הקבוצה שיחקה רע, נקודה. אבל בוא תסביר לי למה כל אלה וזה כולל אותך, ישר זורקים לאוויר כל מיני השמצות כמו חסרי אונים? מי אמר לך שהיינו חסרי אונים? אני ראיתי את המשחק, יש לנו מה לשפר, אי אפשר להסתיר שתוצאה של 5-3 ליריב היא לא קריסה, היא קריסה. אבל חביבי תסכל על הדרך, אתה יודע, מילא, אם היינו מפסידים אחרי משחק בונקריסיטי מגעיל, אז יה על מה לדבר, אבל הגולים של סביליה הגיעו מטעויות כלליות(וכן סביליה שיחקה נכון והגיע לה לנצח) וכמו שאמרתי צורת ההפסד הזה הוא לא כמו שאתם מתארים בכלל.
אני לא אמרתי "חסרי אונים", אם כבר אתה מכליל. הביקורת שלי על מועדון פאר כמו ריאל מדריד שחוטף חמישייה בבית במשחק על תואר היא לגיטימית לגמרי. ולמה חרצתי את גורלם של שוסטר ומחצית מסגל השחקנים? זוהי הגזמה, כמובן, בה אני רוצה להדגיש את הבעיה הגדולה ביותר בריאל, והיא הרבה מעבר לחמישייה במשחק בית.
דווקא פפה היה גרוע בכל משחקי ההכנה, אני ראיתי את ריאל גם בטורניר הרכבות (שגם שם חטפו 2 מלוקומוטיב). ואני ראיתי את המשחק וההגנה של ריאל נראית רע רע רע. פפה ממש לא שווה את הסכום שהשקיעו עליו, יש לו אולי את הנתונים להיות אחד הבלמים הטובים בעולם, אבל בינתיים הוא ממש אכזבה. בוא נראה. השער האחרון שחטפתם לא באשמת ההגנה? הפנדל שסביליה קיבלה לא באשמת פפה? ואתה יודע מה? אם הגולים שקיבלתם לא באשמת ההגנה, סביליה ב10 דרגות מעליכם. וזה בגלל שאם זה לא באשמת ההגנה, אז את השערים האלה הם תקעו לכם רק בגלל היצירתיות שלהם. ואם הם נתנו לכם 5 שערים בברנבאו, כדאי שכבר תתחילו להתחרות על המקום השלישי.
במשחק נגד סביליה הוא לא היה טוב זה נכון, אבל בשאר המשחקים הוא היה פנטסטי ואם אתה אומר שהוא היה גרוע בשאר המשחקים אז זה מראה שלא ראית את המשחקים. אולי 2 גולים הם באשמת מההגנה, אבל שאר הגולים הם ממתפרצות, מאיבוד כדור בהתקפה שלנו ובנוסף לזאת כיסוי לא טוב של הגנת ריאל.(הנה אני מודה שההגנה הייתה לא טובה). אני לא אמרתי שהגנת ריאל הייתה מצוינת, היא הייתה ביום חלש וזה ברור, אבל אתה ועוד כמה קשקשנים למינהם חרצתם ישר גורלות מאיפה לך שפפה אפס?אתה ראית אותו?משחק אחד ראית אותו אז אתה מדבר?תשאל כל אוהד ריאל אם ההגנה הייתה טובה פרט למשחק מול סביליה, הוא יענה לך בתשובה חיובית ביותר. יש לו תכונות נהדרות וגם במשחק של סביליה למרות המשחק החלש שלנו, הוא הראה כמה מהכלים בהגנה שמראים עליו שהוא בלם מצוין. אל תחשוב שאני אומר שסביליה שיחקה לא טוב, היא שיחקה טוב והגיע לה לנצח. אבל הבעיה הגדולה שאתה ועוד כמה פה, פשוט פולטים שטויות מפה, חורצים גורלות עוד לפני שבכלל התחילה העונה. על מה ולמה אתה אומר את זה?על סמך כמה משחקים?על סמך מה אתה קובר אותנו ואומר שאנחנו "חסרי אונים"כמו איזה ליצן?על סמך מה בדיוק? משחקי ההכנה האלה הם אינם שום אינדיקציה, אנחנו קבוצה חדשה שעברה מהפכה, יש לנו כמה שחקנים חדשים, תן לזמן לעשות את שלו, ואל תתחיל שוב בהצהרות של קשקשן כמו"תתחילו להילחם על מקום 3"לקבור אותנו מעכשיו זה לייצני ומגוחך.
