א. זה בסדר, מובנת לי הסטיגמה שהדבקת לקבוצות הרוסיות , יש לפחות 6-7 קבוצות ברוסיה שהחשבון בנק שלהם מנופח ב. אני לא רואה ולא ראיתי את המשחק, פשוט מולדובן כבש בשבוע שעבר לזכות ראפיד בדרבי
רק בגלל הנצחון המרהיב היום של בורו, הם לוקחים את גביע אופ"א השנה. כל הכבוד להם. הם היו בפיגור וחזרו ל1-4 באמת כל הכבוד להם. אני לא נתתי להם שום סיכוי. מאקרונה שם את השער המכריע בדקה ה90. באמת כל הכבוד להם, ורק בגלל הנצחון הזה אני אומר שהם לוקחים את גביע אופ"א.
reda שמעת על אתרי עדכונים ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ממליץ בעיקר על Http://www.livescore.com
תאמת לא שמעתי חח... ManUtd Fan- לאדע...מצד אחד הדרך שלהם אל הגמר לא ממש קשה שהם עכשיו במצב הזה...מצד שני אנלא בטוח שהם ייקחו את שאלקה החזקה [הם ייפגשו אותם או בחצי או בגמר]
לא ממש קשה? בחור, הם הפסידו בשוויץ 2-0 במשחק היום הם כבר היו בפיגור 1-0 , לכאורה 3-0 עם שער חוץ זה נראה גמור לא? אבל כמה אופי יש לקבוצה, לא ייאמן , פשוט התפוצצו על המגרש אשכרה דפקו לבאזל 4 בראש ועלו לשלב הבא, באזל הלוזרית של השנה במפעלים האירופיים ללא ספק.
הכוונה הייתה שעכשיו שהם עלו לחצי הגמר...אז הדרך לגמר עכשיו, שהם במצב שהם נמצאים בחצי גמר, היא מין הסתם לא ממש קשה..
לא ממש קשה? את מי היא פוגשת (אין לי מושג) ? סביליה/סטיאווה/שאלקה, כולן יכולות להעיף את מידלסבורו בדרך לגמר. אין שום קבוצה שהיא בטוחה בגמר , האמן לי.
עזוב לא משנה..עכשיו אני מבין שאנלא יודע להתנסח ואתה לא ממש תבין את מה שאני רושם חחח.. בכל מקרה...אם יהיה סביליה\שאלקה או מידלסבורו\שאלקה יהיה לפחות גמר מעניין בקטע של קהל..