סביליה זוכה בסופר קופה אחרי 3-5 ענק בבירנבאו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/8/07.

1. מדרידיסטה בדם Member

ריאל הייתה סך הכול הרבה יותר טובה. בהתקפה אחת בכל המחצית השנייה סביליה עשתה את הרביעי שלה.

הכל התפקשש שריאל קיבלה את הגול הראשון שגרם לה לשחק לא מסודר והלחיץ אותה. אם ריאל הייתה משחקת רגוע היא הייתה מנצחת.

רוביניו מיתקשה יותר מידיי בפעולות פשוטות ושניידר שחקן עם איכויות גבוהות אבל הוא צריך להיתרגל ללחץ ולמהירות במישחקים כאלה. לעומת זאת, דרנטה גם בתור קשר וגם בתור מגן עשה עבודה טובה.

לראול אין מקום בהרכב. גם לא לארנבון. רק היגוואין יכול לשחק לצד ואן ניסטלרוי.

כמו שאמרתי, קיצוני כמו רובן, ישפר בכמה דרגות את ריאל ונוכל ליראות התקפה הרבה יותר זורמת ומהירה. כי ברגע שאתה בונה את המישחק על הקיצוניים ואין לך קיצוני ימני ורק ראמוס ניצב בודד שם, אז זה פשוט בלתי אפשרי.

שהמישחק של פפה וביכלל החמישייה שקיבלנו לא יטעו אותכם, לריאל יש הגנה פנטסטית ושפפה ודרנטה יתחברו וישחקו יותר ההגנה תיהיה אפילו טובה יותר.

אל תיקחו את ההפסד הזה קשה. ריאל ניראתה טוב. קבוצה חזקה כמו סביליה עשתה בונקר רוב המישחק וגנבה 5 גולים כמה שזה נישמע מוזר. זה לא אומר כלום לגבי ריאל והעונה הקרובה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/07
  2. Sergio Ramos Member

לא יאמון למה שקרה היום. המשחק נגמר בצתוצאה של 5-3 לסביליה ובסיכום שתי המשחקים,6-3 לסביליה.

את המחצית הראשונה כבר סיכמית אך אפרט שוב בקצרה.
    המחצית הראשונה נפתחה וסביליה עלתה ליתרון של 1 כבר בדקה ה15 מרגליי רנטו, אחר כך דרנטה הבקיע לזכות ריאל, רנאטו הקיע את השני וקאנוטה את השלישי בסוף המחצית הראשונה.
    במחצית הראשונה המשחק היה שקול ביותר, סביליה הגיע למשחק בצורה נכונה מאוד, היא סגרה לנו את רוב חלקה המגרש ולא איפשרה לנו לנגיע אל שערה. הגנת סביליה פעלה נכון מאוד שסגרה לנו את חלקי המגרש ולא איפשרה לנו לנתקרב יותר מידי לשערה. בסיכום המחצית הראשונה, התוצאה שהופיע על הלוח הייתה 3-1 אחת לסביליה.
    במחצית השנייה ראינו ריאל שונה, רוביניו למרות שהיה בינוני הראה טיפה ניצוצות שהיה קצת יותר פעלתן ושלח כמה כדורים טובים. אני משתדל לקחת את הדבר הטוב במשחק. היו לריאל 40 דקות פשוט נפלאות, בהם היא הניעה את הכדור בצורה מדויקת שיחקה מהר וקלאסי ואף הצליחה להגיע למצבים, מה שלא היינו רגילים לראות עד כה. אך הדבר הרע שאקח מהמשחק הוא ההגנה, ההגנה שהייתה המצטיינת שלנו עד כה, היום פיקששה. פפה וקנאברו הצליחו המון פעמיים לחסות ולנקות כדורים של סביליה, אך למרות זאת זה לא הספיק, שיחקנו טוב ברוב המחצית השננייה, וסביליה בעקיצה אחת נעצה לנו 2 גולים. פפה איכזב אותי מאוד אם העבירה שלו בסוף, הוא בלם משחמו ומעלה אך לפעמיים מפגין חוסר אחריות וזה בא לידי ביטוי גם היום וחבל.
    אם נסכם את המשחק הזה אז ככה, לסביליה היה מגיע לקחת את התואר. במשחק הקודם בין השתיים סביליה הגיע נכון, וניצחה אותנו בצדק, גם היום זה היה כך, הם הגיעו מסודרים מאוד שיחקו נכון ניצלו את ההפקרות של ריאל בהגנה ונעצו לנו 5 שערים ברשת, כואב, כואב מאוד.
    אך אני רוצה לעלות שוב נקודה, את 40 הדקות שהזכרתי שריאל שיחקה טוב, זה הדבר הטוב שיקח במשחק הזה. אני חושב שמאז פתיחת משחקי ההכנה לא ראינו את ריאל ככה והיום ב40 הדקות הטובות ריאל הוכיחה שאם היא רוצה היא יכולה לשחק יפה מאוד, אך השאלה אם זה יבוא לידי ביטוי ותהיה המשכיות ליכולות שלנו. ראמוס הוסיף גול משלו, ואחרי הגול הקבוצה נראתה מלאת מוטיבציה. אך ברגע אחד סביליה, ברגע הנכון בזמן הנכון נעצה את הרביעי שהוריד את כל המוטיבציה ואז גם הגיע החמישי מרגליי שנתן משחק ענק אם שלושער משלו.
    עוד 5 ימים יש לנו משחק מול אתלטיקו, אני מקווה שהדברים יראו שונים לגמרי, יש לנו פוטנציאל גדול בקבוצה, יש לנו כלים מספיק טובים(מלבד קיצוני שחסרונו עדיין מורגש)לספק כדורגל התקפי ויותר אטרקטיבי.

