סוגרים מגרשים פותחים ארנקים - Calciomercato 2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏17/5/10.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

באיירן ולוקה טוני החליטו על ביטול החוזה שלו. מצד אחד באיירן חוסכת 10 מיליון יורו משכורת, מצד שני לוקה יכול לחתום איפה שבא לו כשחקן חופשי.

ג'נואה אמרתם?

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: רשמי: מאסימו מאקרונה חלוצה של סיינה חתם בפאלרמו לשלוש השנים הקרובות.

:aa1: פארמה נחושה להחתים את בלמה של מילאן, קאחה קאלדזה (הלוואי).

3. Cup of Tea Liverpool, UK

באמת שווה ליובנטוס להביא את בונוצ'י על חשבון קרישיטו (שאם אני לא טועה הוא גם שחקן בית) ?

4. עודד (אוהד הצלחות) Member

וקלאדזה, מצידו, נחוש להרוויח 3.5 מליון נטו לעונה

5. uri מנהלים

:aa1: מיקולי ישאר בפאלרמו! אף על פי שבמינגהאם הציעה להכפיל את שכרו, ועל אף שנשיא פאלרמו אמר שעקב אהבתו שלו למיקולי הוא לא יעמוד בדרכו בדרך אל העושר, החליט פאבריציו מיקולי להישאר בסיציליה.

אני כמובן מאושר לשמוע על כך, אך שואל את עצמי איך יסתדרו בסגל מיקולי, הרננדס, פינייה והרכש הטרי מאקרונה. ארבעתם הרי חולצים נסוגים שדומים האחד למשנהו. מה גם, שלפחות לעת עתה גם קבאני וגם בודאן עדיין חלק מסגל הקבוצה.

:aa1: רובין קאזאן הציעה לנאפולי 25 מיליון אירו! עבור חלוץ נבחרת איטליה פאביו קוואליירלה. "אנחנו מאוד אוהבים את קוואליירלה," אמר מנהל הקבוצה הרוסית, "הוא החלוץ שאנחנו זקוקים לו בכדי לעשות את קפיצת המדרגה. כבר ראינו אותו מספר פעמים והסקאוטים שלנו בדרום אפריקה מקווים שליפי יתן לו לשחק."
    על פי ההערכות רובין תציע לקוואליה 3 מיליון אירו לעונה.

בתקווה שגם הסיפור הזה יגמר כמו עם מיקולי.

6. Marchisio Member

מצד אחד כדאי, הרי תקבל את בונוצ'י. מצד שני זה חבל מכיוון שקרישיטו הוא המגן השמאלי הטוב ביותר באיטליה, וכמו כן הוא מאד צעיר. מכירתו של קרישיטו תגרום לעוד בעיה לצוץ: מי יהיה המגן השמאלי בעונה הבאה? גרוסו כנראה יטוס על טיל, דה-צ'לייה? נו באמת...

נב: קרישיטו הוא לא ממש שחקן בית, למרות ששיחק בפרימוורה (קבוצת המילואים) שנתיים. הוא סוג של שחקן בית, אך לא לגמרי.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/10
  7. מראדונה Member

להצעה כזאת על קוואליירלה קשה מאוד לסרב,למרות שדה לאורנטיס הוכיח שכסף זה לא דבר שהוא נואש לו.
    מה גם שהיכולת של קוואליירלה בנאפולי הייתה די מאכזבת לטעמי.
    25 מיליון יורו זה לא סכום מציאותי עבור שחקן ברמה שלו.

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: בשבוע הבא מתוכננת פגישה בין אדריאנו גליאני לנשיאה של פארמה תומאסו גיראדי כדי לדון על עתידו של החלוץ הצעיר אלברטו פאלוסקי שכנראה ישאר ג'אלובלו גם בעונה הבאה כשבסופה יוחלט על עתידו.

