סביליה זוכה בסופר קופה אחרי 3-5 ענק בבירנבאו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/8/07.

1. Raulito Madridista

ברנד שוסטר פירסם את הסגל שהוא לוקח איתו לקראת גומלין משחק הסופר-קופה בין ריאל מדריד לסביליה, מחרתיים, בסנטיאגו ברנבאו.
    שחקני הקאנטרה ומרסלו מחוץ לסגל, כמו גם אמרסון וסיסיניו שבדרך החוצה מריאל מדריד. אין פצועים מלבד היגואין, אין בעיות, כל שחקני הרכש מוכנים לקראת המשימה, מחיקת הפיגור מהמשחק בפיחואן ביום שבת.

הסגל של שוסטר למשחק:

http://www.realmadrid.com/addon/img/113e8d7288connvocatoriap.Xxx

שוערים: איקר קסיאס, ירז'י דודק;
    הגנה:סרחיו ראמוס, פאביו קנבארו, פפה, כריסטוף מצלדר, מיצ'ל סאלגדו, מיגל טורס;
    קישור: מהמדו דיארה, גאגו, ג'וליו בפטיסטה, דרנתה, רוביניו, ווסלי סניידר, גוטי;
    התקפה: ראול גונאלס, רוד ואן ניסטלרוי, רוברטו סולדאדו, סביולה;

באתר האס מפורסם ששוסטר מתלבט קשות מי החלוץ שייפתח לצידו של רוד ואן ניסטלרוי. שוסטר מאוכזב מהיכולת הדלה של ראול, שכבש עד עתה רק שער אחד בתשעת המשחקים של ריאל מדריד וגם לא בוטח בסביולה. עולה האופצייה שגם סניידר וגם גוטי יישחקו, בייחד עם דיארה במרכז המגרש. ההולנדי ייקבל את המפתחות להנהיג את הקבוצה כאשר גוטי קצת מאחוריו. רוביניו שמציג יכולת דלה גם הוא, ייפתח באגף ימין ודרנתה בשמאל.

הסגל של חואנדה ראמוס עדיין לא פורסם, אך לפי התקשורת בספרד, דני אלבס יישחק במשחק הגומלין. המגן המצויין לא אהב את זה שהעיסקה עם צ'לסי התפוצצה והוא לא מוכן להישאר בסביליה, אך המגן שהחמיץ את משחק מוקדמות הצ'מפיונס בו סביליה ניצחה 2-0, יישרת את חואנדה ראמוס, אולי בהופעתו האחרונה בקבוצה.
    אדריאנו ופוארטה פצועים ולא יוכלו לשחק מחר.
    אסקודה בספק לגבי מחר ורוב הסיכויים שלא ייפתח בהרכב.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/07
  2. REAL MADRID Member

אז אני מבין שההרכב של ריאל יראה בערך ככה:

------------------------קסיאס-------------------------

טורס---------פפה-----------קנאברו-------------ראמוס

----------------------דיארה--------------------------

דרנטה-------------גוטי------שניידר------------רוביניו

-----------------------רוד---------------------------

או אם חלוץ ליד רוד בצורה הזאת:

------------------------קסיאס-------------------------

טורס---------פפה-----------קנאברו-------------ראמוס

----------------------דיארה--------------------------

דרנטה-------------------שניידר----------------רוביניו

------------------רוד--------חלוץ כלשהו--------------

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/8/07
  3. Sergio Ramos Member

למעשה 4-3-3 זה מערך אידיאלי, שעקב זאת שחסר לנו קיצוני ברמה גבוהה, זה מערך די אידיאלי. אבל מצד אחד מבטל לנו את חלוץ הצד.
    אני בכל מקרה מהמר על 4-4-2 של שוסטר שרוד וסביולה ישחקו כחלוצים. אך יש סיכוים טובים שנראה גם 4-3-3, שהפעם דרנטה ישחק כקיצוני, והאמת שאני מעדיף את דרנטה וטור על אותו קו מאשר את בלבואה וטורס, זה יהיה פשוט אסון להציב שוב את בלבואה שחוץ מלרוץ יש לו הרבה מה ללמוד כדי לשחק במעמד כזה.
    הכל תלוי בשוסטר, האו יכול להחליט לתת את האשראי לאחד מראול או סביולה שישחק יחדיו אם רוד, ובמקרה שהוא לא בוטח בהם גוטי מקבל אשראי לשחק בקישור ויוצר לנו מערך של 4-3-3.

