סקיי: יובנטוס הציעה למילאן 4.5 מ' אירו עבור השוער מרקו סטורארי. הארכת החוזה עליה דווח קודם לכן עדיין לא התרחשה, לכן אין לשלול את האפשרות הזאת. כמו כן, בופון סבל מפציעות במשך כל העונה, ספג עוד פציעה במדי הנבחרת והוא גם מועמד לעזוב למנצ'סטר יונייטד.
:aa1: רשמי: לוקה קסטלאצי, שוערה של סמפדוריה בחמש השנים האחרונות חתם באינטר על חוזה לשנתיים הקרובות. השוער בן ה 35 עבר למילאנו בהעברה חופשית. קסטלאצי יהיה השוער השני של אינטר, האם זה אומר שטולדו יעזוב? :aa1: נציגים של אינטר צפו ביוהנסבורג במגנה של ברזיל, מישל באסטוס במשחק נגד צפון קוריאה והתרשמו מיכולתיו. אינטר מעוניינת להחתים את המגן/ קשר בן ה 26 של ליון אך סכום ההעברה היא שמקשה על ביצוע העסקה (20 מ').
TMW: ג'נואה ומילאן הגיעו להסכם בנוגע להשאלת מרקו אמליה לרוסונרי. המנהל הספורטיבי של ג'נואה אישר שביום שני תהיה פגישה שתכריע את העסקה. http://u.goal.com/63600/63617_news.Xxx
כי מעסקה כזאת אנחנו מרוויחים מכל הצדדים. מכירת סטורארי תכניס 5 מ' לרכש, ואנחנו מחליפים אותו בשוער יותר טוב שבא בחינם. מארקטי יעלה כסף ואי אפשר להבטיח לו מקום בהרכב כי יש את אביאטי. אני חושב שהוא יישאר בקליארי לעונה נוספת.
עכשיו אחרי שנראה כי משחק הכסאות של המאמנים הסתיים החל לו משחק כסאות חדש. משחק השוערים. מוזיקה! רוביניו (פאלרמו - שיחק כמושאל בליבורנו) צפוי לעבור לקייבו. סורנטינו (קייבו) צפוי לעבור לג'נואה. אמליה (ג'נואה) צפוי לעבור למילאן. סטורארי (מילאן - שיחק כמושאל בסמפדוריה) צפוי לעבור ליובנטוס. קורצ'י (רומא - שיחק כמושאל בסיינה) צפוי לעבור לסמפדוריה. פדרקיו מארקטי (קאליירי) מבוקש בארסנל. סבסטיאן פריי (פיורנטינה) מבוקש באסטון וילה. אך הסוכן שלו אמר שהצרפתי לא יעזוב את פירנצה עבור כסף. ועם לא תגיע הצעה ממועדון גדול הוא יעדיף להמשיך בעיר אותה כה אוהב. -------------- גווארנטה קשר מרכזי או קשר אחורי טכני שבונה התקפות נהדר. שחקן אינטלגנטי, מתקל נהדר עם רגל שמאל מהטובות שיש לסריה A להציע.
לא קיים. יש בו יותר מדיי התעניינות מהקבוצות העשירות ביותר ורומא לא יכולה לעמוד במחיר שאודינזה דורשת עליו. אני יותר מתלהב מהחבר הצ'ליאני שלו מאודינזה שבישל לו את השער במשחק הראשון במונדיאל. אבל גם הוא יקר מדיי לצערי.
:aa1: יובנטוס רכשה מקאטאניה את הקשר/חלוץ האורגוואי חורחה מארטינז ב-12 מיליון אירו. השחקן עצמו ירוויח 1.5 מיליןו אירו לעונה.
ממשיכים באותו קו של סקו. שחקן בינוני שמגיע מקבוצת תחתית תמורת 12 מיליון אירו, תענוג! במקום להוסיף עוד מספר מיליונים בודדים ולרכוש את קראסיץ', "הגורו" החדש שלנו מנחית שחקן בינוני שבמקרה הטוב יכול להיות שחקן ספסל אצלנו (והוא כנראה מיועד להיות שחקן הרכב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx). העיקר לחסוך 3 מיליון... עוד עונה הלכה... לפני שבכלל התחילה.
12-16, למה? עכשיו כנראה תנסה לשכנע אותי שמרטינז שחקן נהדר שראוי להיות שחקן פותח ביובה, נכון? כמו שאמרת שג'ילא עדיף על פאציני ויאקווינטה טוב באגף. אני לא אכנס איתך לשום ויכוח, כי זה פשוט ימשך הרבה זמן, אך אגיד לך דבר אחד: מרטינז הוא לא ברמה של קראסיץ'. להשוות את קראסיץ' לאיזה שחקן בינוני שכמעט ואף אחד (הכל יחסי כמובן) לא מכיר אותו שווה להשוואה שיאקווינטה ברמה של דז'קו. יש לי דעה מאד מגובשת על קראסיץ', ורק בגלל גחמות מצידו של מארוטה נדפקנו עם עוד שחקן בינוני דוגמת אלמירון וטיאגו. המשחק היום של סרביה הוכיח לי סופית שהוא שחקן ענק. נב: יצא לי גם לראות את הסרבי מספר פעמים בעונה שעברה, ככה שזה יוצא שראיתי אותו בסביבות ה-20 פעמים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
ואתה אמרת שמרקיזיו שחקן טוב... פחחחח ברצינות, מה אתה ילד בן 8?! אין לי שום עניין בויכוח. אני אישית ראיתי את קראסיץ' רק 3 משחקים מלאים העונה (במשחק מול אינטר ובשני המשחקים הטריים במונדיאל). כפי שאמרת לך יש דעה מגובשת, רציתי לדעת על בסיס מה היא מגובשת. אם היא מגובשת על צפיה קבועה של הליגה הרוסית, אז אחלה.