סביליה זוכה בסופר קופה אחרי 3-5 ענק בבירנבאו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Aug 11, 2007.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא טועה . כל מי שהגיב לך אוהד ריאל .

2. doundoun Member

אוקיי. עכשיו הבנתי את רוח הדברים....

אני אוהד של כדורגל התקפי ,כזה שבשבילו שווה לשבת שעה וחצי מול המסך לכן אשקר
    אם אומר שלא נהניתי. בטוח שהעונה אהנה הרבה יותר מריאל מאשר חצי העונה
    אשתקד עם מיסטר אנטי כדורגל {קאפלו..}

חברים ,יש לכם יהלום אמיתי בברנבאו , דרנטה!! מי שראה אותו ביורו עד 21
    לפני חודש מבין היטב על מה אני מדבר.
    ליל מנוחה לכולכם.

3. Bensh Member

"סביליה עקצה", "רק מתפרצות", "מזל"... חבר'ה, 5 שערים זה לא מזל ולא עקיצות. שער אחד - זו עקיצה, שניים - עקיצה, חמישה?! חמישה זה תבוסה!

4. 亚历山大帕托 Member

כל הכבוד לסביליה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    האנדרדוגס שולטים לאחרונה.

5. itzik zohar #20 Member

הסגירה הגרועה שלו, הרבה מהמשחק היה באשמתו. בנוסף, חוסר היכולת שלו לבצע פעולות בהתקפה כמו כל מגן ברמה טובה. הוא אולי טוב כבלם, וגם שם הוא לא צריך לפתוח (אני בכלל לא סובל את השחקן הזה) אבל כמגן? ריאל צריכים מיד למצוא תחליף.

6. Sergio Ramos Member

גל אחד קרה באשמת ראמוס, וזה היה הגול החמישי שקיבלנו בדקה 90 לאחר שכל המוטיבציה של השחקנים ירדה ל0. אבל חוץ מיזה אני לא יודע על מה אתה מדבר הוא עשה כמה דברים יפים סהתקפה, כבש גול וכמעט גם בישל שתי גולים לאחר פעולות טובות באגף.

7. itzik zohar #20 Member

בסדר, אני אישית לא חושב שהוא מגן טוב, הוא על גבול החלש. לריאל בקיץ היה הרבה זמן כדי לחשוב טוב על העמדה הזאת אבל משום מה נאדה, עכשיו הם יצטרכו להסתפק במעט הזה וגם לאכול לא מעט חרא.
    אבל את זה כבר נראה בהמשך העונה. כרגע אי אפשר להתווכח על זה.
    וגם גול במחצית הראשונה היה באשמת ראמוס, אם אני לא טועה זה היה הגול השני. אחרי שהוא סגר מאוד רע את רנאטו. אבל יכול להיות שאני טועה

8. Raulito Madridista

סביליה פשוט ניצלה הגנה חלשה מאוד של ריאל מדריד ומתוך שישה מצבים הבקיעה חמישה שערים, בניגוד לריאל מדריד שהחמיצה הרבה והייתה צריכה לגמור את המשחק עם שביעייה ברשת.
    זה באמת קצת מוזר להגדיל שקבוצה שכובשת חמישה שערים לרשת של היריבה, מנצחת עם הרבה מזל, אבל זה בדיוק מה שקרה אתמול.
    אני האמנתי בכל שלבי המשחק שאפשר לחזור ולעשות את הקאמבק, עד שספגנו את ה-4-3.
    בכל אופן, רק הליגה הספרדית יכולה להציג לנו כדורגל כזה אדיר. מלחמה אדירה על כל כדור, שמונה שערים, גולים ברמה גבוהה מאוד ובכלל, המשחק הזה זרם ולא נח לרגע.

השער הראשון שנכבש על ידי סביליה, הגיע דווקא אחרי מספר התקפות של ריאל מדריד. הייתה טעות של איקר שלא הדף את הכדור החופשי יותר טוב, אבל ראמוס הסתיר לו ובסוף קיבלנו גול אחרי שמישהו חלם בשמירה, נדמה לי קנבארו. הוא פשוט נתן משחק מצוין קנבארו, אבל הוא חולם בשמירה במצבים נייחים(טוב זה היה כבר הריאבונד מהמצב הנייח), וכל טעות שריאל מדריד עשתה, היא שילמה עלייה ביוקר.

