אולי הגזמתי קצת, אבל אין לי ספק שיש פער גדול ברמה ההתקפית של דה רוסי ואסיין לבין זו של קמביאסו. אז הוא לא מונטרי ולא גאטוזו, אבל לדעתי יש קשרים אחוריים ברמה הזאת - יאיא טורה, לסאנה דיארה, פלאמיני, אמברוזיני - שעדיפים עליו התקפית.
אתה משווה בין פלאמיני ודיארה לקמביאסו?אתה עושה צחוק? קשר אחורי צריך קודם כל יכולת הגנתית טובה(שאת זה יש לקמביאסו יותר מכל הרשימה שנתת) ורק אחריי זה יכולת התקפית,שגם את זה יש לקמביאסו ולא מעט.
אני לא אמרתי שאני מעדיף את פלאמיני על קמביאסו, שהוא אחד הקשרים האחוריים הטובים ביותר בעולם. אני רק אומר שאם מבחינה הגנתית הוא ברמה הכי גבוהה, מבחינה התקפית, אפילו יחסית לקשר אחורי, הוא לא מדהים כמו דה רוסי, אלא יותר ממוצע (ברמות האלה). זה לא הופך את לסאנה דיארה לקשר אחורי טוב יותר מקמביאסו.
וואו, כמה אפשר להיות סובייקטיבים? הבן אדם לא טען שהקשרים האלו טובים מקמביאסו, הוא טען שהם יותר יעילים מבחינה התקפית ויותר טכנים ממנו(אין דיעה בעניין הזה, תקבלו את העובדה). מאמדו - הקישור של אינטר הוא אנמי. למה אתה חושב שאינטר לא מניעה כדור נגד קבוצה כמו באיירן מינכן ומגיעה ל31%? כי מוריניו אוהב את השיטה הזאת? לא, כי אין לה יכולת.
אין לה יכולת? אתה חושב שבאיירן החזיקה בכדור יותר מאינטר, כי הקישור של אינטר אנמי בניגוד לזה של באיירן? אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל. אם מוריניו ירצה שהקבוצה שלו תניע את הכדור, הוא היה עושה את זה עם אינטר, אבל את מוריניו מעניינת התוצאה ולא הסטטיסטיקה בסוף המשחק, ולכן הוא בוחר בדרך שבה שיחק בגמר. ומה בדיוק החזקת הכדור עשתה לבאיירן? כל הנעת הכדור של הבווארים הייתה בחצי שלהם.
כן,כי מוריניו אוהב את זה. מוריניו משחק על מתפרצות,וכשאתה משחק על מתפרצות,טיבעי שלא תחזיק הרבה בכדור,אבל הקישור של אינטר לא אנמי בכלל. מוטה וקמביאסו ביחד הם שילוב קטלני ומקדימה שניידר שהוא אחד הטובים בעולם לעמדה שלו,קישור כזה לא יכול להיות אנמי. לפי דעתי קמביאסו לא פחות טוב משניהם התקפית רק שזה בא פחות לידי ביטוי במשחקים,אבל כל אחד ומה שהוא חושב.
:aa1: עכשיו זה רשמי: דומניקו די קארלו הוא מאמנה החדש של סמפדוריה. ברכות הן לסמפ על ההחתמה המצויינת והן לדי קארלו על ההתקדמות הראויה. עכשיו הגיעה הזמן שבספדוריה יתחילו לחשוב אך לחזק את הקבוצה לקראת מוקדמות ליגת האלופות. שוער, מגן ימני ואולי אף בלם להרכב ועוד כשנים לחיזוק הסגל.
הטרייד החם בימים האחרונים בגזרה הביאנקונרית הוא סרחיו אגוארו מאתלטיקו מדריד בעבור דייגו+טיאגו+סכום כסף. לדעתי משתלם לכולם.