מאיפה הבאת את המסקנה המסכנה הזאת, לא משנה אם היה מגיע לו אדום או לא בוא לא נתייחס לזה. בוא ניתייחס ליכולת שלו תכ'לס. הוא היה די טוב גם בהתקפה עשה כמה דברים יפים וגם בהגנה שהיה צריך עשה את העבודה, אזז על איזה כישלון אתה מדבר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/8/07
  3. doundoun Member

לידיעתך ראיתי את המשחק מתחילתו ועד סופו ואם תצא לרגע מהקטע של האוהד
    תבין איזו קבוצה הייתה טובה יותר , סביליה הוליכה 3 -1 ולמרות שריאל הישוו
    לא היה צריך ביותר מ2 מתפרצות שחתכו את האין הגנה של ריאל על מנת לעשות את ה5 -3

מי שחייב לעוף בריאל הוא בראש ובראשונה קנאברו {עאלק שחקן השנה..} אחריו פפה
    גוטי ,ראמוס וראול צריכים מכסימום להיות על הספסל.
    דרנטה אדיר!!!

שוסטר?? אני אוהב את סגנון המשחק ההתקפי שלו אבל הקהל עלול להעיף אותו אם לא
    יספק את התוצאות.

4. Hala Madrid! Member

קנבארו היה מצוין היום, אני לא מבין על מה אתה מדבר.
    ראמוס לספסל? טוב.

5. Ofek7 Member

לא יאומן, כשהתסכלתי בתוצאות לייב והתוצאה הראתה 3:2 אמרתי "יואו אנחנו צריכים לתת 3 עכשיו". אנחנו נתנו אחד וסביליה נתנה 2, לא יאומן...

מפרגן לסביליה על הניצחון הגדול הזה ועל התואר אבל..
    לא ראיתי את המשחק אבל לא קשה לנחש שההגנה הייתה חושך מצרים, תעשו משהו עם ההגנה! כמה אפשר לחטוף?! גם במשחקי הכנה...

מזל שזה רק סופר קופה תאמינו לי...

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז כנראה שלא רק בליגה הישראלית מפטרים ומסלקים חצי קבוצה כבר לאחר המשחק הראשון.
    חברים קחו את ההפסד הזה בפופורציות הנכונות. בסך הכל מדובר בהפסד במשחק שלהזכירכם לא קובע כל כך הרבה. נכון, ריאל לא נראית טוב במשחקי האימון, וכן גם במשחק הזה היא הייתה רחוקה מלהרשים, אך עדיין לא החלה הליגה, וכבר אתם מדברים על לזרוק שחקנים? שאני אזכיר לכם מתי נזכרתם לשחק בעונה החולפת?

