אני לא חושב שעונש קולקטיבי לקבוצה עוזר, אני נגד העונשים האלו, אבל במידה ומחליטים להעניש את הקבוצה כל פעם שהאוהדים מתפרעים - אז אסור, פשוט אסור לעשת איפה ואיפה. זה תקדים מסוכן שפותח פתח להרבה דברים רעים ולאלימות שרק תגבר במצב הנוכחי. תהיו עקביים למען השם אי שם במרומי בית הדין...
נאחס איזו החמצה קריטית של לאלא, איך היה מתאים לי לגמור את המחצית הזאת ביתרון. לאלא רץ ומשקיע והוא שכח מתי בפעם האחרונה זכה לקרדיט אבל זה לא תירוץ - חלוץ צריך להבקיע מהזדמנות כזאת גם על רגל אחת. הפועל בכלל לא בועטת לשער ורואים כמה תמוז חסר. גם במשחק עם הגב אל השער אבל בעיקר בניסיונות הבקעה. תמוז לפעמים שוגה בקבלת ההחלטות אבל הוא בכל משחק מחפש לכבוש. דמארי ואלרואי(מתקשה מאוד מול המגן המצויין שנגדו) לא הגיעו למשחק בינתיים. הקישור האחורי יותר ממטריד - שי מאוד איטי ולא מדויק, גורדנה אף-פעם לא שם ואפילו בהתקפה הוא לא תורם. אנחנו חייבים להבקיע כדי לחזור מהקרייה עם משהו כי במשחק הזה לא נשמור על רשת נקייה. כן, ומעניין אותי לראות איך הפועל מסוגלת לשחק לא ב-10 שחקנים כלומר בלי אייגבור הטיפש שהוא היחיד שתמיד מרשה לעצמו ללכת, מאבד כל-כך הרבה כדורים - חאלאס. ובראבו לקשטן שלמרות מותו של אחיו(יהי זכרו ברוך) בחר להגיע ולעמוד הערב על הקווים. שינצחו בשבילו.
לפי דעתי הוא עשה טעות יש דברים שהם מעבר לכדורגל והיה עדיף שהוא יוותר על המשחק כי אני מאמין גם שהראש שלו לא הכי נקי לחשוב על כדורגל
אז קריית שמונה מנצחת ומעכבת את חגיגות האליפות של האדומים בעוד כמה שבועות. כל הכבוד לרן בן שמעון ולאיזי שרצקי שעם קבוצה בלי תקציב גדול נמצאים בצמרת ומעניקים כ"כ הרבה גאווה לאוהדיהם. על זה נאמר שיש מאמנים שעובדים קשה ויש מאמנים שבוכים הרבה.
אני חושב שכולם צריכים עכשיו להודות שק"ש מועמדת לאליפות. הדרך עוד ארוכה, אבל הניצחון היום אומר לדעתי הרבה. אני עדיין מעריך שהקבוצה הסימפטית של רן בן שמעון לא תזכה באליפות, אבל אם הקבוצות הגדולות ימשיכו לזייף אז לך תדעו מה אשדוד עוד הולכת לעשות. כדורגל ברמה גבוהה אין, מתח יש. אחרי כל הבעיות העונה פשוט מצחיק שמכבי חיפה עוד יכולה בסדרה טובה לחזור לצמרת הגבוהה. 8 נק' לא נמחקות אחת שתיים שלוש, אבל זה גם לא סיפור גמור. באמת כל הכבוד לכל הקבוצות הקטנות שמנצלות עד תום את המשברים הקשים של מכבי חיפה, מכבי ת"א וחוסר היציבות של הפועל ת"א. לך תדעו, אולי באמת נראה אלופה מאד מאד מפתיעה.
הלוואי הלוואי הלוואי שקריית שמונה תקח את האליפות זה מזכיר לי את התקווה שהייתה בארץ ב2008 שהפועל חולון נתנו משחקים גדולים והגיעו לפיינל פור בכדורסל בתור קבוצה שלא נופלת ממכבי ת"א ובסופו של דבר גם לקחה את האליפות אמן וקריית שמונה תזכה, זה יהיה דבר נפלא.
רק אותי משעשעת העובדה שהחלוצים הבכירים של אלופת הסיבוב הראשון בליגת העל הם ברק בדש ושמעון אבוחצירא? הקלף המנצח של קריית שמונה הוא ההגנה, בראשותם של דני עמוס וסאלח חסארמה, האחרון הערב אמנם טעה כשהרחיק כדור היישר לגופו של לאלה, שלא ניצל את המתנה שקיבל, אולם הטעות הזו לא ממעיטה מהיכולת הנהדרת שמציג הבלם הותיק, נכס לקבוצה.
ציפיתי לראות במשחק הזה איזו קבוצה טובה יותר והאמת היא שהמשחק לא סיפק תשובה סופית. עירוני קריית שמונה יכולה לשמוח מכך שהיא ניצחה שהיא הוכיחה שצריך לקחת אותה בחשבון. יהיה מסקרן מאוד לראות איך הקבוצה תתפקד מעתה ואילך, כיוון שמעכשיו אף אחד שם לא יוכל להכחיש שהקבוצה רצה לאליפות ויופעל עליהם לחץ כבד. למה? אני מאוד אוהב את המשחק המגוון שלהם ובמיוחד את שיתוף הפעולה ביניהם.
