סביליה ממשיכה לחגוג , גם על בארסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Apr 21, 2006.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא אחד השקנים המוכשרים שראיתי.
    שנה הבאה נהנהה מימנו בליברפול..איזה שחקן !

2. פלג Member

ריאל-מאלגה:
    בד"כ אומרים שהמשחקים האלו מול קבוצות שאיבדו עניין בליגה או שמא נאבקות נגד הירידה הם הכי קשים אבל לדעתי האימרה הזאת תבוטל היום(אני מקווה מאוד..) משום שהסטט' לדעתי עומדת להשפיע מאוד על המשחק הזה והיא: שמאלגה לא ניצחה את ריאל, מה שכן אני חושש מתוצאת תיקו שיש סיכוים שהמשחק הזה יסומן באיקס לאור המשחקים האחרונים. ריאל חייבת במחזורים האלו לתת הכל כדי לסיים במקום השני... יש עוד סיכוי וצריך להילחם. בקשר להרכב ולאור היכולת של ראול אני אף ההיתי פותח עם סולדאדו וקסאנו בחוד כך שהיו שני חלוצים, אבל כנראה זה לא יקרה וחבל.

3. Raulito Madridista

טוב אני אני בעיקר יידבר על ההפסד של ויאריאל 2-0 ביתי לסוסיאדד. אריאל נתן תגובה נכונה באשכול ליגת האלופות, שעדיף לקבוצה להגיע שנתיים רצוף לצ'מפיונס ליג, מאשר להיות עונה אחת בחצי הגמר עם אופצייה לגמר, ובעונה אחריה להפסיד את גביע אופ"א. ויאריאל עושה מעשה לא חכם שהיא עולה בהרכב חלש מאוד, יש לה את ריאל מדריד עוד בברנבאו שזה משחק קשה, לא בטוח שהקבוצה הזו תגיע לגביע אופ"א, ואני לא בטוח שריקלמה יישאר ככה, לא מובן לי גם למה לא בנו קבוצה שתיהיה מסוגלת גם בספרד להגיע למקום רביעי וגם להצליח באירופה, לא ראיתי שום שינוי לטובה בקבוצה, אלא ההיפך היכולת שלה לא אותה יכולת. ריקלמה ופורלהאן "ילדים גדולים" הם היו סוחבים עוד 90 דקות. ויאריאל יכולה להיות במרחק של 7 נקודות מגביע אופ"א ואף אחד לא אמר שהיא תגיע אליו. סוסיאדד עם הנקודות בינתיים מתרחקת מהתחתית, מאר גונזאלס מבקיע שבוע שלישי ברציפות, איזה שחקן גדול. סוסיאדד קבוצה בכלל של כשרונות, אם לולא הגנת המסננת אולי היא הייתה מגיעה רחוק יותר, ואפילו לאופ"א.

אתלטיקו מדריד לעומת זאת עולה למקום השמיני, והיא תהיה במרחק של 6 נקודות מאופ"א אם סביליה תנצח את ברצלונה הערב ואני מאמין שלא, דרך אגב. עם הליגה המטורפת הזאת אתלטיקו תגמור רביעית בסוף, אבל אם אומרים את האמת, על פי יכולתה ברוב המשחקים, לאתלטיקו מגיע מקום בין ארבעת הראשונות, ולריאל מגיע מקום 10, מזל שזה לא הולך על פי היכולת. אלאבס לא ירדה סופית עדיין, אבל יש לה משחקים קשים עד תום העונה, את ולנסיה בחוץ, לה קורוניה ובטיס בבית, ואני בטוח שאחת מקבוצות התחתית תנצח היום ומקווה שזאת תיהיה מאיורקה.

סראגוסה הובסה בבית על ידי סלטה ויגו והיא לא יצאה מהטראומה של גמר הגביע. העונה היפה שלה עוד תיגמר במאבקי תחתית, אם היא לא תחזור לעצמה.

4. Barcik Member

ומצד שני, אם ב- 17 במאי יחגגו ויאריאל עם גביע אירופה, הם יוכלו בקלי קלות לשים את כל העונה בליגה הצידה ולפתוח את פנקס הצ'קים לקראת הגעתם של ניהאט ופירס. אינני אומר שזהו בהכרח השיקול הנכון, אך אי-אפשר להתעלם ממנו. מה עוד שכרגע סיכויים להשתלב בליגת האלופות גדולים הרבה יותר מהצ'מפיונס מאשר מהליגה.

5. EL Capitan Member

אז עונה הבאה ויאריאל לא תהיה באירופה. המאבק היה הולך להיות קשה מאד במילא, ולכן פלגריני העדיף ללכת על מסע היסטורי, שיכול לא לחזור על עצמו לקבוצה קטנה כמו ויאריאל. לדעתי, שיקול נכון. בעונה הבאה ניהאט מגיע, ויאריאל מתכוונת להתחזק והיא תחזור להיות בצמרת הגבוהה בליגה.