השער של דרנתה זה גול שצריך לגזור ולשמור, פשוט טיל אדיר לחיבורים, מזכיר קצת את הגול של זינדין זידאן נגד סביליה ב-05\2004, בפיחואן, במחזור ה-36, רק שזיזו כבש את הגול הזה ממקום קרוב יותר. דרנתה הבקיע את השער היפה ביותר שלו בקריירה, אבל באמת שפרט לזה לא עשה יותר מדיי. בהגנה לא ספרו אותו, פשוט ככה, ובהתקפה הוא שיחק על קו האמצע יותר מדיי ולא באגף, מצד שני, זה קשה שאיתך נתקע מיגל טורס שבחלק ההתקפי, פשוט נזק.

אני אמרתי בדיוק בדקה שסביליה הבקיעה את השער השני, שמתאים לריאל מדריד לקבל גול וזה אכן מה שקרה, שוב אין שמירה מספיק טובה וסביליה מענישה. הפנדל שהיא קיבלה בכלל הגיע אחרי שטות גדולה של פפה. היה לו משחק טוב, אבל הוא עשה שתי טעויות, ושילמנו על זה בשני שערים, אז זה קצת קשה לומר שהוא היה במיטבו. השער הרביעי שריאל מדריד ספגה הגיע גם באשמתו, הוא היה צריך לעזוב את הכדור לאיקר, אבל אני בטוח שהרווחנו שחקן טוב והתיאום יישתפר.
    גם השער החמישי של סביליה היה נראה פשוט מאוד, כאילו משחקים בבית-ספר.

מבחינת ריאל מדריד, זה לא היה היום שלנו, פשוט ככה. ריאל כבשה שני שערים אדירים חוץ מהשער של דרנתה. הגול של קנבארו זו פשוט מלכת מחשבת כמו שאומרים. הוא הגיע והתגנב מאחורי שחקן ההגנה כדי לנגוח בצורה מרשימה, לרשת. גם ראמוס עשה את העבודה כמו שצריך ועוד החמיץ מצב אחד טוב. לא ייאמן איך הוא תמיד מגיע לכל כדור ברחבה, תמיד. מבחינה הגנתית הוא היה היום בינוני.
    הקבוצה החמיצה מצב אדיר של ראול, כאשר פאלופ לקח נגיחה גדולה שלו. ראול היה היום סביר לטעמי, יותר טוב מהתקופה האחרונה. הוא עדיין היה איטי וזה לא הספיק, אבל הוא נלחם ועשה כמה דברים במשחק. גם סניידר רשם החמצה וזכורות לי עוד כמה מצבים שהסתיימו בכלום.

ווסלי סניידר לא תרם שום דבר היום לריאל מדריד וגם רוד איכזב שלא היה מספיק מדוייק ותכליתי במסירה האחרונה. אבל המאכזב היה רוביניו. כל פעם הוא עשה את הדברים לאט מדיי. קיבל כדור מול דני אלבס ושוב עשה במכנסיים. היו לו מצבים לבעוט והוא כידרר וכידרר וכמו תמיד, איחר בשנייה, זה באמת נמאס וחבל לי על הילד שכל-כך משקיע אבל פשוט לא מצליח. הוא לא היה מועיל יותר מדיי היום, אבל לשוסטר לא היה את מי להכניס למגרש, בפטיסטה הוא לא הפיתרון ואני מקווה שהוא יעזוב, לא שחקן ברמה שלנו.
    מהמדו דיארה היה לבד היום במרכז המגרש ואפילו גוטי שנכנס לשחק לא העיר את המשחק, בניגוד לבדר"כ, זה לא יילך עם קשר אחורי אחד בלבד.
    עוד נקודה שרציתי להוסיף: דני אלבס נופל מכל דבר, גם מהרוח, והוא לא היחיד. סביליה יכולה ללכת לשחק בתיאטרון, כל פעם הם מתחזקים ונופלים, זה פשוט לא יאומן, וזה לא שחסר להם, הם כסחנים מאוד.

היה משחק מצויין ומקווה שריאל מדריד תיהיה שותפה לעוד משחקים כאלו. חבל על הפסד התואר, אבל אני אופטימי דווקא. לא בכל משחק היריבות יבקיעו את כל המצבים, לא בכל משחק פפה יעשה את השגיאות הללו ולא בכל משחק נחמיץ כל-כך הרבה. בפעם הבאה ייגמר 5-3 לטובתנו. אני מקווה שהקבוצה תשפר את הליקויים במשחק ההגנה ושאריאן רובן יגיע כבר עד למשחק הדרבי, יש לנו פתיחת עונה קשה מאוד.
    האללה מדריד. ואני לא מתבייש לומר: סביליה ניצחו את המשחק בפ-ו-ק-ס.

