רומא בחוץ! ניצחון 2-1 לא הספיק על מידלסברו שעולה לרבע הגמר. סביליה דווקא מצליחה לעשות מהפך מול ליל, מנצחת 2-0 ועולה גם היא ל-8 האחרונות.
אכזבה גדולה מצד רומא. רומא לדעתי גם בלי טוטי היא הקבוצה הטובה במפעל, אבל נורא קשה לשחק בלי חלוץ. זו גם הסיבה להדחה של רומא. במפגש הראשון היא לא כבשה והיום היא הגיע להמון מצבים שעם חלוץ היו מסתיימים בשערים, כפי שקרה למידלסבורו שבמצב היחיד שלהם במשחק כבשו.
כתבתי את ההודעה הזו כבר אבל היא נעלמה אז ננסה שוב: אתם קולטים שאחת מהקבוצות הבאות: סביליה\ראפיד בוקארשט\מידלסברו\סטיאווה בוקארשט\בטיס\אודינזה\לבסקי סופיה\פאלרמו\שאלקה\באזל\שטראסבורג\זניט\מארסיי הולכת להניף את הגביע במאי? אני רוצה לראות מי היה מהמר על אחת מאלה בתחילת העונה!
וואי אם 2 קבוצות חרא ייפגשו בגמר זה יהיה ממש לא טוב..לא יהיה קהל...אם יהיה נניח משחק כזה: שאלקה- זניט סט. פטרסבורג זה יהיה טוב יבוא מלא קהל אבל אם יהיו קבוצות לא משו סתם יהיה חבל..המפעל הזה נראה לי הפך להיות מין מפעל כמו גביע המדינה אצלנו שכבר לא לוקחים אותו הכי ברצינות אצלנו..
למה , זה לא כל כך מפתיע. שמה ,אם שנה שעברה צ'סקא מוסקבה זכתה ותאמין לי שאף אחד לא חשב עליה בתור אפשרות , אז הכל יכול להיות. יש ברשימה 3-4 קבוצות שאם הייתי צריך לבחור אחרי שלב הבתים 10 קבוצות שיכולות לזכות בגביע, הן היו ביניהן.
הגביע המטורף הזה לא מפסיק להפתיע כל הזמן , עוד הרומנים האלה יקחו את הגביע. כמה חבל לרומא , הקבוצה הכי חזקה במפעל בחוץ , והשניה החזקה אחריה גם בחוץ המבורג כמה חבל לואן דר וארט אבל כנראה שזוהי עונת הרומנים , בכל זאת אני מקווה שבטיס יבעטו את סטיאווה היום.
חבל מאוד שרומא עפו. הם היו מתמודדים רציניים לגביע, חבל הגיע להם להבקיע עוד שער. משחק מצוין שלהם, הנעת כדור מושלמת. חבל מאוד. מאנסיני כמובן איש המשחק, לא הפסיק לעשות, תמיד הפתיע אותי ברך זו או אחרת, שחקן מצוין, וכשטוטי לא נמצא הוא לדעתי השחקן הכי טוב בקבוצה, שחקן נפלא. אני לא ציפיתי לשער מצד מידלסבורו, רומא תוקפת ותוקפת, אבל אף פעם אי אפשר לדעת מתי תבוא העקיצה מצד האנגלים, ככה זה תמיד אצלם, יש להם את רגעי העקיצות, וזה מה שראינו בשער. חבל מאוד.
מחר הגרלות הרבע והחצי, כולי תקווה שזניט תקבל את לבסקי סופיה, הקבוצה היחידה שאני מאמין שהם יכולים לעבור. צחק סרגיי, אבל אסור לפסול את זה אלא אם ההגרלה תימנע זאת ותפגיש אותם מוקדם יותר. שמונת הקבוצות שיוגרלו מחר: שאלקה, ראפיד בוקארשט, סטיאווה בוקארשט, זניט סנט פטרסבורג, לבסקי סופיה, סביליה, מידלסברו, באזל.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx מה הולך פה לעזאזל?! אני כולי שמח וטוב לב עכשיו מצד אחד, אבל מצד שני אוכל את עצמי על כך שלא יצא לי לראות ולו משחק אחד של שתי הרומניות עד כה העונה, מקווה שזה ישתנה לקראת רבע-הגמר.