בקשר לאתלטי, כל הקרדיט למורסיה. הוא זה שהחזיר את מרקס לקבוצה, העלה אתמול בהעדר טורס וקז'מן את הצעירים המוכשרים, שגדלו במחלקת הנוער של אתלטי. אז מול אלאבס זה הספיק, אבל בהחלט אנחנו רואים חשיבה לעתיד, ומאמן שיכול להביא את אתלטי למטרות שלה. אחרי הניצחון אתמול ולפני המשחקים היום, היא במרחק של 3 נקודות מהמקומות המובילים לאופ"א. ככה שכמו שכמה משחקני אתלטי אמרו, הם ממש לא ויתרו על אירופה.

סלטה עם 4-0 גדול על סארגוסה הבטיחו ככל הנראה את הכרטיס לגביע אופ"א, כשעדיין נשאר לה סיכוי גם להשיג את הכרטיס לליגת האלופות. לא משנה מה יקרה, סלטה חזרה ובגדול לפרימרה.

ובקשר למרק גונזאלס, שחקן ענק, אין ספק, אבל ליברפול ככל הנראה תאלץ להשאיל אותו גם בעונה, כי הוא לא יקבל את אשרת העבודה גם בקיץ הקרוב ממה שמסתמן. בטיס כבר הביעה בו עניין, והיא מעוניינת בשירותיו לעונה הבאה.

Last edited: Apr 23, 2006
  6. Engel Del Madrid Member

לפעמים פשוט בא לאחל לספורט 5 סרטן !!!!!!!1
    מה הם משדרים שידור חוזר של NBA מסריח במקום את ריאל?
    מישהו יודע איזה ערוצים כן משדרים שאפשר לקלוט ביס לדוגמא?
    או ששוב אני אצטרך לסבול באינטרנט?

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד הדקה ה82 כל הלך לטובת ברצלונה וסמואל אטו, התוצאה הייתה 0-0 אבל אז התעורר דויד ויאה שב-3 דקות כבש שלושעה שערים ! והתקרב לאטו

8. Spanish Weapon Member

מדהים , מדהים
    שאפו לוייה
    לא זכור לי דבר כזה.

9. Yeste Member

זה בכלל לא מדהים - ברגע שויאה כבש את השער הראשון בילבאו התפרקה מנטלית והפסיקה לשמור בהגנה, פשוט נתנו לויאה לכבוש את שני השערים הנוספים. אבל אין ספק בכלל לגביו - ויאה הוא אחד החלוצים הטובים בעולם היום. עצוב, עצוב שמיורקה לחצה כול המשחק על השער של רירקדו ולבסוף חטפה מדלפורט שער בדקה ה93'. אוסאסונה ניצלה את העונות הבינוניות של קבוצות מרכז הטבלה בספרד, שאחת מהן היתה צריכה בסופו של דבר להשיג את המקום הרביעי, וכמעט בוודאות תהיה בליגת האלופות בעונה הבאה. חבל.

10. פלג Member

הקרב על מלכות השערים בספרד שוב צמוד ומותח כמו בשנה שעברה. לסמואל אטו יש 24 שערים טרם המשחק של בארסה לעומת וייה עם 23!!.. אם אתם זוכרים בעונה שעברה אטו הוביל את מלכות השערים כמעט עד לסיום העונה, אך פורלאן גנב לו את התואר במחזורים האחרונים, הלוואי שזה יקרה לו שוב כשוויה ישווה ויעקוף אותו!!. על השלושער עצמו: מדהים!! חלוץ ענק עם הרבה כישרון.

על הניצחון של ולנסיה:
    פשוט חבל, עד הדקה ה81 היה תיקו מאופס, שלושה שערים בפחות מעשר דקות, מאוד מאכזב.ראיתי בדקה 70 שעדיין 0-0 התלהבתי בשביל ריאל.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx המאבק על המקום השני יהיה קשה משחשבתי לאור הניצחון הזה והיכולת הטובה של ולנסיה. חשבתי שבילבאו יעשו קצת בעיות לולנסיה בתור קבוצה שרוצה להבטיח הישארות בליגה אבל הם לא עשו כך.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנצחון של ולנסיה היום יגרום לרייקארד לא לעלות אם הרכב חזק במיוחד כשידוע שגם נצחון של ברצלונה לא יבטיח רישמית את האליפות.

לא אופתע אם סביליה תנצח.

ואם אני לא טועה וייאה עם 22 שעירם

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדקה ה20 ריקארדו בוביו מפתיע את הבירנבאו אם 1-0 למאלגה.
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/abril/23/20.Xxx
    אבל אני מניח שזה רק שער ניחומים של מאלגה , עכשיו תבוא ההתפוצצות של ריאל.

13. Jose Mourinho Member

שאלה: לאגו, זה שהבקיע היום לזכות לה-קורוניה, הוא במקרה אורוגוואי?

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני לא טועה הוא ספרדי ,ושוב אם אני לא טועה זה יאגו

15. Barcik Member

תגידו, מדרידיסטאס, אתם מתאמצים להיות כל-כך גרועים או שזה בא לכם בטבעיות?