סוגרים מגרשים פותחים ארנקים - Calciomercato 2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏17/5/10.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

התרומה של דניס אפסית, אני אהיה מאוד מופתע אם הוא ישאר שם על תקן שחקן שמקבל דקות בכלל. ראיתי את פרד פה ושם בשנה וחצי האחרונות, גם לא נראה לי שחקן שיכול לעשות את ההבדל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/6/10
  2. uri מנהלים

:aa1: סמפדוריה השלימה את רכישתו של ניקולה פוצי מאמפולי תמורת 5.2 מיליון אירו.
    :aa1: קאליירי רכשה מיובנטוס חצי מכרטיס השחקן של לורנצו אריאודו תמורת 1.3 מיליון אירו.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נותנים פייט ליובה (רכישה של סטורארי) הא?

אודינזה דורשת 6-7 מליון יורו + חצי כרטיס של מארקו מוטה תמורת מאוריציו איסלה. איפה רומא תמצא סכום כזה? כנראה בטוטנהאם שמעוניינת בג'וליו באפטיסטה.

4. avdz7 Member

מיגל ולוסו אומר שהגיע הזמן לעזוב את פורטוגל ולשחק באיטליה כשאינטר ופיורנטינה המועמדות העיקריות.

5. yonmu Member

טיפשי מצידו לחפש להגיע לאינטר, קמביאסו מוטה וסניידר סוגרים את המרכז שם מצוין כך שאם הוא יגיע זה יהיה כגיבוי ושחקן צעיר וכשרוני כמוהו צריך ללכת לקבוצה שתיתן לו כמה שיותר דקות. בפיורנטינה כנראה הוא יקבל יותר דקות ויכול ליצור מרכז קישור אדיר עם ד'אגוסטינו ומונטוליבו (זה אומר שבולאטי ירד לספסל, לא נורא).

6. AS R Member

- דה רוסי דוחה את השמועות על מעבר לריאל מדריד, ואומר: "אני נשאר ברומא לנצח".

7. 亚历山大帕托 Member

היום יהיה חם.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

במיוחד בגזרת יובנטוס-ג'נואה-בארי עם כל הבלאגן שכולל את בונוצ'י, אלמירון, קרישיטו ופלאדינו. לפי מה שאני מבין, יובנטוס עלולה להדפק כהוגן אם עניין קרישיטו יגיע למעטפות ומארוטה יעשה הכל כדי לנסות איכשהו לסגור את הכל בשעות שנותרו.

כל עוד זה לא נוגע למילאן, מצידי שייגמר היום מבלי שתתבצע אף עסקה. תמיד נחמד לראות את הדרמה של המעטפות. מה גם שאנחנו נוכל להבין סופית למי שייכים מספר שחקנים מסויימים שהבעלות עליהם הייתה אחד הדברים היותר קשים לפיענוח בקאלצ'ו. למשל: מי לעזאזל מחזיקה בכרטיס של זלאייטה? נאפולי? יובנטוס? בולוניה? חצי-רבע-רבע? חצי-רבע-השאלה? השאלה-חצי-חצי?

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שמארוטה צריך לשים לא יותר מ-12 מיליון יורו במעטפה. לפי מה שהבנתי, אם ג'נואה מציעים יותר אז אנחנו מקבלים את הסכום שהציעו מבלי לאבד את הסכום שהצענו, ולקבל יותר מ-12 מיליון יורו על קרישיטו זה בסדר גמור. גם לשלם עליו 12 מיליון זה לא חור בכיס.

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: לאציו מימשה את אופצית הרכישה על סרג'יו פלוקארי שהושאל אליה שעונה הקודמת מג'נואה. הרומאים ישלמו לגריפוני 8.5 מ' אירו במשך שלוש שנים.

:aa1: חתימתו של מארטינז ביובנטוס מתעכבת עקב פערים כספיים בחוזה העתידי של האורוגוואי. יובה הסכימה לתת לו 1.2 מ' לשנה אך מארטינז דורש לא פחות מ 2 מ'.

:aa1: מאוריציו זאמפריני: קבאני וקייאר כנראה יעזבו את פאלרמו.

