פארמה מעוניינת מאוד שהוא ישאר במדיה גם בעונה הבאה. לכן, קיים סיכוי שאינטר רוצה להעביר אותו אליה בבעלות מלאה כ"חלק" מהעסקה שדרכה אינטר רכשה את הכרטיסים של ביאביאני ומאריגה.
אינטר הפסידה את חימנז לטרננה אחרי שהציעה מיליון פחות, כמו כן מרקו מוטה לשעבר קפטן הצעירה חוזר לאודינזה אחרי שרומא הפסידה כאשר הציעה 200,000 יורו בלבד פחות מאודינזה.
רומא שילמה 3.5 מליון יורו אחרי חצי עונה טובה מאוד עם ספאלטי. לאחר עונה גרועה למדי, טבעי שמחירו ירד ו1.5 מליון יורו זה פחות או יותר השווי של חצי כרטיס שלו. למרות זאת ולמרות שאין לו מקום ברומא, זאת פדיחה רצינית להפסיד שחקן שעדיין יש לו ביקוש בשוק בהפרש מזערי של 200 אלף יורו.
רק אחד חזר לביתו כמנצח. אלפים הודו לקוואלירלה על שנתן לאטליה חיים. http://up203.siz.co.il/up1/deyz3mw5oixd.Xxx עוד כמה העברות: :aa1: פיורנטינה מכרה את הצ'כי הצעיר אנדרה מאזוך לאנדרלכט תמורת 1.3 מיליון אירו. :aa1: לאציו שילמה לג'נואה 8.5 מיליון אירו כדי לרכוש ממנה את סרג'ו פלוקארי. :aa1: בארי שילמה 4.5 מיליון אירו לאודינזה עבור החצי הנותר מכרטיסו של החלוץ הברזילאי בארטו. :aa1: אמפולי שילמה לקאליירי 300 אלף אירו כדי לרכוש בחזרה את החצי השני מכרטיסו של לינו מארזוראטי. :aa1: ג'נואה שילמה לבארי 1.8 מיליון אירו בכדי להחזיר את חצי מכרטיסו של הקשר/חלוץ ריקרדו מג'וריני.
:aa1: יובנטוס- מארוטה מסר בראיון לגאזטה שלאונרדו בונוצ'י יגיע לטורינו: "זה לא היה קל לשכנע את בארי וג'נואה שיתנו לנו את בונוצ'י. אנחנו מרוצים כיוון שמחירו של בונוצ'י התאים לדרישותם". בנוסף, מארוטה דיבר על המו"מ עם צסק"א מוסקבה על קראסיץ שבסופו של דבר כנראה לא יחתום ביבנטוס: " אנחנו הגשנו הצעה לצסק"א מוסקבה והם סירבו לה, ההעברה לא התבצעה מפני שכל צד הלך לכיוןן אחר". :aa1: מילאן- ג'ו קול שסיים את חוזהו בצ'לסי על הכוונת של הרוסונרי, לואיס פביאנו קרוב לחתימה.
ג'ו קול נשמע כמו אופציה מצוינת אבל אני לא חושב שהוא יבוא. קשר טכני שיכול לשחק גם במרכז (בעמדה של סידורף) וגם באגפים, מתאים גם ליהלום וגם ל4-3-3, מגיע בחינם ולא מדובר בשחקן גמור או מבוגר מדי אלא פשוט אחד שלא הצליח להשתלב בצ'לסי (בעיקר בגלל פציעות וחוסר מזל, לא כי חסר לו כשרון). אני לא חושב שהוא יגיע כי נדיר ששחקנים אנגליים משחקים מחוץ לאנגליה וכשמנצ'סטר יונייטד, ארסנל וטוטנהאם מביעות בו ענין אין לו סיבה לצאת מלונדון, ובטח ובטח שלא מאנגליה. בכל מקרה אני שמח לראות שסופסוף עולים שמות של קשרים טכניי בהקשר של מילאן. לגבי פביאנו, מיותר לגמרי. חלוץ שקצת יותר טוב מהונטלאר וקצת יותר טוב מבוריילו. אם כבר משקיעים ברכישת חלוץ (לא העמדה הכי דחופה) אז כדאי שיהיה מדובר בחלוץ ברמה גבוהה או אחד שיכול להגיע לרמה הזאת (דזקו, זלטאן), לא שחקן שכבר נמצא בשיא או עבר אותו וגם זה לא שיא גבוה מספיק. בוריילו והונטלאר שניהם חלוצים סבירים, פביאנו לא הרבה יותר מזה והוא סתם יבזבז את רוב תקציב ההעברות.