4. REAL MADRID Member

אתה מתכוון פחות או יותר להרכב כזה:
    קסיאס
    טורס פפה קנאברו ראמוס
    שניידר דיארה גוטי
    דרנטה רוד רוביניו

קשה לי להאמין שזכה יהיה ההרכב...

5. REAL MADRID Member

ראיון עם שוסטר שתירגמתי

"אני רוצה לזכות בתואר הראשון שלי מחר"

ברנד שוסטר דיבר במסיבת עיתונאים אחרי האימון הבוקר בואלדבאבס. הוא אמר שהוא עדיין לא גיבש הרכב קבוע כיוון שהוא צריך את לכ השחקנים העונה. שוסטר אמר שהשחקנים שהשחקנים שיפתחו בהכב מחר נבחרו בשל העבודה שהקבוצה צריכה לחזור מפיגור 1-0 מהמשחק הראשון.

התואר הראשון העונה בסיכון. עדיין יש לך ספק לגבי מי ישחק?
    אני חושב שזה חשוב שההכנה לקראת העונה הגיע לסיומה. העונה מתחילה מחר עם הגומלין של הסופר קאפ הספרדי, משחק חשוב וקשה. זה אפשרי להשתחרר מהספק רק לאחר 3 שבועות. אנחנו עדיין לא במצב האופטימלי אבל אני לא צריך להיות מודאג לגבי זה עכשיו. אננו צריכים לחזור מהפיגור מחר.

סביליה ואתלטיקו מדריד הן יריבות טובות בשביל למצוא מה הקבוצה צריכה לקמפיין הזה?
    כן, אני חושב שאני צריך לשחק בהרכב החזק ביותר נגד שניהם בשביל לדעת אם אני צריך מישהו נוסף בסגל. כרגע יש לי את השחקנים האלה והם אלה שישחקו. אני לא יודע אם ההחתמות החדשות יגיעו לפני סוף החודש. המועדון עובד מאוד קשה כרגע.

ההרכב שתשחק איתו מחר יהיה הרכב שאיתו תפתח לעתים קרובות בעונה?
    ההרכב מחר יהיה מותאם ליריבה. אנחנו צריכים לכבוש מחר לפחות 2 שערים, לא לספוג אותם. זה הדבר עליו אני חושב כשאני מכין את ההרכב למחר. אנחנו הולכים לשחק הרבה משחקים העונה ואנחנו צריכים להכין כל שחקן בסגל למקרה שנצטרך אותו. השחקנים באמת רוצים להיות בהרכב. הם שחקנים שישחקו יותר מאחרים.

גוטי ישחק נגד סביליה?
    נראה מחר. לאנשים לא אמורה להיות אובססיה על גוטי. אנחנו צריכים את כל השחקנים שלנו. אני רגוע כי יש לי שחקנים שישחקן בכל זמן שאני אצטרך אותם.

איך חשוב לך הסופר-קאפ?
    הוא מאוד מיוחד עבורי. אף פעם לא זכיתי בתואר כשלהו כמאמן, אז אני מאוד רוצה לזכות בו. זה חשוב לי בדיוק כמו שזה היה חשוב לי כשחקן. השחקנים יודעים כמה חשוב לזכות בתואר הזה ומחר נשחק בפעם הראשונה בבית מאשר שאנחנו ביחד. עד עכשיו שיחקנו בחוץ משחקי הכנה אבל מחר זה ישתנה. אני חושב שאני מסוגלים לחזור חזרה מהתוצאה הגרועה במשחק הראשון.

היית יותר רגוע אם היית יודע שאלבס לא ישחק?
    אני לא יהיה מופתע אם הוא ישחק; למעשה, אני מאמין שהוא ישחק. הוא שחקן מרהיב. הוא יכול להיות מאוד מסוכן. הייתה לו את ההזדמנות לעזוב את סביליה והוא חשב שהוא באמת עזב, אבל הוא עדיין לא. הוא מקצוען ויעלה טוב מחר למשחק. הוא מאוד חשוב לקבוצה שלו...

אמרסון רוצה לעזוב?
    הקבוצה עדיין מטפלת בסיטואציה הזאת. דברים מאוד ברורים. נראה מה יקרה בסוף. בואו נקווה ששני הצדדים יצעו מרוצים עד כמה שאפשר.

איך לדעתך היה רעון בהכנת לעונה?
    הוא היה מצוין באימונים, אבל זה לא חדש. ראול, סביולה וסולדאדו סובלים מבצורת שערים בגלל מחסור בזמן עבודה ביחד. יש לי אמון בראול כחלוץ. יום אחד יחזור המזל והוא יחזור לכבוש שוב.

