סביליה זוכה בגביע המלך ! ! !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏9/10/06.

1. Engel Del Madrid Member

חואקין כנראה היה מלך הביצה בבטיס, כנראה שלא להיות הכוכב המרכזי משפיע עליו.. או שהוא משחק ככה בשביל שיירד מחירו ואז הוא יעבור למדריד? חחח

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני לא חושב שתשבוחות לאוססונה בהקשר למשחק אתמול מוצדקות. אם מונייס פרננדס לא היה מתעלם לפחות משתי עבירות ברורות ברחבה של ריקארדו, אטלטי הייתה עוברת שלב למרות היכולת הבינונית.

3. EL Capitan Member

מוי דורו זה לא רע מאד, אלא קשוח מאד. נעזוב את זה שחואקין בכלל לא נבחר לדורו של המשחק (הכסחן של המשחק במילים אחרות), הוא היה בינוני כמו כל ולנסיה. פשוט הוא נבחר לvaja dia, שזה סתם הערה על איזהשהו שחקן, ובחרו להכליל שם את חואקין, כשפירטו "הוא היה אפור היום". כמו שאמרתי בעבר, על שחקן אחר, ולא חסרים שמות בולנסיה כידוע, הם לא היו אומרים את זה. אבל על חואקין, גם בגלל הסיפסול של קיקה ובגלל שנרכש הקיץ כשחקן היקר ביותר של ולנסיה אי פעם כאחד שאמור לסמל את פתיחת הפרויקט החדש של ולנסיה, עולה להם בראש הרבה יותר מהר לתת את ההערה הלא מחמיאה. אבל זה בסדר, אני לא דואג לחואקו. אתם תראו שזה רק עניין של זמן עד שהוא יראה את היכולת שהוא יודע גם בולנסיה. הבעיה זה שכרגע כל ולנסיה לא משחקת ממש טוב ובסגנון משחק לא הכי יפה לעיין (לקיקה, לדעתי, יש חלק בזה). וכשולנסיה תשחק כמו שצריך (ולמרות שהתאוששה ממכת הפציעות, היא עדיין לא משחקת כמו שהיא צריכה לשחק)- חואקין יוכל לעשות את שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏19/1/07
  4. Raulito Madridista

בקשר למשחק בין ריאל מדריד לבטיס היום: נוכח התבוסה האחרונה שספגה בטיס בליגה, עצם זה שהמשחק בברנבאו, ובטיס היא קבוצת תחתית השנה, ונוכח זה שאנחנו עולים עם ההרכב הטוב ביותר שיש לנו להציע על הנייר והוא שיכנע נגד סראגוסה בבית, אנחנו חייבים לנצח את המשחק היום ולהעפיל לרבע הגמר, אני מת שנזכה בגביע!!!
    אני מאמין שאת בטיס נצליח לנצח, כי היא שוב בלי שני שחקני ההתקפה הטובים שלה, אני רק מקווה שנמשיך באותו קו עם המשחק נגד סראגוסה, ולא נשחק מגעיל. השחקן המרכזי אצלינו בהתקפה הוא רוביניו ואני אשמח לשמוע שהוא היה טוב. דיארה וגאגו היו מדהימים נגד סראגוסה, אבל במשחק נגד סראגוסה בניגוד לשאר המשחקים, הצלחנו לעשות משהו עם השליטה בכדור. יותר מדיי מחליפים על הספסל אין לנו כך שצריך להכריע את המשחק. אם נשחק חלש אני אהיה מאוכזב, אני בהחלט חושש שהמשחק נגד סראגוסה היה חד פעמי, אם נודח מהגביע זו בכלל תיהיה בושה.