:aa1: לפי שמועות מאנגליה אמיליאנו אינסואה המגן/ קשר של ליברפול הסכים לעבור לפיורנטינה תמורת 5 מ' יורו.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעת כתיבת שורות אלה מתקיימת פגישה בין ראשי שני המועדונים בניסיון לסגור את העניין לפני שיעבור למעטפות. 12 מיליון עבור חצי כרטיס של קרישיטו זה המון. ג'נואה לבטח לא תציע סכום כזה ולהערכתי היא לא תציע יותר מ-7 מיליון יורו. למען האמת, 5-7 נשמע לי כמו הסכום הריאלי עבור חצי כרטיס של השחקן. אם יובה רוכשת אותו, היא מאבדת קלף חשוב במו"מ על רכישת בונוצ'י. המטרה של השיחות בין יובנטוס וג'נואה היא לא לסגור את העברת קרישיטו לצד ספציפי, אלא לסגור את העברת חצי מכרטיסו של בונוצ'י ליובנטוס, כשקרישיטו ופלאדינו מהווים קלפי מיקוח. יובנטוס לא באמת רוצה את מימו - היא לא בונה עליו מקצועית ואם תרכוש אותו, זה יהיה מאוד לא משתלם כלכלית. תחשוב על זה ככה: כדי להשיג את (חצי) בונוצ'י, היא כנראה תצטרך לוותר על קרישיטו ופלאדינו, כלומר מבלי להוציא ולו יורו אחד. כדי להשיג את קרישיטו וגם את בונוצ'י, היא תצטרך לשלם לפחות 8-9 מיליון על קרישיטו במעטפות, ואז לנסות ולרכוש את החצי של בונוצ'י כשקלף המיקוח היחיד שיש לה הוא חצי כרטיס של פלאדינו (4-6 מיליון להערכתי). חצי כרטיס של בונוצ'י שווה למיטב הבנתי כ-12 מיליון, מה שיכפה על יובה להוסיף לחצי כרטיס של פלאדינו עוד כ-7 מיליון יורו. בסה"כ זה יוצא 16 מיליון על קרישיטו וחצי בונוצ'י. זה יותר מדי בשביל חצי של שחקן אחד שאתה בונה עליו וכרטיס שלם של אחר שאתה לא באמת מעוניין בו. לפי השמועות, החישוב של יובנטוס יהיה לקבל חצי בונוצ'י וקולארוב שלם ב-20 מיליון יורו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/10
  12. Sebastian Giovinco Member

למה יובה לא בונה מקצועית על קרישיטו? לפי מה שאני זוכר אין לנו כמה מגנים שמאליים ברמה עולמית שיושבים על הספסל ומחכים להזדמנות... גרוסו? דה-צ'לייה? יובנטוס ועוד איך בונה על קרישיטו מקצועית.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/10
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

קשר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx מגן ורק מגן מבחינתי, אין לו יכולת לשחק קשר ברמה סבירה. יש פונטציאל לילד אבל אני חושב שאוהדי פיורנטינה, אם אורי מייצג אותם פה, לא יהיו מרוצים מהבאתו של עוד שחקן צעיר שלא הוכיח את עצמו (לדעתי).

עדיין לוקה בסגירה ובעל קבלת החלטות לא טובה בחלק הקדמי. מה שכן, לוחם עם נתונים פיזים טובים למגן, שחקן שמאמנים אוהבים למרות שאני לא מבין את זה, אז כנראה שיש בו משהו.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בטוח עד כמה מארוטה לא היה רוצה את קרישיטו ביובנטוס, בטח כחובב איטלקים מושבע. עמדת המגן השמאלי בעייתית מאוד בכדורגל העולמי, הרבה יותר מאשר עמדת הבלם. כשיש מגן שמאלי צעיר, מוכשר, איטלקי - יובנטוס חייבת לשעוט עליו. אני מוכן לקבל (על אף שזה בטח לא תלוי בי) קרישיטו ובונוצ'י תמורת יותר כסף מאשר לוותר על קרישיטו ולחפש מגן שמאלי במקום אחר. הדיבורים על קולארוב הם מאוד באוויר, והקרבה שלו לריאל מדריד לא מעודדת בכך.

בקיצור, קרישיטו+חצי בונוצ'י תמורת 16 מיליון יורו+פלאדינו הוא הדיל הכי טוב שאני מצליח לחשוב עליו, ואני בטוח שהרבה מאוהדי יובנטוס מסכימים איתי.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבה ג'ובינקו - למה? תשאל אותם, לא אותי. זה פשוט מה שאפשר להבין אחרי שבמשך חודש שלם כל מה שמדווחים זה שיובנטוס מנסה לדחוף את קרישיטו לג'נואה בעסקת חליפין תמורת בונוצ'י. גם, יכול מאוד להיות שמארוטה מאמין ששווה להוסיף עוד 4 מיליון (נניח) בשביל לקבל את קולארוב ושזה משתלם יותר מבחינה מקצועית מאשר קרישיטו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/10