוואי הוא הורחק אחרי נגיעת יד והתחזות, עכשיו הוא שוב נוגע ביד כמו טמבל. אפילו בנוונטה יצא עליו...

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני דווקא לא מסכים איתך, איתי. אחרי הגול, משום מה הורדנו הילוך ופרו יצרו כמה מצבים מאוד מסוכנים גם "בזכות" ההגנה שלנו ויש הרגשה שהשיוויון באוויר. מצד שני, גם לקולומביה היו עוד כמה מצבים טובים כמו של קורדובה (פעמיים) והבעיטה החופשית המסוכנת של קינטרו. אגב דסה, זו פעם ראשונה שאני רואה אותו והאמת שהוא די מרשים אותי, אולי בגלל שהוא הכי מסוכן אצלכם. מאוד מהיר, שליטה טובה בכדור, היתה לו הזדמנות יפה שהוא לקח כדור, עבר שחקן בדריבל ושיחרר בעיטה חזקה מ-16 מ' שלא היתה רחוקה מלהכנס. אני לא מכיר את האופי שלו, אבל אם הוא הורחק מול אורוגואי מהסיבות האלו והיום הוא שוב עשה את השטות עם היד, כנראה שהוא באמת חמור. בכל מקרה, אני לא הייתי סוגר את הסיפור של הפרואנים עדיין.

7. itay7 Member

נו אתה מתווכח איתי? אני מכיר אותם, בטח מהראיונות. הסיפור של באריוס גמר אותם, אם לא נסיים במקום האחרון אני אופתע.

אחלה מאמן יש לנו. המשחק הכי טוב היה מול ברזיל, אז כנראה שכדי לחזור על ההרכב הזה. בפועל, בשלושת המשחקים בשלב השני ההרכב הזה לא פתח (או שיחק מתישהו ביחד) פעם אחת. יופי אחמד!

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני מחפש סמיילי של אנחת רווחה...

לפרו לא הגיע להפסיד את המשחק הזה. בחצי השני הבלנקירוחה היו הרבה יותר עדיפים עלינו, למרות שלנו היו 2 הזדמנויות של 100% שניאטו ופראה ברוב טיפשותם דאגו להחמיץ בצורה לא הגיונית ולשמור את המתח לסוף, אבל פרו גם הפציצה מצידה את המשקוף והיתה קרובה כ"כ הרבה פעמים לשיוויון. פשוט הפסקנו לשחק בחצי השני, כשפראה הגרוע נכנס במקומו של קורדובה שנפצע וגם קוראה עם האיטיות שלו בהגנה תרם לפרואנים. בסופו של דבר ניצחון 0-1 שמעלה אותנו סופית למונדיאליטו ומקרב אותנו לתואר, אבל אם פיסיס חושב שככה יילך לנו גם מול צ'ילה, הוא טועה ובענק. אם נשחק ככה מול הצ'ילאנים הם יאכלו אותנו בלי מלח. שמח על הניצחון, ממש לא על צורת המשחק.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בוודאי שאני מתווכח איתך כי היה לנו הרבה יותר מזל משכל היום. אומנם גם יכולנו לבד להכריע את הסיפור, אבל שמע, היו לכם המון מצבים. ונכו ןשלפעמים החטאתם בשלומיאליות אבל לפעמים היה את בוניז'ה בשער או שהמשקוף הציל אותנו. מה שכן, לא הבנתי למה ריינה לא פתח. ממה שראיתי אותו מול ברזיל הוא שחקן מאוד מאוד מסוכן. הסיפור של באריוס בטח לא תרם לכם, אבל 4 מתוך ה-6 עולות וחוץ מקולומביה ואורוגואי הכל עדיין פתוח.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ברוך הבא גונסאלו בואנו! החלוץ שהכי הרשים מבין קאדר החלוצים הזה של אורוגוואי, עד בקריירה טרם הטורניר, לא בלט בסודאמריקנו וגם פספס את חלקו בשל פציעה. הלילה הוא הצדיק את הקרדיט שנתתי לו וכבש שער חשוב מאוד מול צ'ילה החזקה.