אתה מפחד מהמון בסנטיאגו ברנבאו?
    לא, הם לא כל כך מפחידים בכדורגל. אני מאמין שנזכה בתואר מחר. נעשה דברים בצורה טובה מחר נגד היריבה שמגיע להם הרבה כבוד. זה הדבר היחיד שאני מרשה לעצמי לחשוב עליו.

חוץ מנצחון, אתה לחוץ לתת הפועה?
    אף פעם לא אמרתי שאנחנו רוצים לתת הפועה. מי שמכיר אותי או את הקבוצה שאימנתי יודע שהסגנון שלי הוא לשחק כדורגל הולם, וזה מה שהקבוצה תעשה בסופו של דבר. אני מאמין באיכויות של השחקנים שלי ואני יודע שהם יכולים לשחק טוב. התפקיד שלי הוא לעצב לכל שחקן אישיות משל עצמו. אנחנו רק עובדים בשלושת השבועות האחרונים, אבל אני מודה שאני חושב על דברים שיכולים לקרות מחר. השחקנים יודעים שזה חשוב.

אתה חושב שסביליה תשתמש בהרבה שחקנים לסמן את גוטי?
    אני חושב שהם יעשו את אותו דבר שהם עשו בפעם האחרונה. הם מסוגלים לעצור שחקן אחד עם שחקן אחד. הם יודעים איך לשחק נגדנו והם יעשו לנו חיים קשים. אנחנו חייבים להיות מוכנים לקראתם.

אתה עדיין סופר את סיסיניו?
    סיסיניו הוא עדיין שחקן שלנו. הוא אמר לי שהוא רוצה להישאר.

ריאל מדריד צריכה את אלבס?
    הוא יכול לעזור לנו אבל, הוא לא חיוני.

6. Raulito Madridista

בפעמיים הקודמות שסביליה התארחה במקדש, זה נגמר ככה פחות או יותר:

http://img526.imageshack.us/img526/8886/44276927jo6.Xxx

07\2006: שני בישולים ומעורבות גדולה בשער השלישי.
    06\2005: שער ושלושה בישולים

גוטי הוא איש המפתח שלי גם במשחק מחר. במשחק הקודם נגד סביליה בברנבאו, אז במחצית השנייה שהייתה נהדרת שלנו, ראול הוחלף ובמקומו עלה גוטי, זאתאומרת, שיחקנו עם חלוץ אחד בלבד בשפיץ – רוד, אבל עדיין היינו מאוד מסוכנים, רק שאז היו לנו שני קשרים אחוריים.

אני תמיד אעדיף משחק התקפי עם הרבה שחקנים, שאמור להוביל וגם יוביל לחורים במרכז המגרש ויש סיכוי גבוה שנספוג, מאשר משחק רדוד עם שני קשרים דפנסיבים שאפשר להניע בו את הכדור שעה אך לא להגיע לכלום.
    אני חושב שראול יירד הספסלה ובצדק. הוא ממש איום ונורא פרט למשחק הראשון של ריאל מדריד, נגד סטוק סיטי שאז הוא שיחק טוב וגם כבש.

דיארה ייצטרך בעצמו לחסל את מרכז המגרש של סביליה, שגם ככה לטעמי תבוא להתגונן אבל היא תצליח להגיע למתפרצות. לדיארה תיהיה משימה קשה. במשחק נגד סביליה בפיחואן, במחצית השנייה, הם דיי העדיפו לשמור על התוצאה. הנענו כדור המון, אבל שום ת'אכלס, מזכיר לי את המחצית הראשונה של ספרד נגד צרפת במונדיאל. שלישייה של ספרד במרכז המגרש לעומת שניים של צרפת. ספרד הניעו כדור לאורך ולרוחב, אך לא סיכנו בכלל את השער.

רוביניו צריך להתעורר, רק חבל שאין לנו מחליף ראוי שיכול לגרום לספסולו. מדרנתה ראיתי קצת פדלאדות ואני דיי מרוצה ממנו, הוא יכול להיות קשר לא רע, אבל נגד בטיס זו לא חוכמה גדולה בניגוד למשחק נגד סביליה, שזו דרגת קושי אחרת.

ווסלי סניידר וגוטי בעצם יישחקו על אותה עמדה, לא קונה את זה שגוטי אמור להיות השחקן האחורי יותר ליד דיארה, גוטי לא טוב שם, הוא מבזבז את עצמו. מקווה שההולנדי והספרדי לא יעלו אחד על השני ויפריעו זה לזה.

