סביליה זוכה בגביע המלך ! ! !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏9/10/06.

1. Julian Joachim Member

השער של מסי בלי ספק שער העונה. לא היה שער כ"כ מרשים כבר הרבה זמן כולל השער של רונלדיניו בתחילת העונה.

פשוט שער מטורף.

ולמעוניינים:

http://www.sport5.co.il/Articles/Article.378.19257.html

2. מיכל3 Member

מראדונה הוא לא, אבל שער מדהים..אין מילים. ללא ספק שער העונה.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק של ברצלונה מול חטאפה היה אחלה של משחק, שסיפק לנו המון שערים, במיוחד אחד כזה שנזכור לעוד הרבה זמן. מבחינת ברצלונה, המחצית הראשונה הייתה טובה מאוד. ליונל מסי התחיל לקחת פיקוד בהיעדרו של רונאלדיניו ועמד במשימה בכבוד רב. אפילו דקו, אולי בפעם הראשונה העונה, התחיל להזכיר קצת את דקו של העונה שעברה. אבל, בעונה הזאת של ברצלונה, שום דבר לא הולך כמו שצריך עד הסוף. שני השערים שהם ספגו תוך דקה מלמדים שיש בעיות חמורות בהגנה.

אני רוצה להגיד משהו קצר על ליונל מסי. הוא הבקיע שער מדהים ולפחות כרגע, זה נראה שהוא הולך להתפתח למשהו שיהיה אפילו גדול יותר מרונאלדיניו, תיירי הנרי וכל השחקנים הפעילים הגדולים האחרים. אבל אני חושב שהתקשורת נוטה להגזים בקטע הזה. מה שהולך לו בקלות עכשיו, לא ילך לו בכזאת קלות בעוד שנה. השחקנים היריבים שלו יתחילו ללמוד את התנועות שלו וגם אם על זה הוא יצליח להתגבר, אז יבצעו עליו עברה קטנה, שתעצור אותו, אבל לא תגרום יותר מדי נזק. אולי אני טועה ואולי לא, אבל זה מה שאני חושב.

4. Raulito Madridista

חטאפה כבר הצליחה לכבוש, או לגנוב יותר נכון שני שערים אבל לא הצליחה לשמור על רשת נקייה וגם ברצלונה ענתה בעוד שניים, הראל, דיי להיות פסימי. אין לחטאפה מה לשחק במשחק הבא, לטעמי היא צריכה לעלות רק את חצי ההרכב הראשון ולתת מנוחה לשחקנים, על מנת לתת את כל היכולת במאבק על המקום באינטר-טוטו או גביע אופ"א, שלזה יהיה לחטאפה יותר קשה להגיע אחרי התקופה הרעה שלה לאחרונה. מי שהתלהבתי ממנו מאוד בברצלונה הוא מצ'אבי שהגיע למשחק הזה מוכן מאוד ומצויין. גם דקו התחיל להזכיר את היכולת הטובה שלו, דבר שלא ראו ממנו הרבה השנה, דקו לא ייזכור את העונה הזו כאחת הטובות שלו מבחינה אישית. שוב לצ'אבי, השער שלו היה גדול לדעתי. מסי שנכנס למשחק עשה את הבחירה הנכונה ומסר לו את הכדור, אבל צ'אבי עשה סיבוב מדהים שהציב את עצמו מול השוער וגם הסיומת הייתה גדולה. שחקן אדיר צ'אבי.
    הגול של מסי היה באמת מושלם, אבל אם אני הייתי מאמן אני הייתי מאוד מתעצבן על השחקנים שאיפשרו למסי לעבור אותם ככה. שהיו עושים פאול מקסימום. לא השוער אולי ולא הבלם האחרון כי הם חששו מפנדל, אבל השחקנים שמסי עשה להם בית ספר יותר רחוק מהשער היו חייבים לעשות עבירה. בכל אופן, מועמד לשער העונה הגול הזה, שער מדהים ביופיו ואנחנו נשמע על השער הזה עוד המון פעמים ובצדק.
    גם השער השני שלו היה גדול. על שטח קטן מאוד הוא עשה הטעייה גדולה למגן שלו, ובעט פצצה לפינה השנייה. באמת גול נפלא גם זה. הכי מצחיק שאטו תפס את הראש אחרי הגול הראשון של מסי, הוא גם היה רוצה להבקיע כזה גול, ומי לא בעצם?
    למרות שברצלונה שיחקה בהליכה היא הצליחה להבקיע חמישה שערים והיא יכולה לזלזל קצת בגומלין. חטאפה קבוצה שהדבר החזק שלה היה הגנת הברזל יחסית, וברצלונה הראתה איך פורצים בונקר, כמו שכתוב בספר, ולא השקיעה יותר מדיי מאמץ.

