המינוס המשמעותי של דחיית המשחק - רפה מארקז לא יקבל את השפשוף אותו הוא כל כך צריך כדי להסיר את החלודה. נותר לקוות שתצוגתו בגומלין תהיה מוצלחת יותר מאשר במשחק הראשון. וייה פשוט תותח. יהיה מעניין לראות אותו עונה הבאה אם ולנסיה אכן תצליח להעמיד קבוצה שתלחם באמת על התואר. לבינתיים יש חוש ריח לשערים כמו שלא נראה מחלוץ ספרדי זה זמן רב. בטיס יצאו די טמבלים, אבל תכל'ס, אני לא חושב כי ההפסד הזה יזיק להם במיוחד. הקבוצות מתחתיהם גרועות מכדי לאסוף די נקודות. ובכלל, אם קאדיז תתחלף עד לסיום העונה בראסינג או מיורקה, אני אהיה מבסוט מהיורדות. ריאל מדריד סאקס.
ריאל מדריד שוברת שיאים שאפילו אי אפשר לחשוב שהיא מסוגלת לדברים האלה. פשוט בושה וחרפה שקבוצה כמוהה ועוד בבית צריכה את הדקה ה90 , וזה לא רק המשחק הזה , זה היכולת של כמה חודשים. אחח הלוואי וסלטה תשתחל מאחור על חשבון ריאל במקום בצ'מפיונס.
את האמת? מצידי שיפרקו את הקבוצה. אני כל כך מאוכזב, נגד קבוצה כזו היינו צריכים להבקיע לפחות 2-3 גולים בלי לספוג. אבל שמלאגה תעלה ליתרון? לא יקום ולא יהיה..
סתם עונה מגעילה,עוד אחת,כבר עונה שלישית בלי תואר. שרק תיגמר כבר העונה הזו,אני מקווה שיגיע מאמן כמו שצריך ויגיעו שחקנים חדשים בעמדות הנכונות שריאל צריכה.
דויד וייה חלוץ נפלא. שלושער בשבע דקות, באמת כל הכבוד לו. שנה הבאה, עם הרכשים הנכונים, ולנסיה יכולה להתמודד על האליפות יחד עם בארסה, ואולי, רק אולי ריאל מדריד, שנמצאת בתקופה גרועה לחלוטין. במידה והם יפסידו את המקום השני לריאל מדריד, זה יהיה אסון, כי לריאל לא מגיע בכלל את המקום השני, ומגיע לה אפילו פחות מזה, ובכל זאת, היא נמצאת במקום השלישי. חבל מאוד שראסינג נמצאת במאבקי הירידה, אבל בכל זאת, גם אם היא תרד, אני מאמין שנראה את דודו אוואט בקבוצה הרבה יותר טובה ממנה, ואולי גם קבוצת צמרת. יכול להיות מאוד שזו תהיה ולנסיה, אבל עדיין, לא בטוח בכלל. בכל אופן, אני מקווה מאוד שהם לא ירדו בסופו של דבר ליגה. לריאל מדריד יש יותר מידי מזל, וזה מתחל לעצבן העניין הזה. בוביו העלה את מלאגה לייתרון, אבל הגיע השיוויון מצד זידאן, וראמוס מביא את הניצחון בדקה ה-90, זה מאוד מעצבן. יש להם יותר מזל מיכולת. בקיץ הם צריכים לעשות מסע רכישות ענקי, ולהביא קצת צעירים ולא מבוגרים.
זה לא רק עניין של רכש נכון. אנשים צריכים להבין דבר אחד- קבוצה חדשה משפרת את הכימיה בין השחקנים והשיתוף פעולה ביניהם עם הזמן. זה בתוספת של רכש נכון ושיפור של דברים, שלא הלכו וצריך לשפר, ו-ולנסיה תוכל להתקרב יותר לאיכויות של בארסה. בקשר לאתלטי, רק שתבינו. כל הזמן אומרים המטרה היא אירופה, אבל בשביל מרקז, שמורסיה החזיר אותו לחיים, המטרה היא "לא לאכזב את פפה מורסיה". בטיס הפסידה אתמול לאספניול 2-0, אבל זה לא משנה יותר מדי, שכן כל הקבוצות שהיו מתחת לקו האדום טרם המחזור לא ניצחו (קאדיז הייתה היחידה שהשיגה נקודות, אחרי תיקו 1-1 עם דפור). בטיס תשאר בליגה כמעט בוודאות. מי שאי אפשר להגיד עלייה את זה היא ראסינג סאנטאנדר, שהפסידה אתמול 3-1 באל סארדינרו לחטאפה ונמצאת במרחק של נקודה אחת מעל הקו האדום, אחרי 2 נקודות בלבד ב6 המחזורים האחרונים. לאור הפורמה הגרועה של הקבוצה והמשחקים הקשים שמצפים לקבוצה במחזורים האחרונים, מנולו פרסיאדו החליט להתפטר. אוסאסונה מתקרבת לליגת האלופות. פשוט אין מצב כנראה, שהקבוצה הדי מוזרה הזאת תפסיד את ההזדמנות החד פעמית שניתנה לה העונה. דלפורטה לקח את המתנה שנתן לו בסינאס אתמול, ונתן 1-0 לאוסאסונה בדקה ה90 בסון מוייש.
