בוא נכסם את זה ככה. ריאל קיבלה גולים בטעיות כלליות ולא רק ההגנה אשמה, ראינו דקות יפות מריאל במחצית השנייה של אטרקטיביות רבה. אך סביליה בא נכון למשחק ניצלה את מצבי ההבקעה ולקחה את הגביע בצדק. יכול להיות ש"פוקס"זו לא המילה המתאימה אבלitzik zohar #20, אתה קצת מגזים, כמו שאמרתי ובלי להסתכל על התוצאה, סביליה פשוט ניצלה איבודים שלנו וכבשה מטעויות כלליות, אז תמנע מלצאת כבר בהצהרות כאלו של"חסרי אונים" וכו'. בוודאי שזה לא יספיק היכולת הזו, אבל תסריט כמו שראינו אתמול, קשה לי להאמין שנראה שוב בזמן הקרוב. היו דקות משחק מרשימות בהתקפת ריאל למרות שעדיין יש מה לשפר, גם בהגנה יש כמה פאקים שריאל תצטרך לתקנם וזה בהחלט אפשרי. אבל אני נשאר אופטימי ומסתכל על החיובי שבדבר, כשהתחילה המחצית השנייה, ידעתי שזהו, הסופרקופה הוא של סביליה, אבל זה לא עניין אותי פשוט רציתי לראות כדורגל קצת יפה, ואני חושב שהיו דקות שקיבלתי את זה. אז אני נשאר אופטימי ומשתדל לקחת מהמשחק הזה את הדברים הטובים שראינו בוא מבלי להסתכל על התוצאה.
לא להאמין פשוט לא להאמין, אין לי שום תירוצים. נמאס לי סופית משוסטר, האדישות שלו בראינות ובמשקי קדם העונה עוד איכשהו היו בסדר אבל היום הוא שפוט ישב אדיש ולא זז. קיבינימט! אני לא יכול להאשים שחקן כזה או אחר, כולם נראו מד אחד לא רעים מצד שני טעויות איומות.. מה שהכי עיצבן אותי היה לחמן "פאביו קנאברו הוא התשובה האיטלקית לדני אלבס" :aaarofl:
סיכמת את הכל בתמצית הסיפור, סביליה הראתה רמה של קבוצת כדורגל מהגבוהות שראיתי בחיי, פשוט אין דבר כזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx נדהמתי לראות איך תלכיד שחקנים הופך ליותר מסכום מרכיביו. בריאל יש כוכבים שכל אחד מהם כוכב בעל שם אבל בתור קבוצה הם לעולם יהיו פחות טובים ממשחק קבוצתי מדהים וחסר אגו כמו של סביליה.
זה מה שקורה כשמעיפים גאון כדורגל כמו קאפלו ונותנים את המושכות לאיזה גרמני מטומטם שלא מבין כלום מהחיים שלו.. פפה - 30 מיליון יורו.. בדיחת השנה.. לביתר לא הייתי מביא אותו דרך אגב, גול אדיר של דרנטה, כשרון ענק הבחור.
אה, ריאל קיבלה גולים רק מהטעויות שלה... המממ... איך עוד מקבלים גולים? כל גול הוא טעות של הקבוצה שמקבלת אותו. גם אם סביליה כבשה 5 שערים במשחק אחד בפוקס, היא מנעה מריאל לעשות את הפוקסים האלה בשער שלה, ולפחות בזה היא התעלתה עליה. אינסוף הזדמנויות לריאל? לקבוצה שלא מנצלת את ההזדמנויות ומפספסת כל כך הרבה לא מגיע פרס תנחומים. היא היתה הרבה יותר גרועה. הייתי מבין אם זה היה יום רע של ריאל שלא הצליחה לכבוש, ופתאום בדקה ה-90 סביליה קיבלה איזה פנדל שלא היה, וכך ניצחה 1-0. בכל מקרה, תפסיקו להתבכיין, אתם המועדון הכי לא יציב באירופה אחרי עזיבתו של דל בוסקה, ואין שום דבר חדש תחת המאמן החדש שמקווה להחזיק עד הקיץ, וסגל השחקנים שמחצית ממנו כבר לא יהיה בעונה הבאה. אין מה להתפלא שהיום סביליה היא קבוצה יותר חזקה, ולא רק יכולה לנצח אתכם, אלא גם עושה את זה עם הרבה חן.