לדרנתה יהיה קשה לשחק נגד שניים מסביליה, שכן חייבים עזרה מהמגן. טורס צריך לעלות למעלה ולהוות אופצייה, אנחנו חייבים גם גול. מקווה שראמוס ישכיח את המשחק העלוב שלו נגד סביליה בפיחואן.

התרשמתי דיי לטובה מפאביו קנבארו עד עתה, הוא חוזר לעצמו והוא מצטיין במשחקי ההכנה.
    אני לא יודע אם נעשה את זה, לדעתי נצליח להבקיע שער אחד לפחות, השאלה אם זה יספיק. סביליה כבר תצליח לתפוס אותנו עם המכנסיים למטה ואני לא סגור על זה שנשמור על רשת נקייה.

מעניין באיזה מצב-רוח יהיה דני אלבס, יהיה טוב מאוד אם הוא לא יישחק בסופו של דבר, מחר. חסוס נאבאס מטריד אותי כרגיל, הוא תמיד מתעורר נגדינו, אני זוכר בומבה שלו לחיבורים של איקר במשחק האחרון של זיזו בקריירה במדי ריאל מדריד, המחזור האחרון של עונת 07\2006.
    טוב מאוד שאדריאנו ופוארטה פצועים.

אני מקווה שנעשה את העבודה ונפתח את העונה ברגל ימין, בינתיים, זה לא נראה טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/07
  7. Sergio Ramos Member

אני חושב שאם שוסטר ישחק ב4-3-3, אז בוודאי בשלישיית הקישור שלנו, ישחקו דיארה גוטי ושניידר. במצב כזה גוטי הוא שחקן לב המגרש שלנו, וישחק בין שניידר לדיארה ויהווה כ50\50 שיתרום להתקפה וישחק מאחורי שניידר(שההולנדי יהווה כפליימקר) ואף יעזור גם לדיארה בחלק ההגנתי. 4-3-3 אם גוטי במקום גאגו, מתצייר לנו כאפשרות יורת התקפית מכוון שכולם יודעים שהיכולתיו ההגנתיות של גאגו טובות מאשר ההתקפיות שלו, אני חושב שיהיה לנכון להציב במשחק הזה את טורס כמגן שמאלי בעיקר שעל הקו שלו משחק דרנטה, אנחנו בעצם משחקים אם שתי מגנים על אותו קו, מה שאולי יעזור לחילופי מקומות בין השחקנים למרות שטורס שאצל טורס היכולות ההתקפיות הם לא מי יודע מה כמה והוא יצטרך עוד לשפרם.
    אבל על כל זאת עוד מוקדם מלדבר, שוסטר אמר שהוא עדיין מתלבט בעניין החלוץ השני שלנו, הוא גם יכול לבחור באחד מחלוצי הצד ולשחק במצב כזה ב4-4-2.
    אני בכל מקרה, לבינתיים שעדיין אין לנו קיצוני ברמה גבועע, הולך על משחק בוא נשחק אם 3 קשרים באמצע שאחד מהם הוא גרזן,50\50 ופליימקר נטו.
    דרנטה אם יפתח בהרכב, יקבל משימה לא קלה להתמודד אם אלבס, ומבחינתי הוא האיש הנכון עד שרובן יגיע(אם ויגיע). על הקו הימני של סביליה משחקים אלבס וחסוס נאבס, שתי שחקנים מצוינים, הצמד שלנו על הקו דרנטה וטורס הם השניים הנכונים להציב שם שיוכלו להתמודד אם הקו הימיני של סביליה.
    אני משחק אחר משחק פשוט מתאכזב מרוביניו, אני משחק אחר משחק מקווה שיתן תצוגה ויוביל את ההתקפה שלנו, אבל זה פשוט לא מגיע, אני מקווה שאם ההצבה בצד ימין רוביניו יחד על הקו אם ראמוס רוביניו יספק את הסחורה כי כבר אין מה לומר על הבחור, יש לו פוטנציאל, אך אין מימוש, שיגיע כבר!

8. Raulito Madridista

אז כנראה ששוסטר ראה את המשחק נגד סביליה בשנה שעברה וראה שגוטי מסוגל לעשות משהו רק שהוא עולה במחצית והקבוצה נואשת למישהו שיידחוף אותה קדימה. ה'מארקה' מפרסם ששוסטר יעלה במערך של 4-4-2 בסופו של דבר וההולנדי סניידר יישחק כקשר ההתקפי מקדימה לדיארה שייפתח מאחורה. ראול יהיה החלוץ לצידו של ואן ניסטלרוי. דרנתה יישחק בשמאל ורוביניו בימין ובהגנה שום הפתעות: ראמוס מגן ימני, קנבארו ופפה בהגנה וטורס מגן שמאלי.
    אני מאוד לא מרוצה מההחלטה, כמה שעצוב לומר, ראול לא תורם כלום והייתי מעדיף עוד שחקן שמסוגל להכניס כדור חכם לרוד - גוטי, במקומו.