7. doundoun Member

קנאברו היה טוב היום ??? מעניין איך זה היה נגמר אם הוא היה רע....
    סרג'יו ראמוס הורס כל פעולה טובה שלו בפאול מסוכן וטיפשי , תעקוב אחריו
    ותבין על מה אני מדבר.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק אבל אני חייב להסכים פה עם דונדון , לא יכול להיות שריאל הייתה יותר טובה כשהיא סופגת חמישה שערים .

9. Hala Madrid! Member

באמת מעניין איך זה היה נגמר אם הוא היה רע, כי אם הוא היה רע זה היה נגמר בעוד שלושה שערים לסביליה.

10. Sergio Ramos Member

חברה קיבלנו היום 5 זו בושה וחרפה נכון. אבל אני לא מודאג בכלל מההגנה שלנו, חוץ מהמשחק הזה האי הייתה נפלא, וריאל שלטה ברוב המשחק ופשוט ניצלה עקצה אותנו 5 פעמיים. משחק ההגנה היום אל היה טוב, אבל לשפוט ישר ולזרוק מילים לאוויר?זה לא דבר נכון. שוב, קיבלנו גול מעקיצה קיבלנו גולים ממתפרצות של סביליה, חוץ מיזה קנבארו ופפה עשו כמה דברים חיוביים במשחק.
    תצוגות כאלו הם חד פעמיות, ושוסטר היום למד לקח, אני מקווה שהוא יקח את הדבירם לידיים ונראה ריאל אחרת.

11. XabiAlonso Member

אתה עושה צחוק? קנבארו היה מהצטיינים היום בשורות ריאל, גם עשה עבודת הגנה טובה וגם כבש. הוא לא אשם ששיחק לידו פפה שתפס יום קטסטרופלי (אולי היום הנורא בקריירה שלו), שהיה אשם בכל הגולים. ראמוס גם נתן משחק לא רע ולא רק בגלל הגול שכבש, ראול עם כל הצער, לא יכול לפתוח בהרכב, הוא צריך לשבת על הספסל. דרנטה וסניידר נתנו משחק טוב (במיוחד דרנטה ולא קשה לנחש למה).
    ושוב, ריאל שלטה במשחק, ומוזר ככל שזה נשמע סביליה "גנבה" חמישה גולים כתוצאה מהפקרות הגנתית של ריאל שהייתה עסוקבה בלהתקיף את השער של סביליה.

12. Sergio Ramos Member

בדיוק, מסכים איתך ב100%. אז לכל אלה שישר זורקים שטויות לאוויר על קנבארו וופטים ישרים שחקנים, תחבו על הדברים לפני שאתם אומרים אותם.
    5 הגולים של סביליה הגיעו תוך כדי תקיפה של ריאל ואיבוד כדור בהתקפה. קנבארו עשה את המוטל עליו, פפה קצת פחות. אבל הוא הוכיח את עצמו אני מאמין ב100% שהדברים לא יראו כך, כי כמו שאמרתי, דברים כאלה כמו שראינו היום, הם בדרך כלל חד פעמיים.

13. doundoun Member

אני חסיד הסגנון ההתקפי אבל ראבק ניתן לצפות מקבוצה כמו ריאל שתהיה להם הגנה
    מינימלית !! אפשר לעקוץ פעם,פעמיים ואפילו שלוש במתפרצות אבל 5 ?? {שלא לדבר על הפיספוס של קרז'קוב} זאת כבר לא עקיצה ,זאת נשיכה רבתי!!

14. Sergio Ramos Member

מה לעשות חביבי, גם זה קורה, שוסטר למד עוד שיעור והפיק לקחים. לא מאמין שנראה את זה שוב ואני כלל לא מודאג מההגנה כי היא כבר הוכיחה בכמה משחקים שהיא מצוינת, על תשפוט על פי משחק אחד.

15. doundoun Member

מסכים איתך ,שוסטר היה בהלם מההפקרות בהגנה ואם לשפוט מהעבודה שלו בחטאפה
    יש סיכוי שנקרה בקטע הזה שיפור.
    בגדול ריאל יכולה וצריכה לשחק התקפי כמעט בכל משחק ,אחת על כמה וכמה בבית
    אולם לשם כך צריך לעשות שינויים כואבים גם בין השמות הגדולים {ראול למשל}