אדוני הנכבד, לא נמאס לך להתעלם מהמציאות? תגיד, אתה ראית את אותו משחק של אתמול, ריאל מדריד נגד סביליה, גומלין הסופר-קאפ? יש הבדל בין טעות בהגנה כמו למשל שמגן לא מצליח לחטוף לשחקן שמולו או לא שומר במצב נייח, לבין לתת מתנה ליריבים. שלושה מתוך השערים של סביליה הם בפוקס, מה לעשות. פפה עשה טעות של ילד בכיתה א' שנגע ביד ברחבה, גול שהגיע משום מקום. השער הרביעי של סביליה גם הגיע משטות שלו. הכדור היה של איקר ביד אבל הוא עשה גליץ' וזה הגיע לקאנוטה. השער האחרון הגקיע אחרי שטות של איקר שזינק כמו קאלה נגד קופנהאגן. ריאל מדריד החטיאה מספיק. רוד החטיא מצב טוב, סניידר בעט קצת מעל החיבורים, ראמוס החמיץ פעמיים ופאלופ לקח לראול נגיחה מצויינת. אם סביליה קבוצה טובה יותר מריאל מדריד, את זה נחליט בתום העונה הבאה ולא אחרי שני משחקים. סביליה נשארה אותה קבוצה פחות או יותר ובניגוד לזאת, בריאל מדריד היו המון שינויים. אתה בעצמך סטרת את עצמך כאשר אמרת את זה: איך הגעת למסקנה שחצי מהסגל הקיים לא ימשיך?: רק סיסיניו ואמרסון בדרך החוצה ואולי בפטיסטה.
בוא נעשה סדר בסדברים, אנדריי(זה השם נכון?)אני בשום פנים ואופן לא אמרתי שסביליה ניצחה בפוקס. היא ניצחה כי מגיע לה, היא ניצחה כי היא הגיע לאיצטדיון כמו שלנו ושיחקה בצורה הכי נכונה שאפשר, הגיע לה לנצח. אבל יש פה כמה חברה שמגזימים, אם יציאות כמו"חסרי אונים" וכל הדברים הללו זה בכלל לא לעניין. יש פה סתם כאלה שאין להם מה לעשות והם זורקים שטויות לאוויר שהם בכלל לא ראו את המשחק. בוא נגיד שאנחנו לא מושלמים, יש עוד הרבה דברים לתקן בהתקפה, יש עוד מה להתחבר ויש לשחקנים עוד מה להשתפר, כנ"ל בהגנה שלנו, אתמול היו לריאל דקות טובות מאוד ,היא הגיע למצבים אך היא עדיין התקשתה לפרוץ את הבונקר של סביליה בצורה טובה וזה עדיין לא מספק את הסחורה . סביליה הגיע למשחק כדי להסתגר ולהסתמך על התקפות מתפרצות והיא עשתה זאת בצורה מושלמת ובזה היא התעלתה ומגיע לה לנצח. אבל לא צריך לתאר את זה במילים כל כך קשות, בסך-הכל זה לא היה משחק שהיינו בוא חסרי אונים, ואני חייב לומר שמחצית ב' ריאל שיחקה בהתקפה בצורה שלא ראית אותה כך הרבה זמן. בקיצור, סביליה ניצחה כי הגיע לה, היא עשתה דבר נכון מבחינת, ריאל הפסידה אך התוצאה שהופיע בסיום, 5-3, היא זאת שגורמת כאן לאנשים לצאת בהצהרות יהירות וטיפשיות של "חסרי אונים" , "גרועים", "שוסטר הביתה" וכו' ולכל אלה שאומרים את זה, כנראה לא ראו את המשחק ולא יודעים מה בכללאיך התפתח המשחק ומה היה במשחק וסתם מדברים שטויות בלי לדעת מה הם בכלל אומרים.