5. Pipe Member

מאז ומתמיד הייתה לי בעיה עם המפעל הזה. אולי זה בגלל שאני רגיל לFA CUP, אבל לראות מפעל גביע שהגדולות מתיחסות אליו בכזה זלזול זה פתטי ומוריד לגמרי מהערך של המפעל.(יש לציין שזה לא רק בספרד, וכמעט בכל המדינות חוץ מאנגליה). כל שנה בערך ברבע או בשמינית ולפעמים כבר על הסיבובים הראשונים הגדולות עפות, וזה כבר הופך לחלק מהשגרה. למעשה, אני הייתי יותר מופתע אם היה לנו חצי גמר שכולו "גדול" והייתי מופתע אם לא היו סינדרלות(אם אפשר לקרוא לקבוצות שזוכות מההפקר של הזלזול של הגדולות סינדרלות). אני לא יופתע אם בסיבוב הבא גם בארסה וסביליה יחטפו בראש והגמר יהיה "בעל פרופיל נמוך" כמו שאומרים פעם נוספת.
    אתלטי כבר אאוט, ולנסיה אאוט, סראגוסה אאוט. לא הגיע תורה של ריאל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/1/07
  6. EL Capitan Member

לא בטוח שהמשחק היום יהיה מדד לראות אם זה לא היה חד פעמי, כי לואיס פרננדס שוב מאפשר למס' שחקנים לנוח, גם בגלל שהוא אולי לא נותן חשיבות יתרה לגביע וגם בגלל מס' שחקנים פצועים קצת. קונטררס ישמר למשחק הליגה, ובשער של בטיס יעמוד השוער השלישי, קסטו. גם אסונסאו, חואניטו ואחרים מחוץ לסגל. בכל מקרה, לואיס פרננדס לא מוותר על המשחק בכלל, וצריך לזכור שהוא עדיין מעט זמן בבטיס, והוא רוצה להמשיך לתת הזדמנויות לעוד מס' שחקנים כדי להתרשם מיכולתיהם. הוא גם אומר בראיון לאתר הרשמי, שהסגל הנוכחי למשחק יכול לעשות בעיות וגם להדיח את ריאל הגדולה. למרות הכל, יהיה מעניין, ואף אחד לא ירצה להחמיץ את המשחק.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

2 דק' לסיום הקהל של ריאל מריח הדחה וזורק על הקוון חפצים .

5 דק' של תוספת זמן... שכבר בדקה הראשונה שלה גאגו מעלה כדור חופשי והלגרה ממחמיץ ברשלנות.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל ביזבוזי זמן של שחקני בטיס השופט הוסיף עוד 2 דק' שלא עזרו לריאל מדריד שמודחת אחרי 1-1 ביתי (0-0 בראשון להזכירכים) .

9. XabiAlonso Member

3 שערים של ריאל נפסלו (ו-2 מהם לא בצדק לפי מה שהבנתי) ועוד היה אמור להיות פנדל, לאחר הכשלה על רוביניו ברחבה, שמשום מה השופט לא שרק.
    אח"כ מתפלאים למה הקהל זורק חפצים...
    ביזיון של שיפוט כבר אמרתי?? (טוב ממחוטו גוזנאלס ומהשיפוט הספרדי בכלל אי אפשר לצפות להרבה)...
    בכל מקרה, הקבוצה ממשיכה להשתפר ביכולתה ויש למה לצפות.
    ועכשיו למטרות האמיתיות של המועדון: אליפות וצ'מפיונס!!!!!!!!!!!!

HALA MADRID

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/1/07
  10. riquelme1 Member

באמת כל הכבוד על היכולת, לא ניצחם קבוצה שספגה חמישייה מאוסאסונה השבוע, ושיחקה בהרכב משני.

11. Pipe Member

צפוי. לא נורא, כולה קופה. בספרד זה שווה בערכו לקרלינג=עוד קצת כסף ומקום באירופה, והגדולות ממש לא צריכות את זה. אני חושב שזה אפילו טוב לריאל, פחות משחקים, פחות עומס, יותר מנוחה ואפשרות להתרכז בדברים החשובים.

12. riquelme1 Member

שאתה 3 שנים בלי תואר, כל תואר חשוב, אתה לא חושב?(בטח שזה התואר עם הכי הרבה סיכוי שתיקחו, אליפות וליגת האלופות רחוקים שנות אור במצב שלכם).