באיזה משחק הוא היה בדיוק פנטסטי?אני זוכר שלושה משחקים שבכולם הוא לא היה משהו בכלל.כרגע הוא לא שווה את הסכום ששילמו עליו ואת זה אמרתי מהתחלה אך עדין מוקדם כדי להספיד אותו וצריך לתת לו את הזמן(גם אין לשוסטר ממש ברירה)ואולי רק אחרי 7-8 מחזורים נוכל לדעת אם הסכום באמת היה שווה כי כרגע,הוא לא שווה גם 20.
אני רואה בעיניים איך ריאל משחקת, אני לא צריך שאתה תגיד לי איך היא משחקת. ואני רואה שבמשחק של ריאל הכל מבולגן, אין שום סדר במשחק, במקום שבריאל יחשבו על פליימייקר הם מביאים את פפה ועוד ב- 30 מיליון יורו :aaarofl:. אני כן ראיתי את פפה משחק חוץ מהמשחק הזה ואני חושב שהוא בלם בסדר, לא מצוין ולא נעליים. מה שכן הוא ממש ממש לא שווה סכום ענק שכזה. ההתנהלות של ריאל ביזיון אבל זה ממש לא חדש.מספיק כבר, המתפרצות של סביליה חתכו את ההגנה החלשה של ריאל שנראתה כמו כלום, הגנה שחוטפת 5 שערים בבית היא לא הגנה בסדר ולא משנה מה תגיד
מה הקשר ? אבל למה אתה סותר את עצמך ואומר דברים שטותיים?אני אמרתי שריאל נראת מצוין?לא! לריאל יש עוד מה להשתפר, והיא חייבת לתקן הרבה דברים. לידיעתך הרבה הבאנו פליימקר בשם ס'ניידר. למה אתה כל שניה מעלה ומזכיר את המחיר של פפה? מה אין לך הסבר מספיק טוב אז אתה ממציא סיבות כמו המחיר של פפה. אתה כנראה לא רואה טוב, תפסיק לדבר שטויות בחייאת נו, פפה היה מצוין במשחקי ההכנה, ואם תסתכל באשכול של ריאל מדריד ותראה איזה מחמאות הוא מקבל מכולם על שיתוף הפעולה אם קנאברו, ואתה בגלל משחק אחד שופט אותו וקובר את ריאל. כן, נכון חטפנו 5 וזה לא בסדר, זה דבר שאסור לו לקרות, אבל בוא תגיד לי אתה משו, למה אתה ישר קובר את ריאל וקובר את פפה?למה אתה וכל השאר פה ישר חורצים את הגורל שלנו ומשמיצים במילים כמו"הגנה עלובה", "חסרי אונים" למה? וכשאני הסברתי לכם את זה, למה כל המילים השטויות האלו הם אינם נכונים, אתה וכל אלה סתרתם את עצמך והתחלתם ליסטות מהעניין ולהגיד דברים שהם בכלל לא קשורים. עכשיו, די, נמאס להתכווח איתך ואם כל השאר פה שסתם זורקים דברים לאוויר וסותרים את עצמם. חטפנו 5 בראש, לא היה צריך לקרות, משחק רע שלנו, היה מגיע לסביליה ונקווה שזה ישתפר בהמשך העונה.
במקום להוציא את העצבים על כל מי שלא באמת ראה את ריאל במשחקי ההכנה, ולא באמת עקב אחרי האימונים היית אומר את המשפט הזה מההתחלה וסוגר עניין.
בעיקרון גם סביליה צריכה להתחזק בהגנה למרות דניאל אלבס המצוין כי למרות שהיא הביאה חמישייה אסור לשכוח שהם גם חטפו שלישייה ..
מה שקרה זה שסיסיניו העיז להתבטא (לא הראשון) נגד שוסטר וחרץ את גורלו, לכן סרחיו ראמוס שיחק בצד כמגן ויצר חור בחלק האחורי.. הבעיה של ריאל לפי שוסטר היא בהתקפה לפיו הקב לא יצרה מספיק הזדמנויות.. מי יוציא את ראול וישרוד - לא הרבה שרדו גם שראול נשאר בהרכב.. הבעיות של ריאל מתחילות בניהול - חלק משחקנים הם פרימדונות שלא מספקים סחורה - למרות כל זאת קאפלו לקח את זה והביא אליפות.. האם שוסטר ישרוד - בספק.. בנתיים שוסטר מתלונן בפני הנשיא שאין לו הרכב סגור לעומת ברסה וסביליה, אין לו מס 9.. מעניין כמה מיליוני יורו יפזרו עכשיו ונראה לאן זה יוביל..