סוגרים סיבוב - מחזור 19: 1-0 לאתלטיקו על ולנסיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/1/08.

1. JR-Riquelme Member

לא עניתי לך על זה?

2. Sergio Ramos Member

בנוגע לטבלת הפיצ'צ'י,

אין ספק שהמלחמה תהיה צמודה מאוד לדעתי. ארבעת המועמדים העיקריים שלי הם לואיס פביאנו, רוד, מסי וראול טאמודו. הראשון והאחרון, הם החלוצים ששיפרו את יכולתם עם השנים בצורה דרסטית. שתיהם העונה בכושר פנטסטי, ולדעתי, לעומת כל האחרים, הם מהשתיים שישארו יציבים לאורך כל הדרך. עם קישור מעובה, הרבה נחישות עצמית, השתיים ילחמו חזק.
    מסי, הוא סיפור הצלחה גדול שהתחיל את העונה בצורה יוצאת דופן וכבר התחיל להרשית ללא סוף וגילה יכולת משכנעת, ובעצם הפך לבורג לא קטן אצל רייקארד. יש לי מן תחושה שהילדון המוכשר, שמגלה אופי ובגרות של שחקן בן 33, יחזור במהירות לעניינים.
    אבל...בואו לא נשכח את האחד והיחיד- ואן ניסטלרוי. רודי הוא אגדה, ולא משנה מה יהיה, עם הרקורד של ההולנדי בשנים האחרונות, הוא תמיד יטיל אימה על שאר המתמודדים במרוץ לפיצ'צ'י. רודי בכושר חלש לעומת העונה שעברה, אבל המוניטין המדהים שלו, האופי והסטיגמה שיש לו, וכמובן יכולת ההבקעה הקפדנית שלא(ולא משנה מה מצבו), שמים אותו כמועמד ראשי לתואר הזה. לפחות לדעתי.

3. riquelme1 Member

מסי? אני לא חושב שמסי יהיה הפיצ'יצ'י של הליגה העונה, כרגע יש לו 8 שערים 4 פחות מפביאנו, והוא גם לא סקורר כזה כדול, למרות שהוא כובש לא מעט שערים.

לפי דעתי הקרב יהיה בין: פביאנו, רוד, ואגוארו.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אריסמנדי שחקן כנף, מרצ'נה קשר אחורי, הלגרה בלם. הכל הפוך. את הבן אדם הזה צריך לאשפז.