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/sorteo_copa130106_ES.Xxx

הבוקר נערכה הגרלת רבע הגמר הגביע . קיבלנו שחזור של שנה שעברה עם סארגוסה-בארסה אבל במוקד יהיה הדרבי החם והרותח של סביליה .

סביליה - בטיס
    ברצלונה - סארגוסה
    חטאפה - אוסאסונה
    דפורטיבו - ויאדוליד

המשחק הראשון ב31 לינואר , הגומלין ב28 לפבואר .

14. Raulito Madridista

אני ראיתי תקציר של המשחק אך התקציר לא היה מלא ולא הכיל את כל האירועים. בכל מקרה, בטיס התקיפה פעם אחת והבקיעה, לריאל היה חוסר מזל משבע מול השער, בנוסף פנדל על רוביניו שלא נשרק, רוביניו היה טוב מאוד וכבש ואני מקווה שזה יחזיר לו את הביטחון. מצד אחד אפשר להיות אופטימים, הסגל שלנו מצומצם, פחות משחקים, ואני מאמין שהיינו נופלים בשלב גבוה יותר, ריאל פשוט לא מסוגלת לזכות בגביע כבר לא רחוק משני עשורים. אך אפשר גם לומר שהסגל שלנו הוא סגל צעיר(או לפחות הסגל שקאפלו רץ איתו), זו לא אותה קבוצה זקנה שצריכה מנוחה. שיחקנו טוב והייתה הנעת כדור שוטפת לפי דיווחים בספרד. מצד שני, זו בטיס, קבוצת תחתית, עם הרכב שני, המשחק בבית ובמבחן התוצאה נכשלנו. השופט פסל לנו שלושה שערים! אחד מהם היה בנבדל בטוח, השער של הלגרה מכדור חופשי, אבל בקשר לשאר אני לא בטוח. מקווה שתיהיה המשכיות של היכולת ובעיקר רוביניו. היה לראמוס מצב מעולה להבקיע אחרי כדור חופשי ושני מטר מהשער הוא עשה מספרת! זה כזה דבילי! למה להתחכם? אתה לא מוביל 4-0, תכבוש, לא משנה איך!!

בקשר להגרלות, המשחק המרכזי כמובן הוא בין ברצלונה לסראגוסה, שנה שעברה היו משחקים נפלאים, סראגוסה השנה יכולה להדיח את ברצלונה, שלא תתן 100% מעצמה במפעל, יש לה את הצ'מפיונס ואת הליגה - הרבה יותר חשוב.
    אסור לזלזל בויאדוליד שניצחה פעמיים את ויאריאל והיא ככל הנראה תיהיה בפריימיירה בעונה הבאה. בקשר לסביליה - בטיס, אני הולך עם סביליה.
    חטאפה - אוססונה, משחק טוב.

15. EL Capitan Member

שום צפוי ושום קרלינג. ההדחה של ריאל תגביר את הלחץ העצום גם ככה, ותשפיע גם מוראלית על המשך הדרך.

בקשר להגרלת רבע הגמר, הגרלה מצוינת לצופים הנטראלים. 4 משחקים שפשוט יהיה אפשר להנות מכדורגל. סביליה היא כמובן הקבוצה האחרונה אותה רצו בבטיס לקבל, בטח שזה במצב הנוכחי של שתי הקבוצות. רק בגלל שמדובר ב2 משחקים, לורדיבלנקוס עוד יש סיכוי אבל מועט. מבחינתה של בארסה, עוד 2 משחקים לתת לאטו ולמסי לחזור כמה שיותר מהר לכושר, וכמובן שבארסה לא תרצה להפסיד סתם, כי היא מעדיפה להתרכז בליגה ובאלופות. סארגוסה, מצידה, זוכרת רק דברים טובים מהגביע בשנים האחרונות, והיא כל שנה רוצה ללכת בגביע עד הסוף.