9. 亚历山大帕托 Member

תנו לריאל וסביליה לשחק את אותו המשחק שוב, באותם המערכים, באותו המצב והכל, וסביליה תנצח. שום פוקס ושום כלום, הקבוצה שלכם נראית זוועה, בארסה לוקחת את האליפות בהליכה, ואני מקווה שסביליה גם העונה תהיה פאקטור משמעותי בתחרות על האליפות, או לפחות על המקום השני. קבוצה מעולה שכל כך כיף לראות.

10. Raulito Madridista

שמענו עלייך.
    אתה כנראה ראית משחק אחר.
    מה שאני ראיתי, זה מטווח של ריאל מדריד על השער של סביליה עם הכדור יפה מאוד, אינסוף החטאות ובושות בחלק האחורי. סביליה כבשה שני שערים מטעויות שלנו ובכלל, לא עברה את החצי יותר משש פעמים.
    הפעם המזל היה איתם וגוטי היה מנומנם. טוב הוא כנראה שומר את הקסמים למשחק הליגה בין השתיין.
    הדבר היחיד שלא היה טוב במשחק זו ההגנה וזה גם, איך לקרוא לזה, מעידה, ככה אני בטוח בקשר לפפה.
    השער האחרון של סביליה כבר היה גראבץ' טיים, הקבוצה הרימה ידיים.

11. Raulito Madridista

"סופר כישרון"

"סביליה כבשה את הכותרות לאחר ניצחון 5-3 בסנטיאגו ברנבאו על ריאל מדריד במשחק נפלא. אנחנו נמצאים שבוע מפתיחת הליגה וכבר אפשר לראות את המטרות של הקבוצה של חואנדה ראמוס. סביליה כבשה חמישה שערים והותירה את פפה וקנבארו חסרי אונים. גם גולסאו של דרנתה לא עזר לריאל מדריד(לא ספגה חמישייה בבית מאז ההפסד למאיורקה בברנבאו, 5-1 ב-2003). פרדי קאנוטה עם שלושער ורנאטו עם צמד עשו לסביליה ערב קסום. שוסטר זרק את גוטי למערכה במצב של 3-2, אבל סביליה שכבר ראתה אותו חוגג עלייה בליגה, סגרה אותו מצויין ולא נתנה לו לשנות את המשחק" - נכתב באתר המארקה

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/08/20/campeon.Xxx

דני אלבס: "לכל אחד שמשחק נגד ריאל מדריד, יש אשלייה שהוא משחק במדיה. כל מי שאומר שהוא לא רוצה לשחק בריאל מדריד הוא פשוט שקרן. בזמן הקרוב נקבע את עתידי בייחד עם אנשי סביליה. ברור שאני רוצה להתקדם כמו כל כדורגלן וקשה לי להגיד שאני רוצה לעזוב, כי סביליה היא בית חם. אני שמח מאוד שמרוצים ממני בסביליה, מועדון שאני מאוד אוהב. אני תמיד רוצה לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר ולעזור לחברים שלי לקבוצה לנצח. אני שמח שעשינו את זה היום(אתמול) ואנחנו מופיעים בכותרות".

12. Sergio Ramos Member

במחצית א' לא נראנו בכלל טוב. שלטנו בכדור אבל לא הגענו לאף מצב, מכוון שסביליה שיחקה נכון. אבל במצית השנייה שיקחנו כדורגל הרבה יותר אטרקטיבי ושוטף וזה בלט לעין, השחקנים שיחקו חופשי כאילו אין להם עמדת מקובעת,הנענו כדור יפה מאוד. אבל עדיין התקשו להגיע למצבים, אבל עצם העובדה של ה40 הדקות הטובות במחצית הראשונה נותנת לי קצת אופטימיות, כי הרבה זמן לא ראיתי את ריאל בדקות כמו אתמול. הגולים שכבשנו לא הגיעו ממצבים תוך כדי איזו מסירת עומק גאונית או מהלך עד לשער, את זה עדיין חסר לנו. חסר לנו רגל מסיימת, ושרוד לא במיטבו אין לנו אחד כזה. כבשנו 2 גולים ממצב נייח שזה עדיין לא מדד. את הגול של דרנטה, פשוט אין מילים לתאר זאת.
    הרבה פעמיים דרנטה מפקיר את האגף שלו, והגול הרביעי הגיע מהצד שלו שלא זכור לי מי היה חופשי ונתן כדור רוחב וכך הכדור נכנס. אך יש בוא הרבה פוטנציאל, הוא שחקן מהיר זריז וטכני שיכול לתרום לנו הרבה.

