ההבדל הוא שמארקיזיו תופקד בעמדה הלא טבעית שלו, בעוד שג'ילא כן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx כמו שאמרתי, מארטינז הוא שחקן טוב, לקבוצות דרג ב', אך לצערי זה פשוט לא מספיק טוב עבור יובה, בטח ובטח שלא עבור הרכב ראשון. חבל שבסופו של דבר "נתקע" עם האורוגוואי במקומו של הסרבי. החשש העיקרי שלי כמו שאמרתי, אני חושש שהוא מיועד להרכב הראשון מכיוון שאין למארוטה שום טעם לשלם סכום כזה על שחקן שישמש בתור רוטציה בלבד...
גם אני לא בטוח שמרטינז שחקן טוב מספיק להיות בהרכבה של יובנטוס. אני גם לא בטוח לאיזו עמדה הוא מגיע, האם כחלוץ נסוג או כקשר קו. בקאטאניה הוא שיחק כקיצוני ב 4-3-3 ולא בטוח שידע לתפקד באותה צורה מחוץ למערך הזה. אני גם לא בטוח שיובנטוס בונה עליו להרכב. אני גם לא בטוח שיובנטוס ויתרה על קראסיץ'. כל מה שרציתי לדעת, הוא האם יש ביסוס מעבר לקליפים ביוטיוב שקאסיץ' אכן שחקן ברמה עולמית וטוב בהרבה מפפה ומארטינז כפי שאתה מציג, ואוהדי יובנטוס אחרים כאן בפורום הציגו. ממה שאני ראיתי השנה (וזה ממש לא מספיק בכדי לקבוע, ולכן שאלתי), בשלושת המשחקים הללו, אני לא כל כך בטוח. יש לו טכניקה לא רעה, כוח ומהירות. אבל האם זה מספיק?!
אורי, קודם כל, ככל הנראה הוא אמור לשחקן בתור שחקן קו, קשה לי לראות מצב שבו הוא ישחק בתור חלוץ נסוג. אני לא אמרתי שזה סופית, אך חתימתו כנראה סוגרת את דרכו של הסרבי לטורינו. אורי, יש לו מהירות אדירה, באמת אדירה, בליגה הרוסית (כשיצא לי לראות אותה מספר בעונה שעברה) הוא פשוט חרש את הקו אינספור פעמים ובישל מספר לא קטן של שערים. כמו כן, בעונה שעברה הוא כבש אם אני לא טועה מספר המתקרב ל-15 שערים בכל המסגרות. קראסיץ' הוא המנוע של צסק''א, ובלעדיו, היא לא הייתה עוברת את שלב הבתים. גם הסרבי הוא סוג מסוים של הימור, כמו בכל רכישה, אך ההימור עליו הוא קטן הרבה יותר מאשר לקחת את מארטינז (כמו כן יש להם תג מחיר די זהה). אגב, מארטינז לא נכלל אפילו בסגל של אורוגוואי למונדיאל, ככה שאפילו שנתן עונה טובה בפרמטרים שלו, הוא לא הצליח להכנס ל-23 המובחרים (אלא אם כן באורוגוואי יש כמה מסים ורונלדואים שלא שמעתי עליהם). I rest my case. לא נקלט ששולמו עליו 12 מיליון אירו... מדהים.
Marchisio, גם אם דעתך על המהלך הזה לגיטימית ומוצדקת ב100%, קשה מאוד להתייחס אליה ברצינות או לגבש דעה לפיה אם הטיעונים המרכזיים שלך הם שהשחקן לא מוכר מספיק, לא שם מספיק גדול ומתקושר ולא זומן לנבחרת (בדיוק כמו מקסס,פריי,קמביאסו,זנאטי ועוד רבים כשלהם אין שחקנים ברמה של פורלאן, סוארז, הרננדז וקבאני שמתמודדים על אותן העמדות ומקושרים יותר למאמן) או ______ (כל קלישאה אחרת של חובבי השמות הנוצצים). אני מסכים שהרכישה הזאת נראת קצת פזיזה מדיי ולא מחושבת מבחינה מקצועית אבל מוקדם לקבור אותו בתרם דרך על מגרשי טורינו. מספיק שסוכן ממולח יותר היה שולח את הסרטון הזה למנג'רים באנגליה וקבוצות נוספות היו מביעות בו עניין, גם אוהדי ההצלחות מהזן הנחות ביותר היו מהללים את ההחתמה הזאת.
אז הוא כבש שער יפה, אז מה? אני יכול להראות לך גולים מדהימים מלוקסמבורג ומאיסלנד, אז אותו שחקן שכבש את אותם השערים ראוי להגיע ליובנטוס? אני לא טוען שהוא לא טוב מכיוון שהוא לא מפורסם או משהו, הוא פשוט לא טוב מספיק בשביל להיות בקבוצה כמו יובנטוס. לא ראיתי ממנו איזושהי יכולת שהשאירה אותי עם פה פתוח במשך דקות. מה גם, שסכום הרכישה הוא פשוט אסטרונומי, יחסית לשחקן מאד בינוני מקבוצת תחתית-אמצע טבלה. ההבדל בין אי זימונו ואי זומנים של שחקנים כמו זאנטי וקאמביאסו לא במקום (למרות שאני לא מסכים אם כך שהם לא זומנו) מכיוון שבאותן מדינות יש סגל הרבה יותר נרחב וישנן הרבה יותר הזדמנויות לתת לשחקנים אחרים לשחק (שוב, אני לא מסכים, אך ככה זה נראה). אם מארטינז לא זומן, אז כנראה שאנחנו צריכים דווקא לרכוש את השחקן שכן זומן (כי על הנייר, הוא אמור להיות יותר טוב). בכל מקרה, אתה מסכים איתי שהרכישה הזאת לא מספיק ראויה עבור השם יובנטוס. אניילי דיבר על כך שיחזיר את יובה לימיה הגדולים, אני לא רואה את זה קורה עם כל הכבוד והסימפטיה שאני רוכש לפפה ומארטינז.
אי אפשר לשלול אף שחקן בטרם עלה למגרש, גם אם הוא אוזבקי מהליגה השניה. העניין הוא שמדובר בשחקן שלא עשה כלום בקריירה, שהוא ממש לא צעיר (בן 27) ושהיכולת שלו במשחקיו הטובים לא קרובה ליכולת של קראסיץ'. אומרים שפסימי הוא אופטימי עם ניסיון. אני מניח שזה שוב קורה.
איזה קטע שכמעט ולא נכנסתי לפורום הזה עד לפני כחודש... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx יאללה, אני בדרום אפריקה, תהנו בבועה הישראלית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אמליה צפוי להיות בעונה הקרובה שוערה של מילאן (בהשאלה עם אופציה) פרד (ליון לשעבר) חותם בנאפולי תמורת סביבות 7 מליון אירו
החתמה מוזרה. לנאפולי יש כבר את דניס, לבאצי וקווגיארלה כחלוצים, למה היא צריכה את פרד? [זה אומר שההצעה על קווגיארלה רצינית?]
נאפולי הודיעה שהיא לא תמכור את קוואליירלה, אך גם הכחישה את עיסקת פרד. בכל אופן, בנאפולי לא מרוצים מדניס והחלוץ שהם מחפשים יגיעה במקומו של הארגנטיני.
http://www.lega-calcio.it/media/Beretta-LOGO-328.Xxx הכירו, הלוגו החדש של הליגה האיטלקית הבכירה. המיתוג החדש יוצא לדרך.