:aa1: יובנטוס מעוניינת לצרף את הצרפתי הבינלאומי, וויליאם גאלאס. ויכוח בין סוכנו לראשי יובה מעכב את העסקה כייון שהצרפתי מעוניין להשתכר ב 3 מיליון אירו לשנה כשמנגד יובה מעוניינים להציע 2 מיליון ולא יותר.

:aa1: סוכנו של ואלון בהראמי, קשרה של ווסט האם מוסר שרומא ופאלרמו מעוניינות בשירותיו של השוויצרי יליד קוסובו שמכיר את הקאלצ'ו איטליאנו טוב מאוד לאחר ששהה באיטליה שמונה שנים עד לעונה האחרונה בא עבר ללונדון.

:aa1: לאציו מעוניינת בנאדיר בלחאדג' האלג'יראי כמחליפו של קולארוב שכנראה יעזוב למדריד.

:aa1: קורבינו מעוניין להנחית בפירנצה את רפאלה פלאדינו כדי שיוכל להשלים את המערך 4-3-3 שמיכאילוביץ' מעוניין לשחק בו.

9. 亚历山大帕托 Member

המנכ"ל של פארמה הודיע שהם סיכמו עם מילאן על חידוש הבעלות המשותפת על אלברטו פאלוסקי והחלוץ הצעיר ימשיך איתם גם בעונה הבאה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/6/10
  10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אכן רובין הציעה את הסכום הזה על קוואליארלה מבחינה קבוצתית נאפולי חייבת לקבל את ההצעה, 25 מיליון יורו לא ינחתו שם כל יום על שחקן, וזה סכום שיעזור למועדון כלכלית בצורה משמעותית, למרות שלבעלים שלה לא חסר כסף, וגם עדיין אני מאמין שבנאפולי יכולים למצוא מחליף, גם איטלקי, שהוא לא פחות טוב בפחות כסף.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

פיניגול לא יראה דקות אני מאמין, למרות הרקורד המרשים העונה לא מדובר בשחקן לרמות גבוהות. הרנאנדס שיחק כבר, היטב גם, את תפקיד ה-9 עם הגב לשער למרות שהמהירות שלו פחות באה לידי ביטוי כך.

אני לא מכיר את הרכש החדש (אשמח לחוות דעת אורי או מישהו אחר), אבל צמד של מיקולי והרנאנדס נראה לי מצויין, אם קאבאני נשאר כאופציה מהספסל ורוטציה, כמו גם הרכש, אפילו יותר טוב. פיניגול יכול לחמם מושב ביציע. בסה"כ אני חושב שפאלרמו צריכה גם ככה סגל טיפה רחב יותר לקראת ההשתתפות באירופה.

הפציעה של מיקולי תמנע ממנו התחיל את העונה קרובה או שהוא יחלים בזמן?

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אם מאסימו מקארונה בפאלרמו, אני מתקשה לראות את הצ'יליאני מקבל הרבה דקות משחק. אלא אם כן יהיו הרבה פציעות.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אודינזה החתימה את הכישרון הצעיר בן ה-19 של דפורטיבו קאלי, לואיס פרננדו מוריאל, שכבר הוצג ע"י הקבוצה ואף קיבל את מספר 9 המחייב. החלוץ ישתף פעולה בקבוצה עם הקולומביאנים כריסטיאן סאפאטה וגיז'רמו קואדראדו.

http://www.futbolred.com/contenido/colombianos-exterior/noticias/junio2010/IMAGEN/IMAGEN-7751147-2.Xxx

14. uri מנהלים

:aa1: רשמי: סביליה רכשה מאטאלנטה את טיבריו גווארנטה (25).

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/10
  15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני מאוכזב שקשר כשרוני כמו גווארנטה עוזב את איטליה. היו לו לא מעט הצעות מקבוצות גדולות באיטליה כמו נאפולי, חבל שעזב. מצד שני, סביליה הוא מועדון גדול שישתתף בליגת האלופות וזאת קפיצת מדרגה אדירה לגווארנטה.

סביליה החתימה אותו על חוזה ארוך טווח לחמש שנים תמורת 5.5 מ' אירו.