סקיצור, זה משחק מוזר במינו שקשה לתארו, ההגנה שלנו מצד אחד חיסלה כמה התקפות וסגרה נכון כמה כדורים, אבל איכשהו גם סביליה נעצה לנו חמישייה , אך אפשר לומר שחמישייה הזו הגיע לה וזה לא משנה אם היא עשתה זאת במתפרצת, היא באה נכון, סגרה אותנו נכון לא נתנה לנו להגיע לשער שלה בקלות, תקפה מתי שצריך וניצלה איבודי כדור בהתקפה שלנו לקחה את זה בשתי ידיים וניצלה את המצבים כמו גדולה.

13. Raulito Madridista

זה יישמע מצחיק ואולי דבילי מה שאני אומר, אבל רק ריאל מדריד הנאיבית יכולה לקבל חמישה שערים בבית במשחק כמו אתמול. רק ריאל מדריד יכולה להחמיץ ולהחמיץ ולקבל בראש.
    רק ריאל מדריד יכולה לרכוש המון שחקנים בחלק האחורי, ועדיין נראה שההגנה כל פעם מחדש צריכה עוד שיפוץ ושיפוץ. נראה שגם אם הייתה לנו את ההגנה שמורכבת מארבעת השחקנים הטובים באירופה(סתם אני אזרוק עכשיו שמות: אלבס, טרי, פויול וקול), לא היינו מצליחים לייצר משחק הגנתי טוב ושקט ותמיד איקר ייצטרך לעבוד הרבה.
    על כל טעות שלנו בהגנה שילמנו אתמול. שתי טעויות של פפה ובפעמיים שעברו את סרחיו ראמוס הכדור גם נכנס. הטעות היחידה של קנבארו כל המשחק הייתה שהוא לא שמר בהרמה אחת וזה נגמר בגול.

אני אהבתי מאוד את ריאל מדריד של 03\2002 ושל עידן הגלאקטיקוס, משחקים כדורגל התקפי ורצים כולם למעלה. היירו היה מגיע לחצי, קרלוס וסאלגדו שהיה הרבה יותר טוב מהיום שהוא זקן ועלוב, היו תומכים כל הזמן והיינו תוקפים עם 8 שחקנים אפילו מדיי פעם. רק שאז היה לנו את פיגו וזידאן, ראול בשיאו ושיחקנו כדורגל נכון.
    אבל אני קונה כל פעם את המשחק ההתקפי הזה, למרות שהקבוצה שלי הפסידה, אני מאוד נהנתי מהמשחק, בניגוד להפסד שלנו בפיחואן לסביליה ששיחקנו דיי זעיר.
    מה שמדאיג אותי זה שוסטר. כולם ראו אתמול את הפוזות המוזרות שלו על הספסל, הוא נראה חסר אונים.

14. A. Arshavin Member

מישהו יכול לשים כאן תקציר בבקשה?

15. itzik zohar #20 Member

לנצח 5-3 זה פוקס?
    השתגעת או מה? סביליה פשוט שיחקו סופר יעיל ועשו את מה שהם צריכים. שלא נדבר על זה ששער אחד של ריאל הגיע מכלום ושום דבר והוא שייך לדרנטה. סביליה עם פריצות יפות מאוד פתחה את ההגנה החסרת אונים והחלשה של ריאל. סביליה מתי שרצתה הכניסה שער, וככה זה גם נראה. ריאל לא הגיעה למצבים יותר מדי מסוכנים, החזקה בכדור זה יפה אבל לא מועיל.
    בקיצור, ריאל נראית כמו שנה שעברה, מבולגנת מאוד, אין מי שיעשה סדר במשחק, ומצטער להודיע לכם אבל יכולת כמו של שנה שעברה ממש ממש לא תספיק השנה מול ברצלונה בתקווה שלא יפצעו לה שחקנים חס וחלילה. עם יכולת כזאת ריאל לא יכולה לדגדג את ברצלונה