קולומביה לא הרשימה יותר מדי לאורך הטורניר, אבל היא הראשונה להבטיח מקום בתורכיה.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

וזה באנדרסטייטמנט. אני חייב לציין שאני מאוד מאוכזב מאיך שהנבחרת נראית, שחוץ מקינטרו ואולי קצת קורדובה, אנחנו ממש לא נראים כמו נבחרת שבדרך לזכות בסודאמריקנו. למעט המשחק מול אורוגואי (אם להוציא את ה-0-6 על בוליביה), לא אהבתי איך שנראינו בשאר הפעמים והאמת, אני גם פחות מתחבר למאמן פיסיס רסטרפו, עם חילופים לא ברורים ויש הרגשה שהוא מתבנקר יותר מדי ברגע שאנחנו ביתרון. אבל עם תוצאות קשה להתווכח וזה מה שהכי מדאיג אותי, כי מתישהו ייגמר המזל. ההגנה שלנו מאוד, אבל מאוד חדירה ולא ספגנו אתמול ומול אורוגואי לדעתי יותר בגלל אלילת המזל. מקווה שזה יס]יק לנו לתואר למרות שאת המטרה הבסיסית כבר השגנו, אבל אני (ועוד לא מעט אוהדים ממה שראיתי) מאוד מאוכזבים מהקינטרו + 10 שהם הציגו לנו בטורניר הזה.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא צריך יותר מזל, הכרטיס לתורכיה הושג, המטרה הושגה, זכייה זה סתם בונוס נחמד. לא קונה את ההצהרות בתקשורת של כל הנבחרות, המטרה העיקרית היא תורכיה.

לא ידע איך פספסתי את זה, אבל לאחד מה-וארלה שמשחקים באורוגוואי, קוראים ג'ים מוריסון וארלה. מבחינתי אין ספק שזו הבשורה העיקרית היוצאת מהטורניר הזה.

http://i46.tinypic.com/307ybk5.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/13
  13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא חושב שמישהו מהנבחרות הצהיר שהמטרה היא זכייה, לפחות לא מהנבחרות שבבית הגמר שגם ככה לא היו פייבוריטיות לזכות לפני הטורניר. בוודאי שהמטרה זה קודם כל טורקיה, אבל עכשיו כשהיא הושגה אז המטרה היא זכייה. קולומביה היא לא מהמדינות שיכולות לזלזל בכל זכיה שהיא. בשביל הקולומביאנים, הם לפעמים עושים רעש גם מהזכייה בטורניר של טולון, לא כל שכן בטורניר רשמי כמו הסודאמריקנו. בלי שום קשר, לטעמי ברמה הכללית מדובר באחד הטורנירים החלשים שאני זוכר.

לגבי האורוגואי, תסתכל על הפנים שלו בלי השיער, הוא דווקא די מזכיר אותו.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

התייחסתי לכל הנבחרות, לאורך כל השנים האחרונות של הטורניר, ולא לקולומביה הנוכחית בפרט. אני מכיר מעטים שזוכרים מי זכה באיזה טורניר, אני לא זוכר אף פעם, אבל הרוב זוכרים מי הגיע למונדיאליטו ולאולימפיאדה כשהיא רלוונטית. קולומביה עשתה את שלה, המשחקים הבאים הם רק בונוס וזה לא משנה אם זו הייתה ברזיל או ארגנטינה (שחגגה את 2007 כמו שכל אחת אחרת חוגגת זכייה לדעתי).

לא יודע אם התכוונת ספציפית לקולומביה, למרות שלא נראה לי, אבל אני דווקא נהנה מהטורניר הנוכחי ולא חושב שהוא חלש יחסית לקודמיו.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

גם בשנים קודמות, אני לא חושב שהיתה איזו נבחרת שבאה קודם להצהיר שהיא הולכת על זכייה ולא קודם להבטיח את מקומה במונדיאל, כי כאן הפערים הרבה יותר קטנים וכל נבחרת יכולה לעלות, לכן גם אין פייבוריטיות ברורות. לא הכוונתי לקולומביה, התכוונתי לכל הטורניר בכללי. אני סך כל מקרה נהנה מכל טורניר שקשור לקונמבול, אבל ההרגשה הכללית שלי מרמת הכדורגל שהיא קצת פחות טובה מטורנירים אחרים שאני זוכר. דעתי האישית לפחות.