לא מחזיק מהם ביחד ולחוד, לדעתי הם מאוד בינוניים ואני עושה עימם חסד. אם אני משווה אותם לצמד החלוצים של הפועל ת"א, מכבי חיפה, מכבי ת"א ואפילו מכבי נתניה, הם לא מתקרבים אליהם מבחינת כישרון. אבל מה לעשות שעם כישרון בלבד לא הולכים למכולת...
כולי תקווה בשביל החבורה הסמפטית מק"ש, שעכשיו, כשהלחץ עליהם, הם יצליחו לעמוד בו וימשיכו בפורמה הטובה. עד עכשיו הם באו בתור הקבוצה הסמפטית והמפתיעה, שמשחקת טוב ורוצה להגיע כמה שיותר רחוק. אין עכשיו דרך חזרה, יאללה ק"ש בכל הכח! (אם לא בית"ר...) רק ה' יודע איך שחקן שלומיאל כמו בדש משחק בהרכב הראשון של הקבוצה במקום ה1, ועוד כובש... ג תרנגול עיוור מוצא גרגר...? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
בדש ואבוחרא הם הדוגמא לחלוצים שפורחים כשיש מאחוריהם קישור נהדר תשים אותם בקבוצה בלי קישור טוב הם לא עושים כלום את אבוחרא אני מכיר כבר 7 שנים, 4 שנים הוא שיחק בהרכב הפותח של הפועל פ"ת ירד עם הקבוצה ליגה ועלה איתה ולא עשה שום דבר תבינו שהבנאדם שיחק בהרכב של קבוצה בליגה לאומית וכבש כל העונה 3 שערים וזה כי לא היה לו בקישור מישהו שיזין אותו בכדורים ברגע שהביאו להפועל פ"ת את ויסה ושמו את נימבה ביחד איתו בחוד הוא הפציץ ברגע שהיה מי שהביא לו את הכדור לרגל בתוך הרחבה הוא התחיל לכבוש גם בק"ש יש מאחוריו קישור נהדר עם רוצ'ט, גזל והזר שלהם שברח לי השם שלו שנותנים לגם לאבוחרא וגם לבדש כדורים נהדרים גם בגול היום, שים חלוץ ברחבה תן לו כזו הרמה וזה פשע אם הוא לא כובש.
אם בעונה כזו הפועל לא יקחו אליפות, הרי שהם ישברו שיאי לוזריות. עם כל הכבוד לק"ש ואשדוד. אני עדיין חושב שהקבוצות האלה לא יהיו מסוגלות לעמוד בקצב.
אם ק"ש לא יעמדו בקצב ( את אשדוד אני לא סופר במאבק לאליפות ) אז הפועל ת"א תיקח אין ספק בכלל שאם ק"ש לא יעמדו בקצב ויתחילו לאבד נקודות אז הפועל ת"א היא הקבוצה היחידה שיכולה לקחת אליפות, הפועל ת"א את הנקודות שלה לוקחת ותמשיך לקחת השאלה היא אם ק"ש תהיה מסוגלת להמשיך לצבור נקודות בקצב כזה.
1. כפי שידידאל אמר, המשטרה חייבת לעשות שימוש בטלויזיה במעגל סגור. בעיה היא שגם כשאוהדים שמתפרעים נעצרים הם מקבלים בבית המשפט עונשים קלים שלא מותאמים לחומרת המעשים. רק יד קשה של מערכת החוק (המשטרה ובתי המשפט) יכולה לעצור את האלימות. 2. אבו חצירא של הפועל פתח תקווה ואבו חצירא של קריית שמונה הם שחקנים שונים. הילד התבגר, רן בן שמעון לקח אותו כפרויקט והוא בכל שבוע שחולף משדרג את המשחק שלו. מדובר באחד מהשחקנים הטובים בליגה היום. מגוון בצורה בלתי רגילה. ברק בדש הוא חלוץ סולידי, פחות איכותי, אבל צריך לזכור שהוא חלוץ משלים והוא גם השלישי בחשיבותו בחוד (גם אזולאי טוב מבדש). 3. קריית שמונה היא הקבוצה הטובה בליגה. אף קבוצה לא מניעה את הכדור כמו קריית שמונה וזה המפתח להצלחה שלה. טביעת האצבע של בן שמעון מורגשת בכל צעד של הקבוצה הזאת. אם קריית שמונה תחזק את הסגל בינואר, לא רק בשחקנים שיתנו לה עומק בסגל אלא גם בכאלה עם ניסיון שכבר לקחו תואר, היא המועמדת הבכירה שלי לאליפות. הלוואי וקריית שמונה תקח אליפות, וגם אם לא, פשוט תענוג לראות את המשחקים שלה השנה.