:aa1: נשיא פאלרמו, מאוריציו זמפאריני: "טוטנהאם הציעו 35 מיליון אירו על קייאר וקבאני. זה סכום שלא אוכל לסרב לו משום ששני השחקנים הבהירו שאין ברצונם להישאר."
סוף סוף חיזוק רציני להגנה מאז הקאלצ'ופולי. אני מאושר כי מרכז ההגנה שלנו הוא איטלקי, קשוח וצעיר ויחזיק לפחות לעוד 6-7 שנים במידה ואניילי לא יתקשר למשבצי שופטים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
לא מסכים אתך. פביאנו הוא לא איזה בוריילו או הונטלאר. הוא חלוץ גדול שכשאתה קונה אותו אתה לא מהמר ואתה יודע מה תקבל. לגבי זה שהוא מעבר לשיא שלו, פביאנו כבר כמה שנים באותה רמה בערך מבחינת יכולת כיבושים.ויש לו נתונים מצויינים של הבקעת שערים. אני מסכים שהוא לא שחקן צעיר אבל אני מעריך שיש לו עוד לפחות שלוש שנים טובות לתת. הוא סקורר והוא מצליח מצויין גם בנבחרת. בעקרון אני מסכים איתך שעדיף שחקן כמו דזקו עליו, אבל אני גם מניח שפביאנו זול ממנו משמעותית. בכל מקרה, מי מהשניים שייקנה יהיה סקורר מצויין ומנייה בטוחה וזה מה שמילאן צריכה, לא איזה הונטלאר ששהוא שחקן די אנמי שעדיין לא התרגל לליגה ברמה גבוהה מאז עבר מהולנד.
בשום צורה שהיא, זה לא משתלם למילאן לשלם מעל 15 מיליון יורו על חלוץ שיחגוג 30 שלושה חודשים לאחר פתיחת העונה. נכון, הוא חלוץ איכותי שיודע להבקיע שערים, אבל מחיר כזה לא משלמים על חלוץ שעוד שנתיים גג יתחיל לצנוח ביכולתו(מאבדים כוח פיזי, מהירות, זריזות, וכו'). לא כל יום אינזאגי. אם סביליה תתעקש על מחיר אסטורונומי, אז הרבה יותר משתלם למילאן להשקיע בהונטלאר ולתת לו את המפתחות כי יש לו פוטנציאל להיות הרבה יותר טוב מפביאנו, ויש לו גם יותר שנים בקנה בשביל זה.
הטמטום שברכישת פביאנו: - מוותרים על הונטלאאר, חלוץ צעיר בהרבה וסקורר מוכח שרק צריך הרכב ושיטה מתאימה. - אלגרי אמר שהונטלאאר דומה לבוריילו ואינזאגי ולכן אין בו צורך, אז מה פביאנו? פליימייקר? שוב נהיה עם 3 חלוצי 9, ולא מן הנמנע שנראה שיתופי פעולה "מוצלחים" ביניהם. - פביאנו יותר טוב מבוריילו ויועדף על פניו, אז למה לא למכור גם את הנפוליטני? אם מחתימים את פביאנו ל-3 שנים ויש לאינזאגי עוד שנה, מה הפרוספקט לגבי בוריילו? שחקן רוטציה? תמכרו כל עוד יש לו שוק! - כמה זה יהיה שווה לנו בבסוף? תג מחיר של 15 מ' + ~5 מ' ברוטו משכורת ל-3 שנים. הוא שווה את זה?!