סביליה זוכה בגביע המלך ! ! !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏9/10/06.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

סביליה שיחקה בצורה מצויינת. כדורים הולכים שם מרגל לרגל ואני חושב שגם אם יקשרו להם את העיניים, הם עדיין ידעו איך למצוא אחד את השני על המגרש. עוד לפני שלה קורוניה הייתה מספיקה לקלוט שהם איבדו את הכדור, סביליה כבר הייתה עם לפחות 3 שחקנים ברחבה.
    ראיתי את המשחק הזה בחצי עין, כשהעין וחצי שנותרו לי עסוקות ב-WarCraft. השער השני היה אחד היפים שראיתי בזמן האחרון. לא בגלל הסיום, אלא בגלל הבישול המבריק.

2. Barcik Member

זה יהיה סוף ראוי מאוד לעונה (אם וכאשר...), במיוחד אם יהיו אלה שתי הקבוצות שיסיימו במקומות הראשונות. נצחון על סביליה בגמר הגביע, 3 ימים אחרי זכייה בליגה, ירגיע מאוד את החששות על מיצוי היכולת. מנגד, הפסד יתן בסיס מוצק מאוד לטענה שבארסה נהנתה מחולשת היריבות.

אגב, אני ממש מתרשם מקרז'קוב במעט שראיתי ממנו. נראה כמו רכישה מאוד נבונה, במיוחד עם חלק מחלוצי סביליה יעזבו בקיץ. בכלל, אני אוהב חלוצים שמשלבים איכויות שונות והוא נראה כמו אחד כזה.

3. Dimitar Berbatov Member

טוב אז כנראה שכל התחזיות יתממשו בסופו של דבר וסביליה ובארסה יפגשו בגמר הגביע כמו בסופרקאפ האירופי אשתקד, אלא אם כן יקרה נס ואו דפור או חטאפה יפתיעו בביתם.

לא ראיתי את המשחק אבל ראיתי את התקציר ומאוד נהנתי והתרשמתי מהמשחק של סביליה. הנעת כדור נהדרת, מסירות עומק חכמות וסיומת נהדרת ליד השער. סביליה חייבת לשחזר את אותה יכולת גם נגד בילבאו בליגה אם היא רוצה להשאר צמודה לבארסה. דפור לא היוותה יריב לאנדלוסים שדרסו אותם. אני לא מבין איך דפור עלתה למשחק עם הרכב כזה. נכון שזה גביע ורוב הקבוצות משחקות עם המחליפים אבל דפור גמרה את העונה בליגה והיא תשאר אבל בגביע יש לה הזדמנות חד פעמית להגיע לאירופה דרך הגביע ואפילו לזכות בו.

גם אני, בהחלט רכישה גדולה של חואנדה ראמוס. אם לא הוא אני לא יודע איך סביליה היתה שורדת את ה 2-3 חודשים האחרונים עם חלוצים כמו צ'אנבנטון ולואיס פביאנו (אם כל הכבוד, כן?). המסירה שלו אתמול לקאנוטה בשער השני היתה נהדרת ובכלל יש לו מסירות נהדרות. יש לו גם סיומת טובה ליד השער ומה שמפתיע שיש לו בטחון עצמי עצום. כל שחקן היה חולם לכזאת התאקלמות בקבוצה. הוא ממש משלים את קאנוטה בחוד, שחקן נהדר.

4. ManUtd Fan Member

השער של מסי בהחלט מדהים, אבל נו באמת, מסי לא מראדונה, וקשה לי להאמין שהוא יהיה כמו מראדונה. אני מסכים במקרה הזה עם יהודה ארם, אנחנו נדע אם מסי הוא היורש של מראדונה אך ורק אם הוא יוביל קבוצה בינונית לאליפות, כמו שמראדונה עשה עם נאפולי. אם מסי יוביל קבוצה כמו קליארי/אוסאסונה וכו' לאליפות אז יהיה אפשר להגיד בפה מלא שהוא היורש של מראדונה.
    אבל, אני מוכן להגיד בפה מלא כי הוא לא יהיה כמו מראדונה כי הוא לא ירצה לעבור לקבוצה בינונית. בשביל מה לו לעשות מהלך כזה אם הוא מרוויח בברצלונה טוב ומרוצים ממנו שם. בקיצור, כל עוד מסי לא יוביל קבוצה בינונית לאליפות, כמו שמראדונה עשה, אז לדעתי לא יהיה אפשר להגיד עליו שהוא היורש של מראדונה.

בקשר לשער, קופי של השער של מראדונה נגד אנגליה. מדהים!

5. Santiago Bernabeu Member

מסי הוא מסי, מארדונה הוא מראדונה. רוביניו הוא רוביניו, פלה הוא פלה. אין צורך להשוות אותם אחד לשני, זה עושה עוול לשני השחקנים.
    מסי יהיה מסי ומראונה יהיה מסי וזה לא משנה כלום. אני לא יודע אם מסי יהיה בין הגדולים בעולם, אבל את השער הזההיה צריך לתקוע בכל קליפ אפשרי. אחד מהגולים היפים ביותר השנה בעולם כולו.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרת שחקן כמו מסי לא יגיע לאחת הקבוצות הבינוניות באירופה ויוביל אותה לאליפות , כי מה לעשות בימינו שחקנים גדולים רק משתדרגים מסי יהיה בקבוצה קטנה רק לקראת סיום הקרירה שלו אני מתאר לעצמי.
    ובגלל זה אי אפשר להגיד שנקבל את זה שמסי הוא מארדונה כאשר המשיח יוביל קבוצה קטנה לאליפות כי זה לא יקרה.
    אבל עם מסי יקח את ארגנטינה לגביע עולמי אז אםשר יהיה לדבר על זה שהנה המארדונה הבא.