5. Engel Del Madrid Member

מראדונה עשה את זה בשיא הקריירה, מסי עשה את זה בגיל 18
    אז אם הוא עושה את זה כשהוא קטן מחצי חברי הפורום פה
    תאר לך מה הוא יעשה כשהוא באמת יפרח

והשער של ואן פרסי לוקח בהליכה?
    ראינו עשרות פעמים שחקנים מבקיעים בוולה, מספרת, חצי מספרת, מחצי מגרש, הגול של ואן פרסי בטח שלא יותר מרשים מהגול של צ'אבי אלונסו, קלרנס סידורף או מרטין פאלרמו מחצי מגרש..
    הגול מסי הוא גם מחצי מגרש אבל הוא בניגוד לאחרים (ובדומה לגיגסי , רונאלדו ומראדונה) לקח את הכדור ועבר 7 שחקנים כולל שוער והבקיע כמו גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/07
  6. -=Messi=- Member

מה אתה משווה בכלל? גולים כמו של ואן פרסי יש כמו נמלים, וחצי מהם הם גולים מקריים (לא אומר שהגול שלו מקרי, אבל בטח שלא יותר קשה ממסי). מסי עשה את זה מתוכנן, יפה, עבר את כל המגרש, עשה קרקס, וזה הרבה יותר קשה מהגול של ואן פרסי

7. Wave Member

הגול של צ'אבי אלונסו? אתה צוחק נכון? הוא הבקיע רק כי השוער נפל.
    תראה לי גול אחד בהיסטוריה שדומה לגול של ואן פרסי
    כולם פתאום מכתירים את מסי לשחקן הכי טוב בעולם... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

8. -=Messi=- Member

ראיתי את הגול שלו מקצת יותר מחצי מגרש ולדעתי זה לא מתקרב לגול של מסי

ומסי גם לפני זה היה שחקן ענק, רק המשחק מול חטאפה עזר לכמה אנשים להבין את זה

9. Matan Cohen Member

צודק הגול של מסי יותר יפה בהרבה מאשר הגול של ואן פרסי..אבל עדיין מארדונה גול בהרבה יותר מרשים..

מסי יגדל להיות בין השחקנים הטובים בעולם וילך בדרכו של דייגו

10. Liverpool FC Member

יש גם את 2 המספרות של קראוץ' והגול של צ'אבי אלונסו גם היה יפה אפילו שהשוער נפל,אלונסו עשה את זה בכוונה כי הוא ידע שהשוער הוא צעיר ועם הלחץ של האנפילד השוער של ניוקאסל יכול לעשות שגיאות.

11. -Leo Messi- Member

איזה גולללל ענק של מסי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    ועוד צמד

12. Engel Del Madrid Member

אז? למה בגולים של סיידורף ושל פאלרמו השוערים נפלו? לא!
    זה הגול הכי יפה שנראה פה בשנים האחרונות וזה הכול...

13. Gooner Member

לדעתי החלק הכי יפה בגול של מסי זה 2 ההברשות שלו בתחילת המהלך,איזה גאון,עושה שכונה משחקנים מקצועניים במעמד של חצי גמר הגביע,זה שהוא עבר את כל ההגנה..לא ציפיתי ממנו לפחות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.
    ההשוואה מתבקשת עם הגול של דייגו,אבל דייגו עשה את זה במונדיאל מול שחקני נבחרת אנגליה (ובובי מור!!!),והדריבל של דייגו היה הרבה יותר אלגנטי ומהיר לא היה לשום שחקן אנגלי אפשרות לחטוף לו את הכדור בכלל.

14. guyholl Member

איזה גול מדהים של הילד.הגול של מרדונה יותר יפה רק בגלל המעמד.השער היפה ביותר שראניו בכדורגל העולמי בעשר השנים האחרונות..נקודה!
    ועכשיו היה?הדרך היחידה לעצור את הדריבל המדהים הזה היא רק בעברה מלוכלכת.

15. Wave Member

מה?
    השער של סיידורף מדהים כי הכדור הסתובב באוויר בצורה מוזרה ביותר, השער של צ'אבי אלונסו לא כזה מדהים כמו שעושים ממנו , זה כל מה שניסיתי להסביר.
    מה שמדהים בשערים כמו של גיגס, מרדונה, הוא המעמד שהם כבשו בו את השער.