אדריאנו ברומא... טוב או רע? מישהו יודע פה מה המצב שלו ועם הוא בכלל יחזיק ויתרום מעל איזה 6 8 שערים בעונה?
yonmu, לנסות לדחוף את פלאמיני ואמברוסיני לאותה רשימה של דה-רוסי, טורה וקמביאסו זה מצחיק. אל תנסה לשכנע את עצמך שיש בקישור של מילאן את השחקנים הטובים בעולם. לדיארה יש פוטנציאל אבל כל עוד הוא לא יהיה יציב אז פשוט אין לו מקום ברשימה הנ"ל. קמביאסו מתקל, מחזיק בכדור, מוסר ומצטרף להתקפה ברמה הגבוהה ביותר שיש בכדורגל העולמי. הוא מוגבל אך ורק בבעיטות מרחוק אבל גם את זה רואים ממנו לפעמים ושחקני צ'לסי יסבירו לך בדיוק על מה אני מדבר. הקישור של אינטר רחוק מלהיות אנמי עקב העובדה שמוטה וסניידר היצירתיים החליפו בהרכב הראשון את סטאנקוביץ' ומונטארי - למרות זאת תמיד יש מקום לשיפור, דה-רוסי לא יגיע בגלל שהוא התחייב לא לעבור לאף קבוצה אחרת באיטליה אבל ג'רארד יתאים בול.
אתם מדברים באוויר,יש עובדות. לאינטר יש שחקני קישור טכנים. מוטה, ובמיוחד סניידר שחקנים שקשה להוציא להם כדור מהרגל ויודעים למסור. קאמביאסו? מצטער,לא זוכר שראיתי אותו מחזיק בכדור יותר מ3 שניות בשנים האחרונות. כל אחד ומה שהוא טוב בו. זה שקמביאסו הקשה על מסי יותר מכל אחד אחר לא אומר שהוא גם טוב מבחינה התקפית, תהיו הוגנים. מה העובדות? שהקישור אנמי כי הוא לא שולט במגרש.לא מרגישים את הקישור במשחק של אינטר(נגד גדולות בעיקר),לפי הבנתי זה נקרא ועוד איך קישור אנמי.
הבנתך לקויה ביותר כי ברצלונה(במשחק הראשון) וצ'לסי(בעיקר במשחק השני) הגדולות הרגישו יפה מאוד את הקישור הדומיננטי של אינטר. מה שראיתם בגמר זה מה שמוריניו רצה שיהיה בגמר, שזה לתת לבאיירן לשבור את הראש איך לעבור את החומה האדירה בהגנה וברגע שיש חטיפת כדור(ובאינטר כמעט כל שחקן מיומן בלחטוף כדור) לצאת למתפרצת ולעקוץ. מה יצא מזה? שני שערים של מיליטו ועוד שלושה מצבים לגול בטוח שבישל לסניידר, אטו ופאנדב - מול מצב אחד של מולר בשניות הראשונות של המחצית השנייה + בעיטה מסובבת מרחוק של רובן. ועוד משהו, אתה לא יכול להפוך את הדעה שלך על שחקנים לעובדה. "עובדות, עובדות, עובדות" זה כל מה שאני קורא בהודעות שלך מאז שנכנסתי לדיון. יש גם דעות של אחרים והן לא פחות מוצדקות משלך. העובדה היחידה פה היא שהקישור של אינטר הוליך אותה לטריפלטה.
אתה מוקסם מדי מהקבוצה שלך,וזה ניכר בכך שאתה מנסה תמיד לכתוב עד כמה היא יעילה. לא על זה היה הוויכוח,אינטר היא הקבוצה היעילה והחזקה ביותר בעולם לשנת 2009\2010, אפשר לסגור את הנושא הזה. לאינטר אין קישור דומיננטי. כל התקפה של אינטר נגד קבוצה גדולה היא התקפה מהירה וחדה. בשבילי, קבוצה שלא מעבירה 5 מסירות רצופות במרכז המגרש, הקישור שלה אנמי ולא דומיננטי התקפית.היא יכלה לעשות את זה,מוריניו העדיף שלא להתמזמז עם הכדור ופה תם הסיפור.