9. Sergio Ramos Member

אני איתך, אני מאוכזב מהצבת ראול, אם כמה שהאו סמל ומנהיד על המגרש היכולת בסופו של סיפור היא הקובעת. אני ציפיתי שאם לא גוטי במרכז, אז שלפחות סביולה ישחק ליד רוד. אבל אי אפשר לדעת כולנו מכירים את המארקה שיש להם הרבה חירטוטים לפעמיים. פעם עוד אמרתי שאפשר לתת לראול הזדמנות אולי הפעם הואיעשה את זה. אבל כבר נשבר לי מיזה, הוא פעם אחר פעם מציג יכולת דלה, שאני מעדיף עליו את סביולה, סביולה חלוץ שיכול לתרום ולעשות הרבה באלגן ברחבת היריבה.
    כרגע במערך כזה של 4-4-2 לדיארה תהיה הרבה עבודה , ששניידר יאלץ גם לעזור לו מכוון שזה לא יהיה הגיוני שדיארה אם כל הכבוד שהוא גרזן מצוין, הוא לא יוכל לבדו לבלום את ההתקפות היריבה.
    מה שקצת מרגיעה אותי, שיש לנו שתי מגנים שיודעים לעשות הגנה טוב, ראמוס וטורס, שיקלו קתץ על דיארה ויתנו לו לעבוד בראש קצת יורת שקט.

10. מדרידיסטה בדם Member

אני מקווה שדיארה ושניידר יצליחו להחזיק את האמצע מול הקישור של סביליה. למרות ששוסטר רוצה לשחק התקפי כי הוא נימצא בפיגור, חייב מרכז שדה חזק כי האגפים די בינוניים כשרוביניו לא פוגע ודרנטה ביכלל מגן, למרות ששילוב שלו ושל טורס ביחד באגף יכול לעמוד לא רע מול אלבס ונאבס. וביכלל אם ראול החלש פותח לצד רוד ריאל חייבת את הקישור שלה מעובה וחזק, למרות שזה יכול להוביל לאחזקת כדור סתמית בלי תכלית.

מקסימום, כשכלום לא יילך ונגיע לדקה 60 על 0-0, אפשר ליזרוק את גוטי ולקוות להברקה שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/07
  11. REAL MADRID Member

כנראה שוסטר בונה גוטי בתור הנשק מהספסל, כמו קפאלו בפעם האחרונה שהקבוצות נפגשו בברנבאו.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

שוסטר רוצה, שוסטר בונה... שוסטר יושב לו באיצטדיון של חטאפה עם אישתו ובתו וצופה בקבוצה שאותה הוא אימן ובקבוצה שבה הוא שיחק.

13. XabiAlonso Member

סוף המחצית הראשונה והתוצאה היא 1-3 לסביליה במקדש הלבן .... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    צמד לרנאטו ופנדל של קאנוטה נותנים לסביליה את ההובלה במחצית, כאשר בתווך דרנטה הרכש ההולנדי החדש של ריאל משווה בטיל מ-35 מטר לחיבורים!!! Que Golazo!
    וקנבארו מצמק בנגיחה כבר 2-3!!

14. Wave Member

איזה שער ענק של דרנטה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    ויותר מדהים מזה אפילו, הפרשן העלוב של צ'רלטון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx כל כך מטומטם

15. מדרידיסטה בדם Member

זהו זה ניגמר. התואר הולך לסביליה. ריאל שולטת וניראית טוב יותר אבל שלושה מצבים קטלניים של סביליה גומרים את הסיכויים. התיקווה היחידה היא שאולי נעשה 4-3 זה שער מהיר בתחילת המחצית השנייה וזריקה של גוטי למיגרש שאולי תביא עוד שער. בכל מיקרה, 3 שערים במחצית אחת מול סביליה זה כימעט בלתי אפשרי.

אני הייתי מכניס את גוטי ומוציא את דרנטה כשראמוס שולט על אגף ימין לבד גם ככה הוא עשה את זה כל המחצית הראשונה...

דרך אגב, צמד העלובים האלה בשידור זה פשוט זוועה לאייל לחמן הזה פשוט אין מושג בכדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/07