מצטער להודיע לך אבל הגנה שחוטפת 5 שערים בבית היא הגנה חסרת אונים. רואים שיש לריאל הגנה חלשה, ככל שיהיו שמות, הדבר הכי חשוב בהגנה של קבוצה, זה התיאום. ובריאל אין את זה.
רואים שאתה לא ראית את המשחק, ואם ראית, כנראה שלא ראית טוב מה אני יגיד לך. לידיעתך הרבה, זה המשחק הראשון שהגנת ריאל הייתה קצת רופפת, בכל משחקי ההכנה ההגנה הייתה מצטיינת וקנבארו ופפה שובחו לטובה על שיתוף הפעולה הנהדר שלהם, אז תפסיק לדבר שטויות בסדר, ראית משחק אחד אז אתה זורק מילים לאוויר ? וגם אתמול למרות שחטפנו חמישייה, זה לא עושה את ההגנה שלנו חסרת אונים, אם הייתה ייודע על איזה שערים חטפנו והייתה יודע על מה אתה מדבר בכלל לא הייתה אומר את מה שאמרת. ולא תמיד ההגנה אשמה בכל גול.
ריאל הוא המועדון העשיר ביותר בעולם ומשחקים בו השחקנים הטובים בעולם - עובדות כל זה לא יביא להם תארים ובמועדון כמו ריאל זה נחשב לכשלון. לדעתי הדרך שבה מנהל קלדרון את המועדון היא דרך שגויה ועולה למועדון שבשנות ה-90 היה מלא בתארים וכיום רק בחוסר הצלחה. השנה, נראה לאן יגיעו באירופה בכדי לאמר בוודאות. עזיבתו של ברהאם תפגע בהכנסות ונראה כיצד תסתיים העונה בליגה ובאירופה. לדעתי אין סיכוי שבמצב הקיים ישיגו תואר כלשהו.
אני לא מבין אותכם, מה הקשר לבין ראיתם את המשחק או לא? ריאל קיבלה חמישייה בבית, זו השפלה וזה לא משנה כמה ריאל שיחקה טוב כי סביליה שיחקה הרבה יותר טוב. גם מנצ'סטר פירקה את רומא במתפרצות, רומא באה בטענות או משהו? ריאל קיבלה חמישייה, מה זה גולים בפוקסים? פוקס או לא פוקס זה גול, די לנסות להסתיר את העובדה שריאל נראיתה פשוט רע. לא מבין אנשים באמת.
עזוב אתה וכל השאר פשוט לא יודע מה הם אומרים, נו אז חטפנו גולים, לא תמיד ההגנה היא האשמה העיקרית שמקבלים גול זה לפעמיים מטעות שוער, מטעות כללית של הקבוצה עצמה. רגע אתה ראית את אותם משחקים? למה אתה סתם מדבר, עובדה שעד לפני שבוע כולם פיארו את פפה, וכולם ראו שהוא שחקן מצוין, נגד סביליה הוא תפס יום לא הכי טוב. אתה כמו הרבה פה שלא ראיתם את המשחק, אתם ישר שופטים מבלי לראות. למה?רק אלוהים יודע. אתם שומעים"5-3"ישר עולה לכם לראש ביזיון חוסר אונים וכל מיני שטויות. נכון זה בושה להפסיד כך, אבל אני מבקש לא לתאר את זה כמו שמתארים את זה בדוגמאות של חסרי עונים. בכללי, ההגנה שלנו, ותשאל כל אוהד ריאל מדריד שראה את משחקי ההכנה, הייתה החלק המצטיין בקבוצה, ופפה וקנבארו גילו תיאום אדיר והיו מצוינים. אז מה פתאום כולם שמעו 5 גולים, הם קפצו בהצהרות של"פפה הביתה" או "עלק פפה 30 