סוגרים מגרשים פותחים ארנקים - Calciomercato 2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏17/5/10.

1. 亚历山大帕托 Member

הוא יעזוב בקיץ לאחת הקבוצות הגדולות (מילאן, יובנטוס, ריאל או צ'לסי), זה בטוח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/5/10
  2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז כביכול כמה מילאן (או כל קבוצה אחרת) תצטרך לשלם על הבוסני?

3. 亚历山大帕托 Member

סביר להניח שאת מחיר השוק שלו שנע סביב 25-30 מ'. הבעיה הגדולה היא שוולפסבורג היתה קבוצה נוראית העונה ולא העפילה לאירופה, מה שמאוד מקשה על לצרף לעסקה שחקנים שלא מעוניינים לשחק שם.

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קווארסמה ומונטארי הם שני השחקנים הכי גרועים באינטר, לשניהם אין מקום בקבוצה ברמה שלנו. מה הבעיה במכירת שניהם?

ומראדונה, אתה לא כלכך שונה מהגרסה האמתית. מה זה 5 רמות מעל קמביאסו? אפשר להתווכח על מי יותר טוב מבין השניים, אבל 5 רמות מעל קמביאסו? עשית מהארגנטינאי שחקן ליגה ישראלית.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לגביי מונטארי אני מסכים,אבל אני דווקא ראיתי מקווארסמה כמה משחקים טובים/סבירים העונה ואני חושב שיש טעם להשאיר אותו בתור מחליף.

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קווארסמה? הוא יותר גרוע ממונטארי.

אנדריי, תסביר לו למה.

7. מראדונה Member

לא עושה מקאמביאסו שחקן ליגה ישראלית, אני עושה מדה רוסי שחקן יותר איכותי ושלם.

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר איכותי ומושלם ב5 רמות מעל קמביאסו?

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/10
  9. yonmu Member

דה רוסי (ביחד עם אסיין) הוא הקשר האחורי הטוב בעולם כי לא רק שהוא עושה עבודה הגנתית מדהימה, הוא לא שחקן מוגבל טכנית שפוגע בהנעת הכדור ולא מועיל התקפית. קמביאסו הוא קשר אחורי נהדר, גרזן מהטובים בעולם, אבל הוא כן שחקן מוגבל.

חמש רמות זה קצת הגזמה.

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קמביאסו הוא הקשר האחורי האחרון שאתה יכול לקרוא לו מוגבל.
    אסיין הוא לא. אבל מבחינה הגנתית הוא מצויין, והיכולת ההתקפית שלו לא רעה בכלל.
    קשר אחורי מוגבל זה שחקן כמו גאטוזו או מונטארי.

11. מראדונה Member

ברמה אחת יותר טכני, ברמה אחת רואה את המשחק יותר טוב, וב3 רמות נראה יותר טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

אז לא 5 רמות, רמה אחת ...בכל מקרה דה רוסי שחקן שיש לו יכולת לשדרג את הקישור האנמי של אינטר.

12. 亚历山大帕托 Member

מה יש להסביר? קווארז'מה זה השחקן הכי גרוע בליגה האיטלקית. אם הוא לא ראה את זה במו עיניו...

אגב, קווארזמה...

http://i49.tinypic.com/2mex0ti.Xxx

13. AS R Member

בורדיסו גם ככה לא שיחק אצלכם השנה וההגנה של אינטר הייתה מצויינת. קוארז'מה ומונטארי בקושי שיחקו. אבל המצחיק הוא שאתה חושב שרומא תסכים לקבל את שני הפלופים האלה.
    חוץ מזה, אם דה רוסי אכן 'יישבר' ולא ישאר להפוך לסמל ברומא אני לא חושב שהוא יעבור לאינטר. אם כבר הוא יעבור לריאל או מנצ'סטר. למרות שאני לא מבין למה ריאל הציעה לו לעבור אלייה בכלל, הרי היא רק קנתה את צ'אבי אלונסו.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע, אין לי בעיה אם אתה חושב שדה רוסי יותר טוב מקבמיאסו, למען גם אני חושב ככה. אבל לפחות אך תגזים ותנסה לגמר את קמביאסו, כי הוא אחד הקשרים הכי טובים בעולם.
    ואם דיברנו על ההגזמה, אז גם לקרוא לקישור של אינטר אנמי זו הגזמה. הקישור שלנו אמנם לא כזה התקפי כמו של ברסה למשל, אבל גם לא חסר לנו יצירתיות בקישור, ואם קמביאסו לא כלכך מספק אותך, אז מה לגבי סניידר ומוטה ?

דה רוסי הוא אחד השחקנים האהובים עליי, ואני אשמח לראות אותו באינטר. אבל אנו צריכים להיות ריאליים, הוא לא יעזוב את רומא.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

במה קמביאסו בדיוק מוגבל?הוא הקשר האחורי אולי הטוב בעולם,מבחינה הגנתית הוא הכי טוב וגם מבחינה התקפית לא חסר לו בכלל,שחקן מעולה.