לא נכון, קים. 90% שעד סוף העונה גונזלס יקבל רשיון עבודה, ובעונה הבאה הוא ישחק ב'אנפילד'. שחקן נהדר, יהיה מאבק רציני על חולצת ההרכב עם האוסטרלי. כול כך כיף לראות את המנדרילים ככה. תשמחו, ווווואווווווו! ניצחתם בבית בדקה ה-93. תתחילו לספור עוד עונה בלי תואר. שלישית במספר. למועדון העשיר בתבל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://img317.imageshack.us/img317/4706/8d03d398f62td.Xxx
אופטימי? איך זה לראות את הקבוצה שלך בחצי גמר אה? מרענן בטח.. תבין, שגרירות צרפת באנגליה שלך לא תיקח את הגביע....
נפלא צריך לציין. 3 שנים בלי תואר. :aaagath: אוקיי. ומה המספרים בלוטו השבוע? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
אנחנו נחזיר את הדיון הזה ב3 למאי או ב10 למאי. אלו שני התאריכים האפשריים לקיים את המשחק בין ברצלונה וסביליה , הכל תלוי בשתי הקבוצות ובמשחקם במפעלים האירופאים . העשירי למאי התאריך הכי טיפשי שיש . שבוע לפני גמר ליגת האלופות במידה וברצלונה עולה היא מזעיקה לשם את ברצלונה ב' . במידה וסביליה עולה לגמר הולכים על ה3 למאי , כ י 10 למאי זה תאריך של גמר גביע אוופ"א
נקבע התאריך למפגש ביו סביליה לברסלונה: 20.05 סלטה, דפור ואטטלטיקוהביעו את התנגדותן. שלושתן תלויות בתוצאה של המשחק הזה.
In fact, they wanted to have it one the 3rd, and postpone all match days beginning from the 36th (so that in result the league would have ended on the 20th of may). But FIFA didn't approve, so now the game will be held after the league is finished. Threre's nothing to be done. By the way, Barca will surely play without its internationals.
בסופו של דבר, נקבע שהמשחק בפיחואן יערך מחר, כידוע, ולכן אני מחזיר את הדיון למעלה. ריקארד פירסם את הסגל למשחק האחרון לפני הגמר בפריז, ולכן 8 שחקני הרכב (טיטולארס, מה שנקרא בספרדית) מחוץ לסגל ולא יסעו לאנדלוסיה: רונאלדיניו, אטו, דקו, פויול, מרקס, אדמילסון, ג'יו וג'יולי. הסגל שינסע לסביליה: ואלדס, חורקרה, אינייסטה, ואן בומל, אולגר, גאברי, לארסון, אסקרו, מקסי, בלטי, סילביניו ומוטה. מה שבטוח, המנוחה שנותן רייקארד ל8 שחקנים משרתת בעיקר את סביליה, שלנגד הקהל הבייתי אחרי הזכייה בגביע אופ"א, רוצה להמשיך לחלום אירופה. היעד הבא- ליגת האלופות, שרחוקה מהם רק 3 נקודות, כשלה יש משחק פחות מאוסאסונה.
כולנו היינו בטוחים שאוסאסונה תשיג בסופו של דבר את המקום הרביעי שמוביל למפעל היוקרתי ביותר בעולם, אולם כפי שהמצב נראה כרגע, הסיכויים נוטים יותר לקבוצה שכולנו רוצים לראות בעונה הבאה בליגה האלופות - הלא היא מחזיקת גביע או"פא הגאה. ברצלונה תגיע למשחק ביום ראשון בהרכב סופר חסר, וכשסביליה מנגד נמצאת באופוריה אחרי הזכיה ההיסטורית בגביע אופ"א - אני משוכנע שהיא גם תשכיל לנצח את המשחק הזה. האנדלוסים צריכים להתפלל להשמטת נק' של אוסאסונה במשחקה הביתי מול ולנסיה החזקה (בכלל לא בשמיים). אם אוסאסונה תסיים בתיקו עם ולנסיה, סביליה תצטרך לנצח את ריאל מדריד במשחקה הביתי. במקרה של הפסד של אוסאסונה, סביליה תוכל להסתפק רק בתיקו במשחקה הביתי מול ריאל בשבוע הבא. ההפעלה של סביליה לליגת האלופות יכולה למשוך את המועדון הנפלא הזה עוד צעד בדרך להפיכה לאימפריה של ממש. נחזיק אצבעות לסביליה.