מיליון" וכל אותם אלה סתם אומרים את זה מבלי שהם ראו בכלל את המשחק, מבלי שהם ראו איך דרך המשחק התנהלה. לא אומר שאנחנו מושלמים, יש עוד מה לשפר, גם הגנתית וגם התקפית, אבל כמו שתיארו אותנו ויצאו בהצהרות האלה, זה פשוט מביש מה אני יגיד לך. ACBenb-אם תסתכל כמה הודעות למעלה אתה תראה שמה שאמרת אני מצדיק, אני מצדיק את זה שהיה מגיע לסביליה ב100%ואני אומר את זה בפעם האלף. מגיע לסביליה המשחק הזה אני מודה, ונכון שזאת השפלה ולא משנה באיזה דרך הם ישחקו נגדנו. אבל הוויכוח פה הוא שהרבה לא ראו את המשחק והם כבר מתחילים לרדת על ההגנה של ריאל, מבלי שהם ראו אותה בכלל, מבלי שהם ראו איך ולמה קיבלנו את הגולים. אני אמרתי שריאל משחקת טוב?לא, היא נראת רע יחסית וזו עדיין לא יכולת מספיק טובה, אך זו עדיין לא סיבה טובה, לכל הקשקשנים למינהם שיצאו בהצהרות מטומטמות של"פפה הביתה""וריאל אפסים", כל זה הם אמרו סתם כי בא להם, סתם כי הם שמעו חמישייה שריאל קיבלה. מי שראה את המשחק, יודע שה5 גולים שקיבלנו, אינם אינדיקציה ל"הגנה גרועה" וכו'.. אתם חוזרים על אותו דברים, נכון, לא היינו צריכים לקבל חמישייה, אבל בוא תסביר לי אתה את כל אלה שישר שופטים וחורצים גורלות מבלי שהם ראו את דרך המשחק. וחוץ מיזה, אם היינו מקבלים חמישייה בצורה אחרת , כמו לדגמא בצורה של בונקר שלנו, אבל לא, קיבלנו חמישייה מתוך זה ששיחקנו התקפי וסביליה ניצלה את זה לנכו למתפרצות ונכון ריאל לא ידעו להתגונן מספיק טוב מול סביליה, סביליה תוך 3 מסירות הגיעו לרחב שלנו בקלות וחבל, אז אנא בבקשה לא לתאר את הפסד אילו הפסדנו אחרי משחק מביך ומביש. התוצאה היא מבישה ביותר אבל הדרך, היא לא. ומי שראה את המשחק יודע על מה אני מדבר.
סרחיו ראמוס4 (מה השם?), קבוצה כמו ריאל דריד לא צריכה לספוג חמישייה. הקבוצה אמנם שיחקה לא רע ורוב הגולךים הגיעו מטעויות קטנות אבל זה לא מצדיק את כך שריאל מדריד בקושי מנצחת במשחקי ההכנה, לא מצדיק את זה שריאל חוטפת חמישייה, וכמובן לא מצדיק את זה שריאל קיבלה חמישייה בראש מה שאסור שיקרה.
אין לי כוח לחפור בשטויות האלה, אז אתייחס לנושא קצת אחר. סרחיו ראמוס4 - אמרת שזה המשחק הראשון שריאל נכשלה מבחינה הגנתית ובכל שאר המשחקים בקדם העונה היה חיבור נפלא בין השחקנים. אתה מודע לזה שאתה מדבר על משחקי הכנה חסרי חשיבות שבהם מאמנים רק מנסים טקטיקות נסיוניות ונותנים לרוץ לרגליים חלודות, כן? זה המפגש הרשמי היחיד שהיה לה עד כה העונה, והיא קרסה. אם הייתי במקומך, לא הייתי מסתמך על תצוגות כמו בהפסדים לבטיס, האנובר ולה קורוניה.