7. King Kenny Member

אבל גם אם מסי יהיה גורם רציני לזכייה במונדיאל, יגידו שלמרדונה לא היה שחקנים ברמה גבוהה לידו, ולמסי יש. כי עכשיו יש לארגנטינה הרבה שחקנים חזקים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/4/07
  8. אלי מתחן Member

בעניין השליטה בכדור אפשר להגיד שמסי מזכיר את מראדונה, אבל להגיד שזה הופך אותו למראדונה זה עלבון לדייגו. את הדברים שמראדונה עשה מלבד השליטה המדהימה בכדור, את מסי עוד לא ראיתי עושה.

9. FarjuN Member

בינתיים אין מה להשוות בינהם, וגם יהיה קשה בעתיד.
    מארדונה עשה דברים מדהימים בקריירה שלו שאני מאמין שמסי בחיים לא יעשה.
    גם עם מסי יוביל את ארגנטינה לזכייה במונדיאל, זה לא יהיה אותו דבר..
    אני לא חושב שנזכה לראות עוד שחקן כמו מארדונה בעתיד הקרוב..

10. riquelme1 Member

אולי שכחת, הוא רק בן 19.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאריך , שעה ומיקום יש לגמר .
    http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/bernabeu_campo_ES.Xxx
    23 ביוני , 22:00 הסנטיאגו בירנבאו , גמר גביע המלך .

12. Raulito Madridista

http://www.realmadrid.co.il/images/main/logo_cup.Xxx
    (קרדיט ל -Realmadrid.co.il על הלוגו)

היום ייארח הגומלין בין סביליה לדפורטיבו לה קורוניה במסגרת חצי גמר גביע המלך. סביליה עם רגל וחצי ואפילו יותר בדרך לגמר לאחר ניצחון קליל 3-0 במשחק הראשון בחוץ על לה קורוניה, בריאזור.
    כצפוי, סביליה עולה בהרכב חסר. לואיס פביאנו היה אמור לשחק אך הורחק נגד ריאל מדריד בחימום עקב קללות לעבר הקוון, ואותו יחליף שבאנטון שכבש את השער המצמק של סביליה נגד ריאל מדריד בבעיטה חופשית. פרדי קאנוטה ייקבל מנוחה כמו דני אלבס והשוער הראשון אנדראס פאלופ. מארסקה האיטלקי שכבש שער נהדר נגד ריאל מדריד בבעיטת וולה ימשיך לפתוח בהרכב כאשר לצידו רנאטו ופאולסן ייפתח על הספסל. פוראטה ייפתח באגף ימין של הקבוצה.
    בדפורטיבו לה קורוניה עדיין מאמינים שאפשר לעשות את זה למרות הכל, המאמן קאפרוס הזכיר לדפורטיבו את הגומלין של רבע גמר ליגת האלופות בעונת 04\2003, כאשר מילאן הביסה את דפור 4-1 במשחק הראשון באיטליה, אך בגומלין ניצחה לה קורוניה 4-0! ועלתה לחצי הגמר ועברה את אלופת אירופה דאז. הבעייה היא שהמשחק בחוץ הפעם. קאפרוס משנה את המערך הקבוע שלו ויעלה עם מערך של 4-4-2. אריזמנדי הצעיר ייפתח בחוד לצידו של אדריאן. כריסטיאן יישחק כקשר שמאלי בייחד עם חואן רודריגז. אלדו דושר ימשיך לשחק במרכז המגרש. קולוצ'יני וקפאדוויליה יימשיכו לשחק כמגנים ואוואט מקבל מנוחה וייפתח בשער השוער השני של דפור, מוניה.

במשחק מחר:
    חטאפה - ברצלונה;
    במשחק הראשון ניצחו הקאטלונים בקאמפ-נואו 5-2 כאשר כוכב המשחק היה מסי עם השער המדהים לאחר שעבר חמישה שחקנים.
    מסי כבש צמד באותו משחק. גם צ'אבי, גודיונסן ואטו השתתפו בחגיגה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/07
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

סביליה בגמר אחרי 2-0 ביתי ו5-0 בסיכום .

הסגל שרייקארד שולח למשחק מול חטאפה

ואלדס, ז'ורקרה.
    זאמברוטה, בלאטי,אולגר, פויול, סילביניו, ג'יו.
    אדמילסון, אינייסטה, צ'אבי.
    ג'יולי, אטו, סביולה, גודיונסן, רונאלדיניו.

משאיר את מסי בחוץ הרבה בגלל דיבורי שחקני ההגנה של חטאפה שאמרו "הפעם נדע איך לעצור אותו "

14. אלי מתחן Member

3-0 חטאפה
    פשוט מטורף

והנה 4-0

15. Wave Member

לא יאומן , מדהים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx